plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Yyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyy
nie.
To spadaj. Rabat byś dostała, ale jak nie chcesz to mam cię w nosie.
magdzia26, Selena, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ilona wrote:Napisz jak to jest u Ciebie w nocy, czy najpierw małego przewijasz i karmisz? I czy robisz tak za każdym jego przebidzeniem? I ile razy sie w nocy budzi? Kurcze zasypalam Cię pytaniami
Ilonko, na razie dopiero dwie noce w domu za nami, do tego Heniut ma dopiero 5,5 dnia, więc wszystko się jeszcze reguluje (i chyba będzie regulowało jeszcze przez x tygodni), ale te dwie noce były różne. Pierwsza - w miarę - z 3 razy go karmiłam, a poprzednia noc była gorsza, bo obywatel nie chciał w ogóle spać po jedzeniuWięc wisiał na mnie prawie całą noc, przez co rano byłam nie do życia. Na szczęście rano włączył mu się tryb nocny - po karmieniu o 6:30 zasnął na 3 bite godziny, a ja z nim. Na razie nie spodziewam się niczego lepszego, dopóki za parę tygodni nie zacznie odróżniać dnia od nocy. Dobrze, że M jest w domu przez te 2 tygodnie, bo przynajmniej mogę sobie drzemać w dzień do woli, a on zrobi podstawowe rzeczy w domu.
Z przewijaniem w nocy to jest tak, że przewijam tylko, jak jest kupa, a jak tylko siusiu, to sobie daruję, tym bardziej, że Heń zwykle krzyczy wniebogłosy, jak jest przewijany, a szczególnie przewijany na głodniaka
Libra, Blondi22, Shagga_80, mala29_, Fedra, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:To spadaj. Rabat byś dostała, ale jak nie chcesz to mam cię w nosie.
Jak to mawia mój mąż: "Koniec miłości, majtki na dupę"...mauysia, mauysia, zbikowa, magdzia26, Libra, Selena, Ilona, mala29_, Fedra, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
No i witam się z Wami dziewoje!
Mam wyrzuty sumienia, że nie mam czasu ustosunkować się do Waszych wpisów i przywitać się z każdą z Was z osobna... Mam nadzieję, że mi to wybaczycie! Ale czytam wszystko!
Muszę tylko pogratulować Oli megawypaśnego apelu do ovufriendowego admina.
Olu, gratuluję Ci megawypaśnego apelu do ovufriendowego admina!!!!Rucia, Ola_czeka, a-koczek, magdzia26, Libra, Blondi22, Selena, Shagga_80, Ilona, mala29_, Fedra, aisa, Kfjatus, Kaja, Sandraa, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Jak to mawia mój mąż: "Koniec miłości, majtki na dupę"...
Konkretny ten twój maż. Nie owija w bawełnę. Lubię takichOla_czeka, a-koczek, magdzia26, gocha04, Selena, Ilona, mala29_, Fedra, aisa, Kfjatus, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Mayuśka bardzo starannie wyliczasz jego dni zycia
Szacun
Rucia, Ola_czeka, zbikowa, magdzia26, Ilona, mala29_, Fedra, aisa, Kfjatus, Sandraa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:No i witam się z Wami dziewoje!
Mam wyrzuty sumienia, że nie mam czasu ustosunkować się do Waszych wpisów i przywitać się z każdą z Was z osobna... Mam nadzieję, że mi to wybaczycie! Ale czytam wszystko!
Powiedzmy że jest Ci to wybaczone. Jako chodzący bufet z krzyczącym Heniutem w nocy masz taryfę ulgową.
magdzia26, Ilona, Fedra, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Małysz, natychmiast masz napisać zbiorowego posta na półtorej strony. Nie interesuje mnie to, ze niecały tydzień temu z Twojej.... sypialni wyszedł całkiem nowy, gotowy człowiek.
Rucia, a-koczek, magdzia26, Libra, Selena, Effcia28, Shagga_80, Ilona, mala29_, Fedra, aisa, AGA 30, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Mayuśka a tak na serio teraz się pytam. Jak sprawa z karmieniem? Nie masz na razie żadnych problemów?
Młodzian ssie, ale strasznie krótko, bo prawie od razu zasypia (choć naprawdę robię WSZYSTKO żeby go budzić, ale nic nie działa), więc w sumie to nie mam pojęcia czy tego mleka przez to produkuje mi się odpowiednia ilość.
No i trochę szczypią mnie brodawy, mam nadzieję że to nie jest początek podobnych problemów, mi się zrobiły przy karmieniu Leo (paromiesięczny masakryczny ból przy przysysaniu, jakby ktos mi grubą szpilę wbijał) - tego się jedynie boję. Pewnie niedługo umówię się z konsultantką laktacyjną - tą samą co poprzednio - żeby z nią omówić to i owo.
A dziś koło 16:00 zjawi się u nas położna środowiskowa - z nią też poruszę ten temat.magdzia26, Libra, Blondi22, Selena, Shagga_80, Ilona, mala29_, Fedra, aisa, Kfjatus, Sandraa, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Och pojawił się nowy, ciekawy temat w spisie for(ów)!
a-koczek, magdzia26, Ola_czeka, Shagga_80, Shagga_80, Ilona, mala29_, Fedra, aisa, Kfjatus, Sandraa, Pismak lubią tę wiadomość
-
Ovufriend! Twardy jesteś! Ale znajdę na Ciebie sposób! Złamię Cię jak Aga gałązkę świerku na grzybobraniu!!
Buahahahahahahahahahahhahahaha
>>Echo niesie mój histeryczny chichot przez opustoszałe ulice małego miasteczka, na wietrze skrzypiąc kolebie się jakiś zardzewiały szyld, słychać ujadanie psów<<Rucia, a-koczek, magdzia26, mauysia, Libra, Selena, Shagga_80, Ilona, mala29_, Fedra, aisa, AGA 30, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:W sumie to nie wiem, czy mam czy nie mam
Młodzian ssie, ale strasznie krótko, bo prawie od razu zasypia (choć naprawdę robię WSZYSTKO żeby go budzić, ale nic nie działa), więc w sumie to nie mam pojęcia czy tego mleka przez to produkuje mi się odpowiednia ilość.
No i trochę szczypią mnie brodawy, mam nadzieję że to nie jest początek podobnych problemów, mi się zrobiły przy karmieniu Leo (paromiesięczny masakryczny ból przy przysysaniu, jakby ktos mi grubą szpilę wbijał) - tego się jedynie boję. Pewnie niedługo umówię się z konsultantką laktacyjną - tą samą co poprzednio - żeby z nią omówić to i owo.
A dziś koło 16:00 zjawi się u nas położna środowiskowa - z nią też poruszę ten temat.
Tego się właśnie obawiam u siebie. Na wszelki wypadek kupiłam sobie nakładki silikonowe, nie wiem czy to coś da, czy pomoże, czy zaszkodzi, ale wiem, ze jeżeli też znowu będzie u mnie taki problem, to natychmiast udam się do konsultantki laktacyjnej.a-koczek, Ilona lubią tę wiadomość