plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygocha04 wrote:nie lubię
to może jakaś komedia przed snem do pooglądania albo jakieś kawały do pośmiania się.
ja jak jestem sama w domu to włączam sobie jakiś film z ładnymi obrazami, najlepiej jakaś komedia lub bajka i pozytywniej mi się usypia.gocha04, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć kobitki.
U mnie zaczyna się ten dzień nieciekawie. Jak wychodziłam z mieszania to się zorientowałam że moje chęci zostały, leżą w łóżku i nie chce ze mną do pracy iść
A tak poważnie, to czuję nadciągająca wielkimi krokami @. Co za duuuupa! Miało jej już nie być
Poza tym co mnie akurat rozkłada i dobija, to dzień we Wro tez piękny. Chociaż zimno to słońce pięknie świeci.
Pozdrawiam ja (bez chęci).Rucia, Agafia, magdzia26, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
witam wszystkie ovukobietki
odpowiadając na wasze pytanka: mój cykl ma najczęściej 27 dni i mam nadzieję że mu się nic nie pomyli, u lekarza na badaniach byłam i podobno jest wszystko ok
co nie zmienia faktu, że myślałam przy odstawianiu żeee to bedzie łatwe, proste i szybciutkie
magdzia26, AGA 30, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
czesc dziewuszki- witam nowa kolezanke. Kierzynka ja dawniej myslalam ze zajscie w ciaze to pestka ze wystarczy tylko wspolzyc w dni plodne i napewno bede w ciazy a tu klops- to nie takie proste -zreszta widac dokladnie ze staram sie juz 14 cykli i nadal nic....
milego dzionka
smacznego sniadanka
ale mnie dzis glowa napitalaLibra, Agafia, Ilona, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Cześć Kierzynka,
ja tez tak myślałam ponad 8 m-cy temu. Mieliśmy się raz wstrzelić i tyle. A tu kolejny raz wielka duuuuuupa
Witam na forum, tu można sie i powyżalać (akurat to mój czas teraz przed @) i popytać i poradzić i w ogóle jest super
ps
chorujesz ca coś? bierzysz jakies wspomagacze?kierzynka wrote:witam wszystkie ovukobietkiodpowiadając na wasze pytanka: mój cykl ma najczęściej 27 dni i mam nadzieję że mu się nic nie pomyli, u lekarza na badaniach byłam i podobno jest wszystko ok
co nie zmienia faktu, że myślałam przy odstawianiu żeee to bedzie łatwe, proste i szybciutkie
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuska wrote:Cześć kobitki.
U mnie zaczyna się ten dzień nieciekawie. Jak wychodziłam z mieszania to się zorientowałam że moje chęci zostały, leżą w łóżku i nie chce ze mną do pracy iść
Polubiłam tylko tę część wypowiedziGłowa do góry Musia. Dopóki nie ma @ nic nie przesądzaj
magdzia26, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:
Rucia haha ales ty duzo przytylaz moich 9 na plusie, zrobilo sie 8... kilo schudlam... ale nie ze specjalnie, poprostu przestalam jesc przed snem.
No widzisz Plemniś, a ja musze być na noc najedzona, bo inaczej obudzę się w nocy i chcąc nie chcąc muszę iść do lodówki bo inaczej nie zasnę z głodu
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry :*
Kierzynko- witam serdecznie
Byliśmy na wizycie u gina- mamusia znów przybrała- kolejne 2 kg w 3 tyg... (gonię Cię Ruciu)ale dzidzia również- tyle że 300g Przeskoczyła więc magiczny kilogram i jest 1.1 kg
) Wymiary posprawdzane, wszystko wygląda dobrze, termin porodu wg USG to 20.12 (wg miesiączki 19.12). Łożysko się cofnęło i już nie jest przodujące. Dzidzia odwróciła się główką do wyjścia więc jak na razie wszystko wskazuje na poród naturalny ale to się jeszcze zobaczy
Najważniejsze, że dzidzia zdrowa
Miłego dzionka!Rucia, Muska, Agafia, Selena, Libra, sylwia1985, magdzia26, Spero, Ilona, Sandraa, Blondi22, aisa, Fedra, Kfjatus, gocha04, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Kochane
) mnie też piękne słoneczko czekam na efekty po owulacji pełna najdzieji że 3 cykl starań będzie tym szczęśliwym : ) Muska nie martw się mi się też nie chce iść do pracy masakra jakaś czekam już na Święta Bożego Narodzenia bo wtedy mamy wolne od 24 do 4 stycznia i mogę sobie odpocząć troszkę : )Całuje Was mocno w ten poniedziałkowy poranek i życzę miłego dnia : *
Muska, Libra, magdzia26, Rucia, Spero, Ilona, Sandraa, aisa, Fedra, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość
-
Super wieści!
Ależ będziecie mieć piękny prezent na świętaNo, może od Mikołaja nawet
karoam wrote:Dzień dobry :*
Kierzynko- witam serdecznie
Byliśmy na wizycie u gina- mamusia znów przybrała- kolejne 2 kg w 3 tyg... (gonię Cię Ruciu)ale dzidzia również- tyle że 300g Przeskoczyła więc magiczny kilogram i jest 1.1 kg
) Wymiary posprawdzane, wszystko wygląda dobrze, termin porodu wg USG to 20.12 (wg miesiączki 19.12). Łożysko się cofnęło i już nie jest przodujące. Dzidzia odwróciła się główką do wyjścia więc jak na razie wszystko wskazuje na poród naturalny ale to się jeszcze zobaczy
Najważniejsze, że dzidzia zdrowa
Miłego dzionka!magdzia26, Libra, karoam, Spero, Ilona, aisa, Fedra lubią tę wiadomość