X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Hej. Miłego słonecznego dnia życzę.

Libra na prawdę słabo. Współczuję dziewczynie i dzieciakom.

Jaka a ty spać nie możesz w ten spokojny dzień :)
    niestety ja ostatnio niezbyt dobrze sypiam...chyba znów przyplatala mi się faza na koszmary:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    takze przyłączam się do życzeń... Oczekującym na:
    dzieciątko życzę 2 kresek
    porod zycze spokojnych 9 miesięcy i szbkiego, lekkiego porodu

A wszystkich dzieciaczkom - niech rozwijają się prawidłowo ku uciesze swoich rodziców

Spokojnej niedzieli

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2013, 12:19

Muska, Sandraa, Fedra, Ilona, gocha04, Blondi22, AGA 30, Selena, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 29 września 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobietki,
    ja róznież życzę spokojnej niedzieli :)
    U nas piękne słońce także zapowiada się naprawdę piękny dzień.

No i z okazji naszej rocznicy życzę wszystkim zdrowych bobasków, na zewnątrz brzucha, w brzuchu i w drodze do brzucha ;)

Sandraa, Fedra, Ilona, kopciuszek126, Libra, gocha04, gocha04, Blondi22, Blondi22, Selena, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2013, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Mauysia bardzo gorąco gratuluję nardzin Henia i wszystkiego dobrzego da całej waszej czwóreczki :*

Blondi wiedziałam, że będzie córcia! <3

i wszystkiego najlepszego dla nas wszytkich kochane. Niech się spełniają nasze marzenia.

To tyle co zdążyłam zerknąć. Wróciliśmy nad ranem z wesela, z konferencji wróciłam w pt po południu(niestety zakończyła się tragicznie). Póżniej troszeczkę ponadrabiam.
    a tymczasem miłej niedzieli życzę <3

Fedra, Ilona, Rucia, Libra, Blondi22, Selena, magdzia26, mauysia, aisa lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 29 września 2013, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mam prośbę, jak piszecie o takich hardcorowych wydarzeniach, to dajcie znac wczesniej ze to tylko dla twardzieli, bo ja teraz nie moge przestac myslec o tym, a zwłaszcza o kobiecie z dzieckiem w trumnie.
    no masakra.

Ilona lubi tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 29 września 2013, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry dziewuszki- milej niedzieli zycze . My juz po obiadku-dzisiaj ja wszystko robilam a mianowicie udka pieczone z frytkami i mizeria.A wy co dobrego macie?

buziole zozole

magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 29 września 2013, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej;) a ja robiłam pychaaa surówkę z pora i marchewki, plus mini kotleciki i ziemniaczki z czosnkiem i masełkiem;) mój A uwielbia taki zestaw;)

magdzia26 lubi tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 29 września 2013, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    niestety ja ostatnio niezbyt dobrze sypiam...chyba znów przyplatala mi się faza na koszmary:/
    nie lubię :/ to może jakaś komedia przed snem do pooglądania albo jakieś kawały do pośmiania się.
    ja jak jestem sama w domu to włączam sobie jakiś film z ładnymi obrazami, najlepiej jakaś komedia lub bajka i pozytywniej mi się usypia.

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 29 września 2013, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja tulam się z moimi koteckami ;))

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kierzynka widzę, że jesteś nowa. Może napiszesz Nam coś o sobie?

magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Kierzynka widzę, że jesteś nowa. Może napiszesz Nam coś o sobie?

No właśnie wystukaj coś na swój temat :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2013, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam dziewczynki wieczorek mija :-)
    Mój Wafel zaraz jedzie do pracy :/
    Weekend taki sobie przeleciał u mnie ,/
    Byłam dzis na grzybkach po południu i wiaderko przyniosłam a grzybiarzy tyle w lesie że szok !!
    Buziam :-)

Libra, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 29 września 2013, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś byliśmy oglądać dom na granicy z Czechami...jechałam przez Agi miejsce zamieszkania i kiwałam ale pewnie Aga szykowała Waflowi smakołyki na wyjazd :-P
    Później pojechaliśmy dalej w głąb Czech....grzybów dużo i maślaczki, kozaki i nawet nasz młody znajdował dzisiaj sporo.

Spokojnych snów kochane dziewczyny...buziaki :-*

AGA 30, Libra, Rucia, magdzia26, a-koczek, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2013, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Was nadrabiam kochane i prawię płaczę ze śmiechu :D
    Eh Aguś, ale z Ciebie grzybiarka :D

U mnie remont trwa wciąż, ale mam nadzieję,że do weekendu już wszystko skończymy i że się ze sprzątaniem odrobię :)
    A po weselu u mnie kontuzja małego palca, bo gdzieś w krzesło przychrzaniłam jak biegaliśmy w karecie, i jeszcze wcześniej mnie jakiś starszy dziadek zdeptał wiec siniak na pół stopy, ale chodzę :)

AGA 30, Muska, Libra, magdzia26, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 29 września 2013, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej. ja oststnio zaganiana jestem bo sie przeprowadzam, a pewnie wiecie ile z tym jest roboty :/

Faktycznie roczek nam strzelił :) niesamowite, a ja sie czuje jakbym urodziny miala, bo od pierwszego dnia tu byłam z Wosebką i Tysią... pamietem jaka ja zielona wtedy bylam, pierwsze próby, mierzenia temperatur, okreslania owulacji, trzy ciąze, z czego tylko ta sie utrzymala... hmmm tak to był bardzo intensywny rok, ale jak to szybko minęło :) na wspomnienia mnie wzielo :)

Mauysiu jak Heniutek? grzeczny? szybciutko Cie wypuscili... moją siostre trzymają w szpitalu juz 5 dni... i niewiadomo czy jutro uda sie wyjsc :( bo malutka kazdego dnia traci na wadze i do tego ma zaawansowaną żółtaczke. A my juz nie mozemy sie doczekac kiedy wrócą do domku.

Rucia haha ales ty duzo przytyla :) z moich 9 na plusie, zrobilo sie 8... kilo schudlam... ale nie ze specjalnie, poprostu przestalam jesc przed snem.

AGA 30, Selena, Libra, Rucia, magdzia26, a-koczek, mauysia, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2013, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i nastała samotność dziewoje moje :/

Och dziś mnie zaszczyt trafił i spotkałam mojego byłego męża o dziwo mi powiedział cześć aż mi szczęka opadła normalnie:-)
    A moje była ukochana i wspaniała teściowa nawet nie popatrzała na mnie(chyba dalej mnie nie cierpi hi hi )

Jak wieczorek mija??

Plemniczko gdzie się przeprowadzasz (przekludzasz po mojemu )>>:-)

Libra, Fedra lubią tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 29 września 2013, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    No właśnie wystukaj coś na swój temat :-)
    coś tam moze uda mi sie o sobie wystukać ;)
    mam 26 lat, mam męza od 13 lipca 2013 (fajna data), jesteśmy razem 6 lat, ale dopiero po ślubie naszły mnie myśli na dzieciątko ;) miesiąc przed ślubem zaczełam tabletki zupełnie nie wiem po co ;) rzuciłam je po ślubie i od tej pory zaczęłam coraz więcej czytać na temat starań w necie. Znalazłam Ovu.. i baardzo się wciągnęłam ;) zastaawiałam sie nawet wcześniej że może coś ze mną nie tak skoro jeszcze nie zafasolkowałam, lecz gdy poczytałam ovuforum przestałam się tak stresować, poza tym wszystkie ovukobietki bardzo fajnie sie wspierają, nie to co na innych forach gdzie jedna po drugiej jeździ ;) jeśli o coś chcecie zapytać konkretnego to proszę śmiało ;)

AGA 30, Agafia, plemniczka, Libra, sylwia1985, Rucia, magdzia26, a-koczek, aisa, Fedra, Pismak lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2013, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    coś tam moze uda mi sie o sobie wystukać ;)
    mam 26 lat, mam męza od 13 lipca 2013 (fajna data), jesteśmy razem 6 lat, ale dopiero po ślubie naszły mnie myśli na dzieciątko ;) miesiąc przed ślubem zaczełam tabletki zupełnie nie wiem po co ;) rzuciłam je po ślubie i od tej pory zaczęłam coraz więcej czytać na temat starań w necie. Znalazłam Ovu.. i baardzo się wciągnęłam ;) zastaawiałam sie nawet wcześniej że może coś ze mną nie tak skoro jeszcze nie zafasolkowałam, lecz gdy poczytałam ovuforum przestałam się tak stresować, poza tym wszystkie ovukobietki bardzo fajnie sie wspierają, nie to co na innych forach gdzie jedna po drugiej jeździ ;) jeśli o coś chcecie zapytać konkretnego to proszę śmiało ;)

Czyli takie starania na poważnie zaczynasz teraz dopiero :-)
    masz rację TU dziewczynki są THE BEST poprostu REWELACYJNE:-)

Mam nadzieję że zostaniesz z nami na dłużej :-)

A wykres prowadzisz na Ovu ?

Libra, magdzia26, aisa, Fedra, Pismak lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2013, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłej nocki i stosunkowo udanej nocy laseczki :-)
    Kolorowych snów :-)
    Buzki :-)

Spero, Libra, magdzia26, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 29 września 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wykres oczywiście na ovu.. ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
‹‹ 4212 4213 4214 4215 4216 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ