Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wielki bracie Ovu potrzebne sztuczne oddychanie da Oli

Ola_czeka, Ilona, Selena, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak nie lubi różowego to skąd ten różowy się wziął i znowu pełno pytań bez odpowiedzi Pan Brat Ovu nam zostawił :-)

magdzia26, Ilona, nick nieaktualny, Selena, Fedra, zbikowa, Kfjatus, aisa, gocha04 lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WOooooooooooooooooooooooooW !!!!!!!!!!!!! normalnie nie wierze nasz Ovu przemowil ;)

magdzia26, Ilona, nick nieaktualny, Selena, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To na bank pani Ovufriend napisała. I jeszcze podpytała Marcina-programistę.
    Cholera, że też nie zapytałam, czy nosi kraciaste koszule.

Aleeee czad, OvuZałogo, jak mówią Anglicy - uczyniliście mój dzień i jesteście bardziej niż powitani by pisać na naszym wątku.

Marcin, smakoszu jagnięciny, jakbyś miał jakieś problemy z owulacją to wal jak w dym!

magdzia26, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Blondi22, Ilona, plemniczka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Effcia28, nick nieaktualny, mauysia, Selena, nick nieaktualny, Fedra, zbikowa, Kropek, Kfjatus, aisa, gocha04, Pismak, momo1009 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech, zamieszanie robicie, taki tam pościk od Ovufrienda...

<chucha na paznokcie i poleruje je o połę marynarki>

Blondi22, magdzia26, nick nieaktualny, a-koczek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Selena, Fedra, Kfjatus, aisa, Pismak lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcin, smakoszu jagnięciny, jakbyś miał jakieś problemy z owulacją to wal jak w dym!

Olka wariatko bo z kanapy spadłam :/:-)

Blondi22, Ilona, Ola_czeka, nick nieaktualny, magdzia26, nick nieaktualny, a-koczek, jeju, Fedra, zbikowa, Kfjatus, aisa, gocha04 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak by ci się okres spóźniał to mów szybko to będziemy zaciskać kciuki za 2 kreski :P

nick nieaktualny, magdzia26, Ola_czeka, nick nieaktualny, a-koczek, Effcia28, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Selena, Fedra, zbikowa, Kfjatus, aisa, gocha04 lubią tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

Olka wariatko bo z kanapy spadłam :/:-)
    hehe ja też ;)

nick nieaktualny, magdzia26 lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobity a ja akurat na tą imprezkę dostanę @ cholewcia jak zwykle jak tam jadę do Zgorzelca to z @ albo tam dostaję @ no niech to szlak :-(

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tym przemiłym akcentem żegnam się z wami kochane na dzisiaj :) buziaki
    I .... miłego środowego popołudnia :P jak to OVU rzecze :D

Ola_czeka, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • kiti Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale czad :D

Oli szantaż skrzywdzenia moich misiaków dał efekt i OVUFRIEND wyszedł z ukrycia i przerwał objadanie się pierogami :P jessss

Ola_czeka, magdzia26, Ilona, a-koczek, nick nieaktualny, Selena, nick nieaktualny, Fedra, zbikowa, Kfjatus, aisa, Pismak lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti wrote:
    Ale czad :D

Oli szantaż skrzywdzenia moich misiaków dał efekt i OVUFRIEND wyszedł z ukrycia i przerwał objadanie się pierogami :P jessss

Teraz to sukces ma wielu ojców, ale żebrać nikt nie potrafi jak ja!

magdzia26, kiti, nick nieaktualny, Ilona, nick nieaktualny, a-koczek, mauysia, nick nieaktualny, Fedra, Kfjatus, gocha04, Pismak lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisko, mi chodziło o to, że w poniedziałek na prezentacji milczałaś!

aisa lubi tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jestem ciekawa tak naprawdę ile OVU dostał prywatnych wiadomości od nas na ten temat :P przyznac sie która oprócz koczka pisała do niego ???

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga współczucia, też nienawidzę tego, że @ przychodzi nieproszona i to akurat przeważnie w najgorszym możliwym momencie.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej, ale Marcin Pieróg-Jagnięcki to się tu czasem naczyta, nie? o śluzach, łożyskach...

magdzia26, nick nieaktualny, Ilona, nick nieaktualny, mauysia, Selena, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej ja nie pisałam, bo się wstydziłam.

Ovufriend <3

magdzia26, Ilona, nick nieaktualny, Selena, nick nieaktualny, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo doczekalas sie!
    A to nie byl Mariusz a nie Marcin?
    Btw dasz juz im spokoj natrecie?

nick nieaktualny, Ilona, nick nieaktualny, Selena, nick nieaktualny, Fedra, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość

• kiti Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to teraz mogę spokojnie skończyć pakowanie ;) tylko kto mnie powiadomi jak shaggi zacznie się rozpakowywać? :O

nick nieaktualny, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie mamy, że trafiłyśmy na pierwszy roczek ovufrienda (wyczytałam dziś w wywiadzie z Panią Ovufriendową, że portal powstał w lutym 2012). Mamy to szczęście, że OvuGuru zaszczycił nas postem, bo jak będzie tu 73 miliony użytkowników z całego świata (jest wersja anglojęzyczna), to już nie będzie takiego spoufalania się.

nick nieaktualny, Blondi22, nick nieaktualny, Effcia28, nick nieaktualny, Selena, Fedra, Kfjatus, aisa, magdzia26, Pismak lubią tę wiadomość

‹‹ 4248 4249 4250 4251 4252 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ