Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola Ovufriend kazał Ci przekazać wiadomość że groźby i prośby nie pomogą odezwie się dopiero jak dostanę 1000-nego lajka :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 14:48

nick nieaktualny, a-koczek, Selena, Ola_czeka, Ilona, nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Ola Ovufriend kazał Ci przekazać wiadomość że groźby i prośby nie pomogą odezwie się dopiero jak dostanę 1000-nego lajka :D
    Dziewuchy... jazda! do roboty!;P

magdzia26, Selena, Ola_czeka, Ilona, nick nieaktualny, Fedra, aisa, nick nieaktualny, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej

Nadrobiłam wczorajsze posty i myślałam, że już dziś pogratuluję Shadze a tu guzik z pętelką Igor sobie z nami pogrywa. ;)

i już nie pamiętam co chciałam napisać, a coś chciałam.

a-koczek, nick nieaktualny, magdzia26, nick nieaktualny, Ilona, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra, aisa, nick nieaktualny, Kfjatus, Sandraa lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka a może on sie z tobą tak droczy?

magdzia26, Ola_czeka, Ilona, nick nieaktualny, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Olka a może on sie z tobą tak droczy?
    Taka gra wstępna :P

nick nieaktualny, Ola_czeka, nick nieaktualny, Fedra, aisa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLKA ! Nie wiem co bierzesz ale jak urodzę i odcyckuję Igorka to też chcę tego spróbować :-D Właśnie odpoczywalam (Kuba przyniósł mi nawet podusie i swój kocyk i okrył of kors) i podczytywałam co tam piszecie no i uśmiałam się potwornie :-D

Uprzedzając Wasze pytanie (i nie tylko Wasze bo moja mama co dzień dzwoni z tym samym pytaniem!) odpowiadam NIE URODZIŁAM JESZCZE ! Ale robię sporo w tym kierunku: zrobiłam duże pranie, rozwiesilam,byłam na spacerze (w tym oczywiście spacer z i na czwarte piętro!) a teraz właśnie będę robiła krokiety ZNÓW :-P

Mauysia buziaki dla Heniutka...MÓWIŁAM ŻE ZAZDROSZCZĘ ?!

nick nieaktualny, Selena, Ola_czeka, a-koczek, magdzia26, gocha04, mauysia, Ilona, nick nieaktualny, Blondi22, Fedra, nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, Kfjatus, Kaja, nick nieaktualny, Sandraa, Pismak lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia, ale wiesz, że jak nas oszukujesz, ze Ovu przemówi jak dostaniesz 1000-lajka... to czeka Cię sromotna kara? Zesłanie w nicość poza terytorium "Plamniczki"...

Ola_czeka, nick nieaktualny, a-koczek, magdzia26, Ilona, nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny, Kfjatus, Sandraa, Pismak lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    hej

Nadrobiłam wczorajsze posty i myślałam, że już dziś pogratuluję Shadze a tu guzik z pętelką Igor sobie z nami pogrywa. ;)

i już nie pamiętam co chciałam napisać, a coś chciałam.
    Slonko ja jestem jeszcze całe 10 dni przed terminem...więc marzenie o wcześniejszym porodzie to pobożne życzenie ...i nie musi się spełnić :-(

gocha04, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    straciłam nadzieję, że się odezwie :( szkoda :(

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie mu nie wolno, albo ma nas gdzieś :(

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggusia, widzisz jakie mamy problemy - Ty nie możesz urodzić a ja nie umiem wyżebrać posta :(

magdzia26, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ilona, nick nieaktualny, Blondi22, Fedra, aisa, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka on sprawdza jak ci na nim zależy wiec nie odpuszczaj bąz uparta walcz o swoje

Ola_czeka, magdzia26, nick nieaktualny, Ilona, nick nieaktualny, Fedra, aisa, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    straciłam nadzieję, że się odezwie :( szkoda :(
    ja mam silniejszą wiarę w to, ze Ovu się odezwie niż w to że zajdę w ciążę;)

Ola_czeka, magdzia26, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    ja mam silniejszą wiarę w to, ze Ovu się odezwie niż w to że zajdę w ciążę;)

Gópia baba! :)

magdzia26, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ilona, nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Olka on sprawdza jak ci na nim zależy wiec nie odpuszczaj bąz uparta walcz o swoje

Nie mam w sobie tyle siły :(

• magdzia26 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Madzia, ale wiesz, że jak nas oszukujesz, ze Ovu przemówi jak dostaniesz 1000-lajka... to czeka Cię sromotna kara? Zesłanie w nicość poza terytorium "Plamniczki"...
    Librus ja jakże bym smiała was oszukiwać :D :D :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • a-koczek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka walcz męznie a ja tymczasem jade po mojego przedszkolaka i jak mi sie uda to tu jeszcze zajrze a jak nie to do jutra buziaki. Olka trzymam kciuki

Ola_czeka, magdzia26, nick nieaktualny, Ilona, Fedra, aisa, nick nieaktualny, Sandraa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej a jeśli mam odhaczone, że nie chcę dostawać wiadomości z ovu, to jest możliwe, że on do mnie napisał z wyjaśnieniem a ja tego nie odczytam, nie?

magdzia26, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ilona, nick nieaktualny, Fedra, a-koczek, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Olka walcz męznie a ja tymczasem jade po mojego przedszkolaka i jak mi sie uda to tu jeszcze zajrze a jak nie to do jutra buziaki. Olka trzymam kciuki

Dzięki kochana. Dajesz mi tyle nadziei!

a-koczek lubi tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Ej a jeśli mam odhaczone, że nie chcę dostawać wiadomości z ovu, to jest możliwe, że on do mnie napisał z wyjaśnieniem a ja tego nie odczytam, nie?
    Ola on pewnie pisze Ci codziennie listy miłosne a Ty co ... no ładnie ładnie sama go zablokowałaś i jeszcze masz pretensje do niego :P

nick nieaktualny, Fedra, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
‹‹ 4233 4234 4235 4236 4237 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ