X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Zależy, czasem trwa to 50 minut, czasem 15 sekund z grą wstępną i przytulaniem "po".

Pozdrawiam z tego miejsca mojego kochanego męża!
    Hahahaha Olka Ty to jesteś megaaaaa :-P

Ola_czeka, aisa, Ilona, Selena, kopciuszek126, Rucia, Fedra, a-koczek, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Zależy, czasem trwa to 50 minut, czasem 15 sekund z grą wstępną i przytulaniem "po".

Oj Ola Ola znowu poplułam kompa :/

Ola_czeka, aisa, Ilona, Fedra, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach wróciłam niedawno miałam dziś normalnie cieczkę na latanie po sklepach ale nic nie kupiłam poza bluzą dla braciszka :-)
    I własnie gotuję zupę pomidorową dla chorego :-)

Ola_czeka, aisa, Ilona, Kaja, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Oj Ola Ola znowu poplułam kompa :/

Ufunduję Ci kerszera.

aisa, Ilona, Fedra, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drugie podejście: :)
    No więc zbadał mnie i powiedział że jest w szoku że tak późno przyjechałam. Dodał ze bede rodzić w fotelu ginekologicznym na izbie przyjęć co nie ukrywam że mi się nie podobało :/ Na szczęście okazało się że jest miejsce w gabinecie zabiegowym (bez łazienki ani gadżetów do rodzenia np.piłek, drabinek itp. Skurcze bolały już masakrycznie, jakby ktoś mi rozrywał brzuch od srodka... Kazali mi podpisywać stosy dokumentów a ja z bólu nie mogłam nawet utrzymać długopisu. W koncu położyłam się na łóżku porodowym, panie powiedziały że zaraz będzie po wszystkim (nawet nie zdążyłam dostać niczego przeciwbólowego). Jeszcze trzy megaskurcze i pod koniec trzeciego, jak juz zdychałam z bólu, poczułam skurcze parte, czyli generalnie dwa razy większy ból. Na szczęście czekał mnie już tylko jeden taki skurcz i... Henio wyszedł... w niepęknietym worku owodniowym. Położna była w szoku. Można więc powiedzieć że Mr H urodził się w czepku ;) CDN...

Muska, AGA 30, zbikowa, aisa, Selena, kopciuszek126, Ilona, Libra, Shagga_80, Rucia, Kaja, Fedra, Sandraa, Blondi22, a-koczek, magdzia26, Effcia28, gocha04, Spero, Spero, Gunia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaa i Aga, szykuj talerz, bo wpadam dziś do Ciebie na ZKNNWM (Zupę, Której Nazwy Nie Wolno Wymawiać).

AGA 30, Blondi22, zbikowa, aisa, Selena, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

hehe normalnie nie moge z Ciebie Olka ;)

Ola_czeka, aisa, Ilona, magdzia26 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małysz, Twoje opowieści powinny być wygłaszane na lekcjach wychowania seksualnego w gimnazjum.

AGA 30, aisa, kopciuszek126, Ilona, Libra, Shagga_80, Rucia, Kaja, Fedra, a-koczek, magdzia26, Effcia28 lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Drugie podejście: :)
    No więc zbadał mnie i powiedział że jest w szoku że tak późno przyjechałam. Dodał ze bede rodzić w fotelu ginekologicznym na izbie przyjęć co nie ukrywam że mi się nie podobało :/ Na szczęście okazało się że jest miejsce w gabinecie zabiegowym (bez łazienki ani gadżetów do rodzenia np.piłek, drabinek itp. Skurcze bolały już masakrycznie, jakby ktoś mi rozrywał brzuch od srodka... Kazali mi podpisywać stosy dokumentów a ja z bólu nie mogłam nawet utrzymać długopisu. W koncu położyłam się na łóżku porodowym, panie powiedziały że zaraz będzie po wszystkim (nawet nie zdążyłam dostać niczego przeciwbólowego). Jeszcze trzy megaskurcze i pod koniec trzeciego, jak juz zdychałam z bólu, poczułam skurcze parte, czyli generalnie dwa razy większy ból. Na szczęście czekał mnie już tylko jeden taki skurcz i... Henio wyszedł... w niepęknietym worku owodniowym. Położna była w szoku. Można więc powiedzieć że Mr H urodził się w czepku ;) CDN...
    bedzie miał szczescie ;) moj brat tak sie urodził ;)

Ilona, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi, Twój synuś to już duży chłopak!

Olencjusza uwielbiam!!!!!

Shagga, dziwny motyw z tym dopasowywaniem imion. Moja siostra ma na imię Marta, czy pasuje do Joanny... być może. Choć znam siostry Martę i Magdę - w tym przypadku rodzice chyba kierowali się zasadą dopasowania. Jak dla mnie imiona są zbyt podobne..

Ola_czeka, kopciuszek126, Ilona, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    aaaaa i Aga, szykuj talerz, bo wpadam dziś do Ciebie na ZKNNWM (Zupę, Której Nazwy Nie Wolno Wymawiać).
    jak w Harrym Poterze he ;)

Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:

OCT.

aisa, Ilona, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Blondi, Twój synuś to już duży chłopak!

Shagga, dziwny motyw z tym dopasowywaniem imion. Moja siostra ma na imię Marta, czy pasuje do Joanny... być może. Choć znam siostry Martę i Magdę - w tym przypadku rodzice chyba kierowali się zasadą dopasowania. Jak dla mnie imiona są zbyt podobne..
    no dopiero to zauwazyłam he a jak mała sie urodzi to dopiero bedzie widac ;)

Ola_czeka, aisa, Ilona, magdzia26 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda tylko, że Ruta mnie nienawidzi.

Rucia, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buhahaha Olka jesteś w szczytowej formie po tych wakacjach. a może nawet w szczytującej....

AGA 30, Blondi22, aisa, Ola_czeka, Ilona, Rucia, Kaja, Fedra, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Buhahaha Olka jesteś w szczytowej formie po tych wakacjach. a może nawet w szczytującej....
    no tak bo Olka to przecierz Wiesław ;)

zbikowa, Ilona, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    no tak bo Olka to przecierz Wiesław ;)

Teraz już Czesław!

Ilona, Rucia, Fedra, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:

No muszę być całkiem spoko, skoro nawet Ciebie oderwałam od Grand Theft Auto.

Ilona, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Teraz już Czesław!
    A no tak ;)

przycznajmniej przyznajesz sie do tego ;) he

Ilona, Fedra, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Wafel sobie imprezuje na zakończeniu budowy oj oj ciekawe w jakim stanie przyjedzie :/ Pewnie wejdzie chwiejnym krokiem do domu :/

‹‹ 4199 4200 4201 4202 4203 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ