Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero wrote:
    :D może kici zafunduj, ale swoją drogą pierwsze słyszę :O

Mój kocur już bez płodny krótko mówiąc bez jaj jest :/

No zwierzęta też widocznie na bezpłodność cierpią hi hi

I nawet opinie lepsze mają he he niż nie jeden lekarz :-)

http://www.pkt.pl/inseminacja-rozr%C3%B3d-zwierz%C4%85t/1902452/5-1/?type=local

nick nieaktualny, jeju, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was laki nie wiem czy was to interesuje ,ale dziś miałam wizytę i dzięki Bogu wszystko ok serduszko bije wymiary są ok jak na 7tc

zbikowa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, jeju, plemniczka, Blondi22, nick nieaktualny, Ilona, Sandraa, Fedra, mauysia, nick nieaktualny, aisa, Selena, a-koczek, a-koczek, magdzia26, Ola_czeka, gocha04, Pismak lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Aga wejdź do Kliniki na czterech może ściągną specjalistę jakiegoś od naszego gatunku :-P

cześć czołem...

No jak mi odpisali z NFZ to dla naszego gatunki na opolskim nie ma szans poszukać trzeba w innych województwach:/

• jeju Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero teraz głównie się inseminacje na bydle prowadzi i świnki sie tak zapyla :-) Ja nawet miałam okazję robić krowie...ubierasz dłuuugą rękawicę aż pod pachę...pisać dalej? :-D

zbikowa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ilona, Fedra, Sandraa, nick nieaktualny, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Kaja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha termin porodu mam 11 maja ....

nick nieaktualny, zbikowa, nick nieaktualny, jeju, nick nieaktualny, plemniczka, Blondi22, nick nieaktualny, Ilona, Fedra, Sandraa, kiti, nick nieaktualny, aisa, Selena, a-koczek, magdzia26, Ola_czeka, mauysia, Gunia, Pismak lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Witam was laki nie wiem czy was to interesuje ,ale dziś miałam wizytę i dzięki Bogu wszystko ok serduszko bije wymiary są ok jak na 7tc

SUPER KAJKU MOJA KOCHANA -rośnij maleńki rośnij :-)

Selena, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Spero teraz głównie się inseminacje na bydle prowadzi i świnki sie tak zapyla :-) Ja nawet miałam okazję robić krowie...ubierasz dłuuugą rękawicę aż pod pachę...pisać dalej? :-D

Oszczędz nam szczegółów :-):-)

nick nieaktualny, Ilona, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Głupia!! Pewnie że nas to interesuje i baaaaardzo się cieszymy się że wszystko dobrze :-)

Kaja, nick nieaktualny, Ilona, Fedra, Sandraa, Kfjatus, nick nieaktualny, aisa, Selena, a-koczek, magdzia26, Pismak lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HE HE Aguś to może ja spróbuję Ci to zrobić....wprawę mam :-) Jedynie dziurka znacznie mniejsza :-D :-D :-D

Aguś czy coś się stanie jak zostawię grzybki wyczyszczone do jutra w wodzie i z rana je zamarynuję...przelałam zimną wodą i zostały tak...a nie mam weny...

Kaja, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ilona, Fedra, Sandraa, nick nieaktualny, aisa, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga wiem głupia jestem ale jak mnie nastraszyl

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:

Kaja super! oby tak dalej ładnie było i dzidzia niech rośnie :)

Jeju.... chyba już kojarzę jak to wygląda:) gdzie jakiś program oglądałam :P

nick nieaktualny, Selena, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju ją to po porodzie będę miała rozklapioche i tam nie tylko ręce wsadzisz buhahaha ;-);-);-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    HE HE Aguś to może ja spróbuję Ci to zrobić....wprawę mam :-) Jedynie dziurka znacznie mniejsza :-D :-D :-D

Aguś czy coś się stanie jak zostawię grzybki wyczyszczone do jutra w wodzie i z rana je zamarynuję...przelałam zimną wodą i zostały tak...a nie mam weny...

Wyciąg je z wody i wsadz do lodówki to nic im nie powinno być :-)

No dziurka z pewnością mniejsza:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu Cię nastraszył Kaja?

• jeju Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajulec Ty mnie nawet nie drażnij! Czekałam na wieści, a myślisz po co tu ostatnio się pojawiam....cudowne wieści!!!!!! Może się rozpakujesz w moje urodziny?! <3

Shagguś mi czop odszedł w trakcie jak już miałam skurcze...tj, tak ok 7-mej się zaczęło a do 10-tej czop wyszedł....śluz zabarwiony na różowo...u mnie akcja wcale była pokręcona!
    Od rana 01.01 czułam, że się zaczęło...średnio co 15 min...szybko przeszło na co 7-8 min....do wieczora co 4-5 i o 20-tej skurcze były co 3 min...okazało się, że te skurcze tak mnie trzymały całą noc, co 1-2 min i ni cholery główka nie schodziła, macica nawet się nie rozwarła do końca do kolejnego dnia do 8-mej rano i o 11:00 02.01 zrobili mi cesarkę...ufff...dali mi popalić....okazało się, że mam wąską miednicę a młody główkę w obwodzi miał 37 cm...nie było szans....ach i zastrzyk na rozmiękczenie szyjki i masaże szyjki, nic nie pomagało...a wody odeszły mi dopiero 02.01 po 5-tej nad ranem...ale wspomnienia!
    Mam nawet krótki pamiętnik z okresu mojej krótkiej ciąży i około porodu :-) Spisałam szybko, bo się momentalnie zapomina co się działo...

BabyBlusa miałam w postaci snów...koszmary totalne na tej porodówce mi się śniły ale co tu dużo pisać...hormony szalały a ja tam byłam 11 dni po cc.

nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny, aisa, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja to tak nie działa...to z zewnątrz się nie rozwleka jak guma ze starych gaci... :-D wszystko pięknie wraca do normy!

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kaja, Sandraa, aisa, Selena, magdzia26 lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga a możesz mi podać swój nr. buta na priv?! :-D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Kaja to tak nie działa...to z zewnątrz się nie rozwleka jak guma ze starych gaci... :-D wszystko pięknie wraca do normy!

Bo my kobiety jesteśmy elastyczne jak taryfy w Plusie :-)

nick nieaktualny, sylwia1985, Kaja, Ilona, nick nieaktualny, aisa, a-koczek, Pismak lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja super wiesci ;)

Kaja, Selena lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Bo my kobiety jesteśmy elastyczne jak taryfy w Plusie :-)

buahahhaha padłam :D

nick nieaktualny, sylwia1985, Ilona, aisa, aisa lubią tę wiadomość

‹‹ 4221 4222 4223 4224 4225 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ