X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • aisa Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Upiekło mi się, nie robiłam dziś prezentacji ;) czeka mnie to w środę, ale to już więcej czasu, lepiej ogarnę temat :)

Spero, jak kontuzja po weselu jest to znaczy, że się działo ;)

Plemniś, udanej przeprowadzki. Zdrówka dla dzieciątka siostry!

Cześć Kierzynka :)

Karoam, super, że z dzieciątkiem wszystko ok!!

Rucia, gratki z powodu rozpoczęcia 8 miesiąca. Brzuch śliczny, po mojemu wciąż malutki.

Effcia, zmieniłaś wygląd suwaczka czy mi się wydaje? EDIT: w dalszej części znalazłam odpowiedź :) Ładny :)

Koczku, kicha, że @ przylazła. Pewnie, że zrób przegląd, może gin coś podpowie. Za tego zmarłego się pomódl, prawdopodobnie tego potrzebuje.

Mauysiu, super że znajdujesz czas dla nas! Ucałuj tego małego słodziaka, jak o Nim piszesz to wydaje się jeszcze słodszy :*

Shagga, to trzymam kciuki żeby Igorek znalazł się już niedługo po tej stronie brzucha. No i szybkiego i lekkiego porodu życzę!

Kfjatek, pozdrowienia :) bo widzę że nadrabiasz :)

Gunia, Ty też się nie obijaj tylko nadrabiaj :P

Miłego wieczorku :*

AGA 30, Spero, Rucia, Shagga_80, plemniczka, Blondi22, Sandraa, Fedra, Kfjatus, mauysia, a-koczek, magdzia26, Effcia28, Gunia, Pismak lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć wszystkim :)

witaj Kierzynko!

Ruciu brzuszek ładnie sie prezentuje, ale nie wygląda jak na 7 skończonych miesięcy. Ale każda z nas jest inna, wiec nie ma się co tym sugerować :). Najważniejsze,ze ten brzusio jest i rosnie :)

Shagus, zajrzałam tu specjalnie dla Ciebie- dopiero teraz bo cały dzień w biegu i załatwianie spraw. Super,ze czop odchodzi :). Mojej siostrze odszedł na 3 godz. przed porodem, a mi odszedł na równiutki tydzień przed porodem. Apropo jutrzejszych imienin Igora, to jest podobnie jak u mnie- ja chciałam Cyprianka urodzić 8 sierpnia bo wtedy były imieniny Cypriana :). No i uwaga.....wody odeszły mi 8 sierpnia i akcja porodowa sie zaczeła, ale urodziłam go dzień po imieninach bo o 3.35 9 sierpnia. Ale na szczęście jego imienimy są 5czy 6 razy w roku. W tym 3 razy aż we wrześniu!Kto wie-moze jeszcze w nocy Cie ruszy- a ciche dni staną sie tymi najwspanialszymi spędzonymi z m. na porodówce :). Zyczę Ci szczęśliwego i szybkiego porodu!!

Mauysiu super,że Heniutek grzeczny :)

Karoam, extra wieśći, ze Twoja niunia zdrowa i rośnie.

Więcej sie nie odniosę bo nie mam czasu.
    jA ok. 20 jadę na budowę, bo pan ma nam przywieźć drzwi wewnetrzne.
    Miłego wieczorku

Spero, Rucia, Shagga_80, Selena, Blondi22, Sandraa, Fedra, a-koczek, magdzia26, Pismak lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bożeee co za dzień! Ech wkurza mnie już ten remont, potem w sklepie 130 zł na jedzenie i kurcze koszyk rawie pusty, masakra jakie wszystko jest drogie! A później się oczywiście pożarliśmy z M. bo jak zawsze ja o wszystkim muszę myśleć a królewicz z głową w obłokach będzie chodził wrrrr i do tego już za rogiem @. Niby nie spodziewałam się niczego innego, ale też mnie to wkurza.

Olllaaaaa weź no wejdź i żartem zarzuć :)

Ola_czeka lubi tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia sliczny brzucholek

Shagusia to szybkiego i bezbolesnego porodu

karoam - tak widzialam juz ten filmik jak faceci umieraja z bolu :) no i dobrze:) niech wiedza przez co musza kobiety przechodzic

milego wieczoru

Rucia, Shagga_80, Ilona, Fedra, aisa, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie już prawie 24h mijają od odejścia czopu (czy raczej początku odchodzenia bo kilka razy znalazłam go na papierze) więc potwierdza się tylko że u każdej jest inaczej...z Kubą w ciąży odszedł mi czop i natychmiast pękł pęcherz (co było głośno słuchać na zewnątrz ) i odeszły wody...no nic dziś już raczej nie urodzę ..a wiecie jak dziś nie chciałam więc GIT :-P

Sylwia jak tam tę Twoje zylaki ? Bo rozumiem że to zylak odbytu Ci pękł?

Co do tego eksperymentu (z tymi gośćmi co chcieli poczuć skurcze porodowe) to słyszałam wypowiedź kogoś że to i tak nic w porównaniu z tym co my przechodzimy..więc niech cieszą się RACZEJ nie będzie Im dane to odczuć :-)

zbikowa, AGA 30, Ilona, Rucia, Sandraa, Fedra, Libra, aisa, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak na marginesie to my nie obchodzimy imienin ale tak sobie myślę że urodziny w imieniny byłyby fajne:-P
    A tak poważnie to po dzisiejszym dniu każdy termin będzie lepszy...a najlepszy w sobotę :-P

Spero, Blondi22, Blondi22, Ilona, Rucia, Sandraa, Fedra, Kfjatus, Libra, aisa, a-koczek, magdzia26, Pismak lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski PMSowe, mogę przyłączyć się do orkiestry z moim kwartetem cycorowo jajniorowym?

normalnie nie wiem co mnie bardziej boli :( troche wcześnie jak na mnie, bo to DOPIERO 28 dzień cyklu. Z góry uprzedzam, że wciunży nie jestem, gdyż nie bo nie. :p

Rutkens brzunio piękny. Leo w środku pewno piękniejszy.

Karoam widziałam ten eksperyment kiedyś. Podobno faceci mają to samo jądrami, jak się ich uderzy, to my możemy tylko sobie wyobrazić ten ból.

Czytałam w pracy po łebkach i teraz nie pamiętam co chciałam. bez sensu.

idę się boleć dalej.

buzi.

Shagga_80, Selena, Rucia, Ilona, Sandraa, Fedra, Kfjatus, mauysia, Libra, aisa, magdzia26, karoam, Gunia, Pismak lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    tak sobie myślę że urodziny w imieniny byłyby fajne:-P

nie są. ja mam. nikt nie docenia. chlip.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2013, 19:27

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero witaj w klubie "pożartych"...my od wczoraj nie odzywamy się...jeszcze nawet z pracy nie wrócił ..i tylko coś mi świta że mówił że dziś będzie później...no i o 16 Kuba do Niego dzwonił to słyszałam jak Tamten mówił że będzie później.

Spero lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagguś tylko jutro nie rodzić mi bo mnie od rana nie będzie dopiero się zjawię po południu :-):-)
    Matko i córko znowu ciotką zostanę :-)

zbikowa, Shagga_80, Spero, Ilona, Sandraa, Fedra, mauysia, Libra, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Spero witaj w klubie "pożartych"...my od wczoraj nie odzywamy się...jeszcze nawet z pracy nie wrócił ..i tylko coś mi świta że mówił że dziś będzie później...no i o 16 Kuba do Niego dzwonił to słyszałam jak Tamten mówił że będzie później.

uuuu juz nawet nie Stary, tylko Tamten, musiała być niezła draka. Pewnie jutro Wam przejdzie, bo jutro będzie TEN dzień ;)

Rucia, Ilona, Fedra, mauysia, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    uuuu juz nawet nie Stary, tylko Tamten, musiała być niezła draka. Pewnie jutro Wam przejdzie, bo jutro będzie TEN dzień ;)
    Heheh...dziś czekam na Niego z awanturą :-P Więc dla Niego lepiej żeby się poprawił!!

zbikowa, Spero, Rucia, Ilona, Sandraa, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Heheh...dziś czekam na Niego z awanturą :-P Więc dla Niego lepiej żeby się poprawił!!

Oj te chłopy mają przerąbane z nami babami :-) Ale bez nas im jeszcze gorzej :-)

Mój Wafel właśnie mi oświadczył że jutro podobno wraca do domu i będzie 2 tygodnie na urlopie :-) No i jak pojedzie to ja zacznę ovulować znowu hi hi i jak tu dziecko machnąć :/

Libra lubi tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Oj te chłopy mają przerąbane z nami babami :-) Ale bez nas im jeszcze gorzej :-)

Mój Wafel właśnie mi oświadczył że jutro podobno wraca do domu i będzie 2 tygodnie na urlopie :-) No i jak pojedzie to ja zacznę ovulować znowu hi hi i jak tu dziecko machnąć :/

jedź z nim, wrócisz po owulacji :D

AGA 30, Spero, Shagga_80, Ilona, Fedra, Kfjatus, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbiku zapraszamy do orkiestry <tulam>

A co do imienin to moja sis ma w Wigilię BN i właśnie... prawie zawsze zapominamy jej złozyć życzenia i raz pamiętam było tak, że siedliśmy do kolacji a ona w ryk. i nikt nie wiedział o co chodzi(ale mała jeszcze była... tzn jakieś 7 lat) nooo i prawie całą kolację przeryczała, a my nie wiedzieliśmy o co kaman i dopiero później, duuuuużo później powiedziała, że jej życzeń nie złożyliśmy. Teraz oczywiście też zapominamy, ale już nie płacze na szczęście tylko się śmieje :)

Ruucia właśnie nie wiem czy pisałam już czy tylko myślałam, że napisałam, ale brzuszek cudowny. I tak się nie mogę nadziwić jaki jest zgrabny.. ehhhh rozmarzyłam się.
    Aaa i oprócz Twojego brzuszka jeszcze uwielbiam Twoje imię. Baardzo ładne :) Moja siostra ma Ewa, więc w sumie trochę pasuje, bo oby dwa są proste i ponadczasowe, a o to chodziło moim rodzicom. Miała być Kasia, ale jakoś Ewa im bardziej odpowiadało.

Sylwia, coś mi się kołacze, że pisałaś o zaparciach. Ja od dłuższego czasu piję herbatę czerwoną pu-erh z Bio Activ i dla mnie jest super! ale tylko z tej firmy, kiedyś próbowałam Vitax i jakieś inne i nie działały. Poza tym bardzo lubię ten smak.

Kierzynka trzymam kciuki, aby zaskoczyło :)

I jeszcze mam takie mam takie małe przemyślenia, ale UWAGA DLA OSÓB O MOCNYCH NERWACH
    Otóż... zawsze byłam meega ambitna i niejednej nocy nie przespałam przez szkołę, pracę, która mnie kosztowała niesamowicie wiele nerwów, teraz też się zanosi podobnie, bo ten rok akademicki zaważy na tym, czy zostanę na uczelni czy nie i tak sobie pomyślałam, że to wszystko nie jest tego warte. Na konferencji w trakcie balu zmarł człowiek - profesor, prawdopodobnie zawał, nie wiadomo, nagle. Lat 49 i niesamowity ogrom osiągnięć naukowych... tylko po co. Żadna praca nie jest warta naszego zdrowia i życia! Coraz młodsi ludzie chorują lub niestety odchodzą. 37 letnia kobieta jest po 2 zawałach. Przecież to nienormalne. Tylko co pracować trzeba, bo z czegoś trzeba żyć. Choć osobiście mam plan po 45 jeździć ile się da po świecie, bo i tak jakoś wątpię, że dożyję emerytury, a znając nasz rząd to pewnie jak ja będę miała iść to wiek przedłużą do 70 l. Brak słów.

Fedra, Libra, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ się napaliłam czytam własnie o inseminacji jakaś klinika blisko mnie klikam na stronę jest ALE INSEMINACJE ZWIERZĄT :/

Fedra, mauysia, Libra, aisa, a-koczek, magdzia26, Ola_czeka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    jedź z nim, wrócisz po owulacji :D

Gdyby tak szło zrobić he he :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:

Mój się odzywa, bo przecież beze mnie to nawet tapety nie przyklei dobrze, bo wymierzył sobie poziomicą, ale co z tego jak dom jest krzywy i z jednej strony do drugiej jest ok 8 cm różnicy. Ale nerwów co straciłam to moje.
    A Twój Shagga to może tak specjalnie, żebyś już urodziła :) choc mógłby skorzystać z przyjemniejszych sposobów. Ah ci faceci.

AGA 30, Shagga_80, Ilona, Fedra, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Ależ się napaliłam czytam własnie o inseminacji jakaś klinika blisko mnie klikam na stronę jest ALE INSEMINACJE ZWIERZĄT :/

:D może kici zafunduj, ale swoją drogą pierwsze słyszę :O

magdzia26 lubi tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga wejdź do Kliniki na czterech może ściągną specjalistę jakiegoś od naszego gatunku :-P

cześć czołem...

AGA 30, Spero, Ilona, Sandraa, Fedra, Libra, aisa, magdzia26, Ola_czeka lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
‹‹ 4220 4221 4222 4223 4224 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ