X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Selena Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    To ładnie poszło, o 2:49 pisała, że śmigają do szpitala a 4:40 Heniut był już na świecie :D Superaśnie, cudaśnie!!!!! :D
    Też mi się marzy taki ekspresowy poród ;)

Rucia, zbikowa, aisa, magdzia26, Ilona, a-koczek, a-koczek, Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie, szybko poszlo pewnie sie spieszyla zeby te okna pomyc jak najpredzej :-)

Rucia, Selena, aisa, magdzia26, Ilona, a-koczek, Fedra, gocha04, Gunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie nawet nie zdążyła się zmęczyć :P

Selena, aisa, Ilona, magdzia26, a-koczek, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak Shaggi bo jej też wysłałam smsa, a się nie odzywa o.O

magdzia26, Ilona, a-koczek, Shagga_80, Fedra, AGA 30, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejciu ale wieści. Superowe.
    Mauysiu zdrowka dla Ciebie i Henia :) :)

Selena, magdzia26, aisa, Kaja, a-koczek, Fedra lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • magdzia26 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ja pitole o.O teraz kolej na Shaggę a później Ja o.O
    "Czyli jesień pełna emocji :D"
    Prawie jak w Polsacie :P

Ilona, Selena, zbikowa, Rucia, aisa, Ola_czeka, a-koczek, Effcia28, Shagga_80, Fedra, AGA 30, gocha04, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Selena Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    No wlasnie, szybko poszlo pewnie sie spieszyla zeby te okna pomyc jak najpredzej :-)
    o to ja nie myje okien ;) chociaż brudne jak niewiem po ostatnim remoncie balkonów....poczekam z tym do stycznia ;)

zbikowa, aisa, Ilona, magdzia26, a-koczek, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ciekawe jak Shaggi bo jej też wysłałam smsa, a się nie odzywa o.O

Ale by było jakby i Shagga zaczęła rodzić... Igorek też byłby już po jasnej stronie mocy :)

Rucia, Ilona, zbikowa, magdzia26, Selena, a-koczek, Shagga_80, Fedra, AGA 30, gocha04, Kfjatus lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    MAM WIEŚCI !!!!!!!!!!!

OD 4:40 HENIO JEST Z NAMI, ZDROWY JAK KOŃ :) PODŁADUJE BATERYJKĘ I NAPISZĘ COŚ WIĘCEJ NA FORUM. CAŁUSY
    GRATULACJE!!!

aisa, magdzia26, Selena, Kaja, a-koczek, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej a mnie tu nie było i nie wiedziałam, ze Małysz jechała do szpitala, więc ja mam największy suprajs.

Ilona, magdzia26, Rucia, aisa, Selena, a-koczek, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa prawie z lóżka spadlam jak to przeczytalam :) huuraaa! ale niespodziewanie :) ja tu czekalam na Shagge, bylam pewna ze pierwsza sie rozpakuje, a tu tak po cichutku, niepozornie mauysia u której nic nie zapowiadalo ze moze to nastapic lada moment :)

Bardzo sie ciesze. Małyszku gratuluje syneczka!!!!!

aisa, Ilona, magdzia26, zbikowa, Rucia, Selena, a-koczek, Shagga_80, Fedra, AGA 30, kopciuszek126, Spero, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa prawie z lóżka spadlam jak to przeczytalam :) huuraaa! ale niespodziewanie :) ja tu czekalam na Shagge, bylam pewna ze pierwsza sie rozpakuje, a tu tak po cichutku, niepozornie mauysia u której nic nie zapowiadalo ze moze to nastapic lada moment :)

A właśnie że się zapowiadało :D Ostatnio sprzatała jak szalona :D Wczoraj? Przedwczoraj? Myła szafki kuchenne :D Od razu zapytałam się Jej, czy przypadkiem nie zaczyna rodzić :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2013, 09:31

Ilona, aisa, magdzia26, Blondi22, Kaja, a-koczek, plemniczka, Effcia28, Shagga_80, Fedra, kopciuszek126, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:

Mauysia ostatnio pisała, że ma te skurcze przepowiadające "kogośtam" i brzuch Jej się robi jak kineskop...
    Poza tym miała jeszcze klika spraw do załatwienia (ponoć She też tak mówiła i szybciej urodziła ;) ) Jak nic to jest metoda na przyspieszenie porodu :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2013, 09:33

Rucia, Ilona, magdzia26, a-koczek, plemniczka, Effcia28, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola długo biłam się z myslami czy wypada czy moze nie....
    analizowałam...i analizowałam...
    w związku z tym że dzisiaj jest taki szczególny wyjątkowy dzień zdecydowałam się zadać Ci to pytanie :D :D :D

a-koczek, Fedra lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    w związku z tym że dzisiaj jest taki szczególny wyjątkowy dzień zdecydowałam się zadać Ci to pytanie :D :D :D

To ja odpowiem. OLA JEST MOJA!

Ola_czeka, magdzia26, Ilona, Rucia, aisa, a-koczek, a-koczek, Fedra, Selena, Selena, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Poza tym miała jeszcze klika spraw do załatwienia (ponoć She też tak mówiła i szybciej urodziła ;) ) Jak nic to jest metoda na przyspieszenie porodu :P

Och boszsz ile ja mam do zrobienia muszę podłogi umyć, włosy sfarbować, zaprawić słoiki, odwiedzić przyjaciółkę, dokończyć malowanie pejzażu, och jeju jak ja się wyrobię.

magdzia26, zbikowa, Ilona, aisa, a-koczek, Effcia28, Fedra, AGA 30, Selena, Gunia lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:

Próbowałam polubić 15 razy wierz mi....

Ilona, aisa, a-koczek, Fedra, Selena, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:

Tak, uważam, że multipla to najbrzydszy samochód świata. Wygląda, jakby miał okulary.

magdzia26, Ilona, aisa, a-koczek, mauysia, Fedra, Selena, Spero, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Wiem wiem zbiczku nawet nie śmiałabym Ci jej zabierać :D słyszałam jak jej broniłaś :P

Ilona, a-koczek, a-koczek, Fedra lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Wiem wiem zbiczku nawet nie śmiałabym Ci jej zabierać :D słyszałam jak jej broniłaś :P
    Ciesze sie, ze mamy jasnosc. Teraz mozesz pytac :-)

Ilona, Rucia, magdzia26, aisa, a-koczek, a-koczek, a-koczek, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

‹‹ 4185 4186 4187 4188 4189 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ