plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rucia, zapytaj w innej przychodni. Może tez innej prywatnej, albo normalnej. Tam sprzęty tez mają, te do 3d są raczej nowe. Ja się ostatnio dowiedziałam o różnicach w cenach pomiędzy LuxMedem i innymi prywatnymi klinikami we Wro to prawie z krzesla spadła.
Moja endo kazał mi zrobic jeszcze badania wit.D i od razu powiedziała że jak nie mam tego w pakiecie to mam iść robić gdzi eindziej bo u nich odpłatnie kosztuje 200 zl a w innym prywatnym wrocławskim 60! Taaaka różnica. Zadzwoniłam i faktycznie tak jest.
Te prywatne giganty po prostu mają takie cenniki i czasemw innym róznież prywatnym gabinecie wychodzi o połowe taniej, a standard taki sam.
Także jeszcze gdzieś zadzwońIlona, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
-
Shagguś no to trzymam kciuki
żeby Igorek do jutra zaczekał
i pomysleć ze dopero co widziałyscie II kreski na tescie
a tu juz dzieci sie rodza
jak ten czas szybko leci..
Karoam super że z dzidzia oka to tam w Egipcie można sobie wybrać czy sie chce sc czy cc ?
u nas można pomarzyć..ale ja tam wole sn bo to lepsze dla dziecka
Rucia no troche drogo za usg..tyle to ja płaciłam za 4d..i płytka była w cenie...ale ja nie żałowałambo to była jedyna szansa żeby m zobaczył nasze dziecie na ekranie
magdzia26, Shagga_80, Rucia, Sandraa, Muska, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuska wrote:Rucia, zapytaj w innej przychodni. Może tez innej prywatnej, albo normalnej. Tam sprzęty tez mają, te do 3d są raczej nowe. Ja się ostatnio dowiedziałam o różnicach w cenach pomiędzy LuxMedem i innymi prywatnymi klinikami we Wro to prawie z krzesla spadła.
Moja endo kazał mi zrobic jeszcze badania wit.D i od razu powiedziała że jak nie mam tego w pakiecie to mam iść robić gdzi eindziej bo u nich odpłatnie kosztuje 200 zl a w innym prywatnym wrocławskim 60! Taaaka różnica. Zadzwoniłam i faktycznie tak jest.
Te prywatne giganty po prostu mają takie cenniki i czasemw innym róznież prywatnym gabinecie wychodzi o połowe taniej, a standard taki sam.
Także jeszcze gdzieś zadzwoń
Musia właśnie dzwoniłam do prywatnego gabinetu niedaleko mnie, USG 3D + film 260zł. U drugiego lekarza 300zł.
Mój M. pociesza mnie, że za niecałe 2 miesiace będziemy widzieć dziecko w 5D więc on się może obejsć bez 3D.Ilona, AGA 30, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:kto jak kto ale może Zbiczek cos wie...
Shagencja, oby do jutra!Rucia, Libra, magdzia26, Sandraa, a-koczek, Ilona, Spero, aisa, Fedra, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa pitole normalnie dziewczyny ... przez te wasze porody jest tyle emocji, że ciśnienie samo automatycznie skacze mi w górę
Jakaś płaczliwa się zrobiłam, na samą myśl o tym, że zaraz będziemy miały kolejnego ovu-siostrzeńca łzy mi ciekną...
magdzia26, zbikowa, Sandraa, Muska, a-koczek, Selena, Shagga_80, Ilona, AGA 30, Blondi22, Spero, aisa, Fedra, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, Shagguś trzymam kciuki i niech się zacznie jak zechcesz...super wieści...należy się już Tobie odpoczynek od dużego brzuszka...
Nie potrafię się ostatnio skupić, przepraszam. Dlatego tak mało pisuję tutaj...poprawię się jak się sezon jesienny skończy...
Tak na marginesie Rucia kto Ci będzie odśnieżał?! Oby śniegu nie było zbyt dużo tej zimy...
Już poczyściłam grzybki i pewnie będę marynować...coś posuszone, coś jeszcze posuszę...coś na świeżo...
Effcia to już właściwie pół ciąży z głowy :-)Jak samopoczucie?
Karoam wyślij troszkę słoneczka co lato wróci :-)Fajnie, że u Was do przodu w dobrym zdrowiu i samopoczuciu...
Moniś to już wiesz czy będzie chłopak czy dziewczynka? Ale chyba nie dopytałaś jak dobrze pamiętam :-)Może niedługo foteczkę brzuszka nam wrzucisz?
Rucia Ty też kochana się fotnij
Effcia a Ty kiedy nam brzuszek pokażesz? Pewnie już co nieco widać, prawda?
Oczywiście nie naciskamy ale wirtualnie miło pogłaskać brzuszek i może można się jednak zarazić?
Rucia, Libra, Selena, Shagga_80, Ilona, magdzia26, AGA 30, Spero, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale drogo! Takie 3d to fajnie mieć, ale faktycznie miesiąc wytrzymacie i będize 5d
3 stóki nie sa chyba tego warte? Dla spokoju ducha zadzwoń jeszcze to jakiejś normalnej poradni w mieście. Może sprzęt na ginekologii mają nowy, a nie używają bo trzeba płacić osobno i kobity nie nie korzystają?
Nie wiem sama... Niezła zagwózdka. Ale nie rycz, dziecię zdrowe i za niedługo będzie na świecieTego się trzymaj
Rucia wrote:Musia właśnie dzwoniłam do prywatnego gabinetu niedaleko mnie, USG 3D + film 260zł. U drugiego lekarza 300zł.
Mój M. pociesza mnie, że za niecałe 2 miesiace będziemy widzieć dziecko w 5D więc on się może obejsć bez 3D.Libra, Ilona, magdzia26, Rucia, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
dziewczyny kiedys kobiety cieszyły sie z tego ze były w ciązy i jakos im nieprzeszkadzało ze nie widza w 3d a nawet w 2d. a teraz my bysmy chciały ciągle podgladać nasze maleństwa w brzuszku. moze trzeba im dac troche spokoju przez te 9 miesięcy. w koncu całe życie bedziemy patrzec na nasze malenstwa jak dorastaja.
to taka moja refleksja ale znajac mnie to pewnie co miesiac bym latała na usg zeby zobaczyc co tam dzidzia robiLibra, Ilona, magdzia26, Rucia, Muska, Spero, aisa, Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość
-
miałam dzis sen snił mi sie taki klient naszej firmy który ostatnio zmarł. sniło mis ei ze siedzę z nim na sali gimnastycznej trwa jakis mecz a my rozmawiamy. ja wiem ze rozmawiam z jego duchem ze on nie zyje. nasza rozmowa była o tym jak umarł jak wyglada śmierc jak wygląa przejscie na druga strone. czy to boli czy nie itp.
Zastanawiam sie co to moze oznaczać. czy moze umrę czy cos innego