plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Aga- super sukienka
Shagga- ja też poproszę linka: [email protected]
Selenko-super brzusio
A ja dziś idę do fryzjerawłosy już mi do nerek sięgają więc zaczyn być ciężko nawet ze zwykłym myciem. No i może grzyweczkę jakąś w końcu zrobię
magdzia26, Selena, Rucia, AGA 30, Ilona, Spero, Fedra, zbikowa, Kfjatus, aisa, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Odwiedziłam castoramę, kupiłam co niezbędne, zapłaciłam , wsiadłam na skuter i wróciłam....czy mam wrażenie czy się troszkę ochłodziło?
Dziś kuchnia kompleksowo, bo mnie wnerwia to niedokończenie tego i owego!
Po kolei sama wykończę nasze wnętrza....jelito przeszyję w miejsce przełyku, przełyk tam tam, i wątrobę na miejsce nerki ot takie skojarzenia z naszymi wnętrzami mi do głowy przyszły...a tak poważńie, to czekam na młodego i działamy... W. niech jedzie na wiochę na wykopki co mi się pod nogami plątać nie będzie...end.
Idę działać....lakierobejcę w kolorze palisander kupiłam...trzeba poodświeżać listwy...
buziaki- ciapciaki!
magdzia26, Libra, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
doszłam do wniosku, że przyklejanie do malowanej ściany takich imitacji płytek to koszt wyższy od płytek...wychodzi na to, że potzrebuję o,75 m2 płytek...koszt 1m2 dajmy na to 30-40 zł...do tego klej do płytek mam w domu a jak wzięłam 3X8zł za te plastikowe imitacje, to mnie wyszło 32zł, do tego najmniejszy klej montażówy do tego 10,95 i się zrobiło tyle samo i różńica w efekcie jaki uzyskam...
...czasem droższe jest jednak tańsze -
Dzień dobry
Ale z was krejzolki
Nie będę odnosić sie do każdego, napisze tylko, ze wszystkie wygladacie pięknie
Ja od rana byłam na zakupach, odrazu mi sie humor poprawił, kupiłam pare rzeczy dla Wiki, pare dla M dla Juniora nic a to dlatego, ze wydaje mi sie ze to co mam to wystarczy, a jesli cos zabraknie to zawsze mozna dokupićNo i najważniejsze kupiłam sobie kurtkę w której wyglądam jak słooooooooonica, bez jaj. Musiałam wziąć jeszcze większa niż jestem, zeby stykło do stycznia.
Schagga ja rownież chce linka, juz pisze maila na priva.
To tyle u mnie, zaraz uciekam z Wiki na gimnastyke
Buziaki
Selena, magdzia26, Libra, Blondi22, Shagga_80, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Hej Ilonka
no fajnie ze zakupy udane
ja wczoraj byłam na poszukiwaniu kurtki..ale w żadna nie weszłam
wiec jestem bez
ale tesciowa ma taka jedna dość dużą ma mi ja przynieść
oby mi stykła do końca
a tu kurna taka zima strszą
Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość