plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
yes yes yes udało się in the winner is.....
Nie wiem czy moge powiedzieć .....
Ola ... sprawdziłam dokładnie w powiadomieniach ...
a w nagrodę ....
jako bonus
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2013, 11:02
AGA 30, a-koczek, Fedra, Ilona, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem!
Przebiłam się przez Wasze posty
I jak doszłam do końca to zapomniałam co miałam napisać
I tak jedyne co przypomniało mi się,to to,że miałam Mauysi zaproponować,że jakby chciała (i miała "chwilę") to mogę podesłać Jej linki do tego filmiku o karmieniu piersią itd...wiem wiem wiem,że Ty wiesz wszystko,ale kto wie,może akurat trafisz na jakąś informację,której nie znałaś....wiesz,tak w ramach walki z nudąJa ostatnio oglądałam tak sobie
Jakbyś chciała to poproszę o adres maila na priv i już ślę linki do mojego dysku na gmailu
AGA 30, Blondi22, magdzia26, mauysia, Rucia, Fedra, Ilona, Spero, zbikowa, zbikowa, Kfjatus, aisa, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Jestem!
Przebiłam się przez Wasze posty
I jak doszłam do końca to zapomniałam co miałam napisać
I tak jedyne co przypomniało mi się,to to,że miałam Mauysi zaproponować,że jakby chciała (i miała "chwilę") to mogę podesłać Jej linki do tego filmiku o karmieniu piersią itd...wiem wiem wiem,że Ty wiesz wszystko,ale kto wie,może akurat trafisz na jakąś informację,której nie znałaś....wiesz,tak w ramach walki z nudąJa ostatnio oglądałam tak sobie
Jakbyś chciała to poproszę o adres maila na priv i już ślę linki do mojego dysku na gmailu
???
-
jak się rzuciły
wszystkie by chciały ale nie nie ma tak...
poza tym myśle że to przeznaczenie że to Ola klikneła 1000 lajka w związku z Ovufrendem i do tego przecież to oznacza oznacza że ahhh będę w ciąży tak tak tak...wiec od dzisiaj przez jakieś 10 no moze 15 dni nie wypuszczam mojego P z sypialni najwyżej poźniej bedzie na kroplówce jechał ale co tam
a-koczek, Libra, Ola_czeka, AGA 30, Fedra, Spero, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Magdzia, przesadzili mnie do innego biura i już mam blisko toaletę, więc luz. Mogę odstąpić, rozmiar i tak nie ten.
Ola_czeka, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuż nie śpie. Nos też mi się nie zatkał
Shaggi ja też poproszę !
Kopciuszku, Ty latałaś do toalety a ja chodziłam na czworaka. Inaczej się nie dało. Jedyna pozycja gdzie nie odczuwałam skurczy. Dla małego mam w zasadzie już wszystko ( z ubranek ), dla siebie mam wszystko, jedynie czego mi brakuje to przyborów toaletowych. Ostatnio kupiłam na allegro u takiego jendego Pana wielką pakę rzeczy i zapłaciłam niecałe 200zł.AGA 30, Fedra, Blondi22, kopciuszek126, Spero, zbikowa, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Shaggi ja też poproszę !
Kopciuszku, Ty latałaś do toalety a ja chodziłam na czworaka. Inaczej się nie dało. Jedyna pozycja gdzie nie odczuwałam skurczy. Dla małego mam w zasadzie już wszystko ( z ubranek ), dla siebie mam wszystko, jedynie czego mi brakuje to przyborów toaletowych. Ostatnio kupiłam na allegro u takiego jendego Pana wielką pakę rzeczy i zapłaciłam niecałe 200zł.
Dawaj maila
A co do pakowania,to ja pakowałam się mimo,że wszystkiego nie miałam...po prostu do każdej z toreb (mam ich trzy) miałam karteczkę,co dołożyć i sukcesywnie dokładałam
AGA 30, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny