plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
witam was babeczki
i życzę każdej z was miłego dnia
Karoam to super że z dzidzią wszystko dobrze
Ruciu jejku to już 8 miesiąc jak ten czas szybko leci no i życzę szczęśliwego rozwiązania
Witam nową koleżankę mam nadzieje że będziesz dobrze czuła się w śród nasi nie stresuj się na samym początku weź przykład ze swojego męża
No ja tobie nie będę mówiła ile się staramy z m. żeby cie nie wystraszyć
Spero, Rucia, Shagga_80, Libra, magdzia26, Ilona, a-koczek, Sandraa, aisa, Fedra, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:A z kolei ja wchodziłam tu tylko po wieści od Ciebie
Kochana nie łam się idź do Gina po @ i wierze że wreszcie się uda
A u mnie jest szansa że nie przenoszę ciąży (o co ostatnio się martwiłam...bo wiecie tak długo brałam te wszystkie leki że bałam się że teraz przenoszę) ale właśnie w nocy zaczął czop mi odchodzić więc może Igorek wkrótce będzie chciał wychodzićSwoją drogą jutro są imieniny Igora to może jutro mógłby
?
Shagga_80, Effcia28, magdzia26, Ilona, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Shaggi co za rewelacyjne wieści
o rany rany !!!
tylko dziś nie chciałabym aby to był TEN dzień bo po 1 mamy ciche dni idę wczoraj z M a po drugie dziś są urodziny Jego bratanka (którego ja nie bardzo lubie!) i tylko z tym mi się ten dzień kojarzy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:zmieniłam sobie suwaczek coby wiedzieć który to już miesiąc
ten jest taki jakiś bardziej przejrzysty
Ilona, Rucia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Rutka super, swoją droga jak ten czas leci. 8 miesiąc.
Ja tez myślałam o usg 3d i o nagraniu, ale moj gin tego nie robi, ma trochę stary sprzęt. Moze zorientować sie gdzieś indziej czy takowe robią. Ale fakt 300 zł to trochę drogo.
Karoam super ze dzidzia zdrowo rośnie, właśnie sie zastanawiała kto tam w koncu u Ciebie mieszka w brzuszku, gin nic nie mówił?
Schagga super ze sie cos ruszyło, trzymam kciuki za szybki i bezbolesne poród i oby Igorek jak najszybciej pojawił sie na świecie
Koczku nie lubię Twojej @
A gdzie Mauysia, czy ktoś cos wie, jak minęła im pierwsza noc w domku i jak sobie radzą i w ogóle. No ciekawa jestem co u nich
magdzia26, Selena, Libra, Sandraa, AGA 30, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel