X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2012, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczko ja bym trzymała się przy tym co mówi twoja lekarka a nie tym co piszą w necie.

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • pati Przyjaciółka

Wysłany: 21 listopada 2012, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta ma chyba te hashimoto albo ma wiedze na ten temat cos kiedys pisała o tej chorobie

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2012, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczko zobaczysz wszystko będzie dobrze z tobą i maluszkiem. Dziś po modle się za twojego maluszka żeby wytrwał te 9 miesięcy w spokoju :).

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2012, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki:)
    Co tam słychać:) u mnie nic ciekawego, boli mnie głowa i tak jakoś dziwnie brzuch;/.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2012, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko głowa do góry i słuchaj lekarza a nie czytaj pierduł na necie ( no poza tymi tutaj hi hi ).
    Wróciłam dziewczynki z ploteczek od sąsiadki!! widze że salon fryzjerski w temacie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2012, 18:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2012, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra mi kiedyś lekarz powiedział że ból uszlachetnia więc na szlachcainke masz szanse jak coś boli

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2012, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe:) ale ja już mam dosyć bólu... już od tygodnia bolą mnie janiki- to już starczy chyba na ten cykl

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2012, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znam ten ból!! mnie w poprzednim cyklu to dosłownie cały miesiąc bolał jajnik a to na @ a to na owulke a to po owulce i znowu na tą wredną @. w tym cyklu lepiej i az sie zastanawiam czy tam rośnie jakieś jajko !!

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2012, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie chyba nie nie ... bo ta moja temperatura to woła o pomstwe do nieba ... szkoda słów;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2012, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero na następny tydzień owulki sie spodziewam to jeszcze troche czasu a w piatek na monitoring jade to sie okaże czy coś rośnie

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2012, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandrus ja tak miałam jak brałam CLO ciągle mnie bolały do owulacji ale potem jakby przestały czasem gdzieś lekko zakuje i nic. Aż mnie to troszkę dziwi bo w wcześniejszych cyklach to nie bolały po owulacji a teraz nic.
    Aga napewno cos tam w tobie rośnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2012, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała w piątek sie przekonam czy rośnie coś!! ale jak ostatnio ładnie było to i tym razem chyba tez!! :-)

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2012, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem już co tam się u mnie w środku dzieje;/
    Ani piersi mnie nie bolą... dziwne to wszystko

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2012, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam po przerwie

oj nie zazdroszczę bólu jajników, mnie tak w poprzendim cyklu męczyło. Ae kiedyś przejdzie:)

Plemniczko nie ciekawie ale słuchaj się lekarza, rozumiem, że mówiłaś, że jesteś w ciąży, wiec skoro każe ci brac , to bierz. W sumie jeśli chodzi o leki to mi lekarz mówił, że głównie właśnie w 1 trymestrze nie wolno brac leków, ale nie dotyczy to wszytskich leków i sytuacji, wiec słuchaj się lekarza, bo czytając te wszystkie informacje na necie można się nieźle wystraszyc, a teraz to Wam spokój jest potrzebny :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2012, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bo my sandraa chyba za bardzo myślimy o tych naszych dolegliwościach!! i świra dostac można
    No ja chociaż o czekających mnie badaniach nie myśle jak o starankach myśle więcej..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2012, 19:08

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2012, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokładnie... Ja to chyba za bardzo się nakręciłam w tym cyklu;/ Nie wiem co się ze mną stało

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2012, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa wrote:
    No dokładnie... Ja to chyba za bardzo się nakręciłam w tym cyklu;/ Nie wiem co się ze mną stało

Bo czasami nerwy puszczają!! są lepsze i gorsze dni!!

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2012, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to jestem już na granicach wytrzymałości hehe

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2012, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś powiedz mi bo ty tez jesteś na CLO czy u ciebie też podniosło mocno temp po owulacji i się ona nadal utrzymuje na wysokim poziomie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2012, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NO to trochś sandra na luz bo nam tu zwariujesz!!

‹‹ 420 421 422 423 424 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ