plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo mnie sie udało, ale chyba 2 lata temu kupić jedną za 120 i drugą pod koniec wakacji za 70 na promocji i była na zeszłoroczne wesele, a w tym roku raz poszłam w kiecce mamy ( ale ona laska jest więc było ok) a drugi też w sukience na promocji kupionej w Orsay ze 150 na 110 lub 100 chyba.
Ale najdroższa suknia życia przede mną, choć myślałam że studniówkowej nic nie pobije 750złale to wieki temu było i trochę inaczej się żyło. teraz bym nie kupiła za tyle.
AGA 30, Fedra, Kfjatus, magdzia26, fler, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:z innej beczki: myslalam nad prostowaniem keratynowym- moze ktoras z was to miala albo jakas znajoma ?
Ja nie prostowałam i nie mam pojęcia ile co i jak się to robi ale dziś sąsiadka wspomniała o laserowej depilacji nóg ok 700 zł kosztuje i rok z głowy
Drogo wiec zostaje depilator -
ja na swoja studniowke maialam szyta u krawcowej- ale bylam glupia bo zapragnelam princeski z dlugim trenem- ale mi sie smiac chce jak wroce pamiecia do tych czasow .Oczywiscie bylam w niej tylko raz a wydalam majatek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 20:35
Spero, AGA 30, Ilona, Shagga_80, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:ja zawsze jak siedze w domu to dziwnym trafem wlosy sie fajnie same ukladaja ale jak tylko cos planuje to powkurzam sie ladnych pare minut bo nigdy nie potrafie ich ujarzmic brrrr
O tym prostowaniu nie słyszałam, ale jak się coś więcej dowiesz to daj znać
Ejjjjj laski! Cycki mi się nie mieszczą w staniku! Masakra jakaś. Chętnie się zamienię na mniejsze!AGA 30, Fedra, Kfjatus, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:A więc moja kreacja
http://imageshack.us/photo/my-images/407/qm8e.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/138/ovs3.jpg/
Koolor nie jest taki pomaranczowy jak na zdjęciuAGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga zeby usunac wlosy to potrzeba przynajmniej z 10 zabiegow laserem i to zalezy jaki masz pigment wlosa.Jesli ciemny to laser szybko go wychwyci i potrzeba mniej zabiegow ale jesli jestes blondynka to trzeba z 15 zabiegow. Moja kolezanka blondynka zrobila juz 10 zabiegow i moze usunelo jej 50% wlosow. To mega drogi interes ale na bikini bym sie skusila i mysle intensywnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 20:41
AGA 30, Ilona, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Oj u mnie gdyby nie ten biust to luzik by był a tak wszystko za małe za ciasne w biuście i trzeba szukać w drozszych sklepach
Aguś ja mam 65FF lub 65G i ogólnie to nie wiem w co się ubierać. najlepsze są luźne rzeczy, ale ileż można, czasem chciałabym bardziej sexy. -
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Aga zeby usunac wlosy to potrzeba przynajmniej z 10 zabiegow laserem i to zalezy jaki masz pigment wlosa.Jesli ciemny to laser szybko go wychwyci i potrzeba mniej zabiegow ale jesli jestes blondynka to trzeba z 15 zabiego. Moja kolezanka blondynka zrobila juz 10 zabiego i moze usunelo jej 50% wlosow. To mega drogi interes ale na bikini bym sie skusila i mysle intensywnie
No ja na bikini może sie odchamie muszę popytać ile to kosztujesylwia1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpero wrote:Aguś ja mam 65FF lub 65G i ogólnie to nie wiem w co się ubierać. najlepsze są luźne rzeczy, ale ileż można, czasem chciałabym bardziej sexy.
JA już ostatnio HH kupujęPorażka normalnie
Jedyny plus to taki ze maskuję mój tłusty brzuch -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny