X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    bo zajrzę:) juz szykuje cosik dla juniora i Kubusia:)

Przypomniało mi się, jak kupilam polarowe paltko dla córuni koleżanki... A tu urodził się chłopak:) także to odzienie czeka na dnie szafy na możliwość podarowania jakiejś słodkiej kruszynce:) A tu same chłopaki się rodzą;)
    No bo po prostu to paletko czeka na Twoją córunie :-)

Ilona, Fedra, kopciuszek126, Ola_czeka, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia nie wiem czy czytasz co piszemy ale jeśli tak to w kolejnej odsłonie pt. Narodziny Heniutka napisz jak to było z Tobą podczas ostatniej wizyty u Gina ...jaka szyjka była? Coś zapowiadało wcześniejsze rozwiązanie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    No bo po prostu to paletko czeka na Twoją córunie :-)
    jest taki przesąd,ze przed ciąża nie kupuje się ciuchów dla przyszłego dziecka,bo wtedy mozna długo czekac na ciążę...
    A ze ja przesadna nie jestem,wiec nie pogardzę,bo mam też przepiękne pantofelki;)

Shagga_80, Rucia, Fedra, Ilona, Blondi22, aisa, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok,ja też zmykam... M nalał winko, zapalił świece... Idę się pomiziać;) do jutra

Shagga_80, Kaja, AGA 30, Rucia, Ilona, zbikowa, aisa, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paula09 wrote:
    Dziewczyny powiedzcie mi ile czasu Wy staracie się o dziecko?

zależy czy pytasz o ilość cykli miesiecy czy lat?

Olka wysiadłam przez Twoje komentarze nawet mąż sie na mnie głupio patrzy a monitor cały opluty...

Kaja, Shagga_80, Rucia, Ilona, Ola_czeka, aisa, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co to jest?
    kiedy się go nie używa to wisi, kiedy jest potrzebny to stoi, a później z niego kapie?

zdziwko.gif

PARASOL :-):-):-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2013, 19:33

Kaja, Shagga_80, Rucia, Fedra, Ilona, Sandraa, kopciuszek126, zbikowa, Amaranta, Libra, Ola_czeka, Blondi22, aisa, a-koczek, magdzia26, gocha04, Spero, Spero lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra mój to samo gapi sie na mnie ,a ja w śmiech Olka wymiatasz kochana i tak trzymaj i nie popuszczaj ;-)

Shagga_80, Fedra, Ilona, Ola_czeka, aisa, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ,a ja już miałam świńskie myśli hehehehehehe dobre

Ilona, Ola_czeka, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem wam ,że brakowało mi tej Krejzolki Olki jest The Best !!!!!

Rucia, AGA 30, Fedra, Ilona, Ola_czeka, a-koczek, magdzia26, Selena lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Aga ,a ja już miałam świńskie myśli hehehehehehe dobre

Kaja przyznaj się o czym myślałaś :-)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nic idę się poszwędać po chałupie .......

AGA 30 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Kaja przyznaj się o czym myślałaś :-)
    Aga pytanie co ??
    Sterczek męski buhahahah

AGA 30, Fedra, Rucia, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ty grzybiarko dużo masz grzybków??

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Aga ty grzybiarko dużo masz grzybków??

Aj tam jeszcze nie zaspokoiłam swoich żądzy tegorocznych w grzybobraniu :/
    Ok 15 słoiczków mam zrobionych szufladę w zamrażalce prawie pełną i ususzonych pół słoja 5 litrowego :-)
    Mam nadzije ze to nie koniec :-)

Muska, aisa, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooooo kochana to dużo masz w tym roku można było poszaleć ,ale u nas już koniec z grzybami na ten rok też mam dość dużo ,ale mam jeszcze z zeszłego roku nie bede chomikować więc wyluzowałam ,ale moja mama tak jak ty szaleje jezdzi ,ale widzę ,że odpuściła bo już koniec !!!

magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w tym tygodniu byłam tylko w poniedziałek a potem nie miałam z kim chodzić bo braciszek chory :/ Ale i tak leje cały czas :/ Mam nadzieję że na następny tydzień jeszczę pójdę parę razy :-)

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jadę jutro na grzyby :D Dziś zebrałam u siebie 4, przedwczoraj 6, więc jutro M. wziął wolne i pędzimy na grzybobranie. Pewnie znowu wrócę z kilkoma sztukami, ale co tam :P

AGA 30, Ola_czeka, aisa, a-koczek, Effcia28, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola dajesz czadu :). A z tym Ludwikiem to myślałam podobnie,że powiem,ze zmieniłam i będzie Ludwik ;)

Ola_czeka, magdzia26, Selena, Fedra lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    A ja jadę jutro na grzyby :D Dziś zebrałam u siebie 4, przedwczoraj 6, więc jutro M. wziął wolne i pędzimy na grzybobranie. Pewnie znowu wrócę z kilkoma sztukami, ale co tam :P

Rucia udanego grzybobrania :-)
    Tylko zbieraj jadalne :-)

Ja ostatnio idę z wiadrem podrzybków a sąsiad z góry mówi mi SKĄD MASZ TYLE KANI No to taki grzyby tylko raz zjadł :/

magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to kochane moje dziewczynki za niecały miesiąc a dokładnie 17 pazdziernika mija rok jak jestem tu z wami :-)
    Nie wiem czy cieszyć się czy płakać bo nadal jak byłam to jestem bez fasolki :/ Ale napewno cieszę się że jestem z wami i mam tyle Ovu-przyjaciółek więc na tą okoliczność zapraszam wszystkie na imprezkę do mnie :-)
    Popijemy piwa35pijacy.gif wina soku wody która co może pić popłaczemy nad rozlanym i nie rozlanym mlekiem he he:-)

NORMALNIE KOCHAM WAS I BEZ WAS ŻYCIE BYŁO BY NUDNE :-):-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2013, 22:19

zbikowa, mauysia, Libra, Sandraa, Ilona, Ola_czeka, Blondi22, Blondi22, aisa, a-koczek, magdzia26, Selena, Rucia, Fedra, gocha04, Spero lubią tę wiadomość

‹‹ 4201 4202 4203 4204 4205 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ