plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySpero wrote:
może kici zafunduj, ale swoją drogą pierwsze słyszę 
Mój kocur już bez płodny krótko mówiąc bez jaj jest
No zwierzęta też widocznie na bezpłodność cierpią hi hi
I nawet opinie lepsze mają he he niż nie jeden lekarz
http://www.pkt.pl/inseminacja-rozr%C3%B3d-zwierz%C4%85t/1902452/5-1/?type=local
nick nieaktualny, jeju, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Witam was laki nie wiem czy was to interesuje ,ale dziś miałam wizytę i dzięki Bogu wszystko ok serduszko bije wymiary są ok jak na 7tc
zbikowa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, jeju, plemniczka, Blondi22, nick nieaktualny, Ilona, Sandraa, Fedra, mauysia, nick nieaktualny, aisa, Selena, a-koczek, a-koczek, magdzia26, Ola_czeka, gocha04, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Spero teraz głównie się inseminacje na bydle prowadzi i świnki sie tak zapyla
Ja nawet miałam okazję robić krowie...ubierasz dłuuugą rękawicę aż pod pachę...pisać dalej? 
zbikowa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ilona, Fedra, Sandraa, nick nieaktualny, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Aha termin porodu mam 11 maja ....
nick nieaktualny, zbikowa, nick nieaktualny, jeju, nick nieaktualny, plemniczka, Blondi22, nick nieaktualny, Ilona, Fedra, Sandraa, kiti, nick nieaktualny, aisa, Selena, a-koczek, magdzia26, Ola_czeka, mauysia, Gunia, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Spero teraz głównie się inseminacje na bydle prowadzi i świnki sie tak zapyla
Ja nawet miałam okazję robić krowie...ubierasz dłuuugą rękawicę aż pod pachę...pisać dalej? 
Oszczędz nam szczegółów
nick nieaktualny, Ilona, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGłupia!! Pewnie że nas to interesuje i baaaaardzo się cieszymy się że wszystko dobrzeKaja wrote:Witam was laki nie wiem czy was to interesuje ,ale dziś miałam wizytę i dzięki Bogu wszystko ok serduszko bije wymiary są ok jak na 7tc
Kaja, nick nieaktualny, Ilona, Fedra, Sandraa, Kfjatus, nick nieaktualny, aisa, Selena, a-koczek, magdzia26, Pismak lubią tę wiadomość
-
HE HE Aguś to może ja spróbuję Ci to zrobić....wprawę mam
Jedynie dziurka znacznie mniejsza

Aguś czy coś się stanie jak zostawię grzybki wyczyszczone do jutra w wodzie i z rana je zamarynuję...przelałam zimną wodą i zostały tak...a nie mam weny...
Kaja, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ilona, Fedra, Sandraa, nick nieaktualny, aisa, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Witam was laki nie wiem czy was to interesuje ,ale dziś miałam wizytę i dzięki Bogu wszystko ok serduszko bije wymiary są ok jak na 7tc
Kaja super! oby tak dalej ładnie było i dzidzia niech rośnie
Jeju.... chyba już kojarzę jak to wygląda:) gdzie jakiś program oglądałam
nick nieaktualny, Selena, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:HE HE Aguś to może ja spróbuję Ci to zrobić....wprawę mam
Jedynie dziurka znacznie mniejsza

Aguś czy coś się stanie jak zostawię grzybki wyczyszczone do jutra w wodzie i z rana je zamarynuję...przelałam zimną wodą i zostały tak...a nie mam weny...
Wyciąg je z wody i wsadz do lodówki to nic im nie powinno być
No dziurka z pewnością mniejsza:-) -
nick nieaktualny
-
Kajulec Ty mnie nawet nie drażnij! Czekałam na wieści, a myślisz po co tu ostatnio się pojawiam....cudowne wieści!!!!!! Może się rozpakujesz w moje urodziny?!

Shagguś mi czop odszedł w trakcie jak już miałam skurcze...tj, tak ok 7-mej się zaczęło a do 10-tej czop wyszedł....śluz zabarwiony na różowo...u mnie akcja wcale była pokręcona!
Od rana 01.01 czułam, że się zaczęło...średnio co 15 min...szybko przeszło na co 7-8 min....do wieczora co 4-5 i o 20-tej skurcze były co 3 min...okazało się, że te skurcze tak mnie trzymały całą noc, co 1-2 min i ni cholery główka nie schodziła, macica nawet się nie rozwarła do końca do kolejnego dnia do 8-mej rano i o 11:00 02.01 zrobili mi cesarkę...ufff...dali mi popalić....okazało się, że mam wąską miednicę a młody główkę w obwodzi miał 37 cm...nie było szans....ach i zastrzyk na rozmiękczenie szyjki i masaże szyjki, nic nie pomagało...a wody odeszły mi dopiero 02.01 po 5-tej nad ranem...ale wspomnienia!
Mam nawet krótki pamiętnik z okresu mojej krótkiej ciąży i około porodu
Spisałam szybko, bo się momentalnie zapomina co się działo...
BabyBlusa miałam w postaci snów...koszmary totalne na tej porodówce mi się śniły ale co tu dużo pisać...hormony szalały a ja tam byłam 11 dni po cc.
nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny, aisa, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Kaja to tak nie działa...to z zewnątrz się nie rozwleka jak guma ze starych gaci...
wszystko pięknie wraca do normy!
Bo my kobiety jesteśmy elastyczne jak taryfy w Plusie
nick nieaktualny, sylwia1985, Kaja, Ilona, nick nieaktualny, aisa, a-koczek, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny