plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2013, 13:23
mauysia, kiti, Selena, a-koczek, mala29_, magdzia26, Ilona, Libra, AGA 30, Sandraa, Shagga_80, Blondi22, fler, Spero, Effcia28, jeju, aisa, sylwia1985, plemniczka, Fedra, Kfjatus, Ola_czeka, gocha04, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlemniś mi też wasze ciąze leca jak szalone a moja jakoś dłuży się niemiłosiernie
Z resztą co tu dużo mówić? Pamiętam koniec stycznia, Mayuśka i Shaggi robiły testy ciazowe a tu proszę: Jedna już pendolinem urodziła, a druga lada chwilakiti, a-koczek, magdzia26, Ilona, Libra, Sandraa, Shagga_80, Spero, aisa, plemniczka, Fedra, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość
-
Mi np dzisiaj się, że zabrałam mojej siostrze jeden słoiczek ogóreczków konserwowych z piwnicy (a zaznaczam że robi przepyszne) i schowałam je w łóżku i wieczorem razem z moim P się nimi zajadaliśmy ale tak zeby nie widziała
to dopiero erotyczny sen miałam o jedzeniu ogórków w łóżku
mauysia, a-koczek, mala29_, Rucia, Libra, Shagga_80, Spero, aisa, Fedra, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia jest co pokazać
a mi się ostatnio już któryś raz śni nadciągająca trąba powietrznaChyba mam w głowie jakiś rozgardiasz
Rucia, magdzia26, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIlona uwierz mi, że gdybyś widziała mnie przed ciażą i teraz to widać różnicę. W zasadzie wszędzie mi się rozmieściło te 14 kg. Pupa, nogi, ręce, piersi. Mam nadzieję, że chociaz 7 kg zostanie.
Kiedyś była sama skóra i kości. Wklejałam nawet zdjęcie.Ilona, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Shagga- trzymam kciuki aby szybko poszło
Selenko- tak tu można wybrać, a nawet zachęcają do CC jako pewniejszego, bezpieczniejszego, szybszego sposobu24h po cesarce (max 24) wypis do domciu
A jak oglądam blizny koleżanek które tu miały CC to nie mogę uwierzyć- ciąć faktycznie potrafią profejsonalnie
Ilonko- no u mnie wskazanie na dziewczynkęNajpierw gin dawał 90%, kolejna wizyta- 60% (bo się niunia tak ustawiła, że niewiele dostrzegał, i po ostatnie wizycie znowu 90% na dziewczynkę- bo nic tam miedzy nóżkami nie rośnie na razie (lub bobas sprytnie się osłania)
Rucia- strasznie drogo to 3DA brzusiu superaśny
Jeju- wysyłam słoneczkochoć u nas pogoda się ochładza
czuć wieczorkami i rano przyjemne chłodne powietrze
zima idzie
Mauysia- uściskki dla Was
A to widziały? :
http://www.sosrodzice.pl/chcieli-poczuc-czym-jest-porod/
http://www.sosrodzice.pl/postanowili-sprawdzic-jak-boli-porod/magdzia26, kiti, Ilona, mauysia, Selena, aisa, Fedra, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRutka no mieszkanie twojego maleństwa coraz większe się robi
Pięknie ci z tym brzuszkiem
Ach trzeba się brać za te pomidory
Muzi co kupujesz na zakupach fajnego
Plemniczko no to szybkiej przeprowadzki -bezproblemowej
Schaguś to odliczamy w napięciu na rozwój akcji
Ja pierdziu normalnie emocje jak w żadnym filmie nie ma
Shagga_80, Rucia, Libra, magdzia26, Ilona, Spero, aisa, plemniczka, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość