plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySpero wrote:
Ruucia właśnie nie wiem czy pisałam już czy tylko myślałam, że napisałam, ale brzuszek cudowny. I tak się nie mogę nadziwić jaki jest zgrabny.. ehhhh rozmarzyłam się.
Aaa i oprócz Twojego brzuszka jeszcze uwielbiam Twoje imię. Baardzo ładneMoja siostra ma Ewa, więc w sumie trochę pasuje, bo oby dwa są proste i ponadczasowe, a o to chodziło moim rodzicom. Miała być Kasia, ale jakoś Ewa im bardziej odpowiadało.
Spero kochana dziękuję Ci bardzo, ale nie mam na imię EwaTylko Ania
Kfjatus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Witam was laki nie wiem czy was to interesuje ,ale dziś miałam wizytę i dzięki Bogu wszystko ok serduszko bije wymiary są ok jak na 7tc
Co za głupie pytanie ! Pewnie, że Nas interesujeSuper, że wszystko dobrze Kaju
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
jeju mój m mi powiedział ,ze produ na bank nie bedzie 11 maja już on mi załatwi na 5 hehehehehehehe ciekawe jak ,ale niech se chłop pogada ,,,
Jeju pisz kiedy masz ur to coś da się załatwić na rozpakowanie!!!jeju, Libra, aisa, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ostatni dzień składania deklaracji podatkowych to mój dzień urodzin....
Rucia stawiam Cię do pionu....chodzisz wiecznie podniecona i gorąca jak piec hutniczy, w sumie to nie dziwne przy takim mężuAnno czopu śluzowego nie pomylisz z niczym....po prostu nie pomylisz! Uwierz mi kochana na słowo i się już nie martw, że coś nie tak!
Rucia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Ostatni dzień składania deklaracji podatkowych to mój dzień urodzin....
Rucia stawiam Cię do pionu....chodzisz wiecznie podniecona i gorąca jak piec hutniczy, w sumie to nie dziwne przy takim mężuAnno czopu śluzowego nie pomylisz z niczym....po prostu nie pomylisz! Uwierz mi kochana na słowo i się już nie martw, że coś nie tak!
Buahahahaha Muzi ale mnie rozwaliłaś z tym piecem hahaha
Dało mi tylko do myslenia to, ze wczoraj miałam biegunkę, dziś 2 razy wizyta w toalecie, i wczoraj pokazała się pierwszy raz siara. Ale jeżeli to nie to, to jestem spokojnajeju, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
acha i nie napisałam jeszcze....popsułam pralkę, to wiecie bo dawno pisałam, dziś wyciągnęłam Franię...okazało się, że po 3 praniu zaczęła wydawać dziwny odgłos, poczułam dziwny swąd i przestała się kręcić...i po praniu!
To chyba oznacza jedno....cała rodzina miała rację, że jak byłam mała mówili mi, że mam kowalskie łapy heheAGA 30, Spero, Libra, aisa, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia teraz Ci prl podskoczyło...siara...mmmm....nektar bogów dla maleństwa...
Kochana spokojnie....skończyły się zaparcia i teraz Ci się poluźniło...brzucho masz wysoko, to może mały zrobił odrobinę luzu na dole i Twoje jelito grube wydało odgłos : "uffff"AGA 30, Sandraa, aisa, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny