plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:A własnie mam pytanie. Bo nie mam torby
Ani jednej a co tu mówić o trzech. Mogę się zapakować do walizki?
Ty po powrocie ze Szpitala możesz taką walizkę wystawić na mróz (będziesz już miała mróz) i będzie git .
A co do mojej ilości toreb,to ja do Szpitala biorę dwie: jedną na porodówkę (małą, z niewielką ilości rzeczy, taką co to ma tylko to co potrzeba do porodu), druga do Szpitala już nieco większa...a trzecia to taka w razie wypadku, dla mojej kuzynki, która przechowa mi parę rzeczy, gdyby czegoś mi brakło,a Starego nie chcę ściągać do Szpitala wcale -
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Słonko, ja biorę torby, bo odkąd leżałam na zakaźnym jestem uczulona na punkcie prania wszystkiego co się miało w szpitalu...ale ja akurat toreb mam w pytę ! A jakbym nie miała,to wzięłabym walizkę...ostatecznie, czego nie da się uprać można wymrozić
Ty po powrocie ze Szpitala możesz taką walizkę wystawić na mróz (będziesz już miała mróz) i będzie git .
A co do mojej ilości toreb,to ja do Szpitala biorę dwie: jedną na porodówkę (małą, z niewielką ilości rzeczy, taką co to ma tylko to co potrzeba do porodu), druga do Szpitala już nieco większa...a trzecia to taka w razie wypadku, dla mojej kuzynki, która przechowa mi parę rzeczy, gdyby czegoś mi brakło,a Starego nie chcę ściągać do Szpitala wcale
Uuuu to ostatnie zdanie zabrzmiało groźnieRozumiem, że ciche dni? Torby nie mam, nie chce kupować, bo później i tak jej nie będę używała, nie mam nawet zbytnio od kogo pożyczyć. Poza tym biorę pod uwagę ewentualność, ze sama będę musiała się zawieźć do szpitala więc walizka będzie praktyczniejsza.
-
Rucia wrote:A własnie mam pytanie. Bo nie mam torby
Ani jednej a co tu mówić o trzech. Mogę się zapakować do walizki?
Ja biorę plecak ze stelażem.Shagga_80, magdzia26, Fedra, Libra, AGA 30, Ilona, Effcia28, Spero, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Uuuu to ostatnie zdanie zabrzmiało groźnie
Rozumiem, że ciche dni? Torby nie mam, nie chce kupować, bo później i tak jej nie będę używała, nie mam nawet zbytnio od kogo pożyczyć. Poza tym biorę pod uwagę ewentualność, ze sama będę musiała się zawieźć do szpitala więc walizka będzie praktyczniejsza.
A co do Starego,to mój pomysł z Jego nieodwiedzaniem nas w Szpitalu to dawny pomysł (sprzed cichych dni, które wciąż trwają)...po prostu my do Szpitala mamy ok 50 km więc dojazd jest dość kosztowny (a my liczymy wciąż każdy grosz),to raz, dwa,że z Młodym i tak Go nie wpuszczą do Szpitala,więc problem znów co z Młodym zrobić, po 3 przy Kubie jak leżałam (w tym samym Szpitalu) to denerwował mnie (zresztą jak zawsze gdy leżę w Szpitalu!!) że wpadał na chwilę i zaraz się spieszył, a po 4 chętnie odpocznę
Rucia, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Ja biorę plecak ze stelażem.
Juz się nawet spakowałam, oto zdjęcie (stoi w salonie):
http://img14.tablica.pl/images_tablicapl/45590669_1_644x461_plecak-ze-stelazem-opole.jpg
Dla mnie to praktyczniejsze, ide do szpitala piechotą.
Tak sobie pomyślałam, że skoro Małysz urodziła z wysiłku, to ja zrobię sobie większy tak żeby i zajść w ciążę i urodzić z tego wszystkiego. Wychodzę z domu w poniedziałek, bo chciałabym urodzić w przyszłe wakacje.Shagga_80, Rucia, magdzia26, Fedra, Libra, a-koczek, AGA 30, Ilona, gocha04, Effcia28, Spero, zbikowa, Kfjatus, aisa, Gunia, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:
Tak sobie pomyślałam, że skoro Małysz urodziła z wysiłku, to ja zrobię sobie większy tak żeby i zajść w ciążę i urodzić z tego wszystkiego. Wychodzę z domu w poniedziałek, bo chciałabym urodzić w przyszłe wakacje.
Po drodze wpadnij do mnie na wódkę
Shagga_80, Ola_czeka, magdzia26, Fedra, Ilona, Effcia28, Spero, zbikowa, Kfjatus, aisa, Gunia lubią tę wiadomość
-
hejjjjj ale jestescie wariatki!
Shaggi i ja tez poprosze o ten filmik o cyckaniu cycka na [email protected]
Ja ostatnio tez weny nie mam i nawet nie czuje aby sie malymi kroczkami zblizala.
Ja mam 96 cm w brzuchu. A na wage boje sie stanąć.Rucia, Fedra, AGA 30, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Myślicie, że taki komplecik do szpitala będzie ok?
http://img3.sprzedajemy.pl/540x405_menazka-manierka-niezbednik-kpl-3023783.jpg
Mauysia trafiła na podobne sztućce chybaOla_czeka, Ola_czeka, Libra, Ilona, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Myślicie, że taki komplecik do szpitala będzie ok?
http://img3.sprzedajemy.pl/540x405_menazka-manierka-niezbednik-kpl-3023783.jpg
Mayuśka jadła widelcem z PKPwięc sądze, że Twój zestaw jest jak najbardziej odpowiedni
Shagga_80, magdzia26, a-koczek, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Pomyślałam że zamiast w plecak mogłabyś się spakować w to:
Myślałam też o torbie bazarowej:
http://www.img.chh.pl/medium_size/ab71a6afe717ceca392b19a101bcb545.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2013, 11:46
a-koczek, AGA 30, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość