plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:ZDG.
Za Duża Głowa?
Zapomniałam Doprać Gaci?
Zbój Dogonił Grażynkę?Rucia, zbikowa, magdzia26, Blondi22, a-koczek, Sandraa, AGA 30, Shagga_80, plemniczka, Fedra, Ilona, Spero, Kfjatus, aisa, Gunia lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Cześć Wosebko
Możesz se mieć i 101 w obwodzie, ale moich dzisiejszych +15 kg nie pobijesz
Waga wyjściowa 48,5, dzisiejsza 63,5no chyba nie
ja to w sumie nawet niewiem ile przytyłam...na początku jakies 67 kg..potem 4 schudłam...i to nadrobiłam
a dawno sie nie wazyłam
a jak byłam na tym usg 4d we wrześniu to tam waga pokazała 64,5 kg....musiałam sprawdzic..bo aż mi sie wierzyc nie chciało ze tak mało...i ta domowa mi pokazała 67...no aż dziś wejde na wage i sprawdze ile mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2013, 08:36
Rucia, magdzia26, Ilona, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySelena wrote:He he
no chyba nie
ja to w sumie nawet niewiem ile przytyłam...na początku jakies 67 kg..potem 4 schudłam...i to nadrobiłam
a dawno sie nie wazyłam
a jak byłam na tym usg 4d we wrześniu to tam waga pokazała 64,5 kg....musiałam sprawdzic..bo aż mi sie wierzyc nie chciało ze tak mało...i ta domowa mi pokazała 67...no aż dziś wejde na wage i sprawdze ile mam
Wychodzi na to, ze dzidzia wyciąga chyba z Ciebie kilogramy
Gadgetka z tego co kojarzę przytyła tylko 2 kg w ciąży?Selena, Ilona, Spero lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2013, 08:42
Libra, Rucia, zbikowa, magdzia26, mauysia, jeju, Blondi22, a-koczek, Sandraa, gocha04, AGA 30, Shagga_80, Fedra, Ilona, Spero, Kfjatus, aisa, Gunia, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Selena wrote:hej dziewczynki
mało czasu mma osttsnio dlatego mało pisze
ale czytam w miare na bieżąco
Ola wiesz że Cie uwielbiam<* jesteś the best
szkoda że Ovufrendzik tego nie docenia..
Muzi pytałas czy wiem co bedzietak wiem
chłopczyk Kacperek
potem tez Wam wstawie fote brzuszka
oj rosnie z dnia na dzień..w sobote jak mierzyłam cm to na wysokosci pępka mam już 101 cm..a gdzie tu jeszcze do końca...
Selena, magdzia26, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
idę posprzątać i robić czystki w szafach
Jeżu już jesień, acha nie wracam do pracy...pani L. ma od dwóch tygodni gości, siostra przyjechała, i ma zamiar zostać do połowy października...ja tak pracować nie umiem...no albo mam stały rytm albo dupa! Za dużo wolnego...i do tego jak mam dojeżdżać innym środkiem lokomocji, auto, autobus czy cuś, to się nie opyla zwyczajnie!
-
Selena wrote:He he
no chyba nie
a dawno sie nie wazyłam