Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Selena Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    To ładnie poszło, o 2:49 pisała, że śmigają do szpitala a 4:40 Heniut był już na świecie :D Superaśnie, cudaśnie!!!!! :D
    Też mi się marzy taki ekspresowy poród ;)

nick nieaktualny, zbikowa, aisa, magdzia26, Ilona, a-koczek, a-koczek, Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie, szybko poszlo pewnie sie spieszyla zeby te okna pomyc jak najpredzej :-)

nick nieaktualny, Selena, aisa, magdzia26, Ilona, a-koczek, Fedra, gocha04, Gunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie nawet nie zdążyła się zmęczyć :P

Selena, aisa, Ilona, magdzia26, a-koczek, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak Shaggi bo jej też wysłałam smsa, a się nie odzywa o.O

magdzia26, Ilona, a-koczek, nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejciu ale wieści. Superowe.
    Mauysiu zdrowka dla Ciebie i Henia :) :)

Selena, magdzia26, aisa, Kaja, a-koczek, Fedra lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • magdzia26 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ja pitole o.O teraz kolej na Shaggę a później Ja o.O
    "Czyli jesień pełna emocji :D"
    Prawie jak w Polsacie :P

Ilona, Selena, zbikowa, nick nieaktualny, aisa, Ola_czeka, a-koczek, Effcia28, nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny, gocha04, Kfjatus, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Selena Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    No wlasnie, szybko poszlo pewnie sie spieszyla zeby te okna pomyc jak najpredzej :-)
    o to ja nie myje okien ;) chociaż brudne jak niewiem po ostatnim remoncie balkonów....poczekam z tym do stycznia ;)

zbikowa, aisa, Ilona, magdzia26, a-koczek, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ciekawe jak Shaggi bo jej też wysłałam smsa, a się nie odzywa o.O

Ale by było jakby i Shagga zaczęła rodzić... Igorek też byłby już po jasnej stronie mocy :)

nick nieaktualny, Ilona, zbikowa, magdzia26, Selena, a-koczek, nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny, gocha04, Kfjatus lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    MAM WIEŚCI !!!!!!!!!!!

OD 4:40 HENIO JEST Z NAMI, ZDROWY JAK KOŃ :) PODŁADUJE BATERYJKĘ I NAPISZĘ COŚ WIĘCEJ NA FORUM. CAŁUSY
    GRATULACJE!!!

aisa, magdzia26, Selena, Kaja, a-koczek, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej a mnie tu nie było i nie wiedziałam, ze Małysz jechała do szpitala, więc ja mam największy suprajs.

Ilona, magdzia26, nick nieaktualny, aisa, Selena, a-koczek, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa prawie z lóżka spadlam jak to przeczytalam :) huuraaa! ale niespodziewanie :) ja tu czekalam na Shagge, bylam pewna ze pierwsza sie rozpakuje, a tu tak po cichutku, niepozornie mauysia u której nic nie zapowiadalo ze moze to nastapic lada moment :)

Bardzo sie ciesze. Małyszku gratuluje syneczka!!!!!

aisa, Ilona, magdzia26, zbikowa, nick nieaktualny, Selena, a-koczek, nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny, kopciuszek126, nick nieaktualny, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa prawie z lóżka spadlam jak to przeczytalam :) huuraaa! ale niespodziewanie :) ja tu czekalam na Shagge, bylam pewna ze pierwsza sie rozpakuje, a tu tak po cichutku, niepozornie mauysia u której nic nie zapowiadalo ze moze to nastapic lada moment :)

A właśnie że się zapowiadało :D Ostatnio sprzatała jak szalona :D Wczoraj? Przedwczoraj? Myła szafki kuchenne :D Od razu zapytałam się Jej, czy przypadkiem nie zaczyna rodzić :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2013, 09:31

Ilona, aisa, magdzia26, Blondi22, Kaja, a-koczek, plemniczka, Effcia28, nick nieaktualny, Fedra, kopciuszek126, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:

Mauysia ostatnio pisała, że ma te skurcze przepowiadające "kogośtam" i brzuch Jej się robi jak kineskop...
    Poza tym miała jeszcze klika spraw do załatwienia (ponoć She też tak mówiła i szybciej urodziła ;) ) Jak nic to jest metoda na przyspieszenie porodu :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2013, 09:33

nick nieaktualny, Ilona, magdzia26, a-koczek, plemniczka, Effcia28, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola długo biłam się z myslami czy wypada czy moze nie....
    analizowałam...i analizowałam...
    w związku z tym że dzisiaj jest taki szczególny wyjątkowy dzień zdecydowałam się zadać Ci to pytanie :D :D :D

a-koczek, Fedra lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    w związku z tym że dzisiaj jest taki szczególny wyjątkowy dzień zdecydowałam się zadać Ci to pytanie :D :D :D

To ja odpowiem. OLA JEST MOJA!

Ola_czeka, magdzia26, Ilona, nick nieaktualny, aisa, a-koczek, a-koczek, Fedra, Selena, Selena, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Poza tym miała jeszcze klika spraw do załatwienia (ponoć She też tak mówiła i szybciej urodziła ;) ) Jak nic to jest metoda na przyspieszenie porodu :P

Och boszsz ile ja mam do zrobienia muszę podłogi umyć, włosy sfarbować, zaprawić słoiki, odwiedzić przyjaciółkę, dokończyć malowanie pejzażu, och jeju jak ja się wyrobię.

magdzia26, zbikowa, Ilona, aisa, a-koczek, Effcia28, Fedra, nick nieaktualny, Selena, Gunia lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:

Próbowałam polubić 15 razy wierz mi....

Ilona, aisa, a-koczek, Fedra, Selena, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:

Tak, uważam, że multipla to najbrzydszy samochód świata. Wygląda, jakby miał okulary.

magdzia26, Ilona, aisa, a-koczek, mauysia, Fedra, Selena, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Wiem wiem zbiczku nawet nie śmiałabym Ci jej zabierać :D słyszałam jak jej broniłaś :P

Ilona, a-koczek, a-koczek, Fedra lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Wiem wiem zbiczku nawet nie śmiałabym Ci jej zabierać :D słyszałam jak jej broniłaś :P
    Ciesze sie, ze mamy jasnosc. Teraz mozesz pytac :-)

Ilona, nick nieaktualny, magdzia26, aisa, a-koczek, a-koczek, a-koczek, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

‹‹ 4185 4186 4187 4188 4189 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ