X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Dziewczynki!
    Punkt pierwszy: Marysiu śliczny jest Henryczek, jestem przeszczęśliwa z Waszego szczęścia :) Czekam na zdjęcia Leo i Hania! :)
    Aisko mówiłaś: Tylko się nie przezięb. A ja cały weekend przeleżałam w "betach" z powodu choroby... Już trochę lepiej, ale nie jest dobrze jeszcze...Czekam na te Twoje usg z utęsknieniem :) ai juz wszystko nadrobiłam i również pozdrawiam! :)
    Rutka chwila moment i Ty będziesz nosić Leosia na rękach :) Jak ten czas pędzi...A łóżeczko z kolebkową możliwością jest bombowe :D A brzuszek też superaśny! :)
    Żbiczku podziwiam Cię za wierność Olusi, jestem pełna uznania dla trwałych związków w dzisiejszych pełnych obłudy i kłamstwa czasach! :)
    Effciu dzięki za troskę i kontrolę czy Żbikowa wywiązała się z poinformowania mnie o przyjściu na świat Henia! Oczywiście świetnie się spisała, za co dziękuję bardzo! :)
    Karoam Twoje zdjęcia są przepiękne ! :)
    Kajuś imię Łucja jest bardzo ładne i moim zdaniem oryginalne :) Super, że z maleństwem wszystko dobrze! :)
    Ola jak zwykle zaskakujesz(POZYTYWNIE OCZYWIŚCIE)- tym razem pismami do Ovufrienda! :D
    Libra niech ilość postów przyniesie Ci ciążowe szczęście ! :*
    Shagga Igor mi się bardziej podoba niż Dawid- Myślę, ze to zmiana na lepsze :D I już nie mogę się doczekać fotki malutkiego bez brzuszkowego opakowania! :)
    Kopciuszku ciągle podziwiam Twoje ręczne pranie- zdarza mi się takowe robić bardzo, bardzo, bardzo rzadko! :) Ale pewnie jestem zbyt leniwa i tyle ;)
    Gocha kopę lat! Pokazuj się częściej! :P
    Fedra wróżbami się nie przejmuj, nie ma co wierzyć w takie bzdury... Na pewne sprawy i tak nie mamy wpływu, a tylko się denerwujesz bez potrzeby. :*
    Blondi mały jeszcze ten brzuszeczek, pewnie drobna dziewuszka w nim mieszka :)
    Musia zbytnia obserwacja też nie jest wskazana, bo człowiek zbytnio się nakręca. Lepiej dużo wiedzieć, ale nie przesadnie :P
    Ilonka może czas pomyśleć, że niedługo wracacie do Polski, wtedy będzie Wam łatwiej ułożyć sobie wszystko, a Ty będziesz miała więcej bliskich Ci osób... życzę, by wszystko się poukładało jak najlepiej dla Waszej rodzinki :*
    Pismaczku wspaniałego wyjazdu! :)
    Fler super, że z Maleństwem wszystko ok :)
    Agafia najlepsze są leki na bazie paracetamolu, a nie ibuprofenu.
    Aguś, ale już masz chyba dużo tych przetworów, Wafel chyba Cię na rękach nosi za te ciągłe smakołyki ;)
    Kierzynka witaj!
    Spero szybkiego zakończenia remonciku! :) I zero spięć z Miłością Życia! :D
    Magdzia ładne życzenia :) :*
    A koczku okropna ta Twoja @, bez taktu i kultury! :/
    Mała fajnie, że jesteś :) Jak praca u Ciebie?
    Jejciu życzę dużo spokoju, nowej energii, relaksiku, uśmiechu, pełni szczęścia generalnie! :*
    Kiti widzę, że powrót do PL się szykuje, więc żegnaj się tam soczyście z Mężczyzną do tej środy! :P
    Sandra widzę, że dużo lubisz, też Cię lubię :D
    Ola oglądasz za granicą "M jak miłość"? :) Oglądałam ostatnio kilka odcinków leżąc an kanapie zmęczona po pracy i wiesz, co? Jak patrze na bohaterkę, która gra tam Kasię, a Ona jest ładną brunetką i pracuje na budowie- mam ciągle obraz Ciebie w swojej głowie! :D Stałam się Twoją psychofanką!! Sorry! :D :D :D
    Wszystkim Kobietkom forumowym z okazji pierwszej rocznicy życzę wszystkiego co najlepsze na świecie, a więc szczęścia macierzyńskiego, dużo miłości, zdrówka oczywiście i spełnienia we wszystkich sferach życia Kochane :)
    "Na zawsze Wasz - Kfjatek!!!" :D

Libra, Spero, Spero, Sandraa, Ilona, Rucia, aisa, AGA 30, a-koczek, magdzia26, jeju, Effcia28, Blondi22, kiti, mauysia, gocha04, Fedra, fler, Pismak lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jestem pierwsza .Dzien dobry dziewuszki .Powiem wam ze masakra z tym zatwardzeniem- nigdy tak nie mialam.Kupilam sobie blonnik i mam codziennie rano pic z woda zeby polepszyc prace jelit.
    Wczoraj mnie tak zmulilo ze poszlam spac o 21...

milego dzionka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 07:17

Fedra lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry! Miłego dnia!

Sylwia, mojemu m pomaga mocna parzona kawa

Kaja, Rucia, Sandraa, aisa, Spero, Spero, Ilona, kopciuszek126, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam laski z Nebraski ;-);-) miłego dnia życzę i mam ogłoszenie bezpłatne której gin zapisał clo i jeszcze nie kupiła oddam w dobre ręce !!!!!!

sylwia1985, aisa, Spero, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa.... zapomniałam zapytać... Kfjatuszku, jak Ci mija czas w pracy?

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Witam laski z Nebraski ;-);-) miłego dnia życzę i mam ogłoszenie bezpłatne której gin zapisał clo i jeszcze nie kupiła oddam w dobre ręce !!!!!!

ja przyjme z mila checia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 07:44

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra to juz tez probowalam :( zrobilam mocna fusiasta kawe i nic :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 07:46

jeju lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kobiety. Pierwszy raz od bardzo dawna jestem na bieżąco, ale znając życie zanim wrócę z pracy nastukacie milion stron i będzie po mojej radości :P

Sylwia, a nie działa na Ciebie wypicie kawy, zjedzenie jabłka czy śliwki suszone? Ja już bym dawno pognała do toalety...
    A jeszcze zacznij jeść płatki owsiane i jęczmienne, zaparzone wodą i ewentualnie dosmaczone mlekiem- to działa na poprawę trawienia, myślę, że i Tobie pomoże :* :)

Libra, Rucia, aisa, AGA 30, Ilona, Spero, Spero, kopciuszek126, magdzia26, Effcia28, Fedra, Pismak lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    aaaa.... zapomniałam zapytać... Kfjatuszku, jak Ci mija czas w pracy?
    HMM... generalnie już lepiej, trochę się przyzwyczaiłam, bo przez pierwsze tygodnie wracałam z bólem głowy...
    Teraz jestem już trochę mądrzejsza i dlatego dni płyną przyjemniej :p

Libra, aisa, Ilona, Spero, magdzia26, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus no zawsze wlasnie biegalam odrazu po wypiciu kawy wiec nie wiem co sie porobilo. Zobaczymy jak ten blonnik zadziala

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia to adres na priv i aby wysyłam aha i jak dojdzie to aby z takim skutkiem jak u mnie

czyli kupiłam clo i leży tego ci też życzę !!!

Spero, Spero, kopciuszek126, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zmykusiam na sniadanko-chyba jajecznice sobie zrobie :) i mocna czarna kawa zeby mi wreszcie puscilo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 07:56

Libra, Ilona, Spero, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czejś.

Rucia, aisa, AGA 30, a-koczek, Ilona, Spero, kopciuszek126, magdzia26, Kaja, Effcia28, Blondi22, Blondi22, Fedra, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Libra to juz tez probowalam :( zrobilam mocna fusiasta kawe i nic :(
    Koleżanka w pracy podpowiada danon aktivia z otrębami

Ilona, magdzia26, Effcia28, Blondi22, Blondi22, Sandraa, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatku fajnie że w tym natłoku roboty masz czas żeby odrobić lekcje i do Nas zajrzeć :D

aisa, Ilona, Spero, Spero, kopciuszek126, magdzia26, Effcia28, Sandraa, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Czejś.

Gdzie żeś się szlajała wczoraj FasOla ??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 08:07

a-koczek, Ilona, Spero, Spero, kopciuszek126, Ola_czeka, magdzia26, Effcia28, Fedra, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry 8) Ovu mnie Wku***a bo trzeci raz próbuję napisać DZIEŃ DOBRY ! Ciekawe czy teraz się uda... raz dwa trzy próba mikrofonu.

Uff poszło o.O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 08:08

Libra, Ilona, Spero, kopciuszek126, magdzia26, Kaja, Effcia28, Sandraa, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hello Kobitki ;) a ja chyba już za dużo czasu spędzam na ovu.. bo śniło mi sie że na teściku były dwie piękne kreseczki ;) za dużo o tym myślę ;)

wszystkim życzę miłego, pięknego dnia ;*

Libra, a-koczek, kopciuszek126, magdzia26, gocha04, Fedra, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • aisa Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :)

Rucia, Libra, Ilona, Spero, Spero, kopciuszek126, magdzia26, Kaja, Sandraa, Fedra, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Aisko ;) Już na uczelni?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 08:20

kopciuszek126, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

‹‹ 4224 4225 4226 4227 4228 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ