plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Dobra dobra
Widziałam na zdjęciach twój brzuch
Płaski jak deska do prasowania
zresztą Dodi z Fedrą mogą zaświadczyć;P
ps. chwaliłam się ostatnio, że po wczasach przytyłam? ważyłam 57 kg... długo to nie trwało, bo w niedzielę się ważylam i już schudłam o ponad 2 kgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2013, 13:49
Rucia, Spero, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Ilona uwierz mi, że gdybyś widziała mnie przed ciażą i teraz to widać różnicę. W zasadzie wszędzie mi się rozmieściło te 14 kg. Pupa, nogi, ręce, piersi. Mam nadzieję, że chociaz 7 kg zostanie.
Kiedyś była sama skóra i kości. Wklejałam nawet zdjęcie.Rucia, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:
ps. chwaliłam się ostatnio, że po wczasach przytyłam? ważyłam 57 kg... długo to nie trwało, bo w niedzielę się ważylam i już schudłam o ponad 2 kg
Jak mi jeszcze powiesz że te 2 kg poszło ci w cycki, to będę zazdrosna
Libra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Jak mi jeszcze powiesz że te 2 kg poszło ci w cycki, to będę zazdrosna
Shagga_80, Rucia, Sandraa, aisa, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:głównie to poszło mi w cycki, brzuch, pupę i uda... z pupy i ud jestem zadowolona, bo nie mam płaskiego tyłka... zrobił się taki pełniejszy, jędrniejszy i twardszy tak jak i uda (może też to dzięki bieganiu na orbiteku)... z brzucha jestem mniej zadowolona, bo nie mieszczę się w spodnie:D... i to samo z cycuchami - mam za małe staniki, dobrze, że na urodziny m sprawi mi 3 nowe:)
Lepiej mieć za małe staniki niż za małe cyckiA Ty kochana masz się czym pochwalić
Z resztą jak 2 kg pójdzie ci tu i ówdzie, to chyba nawet tego nie widać, bo i tak jesteś mega seksi zgrabna laska.
Shagga_80, Sandraa, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Lepiej mieć za małe staniki niż za małe cycki
A Ty kochana masz się czym pochwalić
Z resztą jak 2 kg pójdzie ci tu i ówdzie, to chyba nawet tego nie widać, bo i tak jesteś mega seksi zgrabna laska.
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Shaggi jeszcze nie urodziłaś?
Dam znać jak będę jechała do Szpitala
Ale nie sądzę by to dziś miało się wydarzyć...szczerze obstawiam sobotę bo w piątek idę na wizytę i obstawiam że Ginka znów coś mi tam ruszy
Tak przewidujęLibra, magdzia26, Sandraa, Rucia, aisa, Spero, Blondi22, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga, Mala- mam zamiar dzisiaj mojemu te filmiki pokazać
a niech ma
zastanawiam się czy mu nie podrzucić kilku filmików z naturalnego porodu ale obawiam się, że ucieknie i nici będą z porodu rodzinnego
magdzia26, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cóż za posucha dzisiaj
A ja akurat mam chwilę wolną, bo M&L pojechali do Decathlonu (dla młodziana to nie lada atrakcja!!), a H - jak łatwo się domyślić - śpi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2013, 18:04
AGA 30, aisa, Spero, Rucia, Shagga_80, Blondi22, Sandraa, Fedra, a-koczek, magdzia26, Gunia, Pismak lubią tę wiadomość