X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Chyba nie mam dzisiaj weny o.O

Och nie!

Rucia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi ja używam tego balsamu z Rossmanna:

4kvq.jpg

Jestem bardzo zadowolona. W dotyku jest bardzo delikatny, na początku miałam wrażenie, że nawilżać będzie w minimalnym stopniu, ale jest super. Nie dość, że wydajny, tani, to jeszcze daje mega efekty.

AGA 30, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wena nadejdzie sama, po prostu zbliża sie mini kroczkami ;p

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Znowu kuźwa to samo. Próbuję napisać zwykłe DZIEŃ DOBRY a Ovufrien pokazuje mi znowu jakiś błąd co jest !!!

DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, !!!
    bo to za karę... że wczoraj nie błagałaś go o speech

Pismak lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W dupie mam tą zime. I nie może być ani długa ani sroga, niech spieprza. Wystarczy, że tego roczna mnie zdenerwowała. o.O

Selena, jeju, magdzia26, Blondi22, Sandraa, Effcia28, gocha04, AGA 30, Fedra, Ilona, Spero, Spero, zbikowa lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://youtu.be/mEpfyBOdKxU kawałek warty ogarnięcia z racji chociażby teledysku :-)

(To tylko moje zdanie-możecie mieć w tej kwestii swoje-pozwalam...Gotye jest troszkę przewidywalny a szkoda)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2013, 08:26

mauysia lubi tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    bo to za karę... że wczoraj nie błagałaś go o speech

Więc jednak ovuguru Nas obserwuje, skoro karze mnie w ten sposób :P Wypiął sie na moje dzień dobry :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2013, 08:25

Libra, Selena, magdzia26, Fedra, Ilona, Spero, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Koochane dziewczyny- DZIEŃ DOBRY!

Oliwka wygrała, ja w sumie niedawno jeszcze stosowałam parafinę ale wiecie chciałabym jakiś zapach wydzielać przyjemny wychodząc spod prysznica, bo parafina zero zapachu ma. Chwalę ją za wszystko tylko nie za bezwonność.
    Dzięki za pomoc w sprawie doboru nawilżacza po kąpieli, cenne rady zawsze w cenie....a oliwki jakiej używacie?

http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=637

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2013, 08:30

jeju lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi miałaś rację, że do sukienki Agi koniecznie pończochy i obowiązkowo bez majtek 8)

jeju, magdzia26, Blondi22, a-koczek, Sandraa, Shagga_80, AGA 30, Fedra, Ilona, Spero, zbikowa, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki :) mało czasu mma osttsnio dlatego mało pisze :( ale czytam w miare na bieżąco :)
    Ola wiesz że Cie uwielbiam :) <* jesteś the best :) szkoda że Ovufrendzik tego nie docenia.. ;)
    Muzi pytałas czy wiem co bedzie :) tak wiem :) chłopczyk Kacperek :) potem tez Wam wstawie fote brzuszka ;) oj rosnie z dnia na dzień..w sobote jak mierzyłam cm to na wysokosci pępka mam już 101 cm..a gdzie tu jeszcze do końca... :/

Rucia, jeju, magdzia26, Blondi22, Blondi22, a-koczek, Sandraa, Shagga_80, Fedra, Ilona, Spero, zbikowa, Kfjatus, aisa, Pismak lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam ostatnio zajawkę na to:
    Słucham non stop!

http://www.youtube.com/watch?v=aHjpOzsQ9YI

jeju, AGA 30 lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Agusia super sukienusia :) pieknie wyglądasz :)
    Widze że ovu się dalej nie odezwało ale za to Ola się odezwała :D Ola smacznego :P
    Buziaki <3

a-koczek, AGA 30, Ilona, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Wosebko :P

Możesz se mieć i 101 w obwodzie, ale moich dzisiejszych +15 kg nie pobijesz :D

Waga wyjściowa 48,5, dzisiejsza 63,5 :P

Selena, magdzia26, Blondi22, a-koczek, Sandraa, AGA 30, Fedra, Ilona, Spero, Kfjatus, aisa, Pismak lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Żbikos - gratuluję planu :)
    Aga - fajna ta Twoja kieca! To Ty się po osiemnastkach rozbijasz, taaak?

Co do balsamu do ciała pod prysznic - też się zastanawiałam nad zakupem, bo - jak wiadomo - leń ze mnie straszny i nie chce mi się nigdy balsamować po kąpieli, ale uznałam że nie popłynę na fali reklamy i - podobnie jak Żbik - sprawiłam sobie oliwkę (Bambino) - smaruje się błyskawicznie, potem wklepuje ręcznikiem i skóra mięciutka jak u niemowlaka :)

Muzi - już kiedyś rzucił mi się w oczy ten teledysk, bardzo fajny!

Dzisiejsza noc nie aż taka hardkorowa jak wczoraj, więc udało mi się wstać o przyzwoitej porze.
    Życzę smacznej kawy i śniadania!

Rucia, Libra, jeju, magdzia26, Blondi22, a-koczek, Sandraa, AGA 30, Shagga_80, Fedra, Ilona, Spero, zbikowa, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayuśka :D Jesteś niesamowita :D
    Obiecuję, że jak urodzę to Was nie opuszczę i będę z Wami tu siedziała chociażby przez chwilę !

mauysia, jeju, magdzia26, a-koczek, Sandraa, Effcia28, Shagga_80, Fedra, Ilona, Spero, zbikowa, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś zaczynam pakować torbę do szpitala, bo wczoraj chodziłam na czworaka i się wystraszyłam z deko, więc wolę być przygotowana dużo wcześniej.

jeju, Blondi22, a-koczek, gocha04, Shagga_80, Fedra, Ilona, Spero, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwka Hipp

Kfjatus lubi tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia moje klimaty....mogę Ci przedstawić mojego kumpla Greg Piskorski :-) Zaczyna swoją drogę dopiero ale wróżę mu karierę...

Rucia lubi tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Muzi miałaś rację, że do sukienki Agi koniecznie pończochy i obowiązkowo bez majtek 8)

ZDG.

• mauysia Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Mayuśka :D Jesteś niesamowita :D
    Obiecuję, że jak urodzę to Was nie opuszczę i będę z Wami tu siedziała chociażby przez chwilę !
    Jakby Heń był moim pierwszym dzieckiem, to pewnie bym nie dała rady - pamiętam ten chaos i niezorganizowanie. A teraz nieporównywalnie większy luz :)

Rucia, magdzia26, a-koczek, Sandraa, Effcia28, gocha04, Shagga_80, Fedra, Ilona, Spero, Spero, zbikowa, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 4240 4241 4242 4243 4244 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ