plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygocha04 wrote:Hej. Miłego słonecznego dnia życzę.
Libra na prawdę słabo. Współczuję dziewczynie i dzieciakom.
Jaka a ty spać nie możesz w ten spokojny dzień -
nick nieaktualnytakze przyłączam się do życzeń... Oczekującym na:
dzieciątko życzę 2 kresek
porod zycze spokojnych 9 miesięcy i szbkiego, lekkiego porodu
A wszystkich dzieciaczkom - niech rozwijają się prawidłowo ku uciesze swoich rodziców
Spokojnej niedzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2013, 12:19
Muska, Sandraa, Fedra, Ilona, gocha04, Blondi22, AGA 30, Selena, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
Cześć kobietki,
ja róznież życzę spokojnej niedzieli
U nas piękne słońce także zapowiada się naprawdę piękny dzień.
No i z okazji naszej rocznicy życzę wszystkim zdrowych bobasków, na zewnątrz brzucha, w brzuchu i w drodze do brzucha
Sandraa, Fedra, Ilona, kopciuszek126, Libra, gocha04, gocha04, Blondi22, Blondi22, Selena, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Mauysia bardzo gorąco gratuluję nardzin Henia i wszystkiego dobrzego da całej waszej czwóreczki :*
Blondi wiedziałam, że będzie córcia!
i wszystkiego najlepszego dla nas wszytkich kochane. Niech się spełniają nasze marzenia.
To tyle co zdążyłam zerknąć. Wróciliśmy nad ranem z wesela, z konferencji wróciłam w pt po południu(niestety zakończyła się tragicznie). Póżniej troszeczkę ponadrabiam.
a tymczasem miłej niedzieli życzęFedra, Ilona, Rucia, Libra, Blondi22, Selena, magdzia26, mauysia, aisa lubią tę wiadomość
-
dziewczyny mam prośbę, jak piszecie o takich hardcorowych wydarzeniach, to dajcie znac wczesniej ze to tylko dla twardzieli, bo ja teraz nie moge przestac myslec o tym, a zwłaszcza o kobiecie z dzieckiem w trumnie.
no masakra.Ilona lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:niestety ja ostatnio niezbyt dobrze sypiam...chyba znów przyplatala mi się faza na koszmary:/
to może jakaś komedia przed snem do pooglądania albo jakieś kawały do pośmiania się.
ja jak jestem sama w domu to włączam sobie jakiś film z ładnymi obrazami, najlepiej jakaś komedia lub bajka i pozytywniej mi się usypia.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak tam dziewczynki wieczorek mija
Mój Wafel zaraz jedzie do pracy
Weekend taki sobie przeleciał u mnie ,/
Byłam dzis na grzybkach po południu i wiaderko przyniosłam a grzybiarzy tyle w lesie że szok !!
BuziamLibra, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
My dziś byliśmy oglądać dom na granicy z Czechami...jechałam przez Agi miejsce zamieszkania i kiwałam ale pewnie Aga szykowała Waflowi smakołyki na wyjazd
Później pojechaliśmy dalej w głąb Czech....grzybów dużo i maślaczki, kozaki i nawet nasz młody znajdował dzisiaj sporo.
Spokojnych snów kochane dziewczyny...buziaki :-*AGA 30, Libra, Rucia, magdzia26, a-koczek, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa Was nadrabiam kochane i prawię płaczę ze śmiechu
Eh Aguś, ale z Ciebie grzybiarka
U mnie remont trwa wciąż, ale mam nadzieję,że do weekendu już wszystko skończymy i że się ze sprzątaniem odrobię
A po weselu u mnie kontuzja małego palca, bo gdzieś w krzesło przychrzaniłam jak biegaliśmy w karecie, i jeszcze wcześniej mnie jakiś starszy dziadek zdeptał wiec siniak na pół stopy, ale chodzęAGA 30, Muska, Libra, magdzia26, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hej hej. ja oststnio zaganiana jestem bo sie przeprowadzam, a pewnie wiecie ile z tym jest roboty
Faktycznie roczek nam strzeliłniesamowite, a ja sie czuje jakbym urodziny miala, bo od pierwszego dnia tu byłam z Wosebką i Tysią... pamietem jaka ja zielona wtedy bylam, pierwsze próby, mierzenia temperatur, okreslania owulacji, trzy ciąze, z czego tylko ta sie utrzymala... hmmm tak to był bardzo intensywny rok, ale jak to szybko minęło
na wspomnienia mnie wzielo
Mauysiu jak Heniutek? grzeczny? szybciutko Cie wypuscili... moją siostre trzymają w szpitalu juz 5 dni... i niewiadomo czy jutro uda sie wyjscbo malutka kazdego dnia traci na wadze i do tego ma zaawansowaną żółtaczke. A my juz nie mozemy sie doczekac kiedy wrócą do domku.
Rucia haha ales ty duzo przytylaz moich 9 na plusie, zrobilo sie 8... kilo schudlam... ale nie ze specjalnie, poprostu przestalam jesc przed snem.
AGA 30, Selena, Libra, Rucia, magdzia26, a-koczek, mauysia, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i nastała samotność dziewoje moje
Och dziś mnie zaszczyt trafił i spotkałam mojego byłego męża o dziwo mi powiedział cześć aż mi szczęka opadła normalnie:-)
A moje była ukochana i wspaniała teściowa nawet nie popatrzała na mnie(chyba dalej mnie nie cierpi hi hi )
Jak wieczorek mija??
Plemniczko gdzie się przeprowadzasz (przekludzasz po mojemu )>Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:No właśnie wystukaj coś na swój temat
mam 26 lat, mam męza od 13 lipca 2013 (fajna data), jesteśmy razem 6 lat, ale dopiero po ślubie naszły mnie myśli na dzieciątkomiesiąc przed ślubem zaczełam tabletki zupełnie nie wiem po co
rzuciłam je po ślubie i od tej pory zaczęłam coraz więcej czytać na temat starań w necie. Znalazłam Ovu.. i baardzo się wciągnęłam
zastaawiałam sie nawet wcześniej że może coś ze mną nie tak skoro jeszcze nie zafasolkowałam, lecz gdy poczytałam ovuforum przestałam się tak stresować, poza tym wszystkie ovukobietki bardzo fajnie sie wspierają, nie to co na innych forach gdzie jedna po drugiej jeździ
jeśli o coś chcecie zapytać konkretnego to proszę śmiało
AGA 30, Agafia, plemniczka, Libra, sylwia1985, Rucia, magdzia26, a-koczek, aisa, Fedra, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:coś tam moze uda mi sie o sobie wystukać
mam 26 lat, mam męza od 13 lipca 2013 (fajna data), jesteśmy razem 6 lat, ale dopiero po ślubie naszły mnie myśli na dzieciątkomiesiąc przed ślubem zaczełam tabletki zupełnie nie wiem po co
rzuciłam je po ślubie i od tej pory zaczęłam coraz więcej czytać na temat starań w necie. Znalazłam Ovu.. i baardzo się wciągnęłam
zastaawiałam sie nawet wcześniej że może coś ze mną nie tak skoro jeszcze nie zafasolkowałam, lecz gdy poczytałam ovuforum przestałam się tak stresować, poza tym wszystkie ovukobietki bardzo fajnie sie wspierają, nie to co na innych forach gdzie jedna po drugiej jeździ
jeśli o coś chcecie zapytać konkretnego to proszę śmiało
Czyli takie starania na poważnie zaczynasz teraz dopiero
masz rację TU dziewczynki są THE BEST poprostu REWELACYJNE:-)
Mam nadzieję że zostaniesz z nami na dłużej
A wykres prowadzisz na Ovu ?Libra, magdzia26, aisa, Fedra, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny