SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się - ogólne › plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MIłego dzionka dziewczynki :-)
    Może pózniej zajrzę :-)
    Buziam :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    A własnie mam pytanie. Bo nie mam torby o.O Ani jednej a co tu mówić o trzech. Mogę się zapakować do walizki?
    Słonko, ja biorę torby, bo odkąd leżałam na zakaźnym jestem uczulona na punkcie prania wszystkiego co się miało w szpitalu...ale ja akurat toreb mam w pytę ! A jakbym nie miała,to wzięłabym walizkę...ostatecznie, czego nie da się uprać można wymrozić :) Ty po powrocie ze Szpitala możesz taką walizkę wystawić na mróz (będziesz już miała mróz) i będzie git .

A co do mojej ilości toreb,to ja do Szpitala biorę dwie: jedną na porodówkę (małą, z niewielką ilości rzeczy, taką co to ma tylko to co potrzeba do porodu), druga do Szpitala już nieco większa...a trzecia to taka w razie wypadku, dla mojej kuzynki, która przechowa mi parę rzeczy, gdyby czegoś mi brakło,a Starego nie chcę ściągać do Szpitala wcale :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Słonko, ja biorę torby, bo odkąd leżałam na zakaźnym jestem uczulona na punkcie prania wszystkiego co się miało w szpitalu...ale ja akurat toreb mam w pytę ! A jakbym nie miała,to wzięłabym walizkę...ostatecznie, czego nie da się uprać można wymrozić :) Ty po powrocie ze Szpitala możesz taką walizkę wystawić na mróz (będziesz już miała mróz) i będzie git .

A co do mojej ilości toreb,to ja do Szpitala biorę dwie: jedną na porodówkę (małą, z niewielką ilości rzeczy, taką co to ma tylko to co potrzeba do porodu), druga do Szpitala już nieco większa...a trzecia to taka w razie wypadku, dla mojej kuzynki, która przechowa mi parę rzeczy, gdyby czegoś mi brakło,a Starego nie chcę ściągać do Szpitala wcale :)

Uuuu to ostatnie zdanie zabrzmiało groźnie :P Rozumiem, że ciche dni? Torby nie mam, nie chce kupować, bo później i tak jej nie będę używała, nie mam nawet zbytnio od kogo pożyczyć. Poza tym biorę pod uwagę ewentualność, ze sama będę musiała się zawieźć do szpitala więc walizka będzie praktyczniejsza. :)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    A własnie mam pytanie. Bo nie mam torby o.O Ani jednej a co tu mówić o trzech. Mogę się zapakować do walizki?

Ja biorę plecak ze stelażem.

nick nieaktualny, magdzia26, Fedra, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ilona, Effcia28, nick nieaktualny, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

Złośliwa małpa :P

nick nieaktualny, magdzia26, nick nieaktualny, Ilona, nick nieaktualny, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Uuuu to ostatnie zdanie zabrzmiało groźnie :P Rozumiem, że ciche dni? Torby nie mam, nie chce kupować, bo później i tak jej nie będę używała, nie mam nawet zbytnio od kogo pożyczyć. Poza tym biorę pod uwagę ewentualność, ze sama będę musiała się zawieźć do szpitala więc walizka będzie praktyczniejsza. :)
    Też bym nie kupowała :)

A co do Starego,to mój pomysł z Jego nieodwiedzaniem nas w Szpitalu to dawny pomysł (sprzed cichych dni, które wciąż trwają :/ )...po prostu my do Szpitala mamy ok 50 km więc dojazd jest dość kosztowny (a my liczymy wciąż każdy grosz),to raz, dwa,że z Młodym i tak Go nie wpuszczą do Szpitala,więc problem znów co z Młodym zrobić, po 3 przy Kubie jak leżałam (w tym samym Szpitalu) to denerwował mnie (zresztą jak zawsze gdy leżę w Szpitalu!!) że wpadał na chwilę i zaraz się spieszył, a po 4 chętnie odpocznę :P

nick nieaktualny, a-koczek lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

Juz się nawet spakowałam, oto zdjęcie (stoi w salonie):

http://img14.tablica.pl/images_tablicapl/45590669_1_644x461_plecak-ze-stelazem-opole.jpg

Dla mnie to praktyczniejsze, ide do szpitala piechotą.

Tak sobie pomyślałam, że skoro Małysz urodziła z wysiłku, to ja zrobię sobie większy tak żeby i zajść w ciążę i urodzić z tego wszystkiego. Wychodzę z domu w poniedziałek, bo chciałabym urodzić w przyszłe wakacje.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, magdzia26, Fedra, nick nieaktualny, a-koczek, nick nieaktualny, Ilona, gocha04, Effcia28, nick nieaktualny, zbikowa, Kfjatus, aisa, Gunia, Pismak lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

Tak sobie pomyślałam, że skoro Małysz urodziła z wysiłku, to ja zrobię sobie większy tak żeby i zajść w ciążę i urodzić z tego wszystkiego. Wychodzę z domu w poniedziałek, bo chciałabym urodzić w przyszłe wakacje.

Po drodze wpadnij do mnie na wódkę :P

nick nieaktualny, Ola_czeka, magdzia26, Fedra, Ilona, Effcia28, nick nieaktualny, zbikowa, Kfjatus, aisa, Gunia lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejjjjj ale jestescie wariatki!

Shaggi i ja tez poprosze o ten filmik o cyckaniu cycka na [email protected]
    Ja ostatnio tez weny nie mam i nawet nie czuje aby sie malymi kroczkami zblizala.

Ja mam 96 cm w brzuchu. A na wage boje sie stanąć.

nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniś nie pitol dawaj na wagę :P Kiedyś zrzucisz ten balast :P Mi dzisiaj wskoczył 15 kilogram :P

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola jestes niemożliwa :P

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślicie, że taki komplecik do szpitala będzie ok?

http://img3.sprzedajemy.pl/540x405_menazka-manierka-niezbednik-kpl-3023783.jpg

nick nieaktualny, magdzia26, a-koczek, nick nieaktualny, gocha04, mauysia, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko,poszło :)

• Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry życzę miłego w miarę ciepłego i słonecznego dnia :D

Dowidzenia :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, magdzia26, Blondi22, nick nieaktualny, Kfjatus, aisa, Pismak lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

Pomyślałam że zamiast w plecak mogłabyś się spakować w to:

mu10.jpg

nick nieaktualny, zbikowa, magdzia26, Blondi22, a-koczek, nick nieaktualny, Ilona, nick nieaktualny, mauysia, Fedra, aisa, Gunia, Pismak lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

heheheh, super :P
    Mauysia trafiła na podobne sztućce chyba ;)

Ola_czeka, Ola_czeka, nick nieaktualny, Ilona, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

Mayuśka jadła widelcem z PKP o.O więc sądze, że Twój zestaw jest jak najbardziej odpowiedni :P

nick nieaktualny, magdzia26, a-koczek, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fredzia Tobie również miłego dnia. Już uciekasz?

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Fredzia Tobie również miłego dnia. Już uciekasz?

No właśnie! Gdzie uciekasz już?

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Pomyślałam że zamiast w plecak mogłabyś się spakować w to:

Myślałam też o torbie bazarowej:

http://www.img.chh.pl/medium_size/ab71a6afe717ceca392b19a101bcb545.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2013, 11:46

a-koczek, nick nieaktualny, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość

‹‹ ‹ 4245 4246 4247 4248 4249 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie witaminy warto suplementować w ciąży?

Ciąża to okres, w którym organizm kobiety potrzebuje zwiększonej ilości składników odżywczych. Właściwa suplementacja witamin wspiera rozwój dziecka i chroni zdrowie przyszłej mamy. Zanim jednak sięgniemy po jakiekolwiek preparaty, konieczna jest konsultacja z lekarzem prowadzącym ciążę, który dobierze suplementację dostosowaną do indywidualnych potrzeb.

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ