plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
hej ho!!!
Witam dziś z rana
Ja jeszcze w piżamce i synuś też. Ale przed chwilą dokonałam zakupu na allegro dla drugiego synusia, a mianowicie posciel do łóżeczka, prześcieradło frotte z gumką i rozek z usztywnieniem kokosowym.
Powoli zaczynam myśleć o kompletowaniu (uzupełnianiu) wyprawki dla maleństwa. Dla siebie też muszę,ale wszystko po kolei. Dziś mi się śniło,że mi wody odeszły - kurczę za wcześnie i się przestraszyłam
i jak sie obudziłam to bałam sie podnieść do wc żeby czasem ze mnie coś nie wyleciało...Powiem wam,ze te lęki z tymi wodami mam codziennie jak sie budzę. Nie wiem dlaczego? ale pewnie dlatego,ze dużo sie słyszy o przedwczesnych porodach. A ja chciałabym donosić szczęśliwie chociaż do końca 36 tyg.
A no i dzis obudziam sie przed 6 bo mąż wrócił z noclegu w naszym nowym domku i przyjechał się ubrać w ciuchy do pracy i zjeść śniadanie jakieś. To jak pojechał to mnie zaczęło podbrzusze boleć i krzyż. Podobnie jak w sierpniu i nie mogłam zasnać ponownie. A mały sie tak naprężał w brzuszku,ze brzuch cały trwardy jak kamień.
Dobra to tyle moich opowieśći, musze sie ubrac bo mama zaraz wróci z grzybów i będzie gadać,ze siedzę juz przy kompie.
Kaja super,ze maleństwu mocno bije serduszko!!!
Shagga ja czekam na Twojego synusia z niecierpliwością
No i uciekam juz. Miłego dniaRucia, a-koczek, Shagga_80, magdzia26, Blondi22, Blondi22, Spero, Sandraa, Ilona, aisa, Fedra, Pismak lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Nieiwem która ale porównanie Olki do kaski z M jak Miłośc to zapadło mi w głowie w moich myślach i wyobrażeniach. tkże Olak zostałas juz Kaską
mój A się nia zachwyca odkąd grała w serialu Prosto w serce ;p
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Rucia twój to domowy kot jak nic ps... nie mój mojego brata kot to łajdaczy się całymi dniami ślepy na jedno oko tak mu się laski chciało !!!
Kaju ten kotek nie jest już mój.Znalazłam Go w piątek 13ego
Ale na szczęście udało mi się znaleźć mu nowy domek.
Mój kot również się łajdaczy, z tym że wiem gdzie, nie bije się, bo jest wykastrowany więc nie ma takich zapędów, ale bywa że przyjdzie cały ufajdolony niewiadomo czym i muszę go myć.
magdzia26, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Kochany Ovufriendzie,
Ja wszystko rozumiem. Wiem, że na forach mamy czuć się swobodnie, myśleć, że nikt obcy nas nie czyta, że jesteśmy same swoje itd. Ja wiem, że Twój szef nie pochwalałby, gdybyś się z nami spoufalał, w końcu masz tam siedzieć w tej swojej serwerowni, jeść wafle ryżowe „kupiec” z jogobellą i dbać, żeby się nic nie wieszało, żeby lajki ładnie się klikały a awatarki z rajanami goslingami cieszyły oko.
Ale serio.
Najbardziej wypasiony wątek obchodzi roczek a Ty milczysz jak Aisa na prezentacji?! Rodzą się Twoi synowie a Ty nie możesz rzucić nam jakiegoś ochłapu? Jakiegoś posta, życzeń, czy chociażby wkleić swojego zdjęcia komunijnego? Bez kitu.
Wiem, że to czytasz. Jeśli nie Ty, to Twój zmiennik Marcin, co robi na umowę-zlecenie. To on Ci przekaże moją prośbą.
Powiedz coś do nas. Zrzuć swój pancerz. Zdejmij maskę obojętności. Nie bój się pokazać swojego człowieczeństwa. Pewnie wplątałeś się kiedyś w jakąś nieprzyjemną rozmowę na WP i masz wstręt do udzielania się na forum. Ale na długie cykle Muzi, wyjdź ze swej samotni, odezwij się. Powiedz którą z nas cenisz za długie posty, którą za odwyk od wykrzykników a którą za najlepszy awatar. Powiedz coś o sobie – o wędkowaniu, o swojej pierwszej dziewczynie, której chciałeś zerwać wszystkie kwiaty na łące, o tym, że lubisz lasagne, choć przeważnie przypalasz sos beszamelowy. Przyznaj, że ukradkiem czytałeś Greya, że też lubisz tę piosenkę Pink, że uszkodziłeś kiedyś samochód o śmietnik.
Już kiedyś spełniłeś moje marzenie. Pora, żebyś spełnił swoje.
Udziel się na „Plemniczce”.
Rucia, jeju, Kaja, a-koczek, zbikowa, Libra, Shagga_80, Effcia28, magdzia26, Selena, Blondi22, Spero, Ilona, kiti, aisa, mauysia, mala29_, Fedra, AGA 30, KaroLinka, Gunia, Kfjatus, ulek, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Kochany Ovufriendzie,
Ja wszystko rozumiem. Wiem, że na forach mamy czuć się swobodnie, myśleć, że nikt obcy nas nie czyta, że jesteśmy same swoje itd. Ja wiem, że Twój szef nie pochwalałby, gdybyś się z nami spoufalał, w końcu masz tam siedzieć w tej swojej serwerowni, jeść wafle ryżowe „kupiec” z jogobellą i dbać, żeby się nic nie wieszało, żeby lajki ładnie się klikały a awatarki z rajanami goslingami cieszyły oko.
Ale serio.
Najbardziej wypasiony wątek obchodzi roczek a Ty milczysz jak Aisa na prezentacji?! Rodzą się Twoi synowie a Ty nie możesz rzucić nam jakiegoś ochłapu? Jakiegoś posta, życzeń, czy chociażby wkleić swojego zdjęcia komunijnego? Bez kitu.
Wiem, że to czytasz. Jeśli nie Ty, to Twój zmiennik Marcin, co robi na umowę-zlecenie. To on Ci przekaże moją prośbą.
Powiedz coś do nas. Zrzuć swój pancerz. Zdejmij maskę obojętności. Nie bój się pokazać swojego człowieczeństwa. Pewnie wplątałeś się kiedyś w jakąś nieprzyjemną rozmowę na WP i masz wstręt do udzielania się na forum. Ale na długie cykle Muzi, wyjdź ze swej samotni, odezwij się. Powiedz którą z nas cenisz za długie posty, którą za odwyk od wykrzykników a którą za najlepszy awatar. Powiedz coś o sobie – o wędkowaniu, o swojej pierwszej dziewczynie, której chciałeś zerwać wszystkie kwiaty na łące, o tym, że lubisz lasagne, choć przeważnie przypalasz sos beszamelowy. Przyznaj, że ukradkiem czytałeś Greya, że też lubisz tę piosenkę Pink, że uszkodziłeś kiedyś samochód o śmietnik.
Udziel się na „Plemniczce”.
BuahahahahTylko Ty tak potrafisz Cześka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 09:58
kierzynka, Shagga_80, magdzia26, Selena, Spero, Ilona, aisa, Fedra, Pismak lubią tę wiadomość
-
a na stałe można włączyć otręby owsiane, są najlepsze, do dwóch łyżeczek w przypadku problemów później zmniejsza się dawkę do łyżki aż do połowy dziennie...no jestem...dobrnęłam...
Coś czuję dziś @, już mnie trąca łokciem...mój specyficzny ból głowy to jedyny zwiastun nadchodzącej @, czy to by było po 20 czy po 120 dniach...taka mała migrena @ ...chociaż tyle...buziaki...
...co do pralki...naprawiłam sama, pasek spadł...a co się napipałam soczyście po szewsku....ale działa i chociaż krótkie cykle mogę robić bez wirowania...niech się pra i jak już się wypra, to się powiesi i pomyśli nad zakupem tego niezbędnego udogadniacza
Idę, bo mnie razi światło monitora...aż oczy łzawią....mam dziś półmrok w domu i jakoś funkcjonuję...buzi buzi...
Kcem znowu lato. -
Ola_czeka wrote:Kochany Ovufriendzie,
Ale serio.
Udziel się na „Plemniczce”. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny