plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To na bank pani Ovufriend napisała. I jeszcze podpytała Marcina-programistę.
Cholera, że też nie zapytałam, czy nosi kraciaste koszule.
Aleeee czad, OvuZałogo, jak mówią Anglicy - uczyniliście mój dzień i jesteście bardziej niż powitani by pisać na naszym wątku.
Marcin, smakoszu jagnięciny, jakbyś miał jakieś problemy z owulacją to wal jak w dym!
magdzia26, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Blondi22, Ilona, plemniczka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Effcia28, nick nieaktualny, mauysia, Selena, nick nieaktualny, Fedra, zbikowa, Kropek, Kfjatus, aisa, gocha04, Pismak, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Ech, zamieszanie robicie, taki tam pościk od Ovufrienda...
<chucha na paznokcie i poleruje je o połę marynarki>
Blondi22, magdzia26, nick nieaktualny, a-koczek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Selena, Fedra, Kfjatus, aisa, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarcin, smakoszu jagnięciny, jakbyś miał jakieś problemy z owulacją to wal jak w dym!
Olka wariatko bo z kanapy spadłam
Blondi22, Ilona, Ola_czeka, nick nieaktualny, magdzia26, nick nieaktualny, a-koczek, jeju, Fedra, zbikowa, Kfjatus, aisa, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA jak by ci się okres spóźniał to mów szybko to będziemy zaciskać kciuki za 2 kreski
nick nieaktualny, magdzia26, Ola_czeka, nick nieaktualny, a-koczek, Effcia28, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Selena, Fedra, zbikowa, Kfjatus, aisa, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale czad

Oli szantaż skrzywdzenia moich misiaków dał efekt i OVUFRIEND wyszedł z ukrycia i przerwał objadanie się pierogami
jessss
Ola_czeka, magdzia26, Ilona, a-koczek, nick nieaktualny, Selena, nick nieaktualny, Fedra, zbikowa, Kfjatus, aisa, Pismak lubią tę wiadomość
-
kiti wrote:Ale czad

Oli szantaż skrzywdzenia moich misiaków dał efekt i OVUFRIEND wyszedł z ukrycia i przerwał objadanie się pierogami
jessss
Teraz to sukces ma wielu ojców, ale żebrać nikt nie potrafi jak ja!
magdzia26, kiti, nick nieaktualny, Ilona, nick nieaktualny, a-koczek, mauysia, nick nieaktualny, Fedra, Kfjatus, gocha04, Pismak lubią tę wiadomość
-
to teraz mogę spokojnie skończyć pakowanie
tylko kto mnie powiadomi jak shaggi zacznie się rozpakowywać?
nick nieaktualny, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
Fajnie mamy, że trafiłyśmy na pierwszy roczek ovufrienda (wyczytałam dziś w wywiadzie z Panią Ovufriendową, że portal powstał w lutym 2012). Mamy to szczęście, że OvuGuru zaszczycił nas postem, bo jak będzie tu 73 miliony użytkowników z całego świata (jest wersja anglojęzyczna), to już nie będzie takiego spoufalania się.
nick nieaktualny, Blondi22, nick nieaktualny, Effcia28, nick nieaktualny, Selena, Fedra, Kfjatus, aisa, magdzia26, Pismak lubią tę wiadomość

[/url]