plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykiti wrote:UWAGA!!!!!
OVUFRIEND
kazał mi przekazać że idzie na obiad i nie zajmuje się pierdołamia-koczek, Ola_czeka, magdzia26, Selena, Ilona, mala29_, Fedra, aisa, Gunia, Pismak lubią tę wiadomość
-
Ovufriend, jeśli napiszesz coś fajnego do nas w ciągu najbliższych 10 minut, to wykupię abonament.
Czas start.
(trochę cykam)
I po ptokoch.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 14:23
Libra, magdzia26, a-koczek, Selena, Shagga_80, Ilona, mala29_, Fedra, AGA 30, aisa, Spero, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:skoro obiad... to czas wolny... przerwa w pracy... można robić wszystko... a co jest fajniejszego niż wymienić posta z Olką-Krejzolką???
Ze względu na fizyczny szantaż (czyt. unieszkodliwienia misiaków kiti) Ovufriend nie omieszka zając się Olą Krejzolkąmagdzia26, Libra, Ola_czeka, a-koczek, Selena, Shagga_80, Ilona, mala29_, Fedra, aisa, Spero, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla napisz mu tak około tematu... np... Drogi OvuFrendzie... ubolewam, że mój przepiękny avatar nie wyświatla się prawidłowo przy każdym mym poście począwszy od strony 4248... bardzo proszę o pomoc, buziam Czekajka
magdzia26, kiti, Ola_czeka, a-koczek, Selena, Shagga_80, mala29_, Fedra, aisa, Spero, Spero, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Ovufriend, jeśli napiszesz coś fajnego do nas w ciągu najbliższych 10 minut, to wykupię abonament.
Czas start.
(trochę cykam)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 14:17
magdzia26, Ola_czeka, Selena, Ilona, mala29_, Fedra, aisa, Spero, Spero lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Ola napisz mu tak około tematu... np... Drogi OvuFrendzie... ubolewam, że mój przepiękny avatar nie wyświatla się prawidłowo przy każdym mym poście począwszy od strony 4248... bardzo proszę o pomoc, buziam Czekajka
Libra!!! Dopiero Ty otworzyłas mi oczy! Jak mogłam tego nie widzieć!!!
Ovufriendzie, kompletnie nie musisz być zazdrosny o moje zdjęcie z Ryanem! To już przeszłość! Teraz liczysz się tylko Ty!a-koczek, Libra, magdzia26, magdzia26, magdzia26, Shagga_80, Ilona, Fedra, aisa, Spero, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Libra!!! Dopiero Ty otworzyłas mi oczy! Jak mogłam tego nie widzieć!!!
Ovufriendzie, kompletnie nie musisz być zazdrosny o moje zdjęcie z Ryanem! To już przeszłość! Teraz liczysz się tylko Ty!magdzia26, Rucia, Ilona, mala29_, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny