plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
aisa wrote:To ładnie poszło, o 2:49 pisała, że śmigają do szpitala a 4:40 Heniut był już na świecie
Superaśnie, cudaśnie!!!!!
Rucia, zbikowa, aisa, magdzia26, Ilona, a-koczek, a-koczek, Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Ja pitole
teraz kolej na Shaggę a później Ja
"
Prawie jak w PolsacieIlona, Selena, zbikowa, Rucia, aisa, Ola_czeka, a-koczek, Effcia28, Shagga_80, Fedra, AGA 30, gocha04, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:No wlasnie, szybko poszlo pewnie sie spieszyla zeby te okna pomyc jak najpredzej
chociaż brudne jak niewiem po ostatnim remoncie balkonów....poczekam z tym do stycznia
zbikowa, aisa, Ilona, magdzia26, a-koczek, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Ciekawe jak Shaggi bo jej też wysłałam smsa, a się nie odzywa
Ale by było jakby i Shagga zaczęła rodzić... Igorek też byłby już po jasnej stronie mocyRucia, Ilona, zbikowa, magdzia26, Selena, a-koczek, Shagga_80, Fedra, AGA 30, gocha04, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa prawie z lóżka spadlam jak to przeczytalam
huuraaa! ale niespodziewanie
ja tu czekalam na Shagge, bylam pewna ze pierwsza sie rozpakuje, a tu tak po cichutku, niepozornie mauysia u której nic nie zapowiadalo ze moze to nastapic lada moment
Bardzo sie ciesze. Małyszku gratuluje syneczka!!!!!aisa, Ilona, magdzia26, zbikowa, Rucia, Selena, a-koczek, Shagga_80, Fedra, AGA 30, kopciuszek126, Spero, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa prawie z lóżka spadlam jak to przeczytalam
ja tu czekalam na Shagge, bylam pewna ze pierwsza sie rozpakuje, a tu tak po cichutku, niepozornie mauysia u której nic nie zapowiadalo ze moze to nastapic lada moment
Bardzo sie ciesze. Małyszku gratuluje syneczka!!!!!
A właśnie że się zapowiadałoOstatnio sprzatała jak szalona
Wczoraj? Przedwczoraj? Myła szafki kuchenne
Od razu zapytałam się Jej, czy przypadkiem nie zaczyna rodzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2013, 09:31
Ilona, aisa, magdzia26, Blondi22, Kaja, a-koczek, plemniczka, Effcia28, Shagga_80, Fedra, kopciuszek126, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa prawie z lóżka spadlam jak to przeczytalam
Bardzo sie ciesze. Małyszku gratuluje syneczka!!!!!
Mauysia ostatnio pisała, że ma te skurcze przepowiadające "kogośtam" i brzuch Jej się robi jak kineskop...
Poza tym miała jeszcze klika spraw do załatwienia (ponoć She też tak mówiła i szybciej urodziła) Jak nic to jest metoda na przyspieszenie porodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2013, 09:33
Rucia, Ilona, magdzia26, a-koczek, plemniczka, Effcia28, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Ola długo biłam się z myslami czy wypada czy moze nie....
analizowałam...i analizowałam...
w związku z tym że dzisiaj jest taki szczególny wyjątkowy dzień zdecydowałam się zadać Ci to pytaniea-koczek, Fedra lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Ola długo biłam się z myslami czy wypada czy moze nie....
w związku z tym że dzisiaj jest taki szczególny wyjątkowy dzień zdecydowałam się zadać Ci to pytanie
To ja odpowiem. OLA JEST MOJA!Ola_czeka, magdzia26, Ilona, Rucia, aisa, a-koczek, a-koczek, Fedra, Selena, Selena, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Poza tym miała jeszcze klika spraw do załatwienia (ponoć She też tak mówiła i szybciej urodziła
) Jak nic to jest metoda na przyspieszenie porodu
Och boszsz ile ja mam do zrobienia muszę podłogi umyć, włosy sfarbować, zaprawić słoiki, odwiedzić przyjaciółkę, dokończyć malowanie pejzażu, och jeju jak ja się wyrobię.
magdzia26, zbikowa, Ilona, aisa, a-koczek, Effcia28, Fedra, AGA 30, Selena, Gunia lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Ola długo biłam się z myslami czy wypada czy moze nie....
w związku z tym że dzisiaj jest taki szczególny wyjątkowy dzień zdecydowałam się zadać Ci to pytanie
Tak, uważam, że multipla to najbrzydszy samochód świata. Wygląda, jakby miał okulary.magdzia26, Ilona, aisa, a-koczek, mauysia, Fedra, Selena, Spero, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość