plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja byłam dziś zrobic te badania na toxo, HSV i CMV i poszło 200 zł. polityka nzdrowotna naszego kraju jest cudna, zamiast dbać o profilaktyke, i uniknąć niepotrzebnych kosztów leczenia matki jak i dziecka, a w przypadku dziecka to nawet do konca zycia placenia rent itd zamiast zrefundowac te wszystkie badania profilaktyczne przed zajsciem w ciąże i pomoc kobietom, zeby ich dzieci rodziły się zdrowe. Przeciez to mniej kosztuje niz leczenia, renty itd... no cóż...dobrze ze nas jeszcze stac na te najwazniejsze chociaz badania a ile jest takich kobiet któe na prawde nie mają pieniedzy na te badania...
-
ale te starania zmieniaja człowieka, panicznie boje sie igly, mdleje i słabne na jej widok, wolalam miec leczenie kanałowe zebow bez znieczulenia niz dac sobie wbic igle w dziąsło, a dziś poszłąm sama donbrowolnie dać sie kłuc, pobrać krew i jeszcze im za to zapłaciłam!!! ale w sumie to jestem z siebie dumna, ale dobrze, że był tam ze mną mój mąż. mniej się bałam
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:Aguś powiedz mi bo ty tez jesteś na CLO czy u ciebie też podniosło mocno temp po owulacji i się ona nadal utrzymuje na wysokim poziomie?
Mała ja w tamtym cyklu nie mierzyłam tempki to nie wiem bo tak sie nie obserwowałam jeszcze jak tu.. ale po owulce wysoko sie trzyma jak sie fasolka gnieżdzi podobno! to sie ciesz bo ta twoja tempka naprawde fajnie stoiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2012, 19:19
-
witm wieczorowa pora
Plemniczko jeżeli będziesz stosować się do zaleceń lekarza, przyjmować leki to Hashimoto daje sie ujarzmić
nie martw sie - Hashimoto prowadzi do kłopotów z zajściem i poronień, jeżeli nie jest leczone, a Ty masz je pod kontrolą, więc będzie dobrze
moje dziecko juz spi, a ja relaksuje sie przy piwkuMaciek 21.06.2008
starania o drugie dziecko od VIII.2009 -
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:mala29_ wrote:Aguś powiedz mi bo ty tez jesteś na CLO czy u ciebie też podniosło mocno temp po owulacji i się ona nadal utrzymuje na wysokim poziomie?
Mała ja w tamtym cyklu nie mierzyłam tempki to nie wiem bo tak sie nie obserwowałam jeszcze jak tu.. ale po owulce wysoko sie trzyma jak sie fasolka gnieżdzi podobno! to sie ciesz bo ta twoja tempka naprawde fajnie stoi
AGA 30 ja się boje że to CLO tylko podniosło mi temp a tak po za tym nic tam się nie zagnieżdża . Ale pożyjemy zobaczymy okaże się 26 października.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2012, 19:51
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Sandraa wrote:Ja tam się nie boję igieł--> oddaję krew:)
I sama lubię kłuć
u mnie to silniejsze ode mnie to gdzies głęboko w mojej psychice siedzi, bo na zdrowy rozum to wiem ze nie boli i ze potrzebne, ale juz tak mam, ale to u nas chyba rodzinne, moja ciocia ma dokładnie tak samo jak ja -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sorry AGUs rzeczywiście listopad tak byłam na monitoringu i wiem że były na pewno dwa pęcherzyki ale czułam że może i trzy. Monitoring miała po owulacji dopiero bo przez nagły wyjazd do polski monitoring miałam już po fakcie niby jakieś tam serduszkowania były ale bez jakiś tam nadzwyczajnych starań. Tak więc staram się nie nakręcać bo boje się bardzo rozczarowania.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
nick nieaktualny