plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dżem Dobry
niestety nie nadrobię wszystkiego co wczoraj żeście popołudniu doskrobaly i dzisiejsze po łebkach przeczytałam.
Muzi - ja też nie czytałam Greya i nie będę bo zwyczjanie nie chce mi się
Selenko-brzusio super
Ruciu- ładnie rośniesz nie powiem. przeczytałam coś,ze zaczynasz pakować torbę. powiem Ci,ze ja wczoraj mialam okropny dzień,cały czas latałam do kibelka siku. Nie wiem sama ile razy przez cały dzień byłam? Pierwszy raz tak miałam. Czułam jak mały naciska mi na sam dół brzucha, jakby sie pchal do dołu. Bardzo sie bałam-do tego ten wczorajszy sen o odejsciu wód
. No i nawet chodzić nie mogłam bo bolało podbrzusze. Byłam pełna strachu i obaw bo stanowczo zawcześnie!!!. A zeby spakować torbę to trzeba mieć juz wszystko - a ja niestety nie mam koszul do karmienia-jeszcze nic nie kupowałam
. A co tu mówić o pozostałych rzeczach?I dla małego nie mam...ech szkoda gadać,lepiej nie myśleć o tym.
Dobra uciekam na mój serial, bo zaczęłam ogladać serial meksykański i bardzo mi się podoba.
Później do was może zajrzę, choć nie wiem czy na zakupy do miasta nie pojadę i zrobić opłaty-choć tego mi się wcale nie chce robić. do tego ta okropna mgła.
Buziam :*Selena, magdzia26, Blondi22, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
-
hej
już teraz wiem dlaczego tak słabo dziś z produkcją stron. Ola stworzyła konkurencyjny temat i teraz on jest na 1-szym miejscu.
Aga świetnie wyglądasz w kiecy.
Selena ładny brzuszek.Selena, Ola_czeka, magdzia26, AGA 30, Rucia, Fedra, Ilona, Effcia28, Spero, Spero, zbikowa, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
a-koczek wrote:Olka powiem ci jedno zrobiłas konkurencyjny temat- bardzo nie ladnie- to on jakis taki smieciowy sie zrobił misz masz juz tam zaglądac nie będę.
To nie wchodź, ale potem nie mów, że Ci się coś na ovu nie podoba. Tam piszemy uwagi do admina, na przykład o tym, żeby nie było awatarków z kotami.magdzia26, Shagga_80, Fedra, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry laseczki
Ja znowu od rana pomidory robię i ogórki z musztardą
No wiecie w pończochach i bez majtek na 18-nastkę brrr oj nigdy (może na moją 18 w drugim wcieleniu )
Wafel jeszcze śpi przyjechał napity jak bąk (zabić to mało )
Ach ja wam powiem co wam powiem że moja przyszłość z nim chyba zagrożona
Bo jak mnie czeka takie życie jak żyje moja przyszła teściowa to ja tak NIE CHCĘ"/
Rucia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny