plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykaroam wrote:Shagga- mi to wstawanie bokiem nie pomaga bo mam łóżko 2mx2m i śpie od ściany- więc tak czy siak muszę do krawędzi jakoś się doczołgać
Tzn ja wstaję obracając się na bok (jeśli leżę na wznak ) i dopiero dźwigam się w górę
Gorzej że w końcówce ciąży przewrócić się na bok to meeeeega męczące
-
nick nieaktualnyfler wrote:Shagga w czwartek idę na bete ciekawe jaki będzie wynik i czy przyrost będzie prawidłowy
Oczywiście czekamy na wieści
A ja właśnie niedawno otrzymałam wiadomość że karuzela dla Juniora już idzie do mnie ...ależ się cieszę jakby co najmniej dla mnie to byłofler, Blondi22, Ilona, aisa, Fedra, Kfjatus, a-koczek, Libra, magdzia26, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFler gratulację
Plemniczko he he he ale jak tu brać Wafla za wafelka jak go wiecznie nie ma
Tylko do jakiego tu gina iść żeby było blisko tanio a najlepiej gratisplemniczka, Ilona, fler, Fedra, Sandraa, a-koczek, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNormalnie dziewczyny nie wierzę
Dziś o 9 rano zaczeli nam drogę wjazdową do bloków robić a za godzinę droga będzie skończona
Normalnie drogowcy mnie zaskoczyliCiekawe jak po zimie ta 3cm-trowa warstwa asfaltu będzie wygladać
Fedra, a-koczek, Libra, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Ja powiem Ci Karoam że nie przytyłam dużo bo ok 12 ale i tak kiepsko mi się podnosi z łóżka..niestety tu kilogramy nie mają wiele do powiedzenia...a jak tam,już wyprobowalyscie wstawanie z łóżka z leżenia na boku
Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Fler gratulacje
Plemniś jak chcesz to ja na swoim przykładzie mogę Ci pokazać gdzie u mnie poszło te 13 kg. Zrobił mi się w dodatku taki cellulit, że ogarnia mnie przez to czarna rozpacz
chce, chce~. pokaz gdzie u Ciebie poszly te kg
Aga mowisz wafla za wafelka heheno jak juz zdecydujesz sie na monitoring to tylko wtedy gdy bedziesz mogla wykorzytac wafla w odpowiednim momencie, bo jakby go mialo nie byc... to faktycznie szkoda kasy na monitoring. O mam pomysl niech wafel zalatwi sobie chorobowe, albo urlopik
jeju, aisa, Fedra, a-koczek, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Kochane dziewczyny tęsknię ale coś nie umiem się zorganizować...pogoda do du...szaro, buro i ponuro
bez sensu...pewnie lada chwila popadnę we większego doła, bo zaczęłam brać luteinę i będę chodzić naładowana i opuchnięta...nienawidzę takiej aury...karmy...wrrrr....ten długi cykl bardziej mnie dobił, bo poprzedni był ładny...ładniejszy...no szkoda.
Wylezę z tego dołka ale ciężko mi się cieszyć gdy wokół dziewczyny wpadają jedna po drugiej a normalni ludzie, odpowiedzialni, zdecydowani nie mogą dziecka mieć i wychować na dobrego człowieka.