plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLibra wrote:bo zajrzę
juz szykuje cosik dla juniora i Kubusia:)
Przypomniało mi się, jak kupilam polarowe paltko dla córuni koleżanki... A tu urodził się chłopak:) także to odzienie czeka na dnie szafy na możliwość podarowania jakiejś słodkiej kruszynce:) A tu same chłopaki się rodząIlona, Fedra, kopciuszek126, Ola_czeka, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:No bo po prostu to paletko czeka na Twoją córunie
A ze ja przesadna nie jestem,wiec nie pogardzę,bo mam też przepiękne pantofelki;)Shagga_80, Rucia, Fedra, Ilona, Blondi22, aisa, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paula09 wrote:Dziewczyny powiedzcie mi ile czasu Wy staracie się o dziecko?
zależy czy pytasz o ilość cykli miesiecy czy lat?
Olka wysiadłam przez Twoje komentarze nawet mąż sie na mnie głupio patrzy a monitor cały opluty...Kaja, Shagga_80, Rucia, Ilona, Ola_czeka, aisa, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyCo to jest?
kiedy się go nie używa to wisi, kiedy jest potrzebny to stoi, a później z niego kapie?
PARASOLWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2013, 19:33
Kaja, Shagga_80, Rucia, Fedra, Ilona, Sandraa, kopciuszek126, zbikowa, Amaranta, Libra, Ola_czeka, Blondi22, aisa, a-koczek, magdzia26, gocha04, Spero, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Aga ty grzybiarko dużo masz grzybków??
Aj tam jeszcze nie zaspokoiłam swoich żądzy tegorocznych w grzybobraniu
Ok 15 słoiczków mam zrobionych szufladę w zamrażalce prawie pełną i ususzonych pół słoja 5 litrowego
Mam nadzije ze to nie koniecMuska, aisa, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
ooooo kochana to dużo masz w tym roku można było poszaleć ,ale u nas już koniec z grzybami na ten rok też mam dość dużo ,ale mam jeszcze z zeszłego roku nie bede chomikować więc wyluzowałam ,ale moja mama tak jak ty szaleje jezdzi ,ale widzę ,że odpuściła bo już koniec !!!
magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja jadę jutro na grzyby
Dziś zebrałam u siebie 4, przedwczoraj 6, więc jutro M. wziął wolne i pędzimy na grzybobranie. Pewnie znowu wrócę z kilkoma sztukami, ale co tam
AGA 30, Ola_czeka, aisa, a-koczek, Effcia28, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:A ja jadę jutro na grzyby
Dziś zebrałam u siebie 4, przedwczoraj 6, więc jutro M. wziął wolne i pędzimy na grzybobranie. Pewnie znowu wrócę z kilkoma sztukami, ale co tam
Rucia udanego grzybobrania
Tylko zbieraj jadalne
Ja ostatnio idę z wiadrem podrzybków a sąsiad z góry mówi mi SKĄD MASZ TYLE KANI No to taki grzyby tylko raz zjadłmagdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to kochane moje dziewczynki za niecały miesiąc a dokładnie 17 pazdziernika mija rok jak jestem tu z wami
Nie wiem czy cieszyć się czy płakać bo nadal jak byłam to jestem bez fasolkiAle napewno cieszę się że jestem z wami i mam tyle Ovu-przyjaciółek więc na tą okoliczność zapraszam wszystkie na imprezkę do mnie
Popijemy piwawina soku wody która co może pić popłaczemy nad rozlanym i nie rozlanym mlekiem he he:-)
NORMALNIE KOCHAM WAS I BEZ WAS ŻYCIE BYŁO BY NUDNEWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2013, 22:19
zbikowa, mauysia, Libra, Sandraa, Ilona, Ola_czeka, Blondi22, Blondi22, aisa, a-koczek, magdzia26, Selena, Rucia, Fedra, gocha04, Spero lubią tę wiadomość