plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
We Wro
Ostatnio przez Trzebnicę przejedżałam nawet, w drodze do OStrowa
NIe mam tez akurat teraz za dużo wolnego czasu, ale może do m-ca coś znajdę i faktycznie się umówimy?
A może takie mini zjazd we Wrocku Baby?
Wawa była, teraz czas na dolny śląskDajcie znac jak czasowo stoicie.
Agafia, a Ciebie samą tez chętnie spotkamZgadamy się gdzie i kiedy. A jak Ty stoisz z czasem wolnym?
Agafia wrote:Muska Ja mieszkam w TrzebnicyA Ty gdzie ? jasne chętnie się na kawke umówie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2013, 15:55
Agafia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam ponownie...wpadłam na chwilę i znikam...dziś cierpię na brak czasu
Widzę że mój udział w dyskusji pt budowa domu jest zbyteczny...zresztą teraz jak wspomniałam nie mam czasu a Wy świetnie poradzilyscie sobie
Jako podsumowanie powiem tylko że ilu fachowców tyle opinii i sama mam zgoła odmienne zdanie na większość o czym pisalyscie..pewnie kwestia przyzwyczajenia
Tymczasem wracam do zabawy z dzieckiem
Ps. Życzę z okazji pierwszej rocznicy wątku wszystkim niezafasolkowanym szybkiego zafasolkowania a zafasolkowanym szczęśliwego i bezbolesnego rozwiązaniaFedra, AGA 30, Selena, mauysia, gocha04, aisa, Rucia, Blondi22, Muska, magdzia26, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość
-
dziewuszki mam do was takie troche dziwne pytanie. Prosze nie oburzajcie sie
Otoz mialam zaparcia ostatnio i dzis zrobilam twardego stolca ktory mi podraznil otwor tak ze na papierze byla krew a jak spojrzalam do lusterka to widze ze pekl mi odbyt tak delikatnie a teraz strasznie boli. Mialyscie cos takiego? moj jak bedzie wracal to ma mi cos kupic w aptece . Ja to mam pecha
jak nie jedno to drugie- masakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2013, 16:46
-
Dziewczyny z okazji pierwszej Naszej wątkowej rocznicy wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń
dzisiaj z życzeniami skromnie bo nie mam weny miłego reszty weekendu :*Sandraa, AGA 30, Selena, Miriam, mauysia, gocha04, Kaja, aisa, Libra, Rucia, Blondi22, Blondi22, Ilona, Agafia, Muska, Spero, magdzia26, a-koczek, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Wosebuś, pięknie to napisałaś
Prawda, już rok za nami, a my ciągle trzymamy się mocno! To chyba ewenement jeśli chodzi o fora internetowe, prawda?
Muska, spiszę sobie wszystko to o czym wspomnialaś i jutro wyślę im maila.
My już w domuNastąpiło już zapoznanie braci i wymiana prezentów. Leo ma tylko jeszcze "problem" z zarządzaniem hałasem, że ujmę to tak eufemistycznie
Zakładam że pierwsza noc będzie raczej w plecy, bo ten mały Dziubek znowu przespał dziś prawie cały dzień. Zobaczymykopciuszek126, gocha04, Muska, Selena, Sandraa, aisa, Libra, Rucia, Blondi22, Effcia28, Agafia, kiti, Fedra, Spero, magdzia26, a-koczek, Ola_czeka, Pismak lubią tę wiadomość
-
To na ten roczek wątku również życzę jak największej liczby fasolek. Najchętniej w naszym skromnym gronie.
Mój roczek na forum strzeli za jakieś 2 tygodnie i z tej okazi życze sobie fasoliny, bo w tych okolicach nie spodziewam się @.
Aga ale ładne grzyby zbierasz.Selena, AGA 30, Sandraa, zbikowa, aisa, Libra, Blondi22, Ilona, Effcia28, Muska, Fedra, magdzia26, a-koczek, Kfjatus lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Witajcie Laseczki!
Rownież życzę wszytskiego dobrego z okazji 1 rocznicy!!!
Mauysiu , super ze już w domku jesteście. A śluz zabarwiony krwią to mogłbyć czop i nie koniecznie odchodzi na 2 tyg. przed terminem. U mnie w pierwszej ciąży odszedł na równiutki tydzien przed odejsciem wód i porodu
. A mojej siostrze odszedł na 3 godziny przed porodem. Różnie to bywa, nie ma sie co sugerować tym co piszą w necie.Każda z nas jest inna.
Ruciu- 14 kg? To ładnie. Co Ty jesz kobietko??? Ja przytyłam od pierwszej wizyty- a pierwsza była w 10 tyg- 7,8 kg. Mnie rosnie głównie brzuch. Piersi nie są duze,moze ociupinke większe niz przed ciążą- są takie jak przed @. I ciekawostka- mieszcze sie jeszcze w dźinsy sprzed ciąży- zapinane w pasie
. Fakt one są ze stretchem i delikatnie sie rozciagają, ale juz chodze za ciażowymi dżinsami. Muszę coś kupić bo jeszcze 2 miechy conajmniej będę chodzić
. A ja ostatnio to wpierniczam codziennie duzo słodkiego i jabłek, śliwek.
Dobra uciekam pomyć podłogi, potem brwi wydepilować i o 20 jade po m na budowę. Zwiozę go na noc, bo jutro rano o 8.00jedziemy na msze w pierwszą rocznicę slubu męża brata. A potem impreza.
papaSelena, AGA 30, Sandraa, aisa, Rucia, Blondi22, Ilona, Agafia, Fedra, Spero, Spero, magdzia26, Pismak lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego dobrego na rocznicę ...moje drogie dziś na rocznicę będzie namiętnie i seksi :-*:-*:-*:-*
<3<3<3
mauysia, zbikowa, aisa, Sandraa, Rucia, Blondi22, Ilona, AGA 30, Agafia, Selena, Fedra, Spero, magdzia26, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Uuuu, co z tym humorem?
Tragedia... Życie jest takie kruche... -
Hej. Miłego słonecznego dnia życzę.
Libra na prawdę słabo. Współczuję dziewczynie i dzieciakom.
Kaja ty spać nie możesz w ten spokojny dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2013, 17:24
Agafia, Fedra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnykopciuszek126 wrote:Ruciu- 14 kg? To ładnie
. Co Ty jesz kobietko???
Kopciuszku jem w zasadzie wszystko co jadłam przed ciążą. Wczoraj koleżanka powiedziałą mi, że w końcu mam kształty kobiety a nie dziewczynki, więc polubilam te moje 14 kgMuska, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry w ten mglisty niedzielny poranek
Miłęgo dnia wszystkim życzę
Mayuśka fajnie, że jesteście już w domku. Ogarnięcie hałasu Leosiowego to pewnie kwestia wypracowaniaDo tej pory nie musiał być cichutko, a tu nagle przyszło mu się hamować
Ucałowania dla Heniuta
Agafia, Libra, Fedra, magdzia26, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Życzę na ten rok mijającym samych cudownych chwil i kolejnych wspólnych przeżyć. Staraczkom jak najszybszego zafasolkowania. Ciężarnym spokojnych 9 miesięcy i lekkich porodow, a mamusia pociechy z dzieciaczkow
Bardzo sie cieszę, ze was poznałam i jestem tu z wamiJesteście wspaniale i niezastapione
Sylwia kurcze, nie wiem co Ci napisać, nieraz takie rzeczy sie zdarzają, ale myśle ze najlepiej jak M cos w aptece podpyta.
Mauysiu super, ze juz jesteście w domu. Leoś pewnie niebawem przyzwyczai sie do obecności Henia, ja tez sie zastanawiam jak to będzie bo Wiki to żywe srebro
Napisz jak minęła pierwsza noc?
Librus straszne to co piszesz, aż łezka sie w oku kręci.
Rucia ja myśle, ze u Ciebie to i tak pewnie te 14 kg sa mało widoczne i zapewne teraz wygladasz super sexi
My wczoraj kupiliśmy Wiki nowe łoże, a jej w spadku otrzyma Juniori kupiłam bazę do fotelika oraz spiwor do fotelika. Także pomału zaczynamy zakupy. W sumie nie wiele tego jest z powodu odziedziczenia prawie wszystkich droższych rzeczy typu fotelika, wózki, łóżeczko po Wiki. Ciuszki odziedziczylam po małym siostry M, także naprawdę jest tego niewiele, z czego sie bardzo cieszę, bo patrząc na ceny wszystkiego to głowa boli.
Miłej niedzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2013, 10:31
Rucia, Sandraa, Agafia, Selena, Libra, Muska, Fedra, Blondi22, magdzia26, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Laski
Ja równiez przyłączam się do życzeń ... choć na wątku jestem od niedawna ale się tu zadomowiłam dzięki wam : )))!♥♥♥
Dużo, dużo fasolinek , spokojnych 9 miesiący , lekkiego porodużeby każdej z nas spełniło się to o czym marzy .
Muska u mnie z czasem nie najgorzej pracuje w przedszkolu 6,5godz dziennie raz koncze o 15 , raz o 16 dwa razy w tygodniu do 14 i raz do 15:30 takż emogę się kochana do ciebie dostosować ; ))) możesz do mnie wpaść na budowę zobaczyć jak domek mój z pustaka wygląda mój mężu ma fachową wiedzę to może coś doradzić też
Libruś przykro mi bardzo i współczuję moja koleżanka zginęła w wypadku samochodowym w 8 miesiącu ciąży straszny pogrzeb jej synek w trumnie leżał na jej piersi MASAKRA
Pozdrawiam kochane i miłej i spokojnej niedzieli życzęSelena, Libra, Fedra, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość