plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Ruciu ja nawet nie wiedziałam że taki jest
i teraz musze się zastanowić który obchodzić hmmmmm...
W Polsce nie istnieje tradycja obchodzenia tego święta. Nie jest ono i nie było obchodzone. W tym dniu w polskim Kościele katolickim obchodzone jest wspomnienie 40 Świętych Męczenników.
To z Wikipediimagdzia26, aisa, Blondi22, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaisa wrote:Cześć Laski
Ja dziś zaczynam o 13 więc jeszcze gnije w domuale mi dobrze
Za oknem słoneczko, za to zimno...
Podglądam i zaglądam... i czekam na wieści....
Miłego dnia!
Aisko to posiedź z Nami trochę
Sądze, ze akcja się rozkręciła, bo w końcu już Mayuśka zameldowałaby się na forum
aisa, Ilona, magdzia26, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Jestem jestem, chcę powiedzieć, że to chyba jakiś zbieg okoliczności albo i Opatrzność, że w takiej ważnej chwili mam wolne przedpołudnie i mogę z Wami pobyć i czekać na wiadomości zamiast spoglądać spod ławki na smarkfonie...
Fakt, że miałam pracować nad prezentacją na poniedziałek i artykułem, który do niedzieli muszę oddać, ale są sprawy ważne i ważniejsze
Ruciu, dzięki za 3000 lajka :*Rucia, Ilona, magdzia26, Libra, Blondi22, Fedra, kopciuszek126, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ilona wrote:Aisko a jak Ty sie czujesz? I kiedy będziesz miała usg?
DankeBardzo dobrze (tfu tfu)
Bełty nie występują (tfu tfu), mdłości max raz na tydzień, częściej jestem głodna i lekko zmęczona. Jednego dnia miałam wrażliwość na zapachy, ale już przeszło... Usg 11.10...Ilona, Selena, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ilona wrote:Miałam sie za sprzątanie zabrać, ale no nie dam rady. Takie emocje.
Tak jak ja za robotęteż guzik z tego... Ale nie powiem, przy kompie leżą książki...
Idę porozrabiam trochę w tabelkach fejsowych bo i w urodzinowej mnie nie ma... skoro i tak nie mogę się skupić na nauce..Selena, Rucia, Ilona, magdzia26, Blondi22, Fedra, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość
-
Witam kochane dziewczyny
Selenko fajnie wygląasz i w połąćzeniu z żakietem rewelacja.
Małysz to niespodzianke zrobiłaś teraz zamiasta pracowac będę siedział z kciukami zacisnietym i wyczekiwała widomości. Wiem że to Shagy miała zdawać relacje ze swojej porodówki ale ty też bys mogła jakies fotki w trakcie i poRucia, Ilona, aisa, Selena, magdzia26, Libra, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fedra kazała mi w sobotę wiec moze wytrzymam. chociaz chyba nici z tego czuje sie jakby miała zaraz wpaść koleżankaaisa wrote:Koczek, a test kiedy robisz?
Ruciu, już edytowałam obie tabelki, w datach dopisałam jeszcze położną bo mam dzień przed usg.