plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To na bank pani Ovufriend napisała. I jeszcze podpytała Marcina-programistę.
Cholera, że też nie zapytałam, czy nosi kraciaste koszule.
Aleeee czad, OvuZałogo, jak mówią Anglicy - uczyniliście mój dzień i jesteście bardziej niż powitani by pisać na naszym wątku.
Marcin, smakoszu jagnięciny, jakbyś miał jakieś problemy z owulacją to wal jak w dym!magdzia26, mala29_, AGA 30, Blondi22, Ilona, plemniczka, Libra, Anoolka, Shagga_80, Effcia28, Spero, mauysia, Selena, Rucia, Fedra, zbikowa, Kropek, Kfjatus, aisa, gocha04, Pismak, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarcin, smakoszu jagnięciny, jakbyś miał jakieś problemy z owulacją to wal jak w dym!
Olka wariatko bo z kanapy spadłamBlondi22, Ilona, Ola_czeka, mala29_, magdzia26, Libra, a-koczek, jeju, Fedra, zbikowa, Kfjatus, aisa, gocha04 lubią tę wiadomość
-
A jak by ci się okres spóźniał to mów szybko to będziemy zaciskać kciuki za 2 kreski
AGA 30, magdzia26, Ola_czeka, Libra, a-koczek, Effcia28, Spero, Rucia, Selena, Fedra, zbikowa, Kfjatus, aisa, gocha04 lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
Ale czad
Oli szantaż skrzywdzenia moich misiaków dał efekt i OVUFRIEND wyszedł z ukrycia i przerwał objadanie się pierogamijessss
Ola_czeka, magdzia26, Ilona, a-koczek, Spero, Selena, Rucia, Fedra, zbikowa, Kfjatus, aisa, Pismak lubią tę wiadomość
-
kiti wrote:Ale czad
Oli szantaż skrzywdzenia moich misiaków dał efekt i OVUFRIEND wyszedł z ukrycia i przerwał objadanie się pierogamijessss
Teraz to sukces ma wielu ojców, ale żebrać nikt nie potrafi jak ja!magdzia26, kiti, AGA 30, Ilona, Libra, a-koczek, mauysia, Rucia, Fedra, Kfjatus, gocha04, Pismak lubią tę wiadomość
-
to teraz mogę spokojnie skończyć pakowanie
tylko kto mnie powiadomi jak shaggi zacznie się rozpakowywać?
AGA 30, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
Fajnie mamy, że trafiłyśmy na pierwszy roczek ovufrienda (wyczytałam dziś w wywiadzie z Panią Ovufriendową, że portal powstał w lutym 2012). Mamy to szczęście, że OvuGuru zaszczycił nas postem, bo jak będzie tu 73 miliony użytkowników z całego świata (jest wersja anglojęzyczna), to już nie będzie takiego spoufalania się.
Libra, Blondi22, Shagga_80, Effcia28, Spero, Selena, Fedra, Kfjatus, aisa, magdzia26, Pismak lubią tę wiadomość