plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySpero wrote:
może kici zafunduj, ale swoją drogą pierwsze słyszę
Mój kocur już bez płodny krótko mówiąc bez jaj jest
No zwierzęta też widocznie na bezpłodność cierpią hi hi
I nawet opinie lepsze mają he he niż nie jeden lekarz
http://www.pkt.pl/inseminacja-rozr%C3%B3d-zwierz%C4%85t/1902452/5-1/?type=localSpero, jeju, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Witam was laki nie wiem czy was to interesuje ,ale dziś miałam wizytę i dzięki Bogu wszystko ok serduszko bije wymiary są ok jak na 7tc
zbikowa, AGA 30, Shagga_80, Spero, jeju, plemniczka, Blondi22, Rucia, Ilona, Sandraa, Fedra, mauysia, Libra, aisa, Selena, a-koczek, a-koczek, magdzia26, Ola_czeka, gocha04, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Spero teraz głównie się inseminacje na bydle prowadzi i świnki sie tak zapyla
Ja nawet miałam okazję robić krowie...ubierasz dłuuugą rękawicę aż pod pachę...pisać dalej?
zbikowa, AGA 30, Shagga_80, Spero, Spero, Ilona, Fedra, Sandraa, Libra, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Aha termin porodu mam 11 maja ....
AGA 30, zbikowa, Shagga_80, jeju, Spero, plemniczka, Blondi22, Rucia, Ilona, Fedra, Sandraa, kiti, Libra, aisa, Selena, a-koczek, magdzia26, Ola_czeka, mauysia, Gunia, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Spero teraz głównie się inseminacje na bydle prowadzi i świnki sie tak zapyla
Ja nawet miałam okazję robić krowie...ubierasz dłuuugą rękawicę aż pod pachę...pisać dalej?
Oszczędz nam szczegółówSpero, Ilona, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Witam was laki nie wiem czy was to interesuje ,ale dziś miałam wizytę i dzięki Bogu wszystko ok serduszko bije wymiary są ok jak na 7tc
Kaja, AGA 30, Ilona, Fedra, Sandraa, Kfjatus, Libra, aisa, Selena, a-koczek, magdzia26, Pismak lubią tę wiadomość
-
HE HE Aguś to może ja spróbuję Ci to zrobić....wprawę mam
Jedynie dziurka znacznie mniejsza
Aguś czy coś się stanie jak zostawię grzybki wyczyszczone do jutra w wodzie i z rana je zamarynuję...przelałam zimną wodą i zostały tak...a nie mam weny...
Kaja, Spero, Spero, AGA 30, Ilona, Fedra, Sandraa, Libra, aisa, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Witam was laki nie wiem czy was to interesuje ,ale dziś miałam wizytę i dzięki Bogu wszystko ok serduszko bije wymiary są ok jak na 7tc
Kaja super! oby tak dalej ładnie było i dzidzia niech rośnie
Jeju.... chyba już kojarzę jak to wygląda:) gdzie jakiś program oglądałamAGA 30, Selena, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:HE HE Aguś to może ja spróbuję Ci to zrobić....wprawę mam
Jedynie dziurka znacznie mniejsza
Aguś czy coś się stanie jak zostawię grzybki wyczyszczone do jutra w wodzie i z rana je zamarynuję...przelałam zimną wodą i zostały tak...a nie mam weny...
Wyciąg je z wody i wsadz do lodówki to nic im nie powinno być
No dziurka z pewnością mniejsza:-) -
nick nieaktualny
-
Kajulec Ty mnie nawet nie drażnij! Czekałam na wieści, a myślisz po co tu ostatnio się pojawiam....cudowne wieści!!!!!! Może się rozpakujesz w moje urodziny?!
Shagguś mi czop odszedł w trakcie jak już miałam skurcze...tj, tak ok 7-mej się zaczęło a do 10-tej czop wyszedł....śluz zabarwiony na różowo...u mnie akcja wcale była pokręcona!
Od rana 01.01 czułam, że się zaczęło...średnio co 15 min...szybko przeszło na co 7-8 min....do wieczora co 4-5 i o 20-tej skurcze były co 3 min...okazało się, że te skurcze tak mnie trzymały całą noc, co 1-2 min i ni cholery główka nie schodziła, macica nawet się nie rozwarła do końca do kolejnego dnia do 8-mej rano i o 11:00 02.01 zrobili mi cesarkę...ufff...dali mi popalić....okazało się, że mam wąską miednicę a młody główkę w obwodzi miał 37 cm...nie było szans....ach i zastrzyk na rozmiękczenie szyjki i masaże szyjki, nic nie pomagało...a wody odeszły mi dopiero 02.01 po 5-tej nad ranem...ale wspomnienia!
Mam nawet krótki pamiętnik z okresu mojej krótkiej ciąży i około poroduSpisałam szybko, bo się momentalnie zapomina co się działo...
BabyBlusa miałam w postaci snów...koszmary totalne na tej porodówce mi się śniły ale co tu dużo pisać...hormony szalały a ja tam byłam 11 dni po cc.AGA 30, Fedra, Libra, aisa, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Kaja to tak nie działa...to z zewnątrz się nie rozwleka jak guma ze starych gaci...
wszystko pięknie wraca do normy!
Bo my kobiety jesteśmy elastyczne jak taryfy w PlusieSpero, sylwia1985, Kaja, Ilona, Libra, aisa, a-koczek, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny