plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Skromniacha!
Nie dałam się nabrać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 13:45
a-koczek, magdzia26, Shagga_80, Ilona, mala29_, mala29_, Fedra, aisa, Kfjatus, Sandraa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Mię się zdaje, że jednak któraś z Was wtedy ze mnie zakpiła logując się jako Ovufriend
To nie ja skradłam tofu
Nie dodawaj mi win
To nie ja, to nie ja....
jestem OOOVVVUUUuuu...Ola_czeka, a-koczek, Rucia, magdzia26, Selena, Shagga_80, mauysia, Ilona, mala29_, Fedra, aisa, AGA 30, Kfjatus, Gunia, Sandraa, Pismak lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:To nie ja byłam Ovu
To nie ja skradłam tofu
Nie dodawaj mi win
To nie ja, to nie ja....
jestem OOOVVVUUUuuu...
Pięknie! Wspaniale!
Drugie miejsce po Bośni i Hercegowinie.Libra, a-koczek, magdzia26, Selena, Shagga_80, mala29_, Fedra, aisa, AGA 30, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Czas na szantażyk-emocjonalnik.
Ech z jak lekkim sercem położyłabym się pod nóż 25 października mając świadomość, że Ovufriend napisał coś do nas na plemniczce....Libra, a-koczek, magdzia26, Selena, Shagga_80, Ilona, mala29_, Fedra, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja jestem bardzo ciekawa czy chociażby raz naszymi "głupotami" wzbudziliśmy uśmiech na twarzy OvuFrienda?
I czy OvuFriend spodziewał się, że banda kobiet stworzy plotkarski temacik długości porządnego tasiemca wenezuelskiego na jego zacnym serwerze?
OTO JEST PYTANIE! a dokładniej rzecz ujmując nawet dwa...a-koczek, magdzia26, Selena, Shagga_80, Ilona, mala29_, Fedra, aisa, Kfjatus, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:a ja jestem bardzo ciekawa czy chociażby raz naszymi "głupotami" wzbudziliśmy uśmiech na twarzy OvuFrienda?
I czy OvuFriend spodziewał się, że banda kobiet stworzy plotkarski temacik długości porządnego tasiemca wenezuelskiego na jego zacnym serwerze?
OTO JEST PYTANIE! a dokładniej rzecz ujmując nawet dwa...
No kuźwa jak na to nie odpowie, to znaczy, że jest na L4 ciążowym.a-koczek, magdzia26, Libra, Selena, Shagga_80, Ilona, mala29_, Fedra, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Szefunciu Ovufrienda, daj mu dyspensę na jeden dzień, pozwól mu z nami popisać. Tak bardzo go szanujemy i wielbimy. Błagaaaaam. Boszsz jak mi zależy żeby się odezwał!
Wtedy już na pewno zabrałabym się do pracy!Libra, a-koczek, magdzia26, Selena, Effcia28, Shagga_80, Ilona, mala29_, Fedra, aisa, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
UWAGA!!!!!
OVUFRIEND
kazał mi przekazać że idzie na obiad i nie zajmuje się pierdołamia-koczek, Libra, Ola_czeka, magdzia26, Selena, Shagga_80, Ilona, mala29_, Fedra, aisa, AGA 30, Kfjatus, Kaja, Gunia, Sandraa, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kiti wrote:UWAGA!!!!!
OVUFRIEND
kazał mi przekazać że idzie na obiad i nie zajmuje się pierdołami
Jak Ci pokażę pierdoły, to te misie przestaną tak wesoło podskakiwać!!!!kiti, a-koczek, magdzia26, Selena, Shagga_80, Ilona, mala29_, Fedra, aisa, Spero, Spero, Gunia, Pismak lubią tę wiadomość