X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shagga racja mnie Olki brakowało

Aha Olka teraz się mi tłumacz obiecałaś ,że napiszesz jak bedziesz na urlopie i co i jajaco nic nie nasmarowałaś powiedz ,że zamiast z m swoim byłaś z tym z ovu co ??? a ja tak czekałam na info i musiałam czekać 2 weekendy :-/

a-koczek, Ola_czeka, Ilona lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra umówiła sie do gin na piątek na przegląd zobaczymy co tam powie

Libra, Ola_czeka, Blondi22, Ilona, aisa, Shagga_80, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry i i do widzenia

Ola_czeka, Libra, Blondi22, Sandraa, Rucia, aisa, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    shagga racja mnie Olki brakowało

Aha Olka teraz się mi tłumacz obiecałaś ,że napiszesz jak bedziesz na urlopie i co i jajaco nic nie nasmarowałaś powiedz ,że zamiast z m swoim byłaś z tym z ovu co ??? a ja tak czekałam na info i musiałam czekać 2 weekendy :-/

Znowu mnie rozpracowałaś... Na urlopie byłam z Ovufriendem, dla przyjaciół - Ovim.

Nie, kłamię, nie byłam :(

Shagga_80, mala29_, Fedra lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka facjk :-(

Ola_czeka lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Dobra umówiła sie do gin na piątek na przegląd zobaczymy co tam powie

Szczegółowo, godzina.

Kaja lubi tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) i miłego dzionka :)

Blondi22, Blondi22, magdzia26, Spero, Sandraa, Rucia, Ilona, aisa, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ;)

ja od dziś też zaczelam pranie ubranek tych co mialam reszte typowo na chlopka sprzedam ;)

jeju, Ilona, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Szczegółowo, godzina.
    18:40

Libra, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • jeju Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie myliłam się!!!!!!!!!!!!!!!!!

TEN ból głowy zwiastuje mi zawsze @!

Jest!

Nowy cykl!

Jestem genialna!

Libra, a-koczek, Spero, Sandraa, Rucia, Kaja, Ilona, Blondi22, aisa, mauysia, Shagga_80, mala29_, Fedra, AGA 30, Kfjatus lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Nie myliłam się!!!!!!!!!!!!!!!!!

TEN ból głowy zwiastuje mi zawsze @!

Jest!

Nowy cykl!

Jestem genialna!
    To żeby następny cykl był książkowy!

magdzia26, aisa, mala29_, Fedra lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w to nie wierzę ale dzięki Libruś! :-D

Może ja powinnam stale iść na luteinie, a później regulować jajeczkowanie...lub je stymulować. No ważne, że @ za chwilę się rozkręci...cieszę się, gorzej z moim m. Dzwonię umówić go na badania nasienia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    w to nie wierzę ale dzięki Libruś! :-D

Może ja powinnam stale iść na luteinie, a później regulować jajeczkowanie...lub je stymulować. No ważne, że @ za chwilę się rozkręci...cieszę się, gorzej z moim m. Dzwonię umówić go na badania nasienia.
    pojawiły Ci się poprzednio dwa bardzo przyzwoite cykle, wiec trzeba do tego dążyć... spróbować wyszukać to "coś"... może wystarczyć podkręcić jakąś śrubę i będzie działać jak trza!

ps. to teraz kciukamy za badania m

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 10:59

Shagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżżżu jak wchodzę, to przeważnie pauza....daję nura w moje szafy...pościel poukładana,firanki przebrane, część wyrzucę, część oddam komuś...mam dwie sztuki lambrekinów w kolorze słomkowym, kremowym raczej...gruby materiał od spodu błyszczący...muszę go komuś oddać, bo ja nie używam a ktoś może skorzysta...to zestaw na okno takie dwuczęściowe jak w blokach, otwierane na tę część szerszą i węższą i na balkon...i ten lambrekin jest z długimi połami...bokami...uszyty profeska, na zamówienie.
    No żal wyrzucić tyle kasy to wtedy kosztowało....

z poważaniem chomik :-P

ps: na syna krzyczę a sama lepsza nie jestem...koniec z tym...

Sandraa, magdzia26, Spero, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i kłopot mamy bo 7 dni wstrzemięźliwości wypadnie w niedzielę a sześć w sobotę, i tak u nas po tylu dniach robią badania...??????
    Chyba będę musiała dziś wziąć sprawy w swoje ręce, albo jutro :-) Wtedy umówię się na poniedziałek albo wtorek i powinno być idealnie.
    Jakby nie można tego zrobić bez umawiania się.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 11:06

• jeju Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę, bo mi mrówki po tyłku chodzą od siedzenia na krześle i to łzawienie oczu...do spisania...Libruś dzięx kochana!

Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Czy u was tez jest tak zimno? Brrrrrr
    Zima idzie wielkimi krokami :p

Rutka no zdjęcie jest świetne :) Taki kotek mojemu M by sie przydał, razem by mecze oglądali :)

Sylwia kurcze naprawdę masz przekichana, mi juz napewno by cos pomogło. Oby szybko przeszło.
    Co do Clo mam nadzieje, ze uda Ci sie zaskoczyć, ja Kaji podarowalam fakt nie w tym cyklu zaszła ale w następnym, a jesli Tobie sie uda to będzie naprawdę jakaś magia :)

Kfiatku fajnie, ze zagladasz :)

Mauysiu super sobie radzisz. Do nas Wiki tez przychodzi w nocy, zobaczymy jak to będzie jak dzidzia sie urodzi.
    Napisz jak to jest u Ciebie w nocy, czy najpierw małego przewijasz i karmisz? I czy robisz tak za każdym jego przebidzeniem? I ile razy sie w nocy budzi? Kurcze zasypalam Cię pytaniami :)

Aisko trzymam kciuki za prezentacje :) Dasz rade, wcale w to nie wątpię, przecież zdawanie prasowek i prezentacja całych tygodni z życia ovu wychodzi Ci zawsze na 6 :)

Witam nowa ovu koleżankę :)

Posta pisałam o 8, a M zadzwonił i mi przerwał, potem zapomniałam i poszłam sprzątać łazienkę i teraz go puszczam :)

Miłego dnia Kochane :)

magdzia26, Rucia, a-koczek, a-koczek, Ola_czeka, Blondi22, Spero, aisa, Libra, Effcia28, Fedra, AGA 30, Kfjatus, Sandraa, Pismak lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    No i kłopot mamy bo 7 dni wstrzemięźliwości wypadnie w niedzielę a sześć w sobotę, i tak u nas po tylu dniach robią badania...??????
    Chyba będę musiała dziś wziąć sprawy w swoje ręce, albo jutro :-) Wtedy umówię się na poniedziałek albo wtorek i powinno być idealnie.
    Jakby nie można tego zrobić bez umawiania się.
    7 dni? trochę długo, ale to może zależy od tego czego gin chce się dowiedzieć z wyników... mój m ma zrobić badanie 2 razy... raz 2 dni wstrzemięźliwości, drugi raz 5 dni... dlaczego? nie wiem, ale jak już z wynikami będę u gina nie omieszkam się zapytać

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kończę z forum. Nie mam już siły. Wydaje mi się, że i tak byłam cierpliwa. Dziękuję Wam wszystkim, dzięki Wam to było łatwiejsze. Może pewne rzeczy po prostu nie mają się wydarzyć w moim życiu? Głupia nadzieja, gdyby nie ona, już dawno zajęłabym się czymś innym. Powinnam była wbić sobie do tej głupiej łepetyny już dawno - to się nigdy nie stanie.

Ovufriend nie odezwie się do nas na wątku prywatnie.

magdzia26, Libra, Blondi22, Shagga_80, mala29_, Fedra, AGA 30, Pismak lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Rócia njeić.

Musiałam iść w kime, bo w końcu mnie przeziębienie dopadło i kiepawo się czuje.

‹‹ 4228 4229 4230 4231 4232 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ