plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPlemniczko głowa do góry i słuchaj lekarza a nie czytaj pierduł na necie ( no poza tymi tutaj hi hi ).
Wróciłam dziewczynki z ploteczek od sąsiadki!! widze że salon fryzjerski w temacieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2012, 18:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sandrus ja tak miałam jak brałam CLO ciągle mnie bolały do owulacji ale potem jakby przestały czasem gdzieś lekko zakuje i nic. Aż mnie to troszkę dziwi bo w wcześniejszych cyklach to nie bolały po owulacji a teraz nic.
Aga napewno cos tam w tobie rośnieW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
Witam po przerwie
oj nie zazdroszczę bólu jajników, mnie tak w poprzendim cyklu męczyło. Ae kiedyś przejdzie:)
Plemniczko nie ciekawie ale słuchaj się lekarza, rozumiem, że mówiłaś, że jesteś w ciąży, wiec skoro każe ci brac , to bierz. W sumie jeśli chodzi o leki to mi lekarz mówił, że głównie właśnie w 1 trymestrze nie wolno brac leków, ale nie dotyczy to wszytskich leków i sytuacji, wiec słuchaj się lekarza, bo czytając te wszystkie informacje na necie można się nieźle wystraszyc, a teraz to Wam spokój jest potrzebny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny