plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Dziewczynki!
Punkt pierwszy: Marysiu śliczny jest Henryczek, jestem przeszczęśliwa z Waszego szczęściaCzekam na zdjęcia Leo i Hania!
Aisko mówiłaś: Tylko się nie przezięb. A ja cały weekend przeleżałam w "betach" z powodu choroby... Już trochę lepiej, ale nie jest dobrze jeszcze...Czekam na te Twoje usg z utęsknieniemai juz wszystko nadrobiłam i również pozdrawiam!
Rutka chwila moment i Ty będziesz nosić Leosia na rękachJak ten czas pędzi...A łóżeczko z kolebkową możliwością jest bombowe
A brzuszek też superaśny!
Żbiczku podziwiam Cię za wierność Olusi, jestem pełna uznania dla trwałych związków w dzisiejszych pełnych obłudy i kłamstwa czasach!
Effciu dzięki za troskę i kontrolę czy Żbikowa wywiązała się z poinformowania mnie o przyjściu na świat Henia! Oczywiście świetnie się spisała, za co dziękuję bardzo!
Karoam Twoje zdjęcia są przepiękne !
Kajuś imię Łucja jest bardzo ładne i moim zdaniem oryginalneSuper, że z maleństwem wszystko dobrze!
Ola jak zwykle zaskakujesz(POZYTYWNIE OCZYWIŚCIE)- tym razem pismami do Ovufrienda!
Libra niech ilość postów przyniesie Ci ciążowe szczęście ! :*
Shagga Igor mi się bardziej podoba niż Dawid- Myślę, ze to zmiana na lepszeI już nie mogę się doczekać fotki malutkiego bez brzuszkowego opakowania!
Kopciuszku ciągle podziwiam Twoje ręczne pranie- zdarza mi się takowe robić bardzo, bardzo, bardzo rzadko!Ale pewnie jestem zbyt leniwa i tyle
Gocha kopę lat! Pokazuj się częściej!
Fedra wróżbami się nie przejmuj, nie ma co wierzyć w takie bzdury... Na pewne sprawy i tak nie mamy wpływu, a tylko się denerwujesz bez potrzeby. :*
Blondi mały jeszcze ten brzuszeczek, pewnie drobna dziewuszka w nim mieszka
Musia zbytnia obserwacja też nie jest wskazana, bo człowiek zbytnio się nakręca. Lepiej dużo wiedzieć, ale nie przesadnie
Ilonka może czas pomyśleć, że niedługo wracacie do Polski, wtedy będzie Wam łatwiej ułożyć sobie wszystko, a Ty będziesz miała więcej bliskich Ci osób... życzę, by wszystko się poukładało jak najlepiej dla Waszej rodzinki :*
Pismaczku wspaniałego wyjazdu!
Fler super, że z Maleństwem wszystko ok
Agafia najlepsze są leki na bazie paracetamolu, a nie ibuprofenu.
Aguś, ale już masz chyba dużo tych przetworów, Wafel chyba Cię na rękach nosi za te ciągłe smakołyki
Kierzynka witaj!
Spero szybkiego zakończenia remonciku!I zero spięć z Miłością Życia!
Magdzia ładne życzenia:*
A koczku okropna ta Twoja @, bez taktu i kultury!
Mała fajnie, że jesteśJak praca u Ciebie?
Jejciu życzę dużo spokoju, nowej energii, relaksiku, uśmiechu, pełni szczęścia generalnie! :*
Kiti widzę, że powrót do PL się szykuje, więc żegnaj się tam soczyście z Mężczyzną do tej środy!
Sandra widzę, że dużo lubisz, też Cię lubię
Ola oglądasz za granicą "M jak miłość"?Oglądałam ostatnio kilka odcinków leżąc an kanapie zmęczona po pracy i wiesz, co? Jak patrze na bohaterkę, która gra tam Kasię, a Ona jest ładną brunetką i pracuje na budowie- mam ciągle obraz Ciebie w swojej głowie!
Stałam się Twoją psychofanką!! Sorry!
Wszystkim Kobietkom forumowym z okazji pierwszej rocznicy życzę wszystkiego co najlepsze na świecie, a więc szczęścia macierzyńskiego, dużo miłości, zdrówka oczywiście i spełnienia we wszystkich sferach życia Kochane
"Na zawsze Wasz - Kfjatek!!!"Libra, Spero, Spero, Sandraa, Ilona, Rucia, aisa, AGA 30, a-koczek, magdzia26, jeju, Effcia28, Blondi22, kiti, mauysia, gocha04, Fedra, fler, Pismak lubią tę wiadomość
-
o jestem pierwsza .Dzien dobry dziewuszki .Powiem wam ze masakra z tym zatwardzeniem- nigdy tak nie mialam.Kupilam sobie blonnik i mam codziennie rano pic z woda zeby polepszyc prace jelit.
Wczoraj mnie tak zmulilo ze poszlam spac o 21...
milego dzionkaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 07:17
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Kobiety. Pierwszy raz od bardzo dawna jestem na bieżąco, ale znając życie zanim wrócę z pracy nastukacie milion stron i będzie po mojej radości
Sylwia, a nie działa na Ciebie wypicie kawy, zjedzenie jabłka czy śliwki suszone? Ja już bym dawno pognała do toalety...
A jeszcze zacznij jeść płatki owsiane i jęczmienne, zaparzone wodą i ewentualnie dosmaczone mlekiem- to działa na poprawę trawienia, myślę, że i Tobie pomoże :*Libra, Rucia, aisa, AGA 30, Ilona, Spero, Spero, kopciuszek126, magdzia26, Effcia28, Fedra, Pismak lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:aaaa.... zapomniałam zapytać... Kfjatuszku, jak Ci mija czas w pracy?
Teraz jestem już trochę mądrzejsza i dlatego dni płyną przyjemniej :p
Libra, aisa, Ilona, Spero, magdzia26, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Czejś.
Gdzie żeś się szlajała wczoraj FasOla ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 08:07
a-koczek, Ilona, Spero, Spero, kopciuszek126, Ola_czeka, magdzia26, Effcia28, Fedra, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Ovu mnie Wku***a bo trzeci raz próbuję napisać DZIEŃ DOBRY ! Ciekawe czy teraz się uda... raz dwa trzy próba mikrofonu.
Uff poszłoWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 08:08
Libra, Ilona, Spero, kopciuszek126, magdzia26, Kaja, Effcia28, Sandraa, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
hello Kobitki
a ja chyba już za dużo czasu spędzam na ovu.. bo śniło mi sie że na teściku były dwie piękne kreseczki
za dużo o tym myślę
wszystkim życzę miłego, pięknego dnia ;*Libra, a-koczek, kopciuszek126, magdzia26, gocha04, Fedra, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny