plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Znowu kuźwa to samo. Próbuję napisać zwykłe DZIEŃ DOBRY a Ovufrien pokazuje mi znowu jakiś błąd co jest !!!
DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, !!!Pismak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW dupie mam tą zime. I nie może być ani długa ani sroga, niech spieprza. Wystarczy, że tego roczna mnie zdenerwowała.
Selena, jeju, magdzia26, Blondi22, Sandraa, Effcia28, gocha04, AGA 30, Fedra, Ilona, Spero, Spero, zbikowa lubią tę wiadomość
-
http://youtu.be/mEpfyBOdKxU kawałek warty ogarnięcia z racji chociażby teledysku
(To tylko moje zdanie-możecie mieć w tej kwestii swoje-pozwalam...Gotye jest troszkę przewidywalny a szkoda)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2013, 08:26
mauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:bo to za karę... że wczoraj nie błagałaś go o speech
Więc jednak ovuguru Nas obserwuje, skoro karze mnie w ten sposóbWypiął sie na moje dzień dobry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2013, 08:25
Libra, Selena, magdzia26, Fedra, Ilona, Spero, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Koochane dziewczyny- DZIEŃ DOBRY!
Oliwka wygrała, ja w sumie niedawno jeszcze stosowałam parafinę ale wiecie chciałabym jakiś zapach wydzielać przyjemny wychodząc spod prysznica, bo parafina zero zapachu ma. Chwalę ją za wszystko tylko nie za bezwonność.
Dzięki za pomoc w sprawie doboru nawilżacza po kąpieli, cenne rady zawsze w cenie....a oliwki jakiej używacie?
http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=637Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2013, 08:30
jeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki
mało czasu mma osttsnio dlatego mało pisze
ale czytam w miare na bieżąco
Ola wiesz że Cie uwielbiam<* jesteś the best
szkoda że Ovufrendzik tego nie docenia..
Muzi pytałas czy wiem co bedzietak wiem
chłopczyk Kacperek
potem tez Wam wstawie fote brzuszka
oj rosnie z dnia na dzień..w sobote jak mierzyłam cm to na wysokosci pępka mam już 101 cm..a gdzie tu jeszcze do końca...
Rucia, jeju, magdzia26, Blondi22, Blondi22, a-koczek, Sandraa, Shagga_80, Fedra, Ilona, Spero, zbikowa, Kfjatus, aisa, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Wosebko
Możesz se mieć i 101 w obwodzie, ale moich dzisiejszych +15 kg nie pobijesz
Waga wyjściowa 48,5, dzisiejsza 63,5Selena, magdzia26, Blondi22, a-koczek, Sandraa, AGA 30, Fedra, Ilona, Spero, Kfjatus, aisa, Pismak lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Żbikos - gratuluję planu
Aga - fajna ta Twoja kieca! To Ty się po osiemnastkach rozbijasz, taaak?
Co do balsamu do ciała pod prysznic - też się zastanawiałam nad zakupem, bo - jak wiadomo - leń ze mnie straszny i nie chce mi się nigdy balsamować po kąpieli, ale uznałam że nie popłynę na fali reklamy i - podobnie jak Żbik - sprawiłam sobie oliwkę (Bambino) - smaruje się błyskawicznie, potem wklepuje ręcznikiem i skóra mięciutka jak u niemowlaka
Muzi - już kiedyś rzucił mi się w oczy ten teledysk, bardzo fajny!
Dzisiejsza noc nie aż taka hardkorowa jak wczoraj, więc udało mi się wstać o przyzwoitej porze.
Życzę smacznej kawy i śniadania!Rucia, Libra, jeju, magdzia26, Blondi22, a-koczek, Sandraa, AGA 30, Shagga_80, Fedra, Ilona, Spero, zbikowa, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMayuśka
Jesteś niesamowita
Obiecuję, że jak urodzę to Was nie opuszczę i będę z Wami tu siedziała chociażby przez chwilę !mauysia, jeju, magdzia26, a-koczek, Sandraa, Effcia28, Shagga_80, Fedra, Ilona, Spero, zbikowa, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziś zaczynam pakować torbę do szpitala, bo wczoraj chodziłam na czworaka i się wystraszyłam z deko, więc wolę być przygotowana dużo wcześniej.
jeju, Blondi22, a-koczek, gocha04, Shagga_80, Fedra, Ilona, Spero, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Mayuśka
Jesteś niesamowita
Obiecuję, że jak urodzę to Was nie opuszczę i będę z Wami tu siedziała chociażby przez chwilę !Rucia, magdzia26, a-koczek, Sandraa, Effcia28, gocha04, Shagga_80, Fedra, Ilona, Spero, Spero, zbikowa, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość