X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Yyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyy

nie.

To spadaj. Rabat byś dostała, ale jak nie chcesz to mam cię w nosie.

magdzia26, Selena, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Pokaże:

trol.png

Ale beznadziejny wyraz twarzy 036.gif Już mi nie zależy.

magdzia26, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Napisz jak to jest u Ciebie w nocy, czy najpierw małego przewijasz i karmisz? I czy robisz tak za każdym jego przebidzeniem? I ile razy sie w nocy budzi? Kurcze zasypalam Cię pytaniami :)

Ilonko, na razie dopiero dwie noce w domu za nami, do tego Heniut ma dopiero 5,5 dnia, więc wszystko się jeszcze reguluje (i chyba będzie regulowało jeszcze przez x tygodni), ale te dwie noce były różne. Pierwsza - w miarę - z 3 razy go karmiłam, a poprzednia noc była gorsza, bo obywatel nie chciał w ogóle spać po jedzeniu :/ Więc wisiał na mnie prawie całą noc, przez co rano byłam nie do życia. Na szczęście rano włączył mu się tryb nocny - po karmieniu o 6:30 zasnął na 3 bite godziny, a ja z nim. Na razie nie spodziewam się niczego lepszego, dopóki za parę tygodni nie zacznie odróżniać dnia od nocy. Dobrze, że M jest w domu przez te 2 tygodnie, bo przynajmniej mogę sobie drzemać w dzień do woli, a on zrobi podstawowe rzeczy w domu.

Z przewijaniem w nocy to jest tak, że przewijam tylko, jak jest kupa, a jak tylko siusiu, to sobie daruję, tym bardziej, że Heń zwykle krzyczy wniebogłosy, jak jest przewijany, a szczególnie przewijany na głodniaka ;)

Libra, Blondi22, Shagga_80, mala29_, Fedra, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę zerknąć czy na twój nowy temat forumowiczki walą drzwiami i oknami 035.gif

magdzia26, Effcia28, Ilona, mala29_, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    do tego Heniut ma dopiero 5,5 dnia

Mayuśka bardzo starannie wyliczasz jego dni zycia :D Szacun :D

mauysia, a-koczek, magdzia26, Libra, Ilona, Fedra, aisa, Kfjatus, Sandraa, Pismak lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    To spadaj. Rabat byś dostała, ale jak nie chcesz to mam cię w nosie.

Jak to mawia mój mąż: "Koniec miłości, majtki na dupę"...

mauysia, mauysia, zbikowa, magdzia26, Libra, Selena, Ilona, mala29_, Fedra, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i witam się z Wami dziewoje! :)

Mam wyrzuty sumienia, że nie mam czasu ustosunkować się do Waszych wpisów i przywitać się z każdą z Was z osobna... Mam nadzieję, że mi to wybaczycie! Ale czytam wszystko!

Muszę tylko pogratulować Oli megawypaśnego apelu do ovufriendowego admina.
    Olu, gratuluję Ci megawypaśnego apelu do ovufriendowego admina!!!!

Rucia, Ola_czeka, a-koczek, magdzia26, Libra, Blondi22, Selena, Shagga_80, Ilona, mala29_, Fedra, aisa, Kfjatus, Kaja, Sandraa, Pismak lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Jak to mawia mój mąż: "Koniec miłości, majtki na dupę"...

Konkretny ten twój maż. Nie owija w bawełnę. Lubię takich :P

Ola_czeka, a-koczek, magdzia26, gocha04, Selena, Ilona, mala29_, Fedra, aisa, Kfjatus, Sandraa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Mayuśka bardzo starannie wyliczasz jego dni zycia :D Szacun :D
    Musiałam spędzic nad tym chwilę, licząc na palcach, ale w końcu się udało ;D

Rucia, Ola_czeka, zbikowa, magdzia26, Ilona, mala29_, Fedra, aisa, Kfjatus, Sandraa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    No i witam się z Wami dziewoje! :)

Mam wyrzuty sumienia, że nie mam czasu ustosunkować się do Waszych wpisów i przywitać się z każdą z Was z osobna... Mam nadzieję, że mi to wybaczycie! Ale czytam wszystko!

Powiedzmy że jest Ci to wybaczone. Jako chodzący bufet z krzyczącym Heniutem w nocy masz taryfę ulgową.

magdzia26, Ilona, Fedra, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małysz, natychmiast masz napisać zbiorowego posta na półtorej strony. Nie interesuje mnie to, ze niecały tydzień temu z Twojej.... sypialni wyszedł całkiem nowy, gotowy człowiek.

Rucia, a-koczek, magdzia26, Libra, Selena, Effcia28, Shagga_80, Ilona, mala29_, Fedra, aisa, AGA 30, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayuśka a tak na serio teraz się pytam. Jak sprawa z karmieniem? Nie masz na razie żadnych problemów?

• mauysia Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Mayuśka a tak na serio teraz się pytam. Jak sprawa z karmieniem? Nie masz na razie żadnych problemów?
    W sumie to nie wiem, czy mam czy nie mam :) Młodzian ssie, ale strasznie krótko, bo prawie od razu zasypia (choć naprawdę robię WSZYSTKO żeby go budzić, ale nic nie działa), więc w sumie to nie mam pojęcia czy tego mleka przez to produkuje mi się odpowiednia ilość.
    No i trochę szczypią mnie brodawy, mam nadzieję że to nie jest początek podobnych problemów, mi się zrobiły przy karmieniu Leo (paromiesięczny masakryczny ból przy przysysaniu, jakby ktos mi grubą szpilę wbijał) - tego się jedynie boję. Pewnie niedługo umówię się z konsultantką laktacyjną - tą samą co poprzednio - żeby z nią omówić to i owo.
    A dziś koło 16:00 zjawi się u nas położna środowiskowa - z nią też poruszę ten temat.

magdzia26, Libra, Blondi22, Selena, Shagga_80, Ilona, mala29_, Fedra, aisa, Kfjatus, Sandraa, Pismak lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Och pojawił się nowy, ciekawy temat w spisie for(ów)!
    HaHaHa:) byłam, widziałam, wpis zostawiłam:D

a-koczek, magdzia26, Ola_czeka, Shagga_80, Shagga_80, Ilona, mala29_, Fedra, aisa, Kfjatus, Sandraa, Pismak lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovufriend! Twardy jesteś! Ale znajdę na Ciebie sposób! Złamię Cię jak Aga gałązkę świerku na grzybobraniu!!

Buahahahahahahahahahahhahahaha

>>Echo niesie mój histeryczny chichot przez opustoszałe ulice małego miasteczka, na wietrze skrzypiąc kolebie się jakiś zardzewiały szyld, słychać ujadanie psów<<

Rucia, a-koczek, magdzia26, mauysia, Libra, Selena, Shagga_80, Ilona, mala29_, Fedra, aisa, AGA 30, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka ja tu szukam nowego tematu myślałam ze chodzi o ten "rózne pytanka" ale angle patzre a tu Ovfriend ty to masz pomysły

Ilona, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Ależ jesteście nieużyte. Wam chyba wgle nie zależy, żeby zagadał do nas Ovufriend.
    A mi? ja się staram jak mogę w natłoku obowiązków...;P

Rucia, Ola_czeka, Ilona, mala29_, Fedra, aisa, Kfjatus, Sandraa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    W sumie to nie wiem, czy mam czy nie mam :) Młodzian ssie, ale strasznie krótko, bo prawie od razu zasypia (choć naprawdę robię WSZYSTKO żeby go budzić, ale nic nie działa), więc w sumie to nie mam pojęcia czy tego mleka przez to produkuje mi się odpowiednia ilość.
    No i trochę szczypią mnie brodawy, mam nadzieję że to nie jest początek podobnych problemów, mi się zrobiły przy karmieniu Leo (paromiesięczny masakryczny ból przy przysysaniu, jakby ktos mi grubą szpilę wbijał) - tego się jedynie boję. Pewnie niedługo umówię się z konsultantką laktacyjną - tą samą co poprzednio - żeby z nią omówić to i owo.
    A dziś koło 16:00 zjawi się u nas położna środowiskowa - z nią też poruszę ten temat.

Tego się właśnie obawiam u siebie. Na wszelki wypadek kupiłam sobie nakładki silikonowe, nie wiem czy to coś da, czy pomoże, czy zaszkodzi, ale wiem, ze jeżeli też znowu będzie u mnie taki problem, to natychmiast udam się do konsultantki laktacyjnej.

a-koczek, Ilona lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mysłe ze narazie ovufriend jest na urlopie

Rucia, mala29_ lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    A mi? ja się staram jak mogę w natłoku obowiązków...;P

Ty jedyna się starasz Kochanie :*

mala29_, Fedra lubią tę wiadomość

‹‹ 4230 4231 4232 4233 4234 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ