plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Nie nadrabiam!
Nie lajkuję!
Nie świruję!
Niech Lutek będzie ze mną i moc!
Amen.
Dziewczynki właśnie oparzyłam się parą wodną! Auć!!!Palce tak mi spuchły dwa ostatnie od prawej ręki. Mały i za nim kolejny.
Bywa. Ale wolę oparzenia wodą wrzącą lub żelazkiem, boli duuużo mniej.
Korzystajcie z moich doświadczeń.
UWAGA NA PARĘ, GORĄCĄ PARĘ!
Weszłam się przypomnieć gdybyście tak czasami zapomniały, że istnieję.
Czekam na sygnał od Shaggi i Mauysi
Mam pytanie, szczególnie do blondynek co korzystały z farbowania. Czy przy nałożeniu farby od razu Was piecze mocno, czy to ja jestem uczulona. Dwa podejścia robiłam i piekło strasznie.
Musiałam natychmiast spłukiwać.
Mogę liczyć na odpowiedź, bo nie wiem czy ma piec czy nie powinno.
Witam się z dziewczynkami po wakacjach, weekendach wydłużanych i pobytach w spa-kurortach no itp.
Ściskam pismaczka, Kaję- żeby nie świrowała, "głaskacz" dla roczka
mauysia, a-koczek, magdzia26, Libra, Pismak, Blondi22, Fedra, Ilona, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuzi mnie raz tak strasznie ni to piekło ni swędziało u fryzjerki, nie mogłam wytrzymać, dała mi grzebyk do drapania.
Może akurat ta farba Ci nie podchodzi? Dwa razy używałaś tej samej?
Raczej nie powinno piec.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2013, 12:07
-
nick nieaktualny
-
tak?
w sensie raz wtedy przed weselem i teraz ale odrobinkę ciemniejszy odcień.
wtedy tak nie piekło.
pozostaje zrobić taką bez rozjaśniacza i to ciemniejszą chyba.
szkoda
mam już trochę odrostów, na świeżynkach włosach nie widać za bardzo ale na takich umęczonych, to w domu spojrzeć na siebie nie umiem.
co radzisz Rućka?
dzięki za odpowiedź, miałam już spadać
-
Librus wszytskiego naj naj owocnych nocy i efektów tych nocy zycze Ci a raczej Wam z całego serca.
Fedrus u mnie raczej tez nici test zrobiłam dizs bo stwierdziłamze jest szansa na bladziocha wiec jutro ( bo akurat mam okazje) na bete bym posżła ale z enici wiec i z bety nici. kurcze a tak juz ciążowo sie czulam miałam te same podobne objawy co przy pierwszej ciązy. ale znowu tylko mi sie zdawało. no trudnomagdzia26, Libra, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie no nie mam tyle czasu, przepraszam dziewczyny....innym razem wpadnę...wiem, że nie jestem jedyna tu i tam i nie gniewajcie się ale lecę dalej....zajrzę znów w wolnej chwili, tylko nr strony zapamiętam. Buzi buzi! :-*
a-koczek, magdzia26, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Koczku, najlepiej puść w niepamięć ten test i odczekaj jeszcze parę dni. Mając na uwadze, że nie ma czegoś takiego jak "czuć się ciążowo"
Więc zgodnie z niepisaną zasadą naszego wątku, nie nakręcaj się przez tych parę dni. Aczkolwiek życzę wiadomo czego
magdzia26, Rucia, Shagga_80, Shagga_80, Libra, Fedra, Kfjatus, Blondi22, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Babeczki
Witam w samo południe
U nas dalej chorobowo ...mnie niby nieco lepiej (mimo że kaszel mi doszedł ) ale Młodego w nocy męczył katar...biedactwo mojeJako że nie spalam jeszcze jak obudził go katar to zaaplikowalam Mu wodę morską i Nasivin...w dzień jest ok bo. ..mam nadzieję że szybko Mu przejdzie . Ja dziś zaliczyłam już pranie firanki z Zygzakiem i tapicerki z leżaczka dla Drugiego..i malowanie kredkami i farbami
Tyle u nas
Aga mówiłam już że zazdroszczę Ci tych grzybkow ...choć akurat ja marynowanych nie uznaje...wolę suszone albo w zalewie własnej na zalewajkę.
Libra,nie wiem jak ale ominęłam info o rocznicy dzisiejszej ale tak czy owak WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO! Buziaki! Jakie plany na dziś?
Fler czekamy do 15 jak na zbawienie
Mauysia jakbym i ja miała dziewczynkę to też Emilia byłaby na bank...tyle że u nas to wykluczone..czterech lekarzy miałoby się pomylić?! Zresztą pokazywałam ostatnią fotkę?! Nie pozostawiała złudzeń
Kfjatus! Rzuć pracę!! Tęsknimy!!!Muska, a-koczek, a-koczek, mauysia, Libra, magdzia26, Fedra, fler, Kfjatus, Blondi22, Ilona, aisa, Sandraa lubią tę wiadomość