X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    a tak wogóle to gdzie Ola się podziała???

Dobre pytanie :)

magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

Cos mi sie wydaje, ze nasze laski bedą musiały sie grubo tłumaczyć.
    No zniknąć tak bez słowa.

magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Muska Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia, zapytaj w innej przychodni. Może tez innej prywatnej, albo normalnej. Tam sprzęty tez mają, te do 3d są raczej nowe. Ja się ostatnio dowiedziałam o różnicach w cenach pomiędzy LuxMedem i innymi prywatnymi klinikami we Wro to prawie z krzesla spadła.
    Moja endo kazał mi zrobic jeszcze badania wit.D i od razu powiedziała że jak nie mam tego w pakiecie to mam iść robić gdzi eindziej bo u nich odpłatnie kosztuje 200 zl a w innym prywatnym wrocławskim 60! Taaaka różnica. Zadzwoniłam i faktycznie tak jest.
    Te prywatne giganty po prostu mają takie cenniki i czasemw innym róznież prywatnym gabinecie wychodzi o połowe taniej, a standard taki sam.
    Także jeszcze gdzieś zadzwoń :)

Ilona, Rucia, aisa lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagguś no to trzymam kciuki :) żeby Igorek do jutra zaczekał :) i pomysleć ze dopero co widziałyscie II kreski na tescie :) a tu juz dzieci sie rodza :) jak ten czas szybko leci..:)
    Karoam super że z dzidzia ok :) a to tam w Egipcie można sobie wybrać czy sie chce sc czy cc ? :) u nas można pomarzyć..ale ja tam wole sn bo to lepsze dla dziecka :)
    Rucia no troche drogo za usg..tyle to ja płaciłam za 4d..i płytka była w cenie...ale ja nie żałowałam :) bo to była jedyna szansa żeby m zobaczył nasze dziecie na ekranie ;)

magdzia26, Shagga_80, Rucia, Sandraa, Muska, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    kto jak kto ale może Zbiczek cos wie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2013, 10:16

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Rucia, zapytaj w innej przychodni. Może tez innej prywatnej, albo normalnej. Tam sprzęty tez mają, te do 3d są raczej nowe. Ja się ostatnio dowiedziałam o różnicach w cenach pomiędzy LuxMedem i innymi prywatnymi klinikami we Wro to prawie z krzesla spadła.
    Moja endo kazał mi zrobic jeszcze badania wit.D i od razu powiedziała że jak nie mam tego w pakiecie to mam iść robić gdzi eindziej bo u nich odpłatnie kosztuje 200 zl a w innym prywatnym wrocławskim 60! Taaaka różnica. Zadzwoniłam i faktycznie tak jest.
    Te prywatne giganty po prostu mają takie cenniki i czasemw innym róznież prywatnym gabinecie wychodzi o połowe taniej, a standard taki sam.
    Także jeszcze gdzieś zadzwoń :)

Musia właśnie dzwoniłam do prywatnego gabinetu niedaleko mnie, USG 3D + film 260zł. U drugiego lekarza 300zł. :(
    Mój M. pociesza mnie, że za niecałe 2 miesiace będziemy widzieć dziecko w 5D więc on się może obejsć bez 3D.

Ilona, AGA 30, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    kto jak kto ale może Zbiczek cos wie...
    Nic nie wiem ale postaram sie dla was dowiedziec (oplata po 5zl na moje konto)

Shagencja, oby do jutra!

Rucia, Libra, magdzia26, Sandraa, a-koczek, Ilona, Spero, aisa, Fedra, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pitole normalnie dziewczyny ... przez te wasze porody jest tyle emocji, że ciśnienie samo automatycznie skacze mi w górę 8) Jakaś płaczliwa się zrobiłam, na samą myśl o tym, że zaraz będziemy miały kolejnego ovu-siostrzeńca łzy mi ciekną...

magdzia26, zbikowa, Sandraa, Muska, a-koczek, Selena, Shagga_80, Ilona, AGA 30, Blondi22, Spero, aisa, Fedra, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, Shagguś trzymam kciuki i niech się zacznie jak zechcesz...super wieści...należy się już Tobie odpoczynek od dużego brzuszka...

Nie potrafię się ostatnio skupić, przepraszam. Dlatego tak mało pisuję tutaj...poprawię się jak się sezon jesienny skończy...

Tak na marginesie Rucia kto Ci będzie odśnieżał?! Oby śniegu nie było zbyt dużo tej zimy...

Już poczyściłam grzybki i pewnie będę marynować...coś posuszone, coś jeszcze posuszę...coś na świeżo...

Effcia to już właściwie pół ciąży z głowy :-)Jak samopoczucie?

Karoam wyślij troszkę słoneczka co lato wróci :-)Fajnie, że u Was do przodu w dobrym zdrowiu i samopoczuciu...

Moniś to już wiesz czy będzie chłopak czy dziewczynka? Ale chyba nie dopytałaś jak dobrze pamiętam :-)Może niedługo foteczkę brzuszka nam wrzucisz?
    Rucia Ty też kochana się fotnij :-)
    Effcia a Ty kiedy nam brzuszek pokażesz? Pewnie już co nieco widać, prawda?
    Oczywiście nie naciskamy ale wirtualnie miło pogłaskać brzuszek i może można się jednak zarazić?

Rucia, Libra, Selena, Shagga_80, Ilona, magdzia26, AGA 30, Spero, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spiesze doniesc ze Ola rozbija sie po stolicy Angielskiej i ze bedzie jutro.

Rucia nie rycz wariacie :-)

Muska, a-koczek, Selena, Shagga_80, Ilona, magdzia26, Blondi22, Spero, aisa, Fedra, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:

Tak na marginesie Rucia kto Ci będzie odśnieżał?! Oby śniegu nie było zbyt dużo tej zimy...

Jak to kto? :D Ja :D Ale w ograniczonej przestrzeni, no i w czasie kiedy Kinia będzie w domu :)

Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:

Rucia nie rycz wariacie :-)

Chciałabym ale hormony mi skaczą :P To wszystko przez nie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2013, 10:37

Shagga_80, Ilona lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu właśnie nie płakulkaj nam bo mały będzie płaczliwy :)

Rucia, aisa lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Muska Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale drogo! Takie 3d to fajnie mieć, ale faktycznie miesiąc wytrzymacie i będize 5d ;)
    3 stóki nie sa chyba tego warte? Dla spokoju ducha zadzwoń jeszcze to jakiejś normalnej poradni w mieście. Może sprzęt na ginekologii mają nowy, a nie używają bo trzeba płacić osobno i kobity nie nie korzystają?
    Nie wiem sama... Niezła zagwózdka. Ale nie rycz, dziecię zdrowe i za niedługo będzie na świecie :) Tego się trzymaj :)
    Rucia wrote:
    Musia właśnie dzwoniłam do prywatnego gabinetu niedaleko mnie, USG 3D + film 260zł. U drugiego lekarza 300zł. :(
    Mój M. pociesza mnie, że za niecałe 2 miesiace będziemy widzieć dziecko w 5D więc on się może obejsć bez 3D.

Libra, Ilona, magdzia26, Rucia, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadę na zakupy. paaaaaaaaaa
    Mdli mnie od rana wrrrrr!!!!!!!!!!!
    Nie lubię wywoływania @!
    Nie cierpię swoich cykli!
    Nie znoszę swoich hormonów!!!
    paaaa....

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa pa jejku i trzy maj się kochaniutka :)

aisa lubi tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny kiedys kobiety cieszyły sie z tego ze były w ciązy i jakos im nieprzeszkadzało ze nie widza w 3d a nawet w 2d. a teraz my bysmy chciały ciągle podgladać nasze maleństwa w brzuszku. moze trzeba im dac troche spokoju przez te 9 miesięcy. w koncu całe życie bedziemy patrzec na nasze malenstwa jak dorastaja.
    to taka moja refleksja ale znajac mnie to pewnie co miesiac bym latała na usg zeby zobaczyc co tam dzidzia robi

Libra, Ilona, magdzia26, Rucia, Muska, Spero, aisa, Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miałam dzis sen snił mi sie taki klient naszej firmy który ostatnio zmarł. sniło mis ei ze siedzę z nim na sali gimnastycznej trwa jakis mecz a my rozmawiamy. ja wiem ze rozmawiam z jego duchem ze on nie zyje. nasza rozmowa była o tym jak umarł jak wyglada śmierc jak wygląa przejscie na druga strone. czy to boli czy nie itp.

Zastanawiam sie co to moze oznaczać. czy moze umrę czy cos innego

zpbnej28qs8fkan8.png

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tu się z tobą zgodze a-koczku :)

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZE UMRE CZY CO HAHA

zpbnej28qs8fkan8.png

‹‹ 4216 4217 4218 4219 4220 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ