plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie jesteś sama!!! Będziemy Cię wspierać, prawda Baby??? Pomożecie???Ola_czeka wrote:Nie mam w sobie tyle siły

<i słychać melodyjną odpowiedź splecioną z wielu różnych głosów... od altu po sopran> POMOŻEMY!
magdzia26, nick nieaktualny, Ilona, Ola_czeka, nick nieaktualny, Fedra, a-koczek, aisa, nick nieaktualny, Kfjatus, Gunia, Sandraa, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tak, wiem wiem, że jeszcze przed terminem, ale to nie zmienia faktu, że im szybciej urodzisz tym szybciej będziemy mogły tu podziwiać drugiego słodkiego synaShagga_80 wrote:Slonko ja jestem jeszcze całe 10 dni przed terminem...więc marzenie o wcześniejszym porodzie to pobożne życzenie ...i nie musi się spełnić

magdzia26, Ilona, nick nieaktualny, Fedra, aisa, Sandraa lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Coś Ola podejrzanie cicho siedzi... to juz jakieś 10 min od jej ostatniego posta... Ola obiecuję Ci OVUFRIEND na pewno się do Ciebie odezwie
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ilona, Fedra, a-koczek, nick nieaktualny, Sandraa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytaaa... na pewno z Ovim randuje na privie...magdzia26 wrote:Coś Ola podejrzanie cicho siedzi... to juz jakieś 10 min od jej ostatniego posta... Ola obiecuję Ci OVUFRIEND na pewno się do Ciebie odezwie

magdzia26, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ilona, Fedra, a-koczek, nick nieaktualny, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tak sobie wciąż myślę...co jeśli (albo co gdy!) okaże się że OVU to kobieta
Tak sobie myślę że to,że tak długo jest głuchy na prośby i groźby Oli może świadczyć o tym,że jest KOBIETĄ !
Z tą myślą żegnam się z Wami tymczasem...niedługo wraca (chyba?!) Stary...a nadal nie jesteśmy pogodzeni ...wczoraj zaczęłam z Nim rozmowę i co?I nic:-( Ja popłakałam się nieco a On niewiele mówił...no trudno.
Nie smęcę już...zmykam
Fedra, a-koczek, Kfjatus, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Laski udalo mi sie zapisac do endo na 10.10! Jutro ide do gina po skierowanie na badanie hormonow i jakos na dniac powinnam dostac @ to je wtedy zrobie i pojde do endo z wynikami. Jest plan! Powiedzcie kiedy robi sie te badania? 3 czy 6 dnia cyklu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 15:45
Blondi22, Fedra, Gunia, aisa, Ilona, nick nieaktualny, Kfjatus, nick nieaktualny, Sandraa, nick nieaktualny, mauysia, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

[/url]