plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Używałyście już tego balsamu do ciała pod prysznic? Mam od kilku dni masakrycznie suchą skórę, i nie wiem czy się sprawdza....nienawidzę balsamowania...za dużą mam powierzchnię kwadratową...
Ja balsam dla leniwych kupiłam ale na bardzo sucha skurę nie polecam bo nie skutkuję za bardzoPierwsze dwa dni efekt a potem już nie ma
-
Wpadłam na szybko zameldować, że umieram z bólu i idę spać i nie mam pojęcia jak to zrobić żeby jutro rano do pracy wstać...
@ mnie dzisiaj napadła i zamiast najpierw zajrzeć i poplamić to jak się puściło to nie che przestać lecieć
Uciekam zanim i was zaleję.
Może jutro zajrzę na dłużej.
Pozdrowionka. -
BellaRosa............1.......24lata.........córcia Ala 17.06.2013…lubelskie
she......................6.......35lat...........córcia Maja 21.06.2013........pomorskie
gadgeta..............13......32lata.........synuś Kubuś 11.07.2013........kuj-pom
Mała……………..4……30lat……….synuś Xavierek…04.08.2013….świętkorzyskie
Dora.....................2......30lat...........córcia Róża 09.09.2013…..pomorskie
mauysia................5......31lat...........synuś Heniu 26.09.2013........wielkopolskie
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
Rucia....................17....27lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
Karoam..................3......27lat………FASOLINKA.......egipt (19.12.2013)
Plemniczka............2......29lat...........FASOLINKA……śląskie (19.01.2014)
Ilona……………....12…..30lat………FASOLINKA.......Niemcy (29.01.2014)
Selena ................18.....25lat..........FASOLINKA........podkarpackie (02.02.2014)
Blondi22................1....23lat.............FASOLINKA.........mazowieckie (26.01.2014)
Effcia...................5.......29lat...........FASOLINKA...........wielkopolskie (25.02.2014)
Aisa…………..…....7 .…28lata…..FASOLINKA.….Szwecja
Kaja.......................7......32lat……..FASOLINKA….…..pomorskie (17.05.2014)
…..
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie - po terminie
Jeju......................9......31 lat..........14.09..................opolskie
Spero...................13.......23lat............02.10...................śląskie
sylwia1985 ...........14....28lat ………05.10................podkarpackie
Muska....................9…..31lat...........05.10..............dolnośląskie
Kfjatus...................12......26lat............09.10.................mazowieckie
Dodi.......................3......29lat............09.10...................śląskie
Beata……………...10……29lat………..11.10…………mazowieckie
kiti.........................11......25lat…….….20.10……….….małopolskie
a-koczek………....15 .…32lata……..26.10……………war-maz
Gunia....................10......30 lat..........09.11..................podlaskie
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
a co do odezwania się Ovu Guru ja myśle ze kilka osób powinno zgłosić posta Olki to wtedy myślę że przyjdzie i go przeczyta to tyle odemnie...
DOBRANOC :*
p.s. Sagga tabelka specjalnie dla Ciebiewedług niej jesteś pierwsza w kolejce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 22:53
Shagga_80, Libra, Ilona, Ola_czeka, magdzia26, Blondi22, AGA 30, aisa, Gunia, Pismak lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnySpero wrote:Aguś ja mam 65FF lub 65G i ogólnie to nie wiem w co się ubierać. najlepsze są luźne rzeczy, ale ileż można, czasem chciałabym bardziej sexy.
Shagga_80, AGA 30, Fedra, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Używałyście już tego balsamu do ciała pod prysznic? Mam od kilku dni masakrycznie suchą skórę, i nie wiem czy się sprawdza....nienawidzę balsamowania...za dużą mam powierzchnię kwadratową...
-
nick nieaktualny
-
jeju wrote:Używałyście już tego balsamu do ciała pod prysznic? Mam od kilku dni masakrycznie suchą skórę, i nie wiem czy się sprawdza....nienawidzę balsamowania...za dużą mam powierzchnię kwadratową...
Ja używam. Faktycznie nawilża, ale efektu wow nie ma. dodatkowo jest średnio wydajny. Raczej wrócę do oliwki jak mi się skończy.
Dzień dobry laski!Sandraa, mauysia, magdzia26, Fedra, Spero, aisa lubią tę wiadomość
-
Witam.
Aga super wyglądasz w tej sukni.
A ja rozkminiłam o co cho. Ja myslałam, że Ovufriendowi szef nie pozwala się włączyć w naszą rozmowę, a to pewnie żona mysli, że chcemy jej męża zbałamucić.
Pani Ovufriendowa, nie chodzi nam o męża, niech chociaż Marcin(ten, co robi na umowę zlecenie) się odezwie!
I wgl foch, bo kupiłam sobie do kawy taki wafelek co się kładzie na kubek i że niby toffi mięknie no i zmiękło, ale tak się zaczytałam w ovu że wafelek zmiękł i wpadł do kubka i nawet nie zauważyłam kiedy. No i mam kawę z jakimiś obrzydliwymi farfoclami terazZłożyłabym reklamację do producenta wafelków, ale ze względu na ostatnie wydarzenia, wolę chyba złożyc reklamację u Ovufrienda.
Rucia, Libra, magdzia26, a-koczek, Effcia28, gocha04, AGA 30, Shagga_80, Fedra, Ilona, Spero, Spero, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZnowu kuźwa to samo. Próbuję napisać zwykłe DZIEŃ DOBRY a Ovufrien pokazuje mi znowu jakiś błąd co jest !!!
DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, !!!magdzia26, Blondi22, a-koczek, Sandraa, Effcia28, AGA 30, Shagga_80, Fedra, Ilona, Spero, Spero, zbikowa, Kfjatus, aisa, Pismak lubią tę wiadomość
-
Koochane dziewczyny- DZIEŃ DOBRY!
Oliwka wygrała, ja w sumie niedawno jeszcze stosowałam parafinę ale wiecie chciałabym jakiś zapach wydzielać przyjemny wychodząc spod prysznica, bo parafina zero zapachu ma. Chwalę ją za wszystko tylko nie za bezwonność.
Dzięki za pomoc w sprawie doboru nawilżacza po kąpieli, cenne rady zawsze w cenie....a oliwki jakiej używacie?
magdzia26, Fedra, Ilona, Spero, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Znowu kuźwa to samo. Próbuję napisać zwykłe DZIEŃ DOBRY a Ovufrien pokazuje mi znowu jakiś błąd co jest !!!
DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, DZIEŃ DOBRY, !!!
Chodziło o to, żeby napisać Dzień dobry 33 razy.Rucia, magdzia26, a-koczek, Fedra, Ilona, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
A ja jestem zachwycona balsamem pod prysznic.
Kierzynka, Aga, któraś z Was musi zmienić awatar, ajmsory.
Dzięki Żbikowej wiem więcej o Pani Ovufriend, wiem gdzie się zrodził pomysł na portal, wiem że jest sympatyczną i baaaardzo ambitną osobą a teraz prosimy o posta na roczek.magdzia26, AGA 30, Fedra, Ilona, Spero, zbikowa, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
http://pogoda.wp.pl/kat,1034985,title,Abdusamatow-straszy-zima-wszech-czasow-Mamy-sie-bac,wid,16036203,wiadomosc.html
Dobił mnie ten news...nie wyrzucam starych kocyków i firaneki niczego nie wyrzucam, będzie czym palić
Rucia, Selena, Blondi22, Fedra, Ilona, Spero, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość