plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Dziewczyny kończę z forum. Nie mam już siły. Wydaje mi się, że i tak byłam cierpliwa. Dziękuję Wam wszystkim, dzięki Wam to było łatwiejsze. Może pewne rzeczy po prostu nie mają się wydarzyć w moim życiu? Głupia nadzieja, gdyby nie ona, już dawno zajęłabym się czymś innym. Powinnam była wbić sobie do tej głupiej łepetyny już dawno - to się nigdy nie stanie.
Ovufriend nie odezwie się do nas na wątku prywatnie.
EDIT:
Ola a ja może zgłoszę twój post i może wtedy go Guru zauważy? swoją drogą nie wie co traci... dzięki Tobie nie raz jego dzień pracy byłby o wiele zabawniejszy;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 11:33
magdzia26, Ola_czeka, a-koczek, Shagga_80, mala29_, Fedra, Kfjatus, aisa, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurczę, u mnie chyba cisza przed burzą ;/ choć przemknęła głupia myśl...Niby się już przyzwyczaiłam i oswoiłam z tą myślą, ale czasem serce się domaga dojścia do głosu.
Koczku u mnie też nudyyyy i jedyne co mogę zrobić to poczytać kawałki gazet które mam na ścianie. Jedno ale... nie znam francuskiego
Ola nie poddawaj się. Musi się ugiąć nie może być takim zimnym, nieczułym na kobiece wołanie draniem przecieżWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 12:33
Ola_czeka, Ilona, Libra, aisa, magdzia26, Shagga_80, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Kaja, super że z roczkiem wszystko ok!
Ruciu, fajnie że kiciusiowi dobrze w nowym domu.
Milczysz jak Aisa na prezentacji? Ooooo foch!
.
.
.
No dobra, może nie foch bo mój nick znalazł się w tak ważnym poście
Odbiorę to jako komplementSpero, jeju, a-koczek, Libra, Rucia, magdzia26, Ola_czeka, Ilona, Fedra, Kfjatus, Gunia, Sandraa, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Och pojawił się nowy, ciekawy temat w spisie for(ów)!
dekiel
Odkąd masz Ryana Goslinga przy boku stałaś się bardzo zuchwała
Ovuguru w końcu przetrzepie Ci tyłekWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 12:57
Ola_czeka, magdzia26, Shagga_80, Ilona, mala29_, Fedra, aisa, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Mówi się "Chyba twoja stara"
Ale nie waż się tak napisać.
Cześka Tobie mogę jechać po garbie, ale twojej Mamusi nie tykama-koczek, Ola_czeka, magdzia26, Selena, Shagga_80, Ilona, mala29_, Fedra, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:
Yyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyy
nie.magdzia26, Shagga_80, Ilona, AGA 30 lubią tę wiadomość