X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2013, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    wykres oczywiście na ovu.. ;)

No to początek widzę oby się zazieleniło na końcu wykresu :-)
    A jaki długie masz cykle ?

• Agafia Autorytet

Wysłany: 29 września 2013, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj kierzynka : ))) powodzenia i oby udało ci się w pierwszym cyklu zafasolkować

aisa, Fedra lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • fler Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj kierzynka
    możesz powiedzieć czy sprawdzalaś swój stan zdrowia u lekarza pierwszego kontaktu, ginekologa, dentysty?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    nie lubię :/ to może jakaś komedia przed snem do pooglądania albo jakieś kawały do pośmiania się.
    ja jak jestem sama w domu to włączam sobie jakiś film z ładnymi obrazami, najlepiej jakaś komedia lub bajka i pozytywniej mi się usypia.
    czasami i tak to nie pomaga jak zbyt mocno nabita głowa... Ale spokojnie, ostatniej nocy obudziłam się tylko raz na siusiu:)

gocha04, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszystkie dziewczynki a szczególnie nową koleżankę:)

Selena, Sandraa, Rucia, Agafia, magdzia26, Ilona, Spero, AGA 30, aisa, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) i ja sie witam z rana :)

Libra, Rucia, Agafia, magdzia26, Ilona, Spero, AGA 30, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobitki.
    U mnie zaczyna się ten dzień nieciekawie. Jak wychodziłam z mieszania to się zorientowałam że moje chęci zostały, leżą w łóżku i nie chce ze mną do pracy iść ;)
    A tak poważnie, to czuję nadciągająca wielkimi krokami @. Co za duuuupa! Miało jej już nie być :(
    Poza tym co mnie akurat rozkłada i dobija, to dzień we Wro tez piękny. Chociaż zimno to słońce pięknie świeci.
    Pozdrawiam ja (bez chęci).

Rucia, Agafia, magdzia26, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszystkie ovukobietki ;) odpowiadając na wasze pytanka: mój cykl ma najczęściej 27 dni i mam nadzieję że mu się nic nie pomyli, u lekarza na badaniach byłam i podobno jest wszystko ok ;) co nie zmienia faktu, że myślałam przy odstawianiu żeee to bedzie łatwe, proste i szybciutkie ;)

magdzia26, AGA 30, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewuszki- witam nowa kolezanke. Kierzynka ja dawniej myslalam ze zajscie w ciaze to pestka ze wystarczy tylko wspolzyc w dni plodne i napewno bede w ciazy a tu klops- to nie takie proste -zreszta widac dokladnie ze staram sie juz 14 cykli i nadal nic....

milego dzionka

smacznego sniadanka

ale mnie dzis glowa napitala :(

Libra, Agafia, Ilona, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kierzynka,
    ja tez tak myślałam ponad 8 m-cy temu. Mieliśmy się raz wstrzelić i tyle. A tu kolejny raz wielka duuuuuupa :(
    Witam na forum, tu można sie i powyżalać (akurat to mój czas teraz przed @;) ) i popytać i poradzić i w ogóle jest super :)
    ps
    chorujesz ca coś? bierzysz jakies wspomagacze?
    kierzynka wrote:
    witam wszystkie ovukobietki ;) odpowiadając na wasze pytanka: mój cykl ma najczęściej 27 dni i mam nadzieję że mu się nic nie pomyli, u lekarza na badaniach byłam i podobno jest wszystko ok ;) co nie zmienia faktu, że myślałam przy odstawianiu żeee to bedzie łatwe, proste i szybciutkie ;)

Fedra lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz tylko zaziebienie, ale jestem padnieta. Tu jest fajnie bo gdzie i komu miałabym sie wygadać? Mój A wychodzi z założenia że nie ma co sie stresować bo jak będzie to będzie...

aisa lubi tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Cześć kobitki.
    U mnie zaczyna się ten dzień nieciekawie. Jak wychodziłam z mieszania to się zorientowałam że moje chęci zostały, leżą w łóżku i nie chce ze mną do pracy iść ;)

Polubiłam tylko tę część wypowiedzi :) Głowa do góry Musia. Dopóki nie ma @ nic nie przesądzaj :)

magdzia26, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewoje :)

Libra, Agafia, Ilona, Sandraa, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kierzynak - tez tak myślałam, ze 3 miesiące starań i będę już w ciąży... a tu mija już 17 cykl, 14 miesiąc...

Musia- współczuje samopoczucia przed @

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:

Rucia haha ales ty duzo przytyla :) z moich 9 na plusie, zrobilo sie 8... kilo schudlam... ale nie ze specjalnie, poprostu przestalam jesc przed snem.

No widzisz Plemniś, a ja musze być na noc najedzona, bo inaczej obudzę się w nocy i chcąc nie chcąc muszę iść do lodówki bo inaczej nie zasnę z głodu :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kierzynka, wiele z Nas odczuły na własnej skórze, że zajście w ciaże to nie takie hop siup :) Ale najważniejsze to działanie. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2013, 08:21

Ilona, aisa, Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :*

Kierzynko- witam serdecznie :)

Byliśmy na wizycie u gina- mamusia znów przybrała- kolejne 2 kg w 3 tyg... (gonię Cię Ruciu ;) )ale dzidzia również- tyle że 300g Przeskoczyła więc magiczny kilogram i jest 1.1 kg :)) Wymiary posprawdzane, wszystko wygląda dobrze, termin porodu wg USG to 20.12 (wg miesiączki 19.12). Łożysko się cofnęło i już nie jest przodujące. Dzidzia odwróciła się główką do wyjścia więc jak na razie wszystko wskazuje na poród naturalny ale to się jeszcze zobaczy
    Najważniejsze, że dzidzia zdrowa

Miłego dzionka!

Rucia, Muska, Agafia, Selena, Libra, sylwia1985, magdzia26, Spero, Ilona, Sandraa, Blondi22, aisa, Fedra, Kfjatus, gocha04, Pismak lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam super, że wszystko OK :) Ciekawa jestem ile ten mój bąbel waży. Dowiem się za półtora tygodnia :)

magdzia26, karoam, Ilona, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• Agafia Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kochane :)) mnie też piękne słoneczko czekam na efekty po owulacji pełna najdzieji że 3 cykl starań będzie tym szczęśliwym : ) Muska nie martw się mi się też nie chce iść do pracy masakra jakaś czekam już na Święta Bożego Narodzenia bo wtedy mamy wolne od 24 do 4 stycznia i mogę sobie odpocząć troszkę : )Całuje Was mocno w ten poniedziałkowy poranek i życzę miłego dnia : *

Muska, Libra, magdzia26, Rucia, Spero, Ilona, Sandraa, aisa, Fedra, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super wieści!
    Ależ będziecie mieć piękny prezent na święta :) No, może od Mikołaja nawet ;)
    karoam wrote:
    Dzień dobry :*

Kierzynko- witam serdecznie :)

Byliśmy na wizycie u gina- mamusia znów przybrała- kolejne 2 kg w 3 tyg... (gonię Cię Ruciu ;) )ale dzidzia również- tyle że 300g Przeskoczyła więc magiczny kilogram i jest 1.1 kg :)) Wymiary posprawdzane, wszystko wygląda dobrze, termin porodu wg USG to 20.12 (wg miesiączki 19.12). Łożysko się cofnęło i już nie jest przodujące. Dzidzia odwróciła się główką do wyjścia więc jak na razie wszystko wskazuje na poród naturalny ale to się jeszcze zobaczy
    Najważniejsze, że dzidzia zdrowa

Miłego dzionka!

magdzia26, Libra, karoam, Spero, Ilona, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
‹‹ 4213 4214 4215 4216 4217 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ