X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MIłego dzionka dziewczynki :-)
    Może pózniej zajrzę :-)
    Buziam :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    A własnie mam pytanie. Bo nie mam torby o.O Ani jednej a co tu mówić o trzech. Mogę się zapakować do walizki?
    Słonko, ja biorę torby, bo odkąd leżałam na zakaźnym jestem uczulona na punkcie prania wszystkiego co się miało w szpitalu...ale ja akurat toreb mam w pytę ! A jakbym nie miała,to wzięłabym walizkę...ostatecznie, czego nie da się uprać można wymrozić :) Ty po powrocie ze Szpitala możesz taką walizkę wystawić na mróz (będziesz już miała mróz) i będzie git .

A co do mojej ilości toreb,to ja do Szpitala biorę dwie: jedną na porodówkę (małą, z niewielką ilości rzeczy, taką co to ma tylko to co potrzeba do porodu), druga do Szpitala już nieco większa...a trzecia to taka w razie wypadku, dla mojej kuzynki, która przechowa mi parę rzeczy, gdyby czegoś mi brakło,a Starego nie chcę ściągać do Szpitala wcale :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Słonko, ja biorę torby, bo odkąd leżałam na zakaźnym jestem uczulona na punkcie prania wszystkiego co się miało w szpitalu...ale ja akurat toreb mam w pytę ! A jakbym nie miała,to wzięłabym walizkę...ostatecznie, czego nie da się uprać można wymrozić :) Ty po powrocie ze Szpitala możesz taką walizkę wystawić na mróz (będziesz już miała mróz) i będzie git .

A co do mojej ilości toreb,to ja do Szpitala biorę dwie: jedną na porodówkę (małą, z niewielką ilości rzeczy, taką co to ma tylko to co potrzeba do porodu), druga do Szpitala już nieco większa...a trzecia to taka w razie wypadku, dla mojej kuzynki, która przechowa mi parę rzeczy, gdyby czegoś mi brakło,a Starego nie chcę ściągać do Szpitala wcale :)

Uuuu to ostatnie zdanie zabrzmiało groźnie :P Rozumiem, że ciche dni? Torby nie mam, nie chce kupować, bo później i tak jej nie będę używała, nie mam nawet zbytnio od kogo pożyczyć. Poza tym biorę pod uwagę ewentualność, ze sama będę musiała się zawieźć do szpitala więc walizka będzie praktyczniejsza. :)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    A własnie mam pytanie. Bo nie mam torby o.O Ani jednej a co tu mówić o trzech. Mogę się zapakować do walizki?

Ja biorę plecak ze stelażem.

Shagga_80, magdzia26, Fedra, Libra, AGA 30, Ilona, Effcia28, Spero, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

Złośliwa małpa :P

Shagga_80, magdzia26, AGA 30, Ilona, Spero, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Uuuu to ostatnie zdanie zabrzmiało groźnie :P Rozumiem, że ciche dni? Torby nie mam, nie chce kupować, bo później i tak jej nie będę używała, nie mam nawet zbytnio od kogo pożyczyć. Poza tym biorę pod uwagę ewentualność, ze sama będę musiała się zawieźć do szpitala więc walizka będzie praktyczniejsza. :)
    Też bym nie kupowała :)

A co do Starego,to mój pomysł z Jego nieodwiedzaniem nas w Szpitalu to dawny pomysł (sprzed cichych dni, które wciąż trwają :/ )...po prostu my do Szpitala mamy ok 50 km więc dojazd jest dość kosztowny (a my liczymy wciąż każdy grosz),to raz, dwa,że z Młodym i tak Go nie wpuszczą do Szpitala,więc problem znów co z Młodym zrobić, po 3 przy Kubie jak leżałam (w tym samym Szpitalu) to denerwował mnie (zresztą jak zawsze gdy leżę w Szpitalu!!) że wpadał na chwilę i zaraz się spieszył, a po 4 chętnie odpocznę :P

Rucia, a-koczek lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

Juz się nawet spakowałam, oto zdjęcie (stoi w salonie):

http://img14.tablica.pl/images_tablicapl/45590669_1_644x461_plecak-ze-stelazem-opole.jpg

Dla mnie to praktyczniejsze, ide do szpitala piechotą.

Tak sobie pomyślałam, że skoro Małysz urodziła z wysiłku, to ja zrobię sobie większy tak żeby i zajść w ciążę i urodzić z tego wszystkiego. Wychodzę z domu w poniedziałek, bo chciałabym urodzić w przyszłe wakacje.

Shagga_80, Rucia, magdzia26, Fedra, Libra, a-koczek, AGA 30, Ilona, gocha04, Effcia28, Spero, zbikowa, Kfjatus, aisa, Gunia, Pismak lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

Tak sobie pomyślałam, że skoro Małysz urodziła z wysiłku, to ja zrobię sobie większy tak żeby i zajść w ciążę i urodzić z tego wszystkiego. Wychodzę z domu w poniedziałek, bo chciałabym urodzić w przyszłe wakacje.

Po drodze wpadnij do mnie na wódkę :P

Shagga_80, Ola_czeka, magdzia26, Fedra, Ilona, Effcia28, Spero, zbikowa, Kfjatus, aisa, Gunia lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejjjjj ale jestescie wariatki!

Shaggi i ja tez poprosze o ten filmik o cyckaniu cycka na [email protected]
    Ja ostatnio tez weny nie mam i nawet nie czuje aby sie malymi kroczkami zblizala.

Ja mam 96 cm w brzuchu. A na wage boje sie stanąć.

Rucia, Fedra, AGA 30, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniś nie pitol dawaj na wagę :P Kiedyś zrzucisz ten balast :P Mi dzisiaj wskoczył 15 kilogram :P

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola jestes niemożliwa :P

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślicie, że taki komplecik do szpitala będzie ok?

http://img3.sprzedajemy.pl/540x405_menazka-manierka-niezbednik-kpl-3023783.jpg

Libra, magdzia26, a-koczek, AGA 30, gocha04, mauysia, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko,poszło :)

• Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry życzę miłego w miarę ciepłego i słonecznego dnia :D

Dowidzenia :)

Rucia, Libra, magdzia26, Blondi22, Spero, Kfjatus, aisa, Pismak lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

Pomyślałam że zamiast w plecak mogłabyś się spakować w to:

mu10.jpg

Shagga_80, zbikowa, magdzia26, Blondi22, a-koczek, AGA 30, Ilona, Spero, mauysia, Fedra, aisa, Gunia, Pismak lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

heheheh, super :P
    Mauysia trafiła na podobne sztućce chyba ;)

Ola_czeka, Ola_czeka, Libra, Ilona, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

Mayuśka jadła widelcem z PKP o.O więc sądze, że Twój zestaw jest jak najbardziej odpowiedni :P

Shagga_80, magdzia26, a-koczek, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fredzia Tobie również miłego dnia. Już uciekasz?

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Fredzia Tobie również miłego dnia. Już uciekasz?

No właśnie! Gdzie uciekasz już?

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Pomyślałam że zamiast w plecak mogłabyś się spakować w to:

Myślałam też o torbie bazarowej:

http://www.img.chh.pl/medium_size/ab71a6afe717ceca392b19a101bcb545.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2013, 11:46

a-koczek, AGA 30, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość

‹‹ 4245 4246 4247 4248 4249 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ