SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się - ogólne › plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Zależy, czasem trwa to 50 minut, czasem 15 sekund z grą wstępną i przytulaniem "po".

Pozdrawiam z tego miejsca mojego kochanego męża!
    Hahahaha Olka Ty to jesteś megaaaaa :-P

Ola_czeka, aisa, Ilona, Selena, kopciuszek126, nick nieaktualny, Fedra, a-koczek, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Zależy, czasem trwa to 50 minut, czasem 15 sekund z grą wstępną i przytulaniem "po".

Oj Ola Ola znowu poplułam kompa :/

Ola_czeka, aisa, Ilona, Fedra, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach wróciłam niedawno miałam dziś normalnie cieczkę na latanie po sklepach ale nic nie kupiłam poza bluzą dla braciszka :-)
    I własnie gotuję zupę pomidorową dla chorego :-)

Ola_czeka, aisa, Ilona, Kaja, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Oj Ola Ola znowu poplułam kompa :/

Ufunduję Ci kerszera.

aisa, Ilona, Fedra, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drugie podejście: :)
    No więc zbadał mnie i powiedział że jest w szoku że tak późno przyjechałam. Dodał ze bede rodzić w fotelu ginekologicznym na izbie przyjęć co nie ukrywam że mi się nie podobało :/ Na szczęście okazało się że jest miejsce w gabinecie zabiegowym (bez łazienki ani gadżetów do rodzenia np.piłek, drabinek itp. Skurcze bolały już masakrycznie, jakby ktoś mi rozrywał brzuch od srodka... Kazali mi podpisywać stosy dokumentów a ja z bólu nie mogłam nawet utrzymać długopisu. W koncu położyłam się na łóżku porodowym, panie powiedziały że zaraz będzie po wszystkim (nawet nie zdążyłam dostać niczego przeciwbólowego). Jeszcze trzy megaskurcze i pod koniec trzeciego, jak juz zdychałam z bólu, poczułam skurcze parte, czyli generalnie dwa razy większy ból. Na szczęście czekał mnie już tylko jeden taki skurcz i... Henio wyszedł... w niepęknietym worku owodniowym. Położna była w szoku. Można więc powiedzieć że Mr H urodził się w czepku ;) CDN...

Muska, nick nieaktualny, zbikowa, aisa, Selena, kopciuszek126, Ilona, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kaja, Fedra, Sandraa, Blondi22, a-koczek, magdzia26, Effcia28, gocha04, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Gunia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaa i Aga, szykuj talerz, bo wpadam dziś do Ciebie na ZKNNWM (Zupę, Której Nazwy Nie Wolno Wymawiać).

nick nieaktualny, Blondi22, zbikowa, aisa, Selena, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

hehe normalnie nie moge z Ciebie Olka ;)

Ola_czeka, aisa, Ilona, magdzia26 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małysz, Twoje opowieści powinny być wygłaszane na lekcjach wychowania seksualnego w gimnazjum.

nick nieaktualny, aisa, kopciuszek126, Ilona, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kaja, Fedra, a-koczek, magdzia26, Effcia28 lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Drugie podejście: :)
    No więc zbadał mnie i powiedział że jest w szoku że tak późno przyjechałam. Dodał ze bede rodzić w fotelu ginekologicznym na izbie przyjęć co nie ukrywam że mi się nie podobało :/ Na szczęście okazało się że jest miejsce w gabinecie zabiegowym (bez łazienki ani gadżetów do rodzenia np.piłek, drabinek itp. Skurcze bolały już masakrycznie, jakby ktoś mi rozrywał brzuch od srodka... Kazali mi podpisywać stosy dokumentów a ja z bólu nie mogłam nawet utrzymać długopisu. W koncu położyłam się na łóżku porodowym, panie powiedziały że zaraz będzie po wszystkim (nawet nie zdążyłam dostać niczego przeciwbólowego). Jeszcze trzy megaskurcze i pod koniec trzeciego, jak juz zdychałam z bólu, poczułam skurcze parte, czyli generalnie dwa razy większy ból. Na szczęście czekał mnie już tylko jeden taki skurcz i... Henio wyszedł... w niepęknietym worku owodniowym. Położna była w szoku. Można więc powiedzieć że Mr H urodził się w czepku ;) CDN...
    bedzie miał szczescie ;) moj brat tak sie urodził ;)

Ilona, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi, Twój synuś to już duży chłopak!

Olencjusza uwielbiam!!!!!

Shagga, dziwny motyw z tym dopasowywaniem imion. Moja siostra ma na imię Marta, czy pasuje do Joanny... być może. Choć znam siostry Martę i Magdę - w tym przypadku rodzice chyba kierowali się zasadą dopasowania. Jak dla mnie imiona są zbyt podobne..

Ola_czeka, kopciuszek126, Ilona, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    aaaaa i Aga, szykuj talerz, bo wpadam dziś do Ciebie na ZKNNWM (Zupę, Której Nazwy Nie Wolno Wymawiać).
    jak w Harrym Poterze he ;)

Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:

OCT.

aisa, Ilona, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Blondi, Twój synuś to już duży chłopak!

Shagga, dziwny motyw z tym dopasowywaniem imion. Moja siostra ma na imię Marta, czy pasuje do Joanny... być może. Choć znam siostry Martę i Magdę - w tym przypadku rodzice chyba kierowali się zasadą dopasowania. Jak dla mnie imiona są zbyt podobne..
    no dopiero to zauwazyłam he a jak mała sie urodzi to dopiero bedzie widac ;)

Ola_czeka, aisa, Ilona, magdzia26 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda tylko, że Ruta mnie nienawidzi.

nick nieaktualny, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buhahaha Olka jesteś w szczytowej formie po tych wakacjach. a może nawet w szczytującej....

nick nieaktualny, Blondi22, aisa, Ola_czeka, Ilona, nick nieaktualny, Kaja, Fedra, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Buhahaha Olka jesteś w szczytowej formie po tych wakacjach. a może nawet w szczytującej....
    no tak bo Olka to przecierz Wiesław ;)

zbikowa, Ilona, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    no tak bo Olka to przecierz Wiesław ;)

Teraz już Czesław!

Ilona, nick nieaktualny, Fedra, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:

No muszę być całkiem spoko, skoro nawet Ciebie oderwałam od Grand Theft Auto.

Ilona, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Teraz już Czesław!
    A no tak ;)

przycznajmniej przyznajesz sie do tego ;) he

Ilona, Fedra, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Wafel sobie imprezuje na zakończeniu budowy oj oj ciekawe w jakim stanie przyjedzie :/ Pewnie wejdzie chwiejnym krokiem do domu :/

‹‹ ‹ 4199 4200 4201 4202 4203 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ