X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2012, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczko ja bym trzymała się przy tym co mówi twoja lekarka a nie tym co piszą w necie.

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • pati Przyjaciółka

Wysłany: 21 listopada 2012, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta ma chyba te hashimoto albo ma wiedze na ten temat cos kiedys pisała o tej chorobie

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2012, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczko zobaczysz wszystko będzie dobrze z tobą i maluszkiem. Dziś po modle się za twojego maluszka żeby wytrwał te 9 miesięcy w spokoju :).

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2012, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki:)
    Co tam słychać:) u mnie nic ciekawego, boli mnie głowa i tak jakoś dziwnie brzuch;/.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2012, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko głowa do góry i słuchaj lekarza a nie czytaj pierduł na necie ( no poza tymi tutaj hi hi ).
    Wróciłam dziewczynki z ploteczek od sąsiadki!! widze że salon fryzjerski w temacie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2012, 18:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2012, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra mi kiedyś lekarz powiedział że ból uszlachetnia więc na szlachcainke masz szanse jak coś boli

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2012, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe:) ale ja już mam dosyć bólu... już od tygodnia bolą mnie janiki- to już starczy chyba na ten cykl

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2012, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znam ten ból!! mnie w poprzednim cyklu to dosłownie cały miesiąc bolał jajnik a to na @ a to na owulke a to po owulce i znowu na tą wredną @. w tym cyklu lepiej i az sie zastanawiam czy tam rośnie jakieś jajko !!

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2012, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie chyba nie nie ... bo ta moja temperatura to woła o pomstwe do nieba ... szkoda słów;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2012, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero na następny tydzień owulki sie spodziewam to jeszcze troche czasu a w piatek na monitoring jade to sie okaże czy coś rośnie

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2012, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandrus ja tak miałam jak brałam CLO ciągle mnie bolały do owulacji ale potem jakby przestały czasem gdzieś lekko zakuje i nic. Aż mnie to troszkę dziwi bo w wcześniejszych cyklach to nie bolały po owulacji a teraz nic.
    Aga napewno cos tam w tobie rośnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2012, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała w piątek sie przekonam czy rośnie coś!! ale jak ostatnio ładnie było to i tym razem chyba tez!! :-)

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2012, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem już co tam się u mnie w środku dzieje;/
    Ani piersi mnie nie bolą... dziwne to wszystko

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2012, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam po przerwie

oj nie zazdroszczę bólu jajników, mnie tak w poprzendim cyklu męczyło. Ae kiedyś przejdzie:)

Plemniczko nie ciekawie ale słuchaj się lekarza, rozumiem, że mówiłaś, że jesteś w ciąży, wiec skoro każe ci brac , to bierz. W sumie jeśli chodzi o leki to mi lekarz mówił, że głównie właśnie w 1 trymestrze nie wolno brac leków, ale nie dotyczy to wszytskich leków i sytuacji, wiec słuchaj się lekarza, bo czytając te wszystkie informacje na necie można się nieźle wystraszyc, a teraz to Wam spokój jest potrzebny :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2012, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bo my sandraa chyba za bardzo myślimy o tych naszych dolegliwościach!! i świra dostac można
    No ja chociaż o czekających mnie badaniach nie myśle jak o starankach myśle więcej..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2012, 19:08

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2012, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokładnie... Ja to chyba za bardzo się nakręciłam w tym cyklu;/ Nie wiem co się ze mną stało

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2012, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa wrote:
    No dokładnie... Ja to chyba za bardzo się nakręciłam w tym cyklu;/ Nie wiem co się ze mną stało

Bo czasami nerwy puszczają!! są lepsze i gorsze dni!!

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2012, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to jestem już na granicach wytrzymałości hehe

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2012, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś powiedz mi bo ty tez jesteś na CLO czy u ciebie też podniosło mocno temp po owulacji i się ona nadal utrzymuje na wysokim poziomie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2012, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NO to trochś sandra na luz bo nam tu zwariujesz!!

‹‹ 420 421 422 423 424 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ