plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
shagga racja mnie Olki brakowało
Aha Olka teraz się mi tłumacz obiecałaś ,że napiszesz jak bedziesz na urlopie i co i jajaco nic nie nasmarowałaś powiedz ,że zamiast z m swoim byłaś z tym z ovu co ??? a ja tak czekałam na info i musiałam czekać 2 weekendya-koczek, Ola_czeka, Ilona lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:shagga racja mnie Olki brakowało
Aha Olka teraz się mi tłumacz obiecałaś ,że napiszesz jak bedziesz na urlopie i co i jajaco nic nie nasmarowałaś powiedz ,że zamiast z m swoim byłaś z tym z ovu co ??? a ja tak czekałam na info i musiałam czekać 2 weekendy
Znowu mnie rozpracowałaś... Na urlopie byłam z Ovufriendem, dla przyjaciół - Ovim.
Nie, kłamię, nie byłamShagga_80, mala29_, Fedra lubią tę wiadomość
-
Nie myliłam się!!!!!!!!!!!!!!!!!
TEN ból głowy zwiastuje mi zawsze @!
Jest!
Nowy cykl!
Jestem genialna!Libra, a-koczek, Spero, Sandraa, Rucia, Kaja, Ilona, Blondi22, aisa, mauysia, Shagga_80, mala29_, Fedra, AGA 30, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjeju wrote:w to nie wierzę ale dzięki Libruś!
Może ja powinnam stale iść na luteinie, a później regulować jajeczkowanie...lub je stymulować. No ważne, że @ za chwilę się rozkręci...cieszę się, gorzej z moim m. Dzwonię umówić go na badania nasienia.
ps. to teraz kciukamy za badania mWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 10:59
Shagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Jeżżżu jak wchodzę, to przeważnie pauza....daję nura w moje szafy...pościel poukładana,firanki przebrane, część wyrzucę, część oddam komuś...mam dwie sztuki lambrekinów w kolorze słomkowym, kremowym raczej...gruby materiał od spodu błyszczący...muszę go komuś oddać, bo ja nie używam a ktoś może skorzysta...to zestaw na okno takie dwuczęściowe jak w blokach, otwierane na tę część szerszą i węższą i na balkon...i ten lambrekin jest z długimi połami...bokami...uszyty profeska, na zamówienie.
No żal wyrzucić tyle kasy to wtedy kosztowało....
z poważaniem chomik
ps: na syna krzyczę a sama lepsza nie jestem...koniec z tym...Sandraa, magdzia26, Spero, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
No i kłopot mamy bo 7 dni wstrzemięźliwości wypadnie w niedzielę a sześć w sobotę, i tak u nas po tylu dniach robią badania...??????
Chyba będę musiała dziś wziąć sprawy w swoje ręce, albo jutroWtedy umówię się na poniedziałek albo wtorek i powinno być idealnie.
Jakby nie można tego zrobić bez umawiania się.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 11:06
-
Dzień dobry
Czy u was tez jest tak zimno? Brrrrrr
Zima idzie wielkimi krokami :p
Rutka no zdjęcie jest świetneTaki kotek mojemu M by sie przydał, razem by mecze oglądali
Sylwia kurcze naprawdę masz przekichana, mi juz napewno by cos pomogło. Oby szybko przeszło.
Co do Clo mam nadzieje, ze uda Ci sie zaskoczyć, ja Kaji podarowalam fakt nie w tym cyklu zaszła ale w następnym, a jesli Tobie sie uda to będzie naprawdę jakaś magia
Kfiatku fajnie, ze zagladasz
Mauysiu super sobie radzisz. Do nas Wiki tez przychodzi w nocy, zobaczymy jak to będzie jak dzidzia sie urodzi.
Napisz jak to jest u Ciebie w nocy, czy najpierw małego przewijasz i karmisz? I czy robisz tak za każdym jego przebidzeniem? I ile razy sie w nocy budzi? Kurcze zasypalam Cię pytaniami
Aisko trzymam kciuki za prezentacjeDasz rade, wcale w to nie wątpię, przecież zdawanie prasowek i prezentacja całych tygodni z życia ovu wychodzi Ci zawsze na 6
Witam nowa ovu koleżankę
Posta pisałam o 8, a M zadzwonił i mi przerwał, potem zapomniałam i poszłam sprzątać łazienkę i teraz go puszczam
Miłego dnia Kochanemagdzia26, Rucia, a-koczek, a-koczek, Ola_czeka, Blondi22, Spero, aisa, Libra, Effcia28, Fedra, AGA 30, Kfjatus, Sandraa, Pismak lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyjeju wrote:No i kłopot mamy bo 7 dni wstrzemięźliwości wypadnie w niedzielę a sześć w sobotę, i tak u nas po tylu dniach robią badania...??????
Chyba będę musiała dziś wziąć sprawy w swoje ręce, albo jutroWtedy umówię się na poniedziałek albo wtorek i powinno być idealnie.
Jakby nie można tego zrobić bez umawiania się. -
Dziewczyny kończę z forum. Nie mam już siły. Wydaje mi się, że i tak byłam cierpliwa. Dziękuję Wam wszystkim, dzięki Wam to było łatwiejsze. Może pewne rzeczy po prostu nie mają się wydarzyć w moim życiu? Głupia nadzieja, gdyby nie ona, już dawno zajęłabym się czymś innym. Powinnam była wbić sobie do tej głupiej łepetyny już dawno - to się nigdy nie stanie.
Ovufriend nie odezwie się do nas na wątku prywatnie.magdzia26, Libra, Blondi22, Shagga_80, mala29_, Fedra, AGA 30, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny