plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Dobry dzień ... Nikt się nie urodził?
Żadna nie dostała bóli ?
Dziewczyny co teraz na 18 sie kupuje pra kuzynce która wszystko ma ????????
Aga ja daje zawsze gotowke bo sadze ze dana osoba kupi sobie to co bedzie chciala albo poprostu zapytaj co chceWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 08:32
AGA 30, Ilona, aisa, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rutka ty tez niedlugo rodzisz
o Boze jak ten czas leci
ale bedziesz miala fajne Swieta Bozego NarodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 08:39
Libra, Rucia, kopciuszek126, Ilona, aisa, magdzia26, Sandraa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hej witam z rana. Niewiem co sie dzieje ale znowu cos mis ie sniło ( znaczy bardzo realnego) Sniło mi sie ze siedze na ovu forum i nagle patrze a tu pojawia sie nowa osoba i okazuje sie ze to moja kumpela Beatka która tez mniej wiecej od tego samego czasu sie stara co ja nawet miesiąc dłużej i z marnym efektem. ( dodam iz od dawna jej sugeruje stronę ovu. Mówie a raczej piszę do niej kochana w koncu dąła sie namówic zobaczysz jak tu jest super i napewno nam sie uda chociaz z drugiej strony myslałam ze juz pojawia sie desperacja bo zaczyna szukac pomocy gzdie sie da.
Ot tak taki miałam sen. zadzwonie do niej chyba bo moze to oznaczać ze w koncu sie jej udałoRucia, Libra, AGA 30, kopciuszek126, Ilona, Spero, aisa, magdzia26, Sandraa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Aga skoro taka osoba wszystko ma, ja bym dała pieniądze.
No i tez tak myślałam do tego bukiet z z kapusty ostatnio widziałam zarąbisty
No może coś dla jaj śmiesznego dokupię
Libra, kopciuszek126, Ilona, Spero, aisa, magdzia26, Sandraa, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Dobry dzień ... Nikt się nie urodził?
Żadna nie dostała bóli ?
Dziewczyny co teraz na 18 sie kupuje pra kuzynce która wszystko ma ????????AGA 30, kopciuszek126, Ilona, aisa, magdzia26, Blondi22, Sandraa, Fedra, Pismak lubią tę wiadomość
-
Agus ja też kasę bym dała. chociaz z jednej strony to takei niewyszukane. Ja jestem z tych osób ze wole dostać prezent zamiasta pieniądzy. Nie musi byc nawet kosztowny ale zawsze to jakas pamiąka a pieniadze sie wyda i zapomni nawet jak za nie sobie cos kupisz to juz nie ta sama frajda.
Ja pamiętam od mojej siostry ciotecznej dostałam na 18 taką małą żabkę w stawie zalaną plastikiem i pywała sobie z zyczeniami aby ta ząbka zamieniał sie w koncu w ksiecia. i oczywiscie moj m sie napatoczył w tedy i został moim ksiecie . takze zawsze to prezen jest miła niespodzianką( oczywiscie jakis wyszukany a nie kupiony ot tak od niechceniaAGA 30, kopciuszek126, Spero, aisa, magdzia26, Sandraa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Rutka ty tez niedlugo rodzisz
o Boze jak ten czas leci
ale bedziesz miala fajne Swieta Bozego Narodzenia
Sylwia czas leci jak szalony. Jeszcze 44 dni i moja ciąża będzie donoszonaFaktycznie święta będą fajne
Z nowym członkiem rodziny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 08:45
sylwia1985, kopciuszek126, a-koczek, Ilona, Spero, aisa, magdzia26, Kaja, Effcia28, Blondi22, Sandraa, mauysia, gocha04, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Rucia jak na 8 miesiac to masz malutki slodziutki brzucholek
tez taki chce
z innej beczki: jak tam Twoj oddany pupil? masz kontakt z tym chlopakiem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 08:50
Rucia, magdzia26, Effcia28, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDo czwartku coś tam wymyślę
A w czwartek w auto i fruu do ZgorzelcaNa prawdziwki a w sobotę na 18-nastkę
Oj jak byłam mała to znaczy miałam ok 10-12 lat to co roku na wakacjach byłam nianią tej 18-nastki :*-)
Alez ten czas leci
Uciekam miego dnia
Do póznieja-koczek, Ilona, Libra, Rucia, aisa, magdzia26, Sandraa, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Rucia jak na 8 miesiac to masz malutki slodziutki brzucholek
tez taki chce
z innej beczki: jak tam Twoj oddany pupil? masz kontakt z tym chlopakiem?
Mam kontakt, pupil się zadomowił, jest wielkim fanem piłki noznej i ogląda raze ze swoim nowym Panem Ligę Angielską
Libra, Selena, Ilona, Spero, aisa, Ola_czeka, Ola_czeka, a-koczek, a-koczek, sylwia1985, zbikowa, magdzia26, Kaja, jeju, Effcia28, Sandraa, mauysia, gocha04, Fedra, AGA 30, Kfjatus, Gunia, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewuszki.
Ola się przywitała i poszła
Powiem Wam, że nie wiem co mam dziś robić. Sprzątać nie będę, bo to robota głupiego w tym wypadku. Może drzwi jeszcze pomaluję, ale to godzina tylko. Obiad jest, do rodziców nie ma co jechać bo w pracy są, no masakra normalnie.
Ciekawe jak Igorek, czy już mu spieszno poznać mamusie, tatę, braciszka i forumowe ciotkiRucia, a-koczek, magdzia26, Effcia28, Ilona, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny