X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia wrote:
    Witajcie Kochane :)) mnie też piękne słoneczko czekam na efekty po owulacji pełna najdzieji że 3 cykl starań będzie tym szczęśliwym : ) Muska nie martw się mi się też nie chce iść do pracy masakra jakaś czekam już na Święta Bożego Narodzenia bo wtedy mamy wolne od 24 do 4 stycznia i mogę sobie odpocząć troszkę : )Całuje Was mocno w ten poniedziałkowy poranek i życzę miłego dnia : *
    już zazdraszczam takiej długiej przerwy świątecznej... u nas wtedy koniec roku, faktury, sprawozdania, sesje... 1 dzień dostać to już jest super

Agafia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku jejku dopiero zauważyłam, że zaczęłam 8 miesiąc :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2013, 08:49

magdzia26, karoam, Muska, Spero, Libra, Ilona, mauysia, Blondi22, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane :)
    Spóźnione to spóźnione ale składam wszystkim życzenia z okazji roczku forumowego ovu :D oby sie pojawiło dużo fasolinek z których urosną piękne i zdrowe bejbisie :)
    Ja już myśłałam że jak wpadnę w poniedziałek to Shagga bedzie rozpakowana :P
    witaj kierzynka :) tutaj faktycznie jest super na forum, dziewczyny są MEGA <3 kocham je <3 <3 <3 co prawda ja też nie jestem tutaj długo bo jakieś dwa miesiące ale ten czas leci... byłam przekonana tak jak większość że nie trzeba wiele się starać wystarczy częste przytulanko i będzie fasolinka, no ale niestety nie zawsze tak sie udaje ale ja wierzę że każdej z nas się uda :D
    Librus dobrze cie rozumiem też mam straszne koszmary nocne ostatnio ale to takie że budzę sie z płaczem dosłownie...'
    życze wszystkim miłego dnia i calego tygodnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2013, 08:58

Libra, Rucia, Ilona, Sandraa, aisa, aisa, Fedra, Pismak lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • karoam Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu- ja też miałam planowaną wizytę za tydzień ale ze względu na twardnienie brzucha poszliśmy wcześniej :)

No i zaczynam się zastanawiać nad porodem- cesarka czy naturalnie?...ehhh trzeba dokładnie zbadać temat :)

Ilona lubi tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu gratuluję rozpoczecia 8 miesiąca już coraz bliżej :)
    karoam super że z dzidzią wszystko ok :)

Rucia, Ilona, Spero, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia wrote:
    Witajcie Kochane :)) mnie też piękne słoneczko czekam na efekty po owulacji pełna najdzieji że 3 cykl starań będzie tym szczęśliwym : ) Muska nie martw się mi się też nie chce iść do pracy masakra jakaś czekam już na Święta Bożego Narodzenia bo wtedy mamy wolne od 24 do 4 stycznia i mogę sobie odpocząć troszkę : )Całuje Was mocno w ten poniedziałkowy poranek i życzę miłego dnia : *

Agafia w tym roku okres poświąteczny, posylwestrowy dla szkolnictwa jest dosyć fajny :P Wolne od 23 grudnia do 6 stycznia :D

magdzia26, Ilona, Spero, Blondi22, Agafia, aisa, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Kochane
    witam w soneczny poranek

Rucia wszystkiego dobrego na ten 8 miesiac ;*
    Muska przytulam mocno. u mnie tez raczej @ nadciaga choc zawsze mam tylko 1 objaw w postaci rosnacych i bolacych piersi.
    Kaoram ciesze sie ze lokator rosnie. A Wy wiecie kto zamieszkuje u Ciebie czy nie chcecie wiedziec lub mowic?

u mnie dzis bieganina po sklepach... jak ja bym chciala juz zaczac sprzatac

Rucia, Ilona, Libra, magdzia26, Effcia28, Selena, Sandraa, AGA 30, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się z Wami i ja poniedziałkowo :D

Spero, Rucia, magdzia26, Selena, Sandraa, Blondi22, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby...witam z rana...i idę razu odmeldowuję się...kurcze nie mam weny :-(

Rucia, Libra, magdzia26, Effcia28, AGA 30, Sandraa, Blondi22, aisa, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Załamałam się. Właśnie dowiedziałam się, że w Medicoverze USG w 32 tc robi się w 2D, USG 3D kosztuje 210 zł + 90 zł film ;/

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane kobietki.

Witaj nowa ovuforumowiczko. zostan z nami to przekonasz sie ze pierwsze co bedziesz robic kazdego dnia z rana to otwierac ovu forum.

Mnie oczywiscie kolezanka przywitała praktycznie jak wychodziłam na wesele takze mozecie domyslac sie jak mi ono minęło. Masakra. Nowy cykl zaczęłam i coraz barzdiej sie zastanawiam czy jeszcze mam siłe na kolejne.Musze do gian sie zarejsetrować na przegląd jak tylk @ mi sie skonczy. zobaczymy co powie. i wtedy podejme decyzje.
    Shagus mysłałam ze jak wroce to juz przeczytam ze urodziłas. wczoraj wesżłam wieczorkiem i przeleciłam te pare stron ale nic takiego nie wyczytałam wiec dalej czekamy.

Libra, magdzia26, aisa, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Załamałam się. Właśnie dowiedziałam się, że w Medicoverze USG w 32 tc robi się w 2D, USG 3D kosztuje 210 zł + 90 zł film ;/
    trochę drogo... myślałam, że taka przyjemność będzie kosztować w granicach 200zł, skoro zwykłe usg kosztuje 100zł

Effcia28, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    hej kochane kobietki.

Witaj nowa ovuforumowiczko. zostan z nami to przekonasz sie ze pierwsze co bedziesz robic kazdego dnia z rana to otwierac ovu forum.

Mnie oczywiscie kolezanka przywitała praktycznie jak wychodziłam na wesele takze mozecie domyslac sie jak mi ono minęło. Masakra. Nowy cykl zaczęłam i coraz barzdiej sie zastanawiam czy jeszcze mam siłe na kolejne.Musze do gian sie zarejsetrować na przegląd jak tylk @ mi sie skonczy. zobaczymy co powie. i wtedy podejme decyzje.
    Shagus mysłałam ze jak wroce to juz przeczytam ze urodziłas. wczoraj wesżłam wieczorkiem i przeleciłam te pare stron ale nic takiego nie wyczytałam wiec dalej czekamy.
    drugiej części nie lubie... polubiłam tylko początek... widzę, że Ty też masz takie szczęście, że większa imprez z @... buuu

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    hej kochane kobietki.

A z kolei ja wchodziłam tu tylko po wieści od Ciebie :-) Kochana nie łam się idź do Gina po @ i wierze że wreszcie się uda :-)
    A u mnie jest szansa że nie przenoszę ciąży (o co ostatnio się martwiłam...bo wiecie tak długo brałam te wszystkie leki że bałam się że teraz przenoszę) ale właśnie w nocy zaczął czop mi odchodzić więc może Igorek wkrótce będzie chciał wychodzić :-) Swoją drogą jutro są imieniny Igora to może jutro mógłby :-D ?

Spero, Effcia28, magdzia26, Rucia, Libra, mala29_, Ilona, a-koczek, Muska, zbikowa, Sandraa, mauysia, kiti, Blondi22, aisa, Fedra, Kfjatus, gocha04 lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam Shagguś kciuki za Ciebie aby szybko poszło :)

Shagga_80, Ilona, aisa, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko za pierwsze USG genetyczne (u bardzo dobrego lekarza) płaciłam 260 zł a tak to byłam dwa razy na USG u innych Ginow i płaciłam po 100 w tym za 3D.

Ilona lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    trochę drogo... myślałam, że taka przyjemność będzie kosztować w granicach 200zł, skoro zwykłe usg kosztuje 100zł

Masakra zwłaszcza, że w tym 32 tc ciałko jest już tak ukształtowane, że fajnie byłoby sobie na nie popatrzeć. Mój M. powiedział, że dla niego to strata pieniędzy, i zadowolimy się tylko USG 2D.
    12-13 października niedaleko mnie jest akcja Fundacji Szczęśliwe Macierzyństwo, która wykonuje bezpłatnie badanie USG 3D, ale podobno ilość osób chętnych jest ogromna, a dostanie się na to USG graniczy z cudem.
    Dora była u siebie w Gdyni, zapisała się rano, i po kilku godzinach czekania udało się jakoś. :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Shagga czekamy juz z niecierpliwoscia na kolejnego ovuforumowicza. Oby Ci poród błyskawcznie minał jak juz bedzie ten własciwy czas :)

Shagga_80, magdzia26, Ilona, aisa, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggi co za rewelacyjne wieści :D o rany rany !!! :D

Effcia28, Shagga_80, magdzia26, Ilona, aisa, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HELOOOOO MOJE KOTECZKI :-)

Ależ pięknie słoneczko świeci ależ przyjemnie z rana :-)

Ale muszę uciekać do teściowej po zielone pomidory bo na krzaku zaczynają już jej się psuć a ja zawsze robię sałatki do słoików z zielonych pomidorów :-):-)
    Wiec dziś mam co robić :-)

Ależ oczywiście zawitam do was znowu jak wrócę :-)
    Miłego poraneczka :-)

Spero, magdzia26, Ilona, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

‹‹ 4214 4215 4216 4217 4218 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ