plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
hej już jestem z wami
AGA to zrób zdjęcie tej kiecki i pokarz nam jąstwierdzam że jest to juz uzależnienie w twoim przypadku
Olu jesteś wielka wieszAGA 30, Ola_czeka, Kaja, Ilona, Fedra, Sandraa, magdzia26, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:ale wlasnie ladny kolor i modny :)Do tego mietowe paznokcie ,szpile i kolczyki i bedzie jazda na calego
Czarne szpile mam paznokcie w czwartek pomalujęZobaczymy co Wafel powie jak dziś wróci na kieckę
Jeszcze nigdy takiej taniej tak fajnej sukienki nie kupiłam na moje wymiarymagdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySpero wrote:Aguś śliczna sukienka. Bardzo mi się podoba
Dzięki dziewczyny
Jejku w tamtym roku na 3 wesela latałam za kieckami to kupiłam jedną prawie za 400 zł a dziś taka fajna mi się trafiła za 115złSpero, Fedra, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zawsze tak jest - jesli sie ma jakas okazje i pieniadze to NIC NIE MA a jesli sie nie ma to mnostwo fajowych rzeczy sie zobaczy ... No coz takie to zycie jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 20:27
AGA 30, Ilona, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
ja zawsze jak siedze w domu to dziwnym trafem wlosy sie fajnie same ukladaja ale jak tylko cos planuje to powkurzam sie ladnych pare minut bo nigdy nie potrafie ich ujarzmic brrrr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 20:29
AGA 30, Shagga_80, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość