X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero wrote:
    :D może kici zafunduj, ale swoją drogą pierwsze słyszę :O

Mój kocur już bez płodny krótko mówiąc bez jaj jest :/

No zwierzęta też widocznie na bezpłodność cierpią hi hi

I nawet opinie lepsze mają he he niż nie jeden lekarz :-)

http://www.pkt.pl/inseminacja-rozr%C3%B3d-zwierz%C4%85t/1902452/5-1/?type=local

Spero, jeju, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was laki nie wiem czy was to interesuje ,ale dziś miałam wizytę i dzięki Bogu wszystko ok serduszko bije wymiary są ok jak na 7tc

zbikowa, AGA 30, Shagga_80, Spero, jeju, plemniczka, Blondi22, Rucia, Ilona, Sandraa, Fedra, mauysia, Libra, aisa, Selena, a-koczek, a-koczek, magdzia26, Ola_czeka, gocha04, Pismak lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Aga wejdź do Kliniki na czterech może ściągną specjalistę jakiegoś od naszego gatunku :-P

cześć czołem...

No jak mi odpisali z NFZ to dla naszego gatunki na opolskim nie ma szans poszukać trzeba w innych województwach:/

• jeju Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero teraz głównie się inseminacje na bydle prowadzi i świnki sie tak zapyla :-) Ja nawet miałam okazję robić krowie...ubierasz dłuuugą rękawicę aż pod pachę...pisać dalej? :-D

zbikowa, AGA 30, Shagga_80, Spero, Spero, Ilona, Fedra, Sandraa, Libra, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Kaja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha termin porodu mam 11 maja ....

AGA 30, zbikowa, Shagga_80, jeju, Spero, plemniczka, Blondi22, Rucia, Ilona, Fedra, Sandraa, kiti, Libra, aisa, Selena, a-koczek, magdzia26, Ola_czeka, mauysia, Gunia, Pismak lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Witam was laki nie wiem czy was to interesuje ,ale dziś miałam wizytę i dzięki Bogu wszystko ok serduszko bije wymiary są ok jak na 7tc

SUPER KAJKU MOJA KOCHANA -rośnij maleńki rośnij :-)

Selena, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Spero teraz głównie się inseminacje na bydle prowadzi i świnki sie tak zapyla :-) Ja nawet miałam okazję robić krowie...ubierasz dłuuugą rękawicę aż pod pachę...pisać dalej? :-D

Oszczędz nam szczegółów :-):-)

Spero, Ilona, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Głupia!! Pewnie że nas to interesuje i baaaaardzo się cieszymy się że wszystko dobrze :-)

Kaja, AGA 30, Ilona, Fedra, Sandraa, Kfjatus, Libra, aisa, Selena, a-koczek, magdzia26, Pismak lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HE HE Aguś to może ja spróbuję Ci to zrobić....wprawę mam :-) Jedynie dziurka znacznie mniejsza :-D :-D :-D

Aguś czy coś się stanie jak zostawię grzybki wyczyszczone do jutra w wodzie i z rana je zamarynuję...przelałam zimną wodą i zostały tak...a nie mam weny...

Kaja, Spero, Spero, AGA 30, Ilona, Fedra, Sandraa, Libra, aisa, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga wiem głupia jestem ale jak mnie nastraszyl

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:

Kaja super! oby tak dalej ładnie było i dzidzia niech rośnie :)

Jeju.... chyba już kojarzę jak to wygląda:) gdzie jakiś program oglądałam :P

AGA 30, Selena, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju ją to po porodzie będę miała rozklapioche i tam nie tylko ręce wsadzisz buhahaha ;-);-);-)

AGA 30, Spero, Spero, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    HE HE Aguś to może ja spróbuję Ci to zrobić....wprawę mam :-) Jedynie dziurka znacznie mniejsza :-D :-D :-D

Aguś czy coś się stanie jak zostawię grzybki wyczyszczone do jutra w wodzie i z rana je zamarynuję...przelałam zimną wodą i zostały tak...a nie mam weny...

Wyciąg je z wody i wsadz do lodówki to nic im nie powinno być :-)

No dziurka z pewnością mniejsza:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu Cię nastraszył Kaja?

• jeju Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajulec Ty mnie nawet nie drażnij! Czekałam na wieści, a myślisz po co tu ostatnio się pojawiam....cudowne wieści!!!!!! Może się rozpakujesz w moje urodziny?! <3

Shagguś mi czop odszedł w trakcie jak już miałam skurcze...tj, tak ok 7-mej się zaczęło a do 10-tej czop wyszedł....śluz zabarwiony na różowo...u mnie akcja wcale była pokręcona!
    Od rana 01.01 czułam, że się zaczęło...średnio co 15 min...szybko przeszło na co 7-8 min....do wieczora co 4-5 i o 20-tej skurcze były co 3 min...okazało się, że te skurcze tak mnie trzymały całą noc, co 1-2 min i ni cholery główka nie schodziła, macica nawet się nie rozwarła do końca do kolejnego dnia do 8-mej rano i o 11:00 02.01 zrobili mi cesarkę...ufff...dali mi popalić....okazało się, że mam wąską miednicę a młody główkę w obwodzi miał 37 cm...nie było szans....ach i zastrzyk na rozmiękczenie szyjki i masaże szyjki, nic nie pomagało...a wody odeszły mi dopiero 02.01 po 5-tej nad ranem...ale wspomnienia!
    Mam nawet krótki pamiętnik z okresu mojej krótkiej ciąży i około porodu :-) Spisałam szybko, bo się momentalnie zapomina co się działo...

BabyBlusa miałam w postaci snów...koszmary totalne na tej porodówce mi się śniły ale co tu dużo pisać...hormony szalały a ja tam byłam 11 dni po cc.

AGA 30, Fedra, Libra, aisa, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja to tak nie działa...to z zewnątrz się nie rozwleka jak guma ze starych gaci... :-D wszystko pięknie wraca do normy!

Spero, Spero, AGA 30, Kaja, Sandraa, aisa, Selena, magdzia26 lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga a możesz mi podać swój nr. buta na priv?! :-D

AGA 30, Spero, Spero, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Kaja to tak nie działa...to z zewnątrz się nie rozwleka jak guma ze starych gaci... :-D wszystko pięknie wraca do normy!

Bo my kobiety jesteśmy elastyczne jak taryfy w Plusie :-)

Spero, sylwia1985, Kaja, Ilona, Libra, aisa, a-koczek, Pismak lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja super wiesci ;)

Kaja, Selena lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Bo my kobiety jesteśmy elastyczne jak taryfy w Plusie :-)

buahahhaha padłam :D

AGA 30, sylwia1985, Ilona, aisa, aisa lubią tę wiadomość

‹‹ 4221 4222 4223 4224 4225 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ