Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia wrote:
    Witajcie Kochane :)) mnie też piękne słoneczko czekam na efekty po owulacji pełna najdzieji że 3 cykl starań będzie tym szczęśliwym : ) Muska nie martw się mi się też nie chce iść do pracy masakra jakaś czekam już na Święta Bożego Narodzenia bo wtedy mamy wolne od 24 do 4 stycznia i mogę sobie odpocząć troszkę : )Całuje Was mocno w ten poniedziałkowy poranek i życzę miłego dnia : *
    już zazdraszczam takiej długiej przerwy świątecznej... u nas wtedy koniec roku, faktury, sprawozdania, sesje... 1 dzień dostać to już jest super

Agafia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku jejku dopiero zauważyłam, że zaczęłam 8 miesiąc :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2013, 08:49

magdzia26, karoam, Muska, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ilona, mauysia, Blondi22, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane :)
    Spóźnione to spóźnione ale składam wszystkim życzenia z okazji roczku forumowego ovu :D oby sie pojawiło dużo fasolinek z których urosną piękne i zdrowe bejbisie :)
    Ja już myśłałam że jak wpadnę w poniedziałek to Shagga bedzie rozpakowana :P
    witaj kierzynka :) tutaj faktycznie jest super na forum, dziewczyny są MEGA <3 kocham je <3 <3 <3 co prawda ja też nie jestem tutaj długo bo jakieś dwa miesiące ale ten czas leci... byłam przekonana tak jak większość że nie trzeba wiele się starać wystarczy częste przytulanko i będzie fasolinka, no ale niestety nie zawsze tak sie udaje ale ja wierzę że każdej z nas się uda :D
    Librus dobrze cie rozumiem też mam straszne koszmary nocne ostatnio ale to takie że budzę sie z płaczem dosłownie...'
    życze wszystkim miłego dnia i calego tygodnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2013, 08:58

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ilona, Sandraa, aisa, aisa, Fedra, Pismak lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • karoam Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu- ja też miałam planowaną wizytę za tydzień ale ze względu na twardnienie brzucha poszliśmy wcześniej :)

No i zaczynam się zastanawiać nad porodem- cesarka czy naturalnie?...ehhh trzeba dokładnie zbadać temat :)

Ilona lubi tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu gratuluję rozpoczecia 8 miesiąca już coraz bliżej :)
    karoam super że z dzidzią wszystko ok :)

nick nieaktualny, Ilona, nick nieaktualny, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia wrote:
    Witajcie Kochane :)) mnie też piękne słoneczko czekam na efekty po owulacji pełna najdzieji że 3 cykl starań będzie tym szczęśliwym : ) Muska nie martw się mi się też nie chce iść do pracy masakra jakaś czekam już na Święta Bożego Narodzenia bo wtedy mamy wolne od 24 do 4 stycznia i mogę sobie odpocząć troszkę : )Całuje Was mocno w ten poniedziałkowy poranek i życzę miłego dnia : *

Agafia w tym roku okres poświąteczny, posylwestrowy dla szkolnictwa jest dosyć fajny :P Wolne od 23 grudnia do 6 stycznia :D

magdzia26, Ilona, nick nieaktualny, Blondi22, Agafia, aisa, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Kochane
    witam w soneczny poranek

Rucia wszystkiego dobrego na ten 8 miesiac ;*
    Muska przytulam mocno. u mnie tez raczej @ nadciaga choc zawsze mam tylko 1 objaw w postaci rosnacych i bolacych piersi.
    Kaoram ciesze sie ze lokator rosnie. A Wy wiecie kto zamieszkuje u Ciebie czy nie chcecie wiedziec lub mowic?

u mnie dzis bieganina po sklepach... jak ja bym chciala juz zaczac sprzatac

nick nieaktualny, Ilona, nick nieaktualny, magdzia26, Effcia28, Selena, Sandraa, nick nieaktualny, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się z Wami i ja poniedziałkowo :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, magdzia26, Selena, Sandraa, Blondi22, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby...witam z rana...i idę razu odmeldowuję się...kurcze nie mam weny :-(

nick nieaktualny, nick nieaktualny, magdzia26, Effcia28, nick nieaktualny, Sandraa, Blondi22, aisa, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Załamałam się. Właśnie dowiedziałam się, że w Medicoverze USG w 32 tc robi się w 2D, USG 3D kosztuje 210 zł + 90 zł film ;/

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane kobietki.

Witaj nowa ovuforumowiczko. zostan z nami to przekonasz sie ze pierwsze co bedziesz robic kazdego dnia z rana to otwierac ovu forum.

Mnie oczywiscie kolezanka przywitała praktycznie jak wychodziłam na wesele takze mozecie domyslac sie jak mi ono minęło. Masakra. Nowy cykl zaczęłam i coraz barzdiej sie zastanawiam czy jeszcze mam siłe na kolejne.Musze do gian sie zarejsetrować na przegląd jak tylk @ mi sie skonczy. zobaczymy co powie. i wtedy podejme decyzje.
    Shagus mysłałam ze jak wroce to juz przeczytam ze urodziłas. wczoraj wesżłam wieczorkiem i przeleciłam te pare stron ale nic takiego nie wyczytałam wiec dalej czekamy.

nick nieaktualny, magdzia26, aisa, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Załamałam się. Właśnie dowiedziałam się, że w Medicoverze USG w 32 tc robi się w 2D, USG 3D kosztuje 210 zł + 90 zł film ;/
    trochę drogo... myślałam, że taka przyjemność będzie kosztować w granicach 200zł, skoro zwykłe usg kosztuje 100zł

Effcia28, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    hej kochane kobietki.

Witaj nowa ovuforumowiczko. zostan z nami to przekonasz sie ze pierwsze co bedziesz robic kazdego dnia z rana to otwierac ovu forum.

Mnie oczywiscie kolezanka przywitała praktycznie jak wychodziłam na wesele takze mozecie domyslac sie jak mi ono minęło. Masakra. Nowy cykl zaczęłam i coraz barzdiej sie zastanawiam czy jeszcze mam siłe na kolejne.Musze do gian sie zarejsetrować na przegląd jak tylk @ mi sie skonczy. zobaczymy co powie. i wtedy podejme decyzje.
    Shagus mysłałam ze jak wroce to juz przeczytam ze urodziłas. wczoraj wesżłam wieczorkiem i przeleciłam te pare stron ale nic takiego nie wyczytałam wiec dalej czekamy.
    drugiej części nie lubie... polubiłam tylko początek... widzę, że Ty też masz takie szczęście, że większa imprez z @... buuu

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    hej kochane kobietki.

A z kolei ja wchodziłam tu tylko po wieści od Ciebie :-) Kochana nie łam się idź do Gina po @ i wierze że wreszcie się uda :-)
    A u mnie jest szansa że nie przenoszę ciąży (o co ostatnio się martwiłam...bo wiecie tak długo brałam te wszystkie leki że bałam się że teraz przenoszę) ale właśnie w nocy zaczął czop mi odchodzić więc może Igorek wkrótce będzie chciał wychodzić :-) Swoją drogą jutro są imieniny Igora to może jutro mógłby :-D ?

nick nieaktualny, Effcia28, magdzia26, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ilona, a-koczek, Muska, zbikowa, Sandraa, mauysia, kiti, Blondi22, aisa, Fedra, Kfjatus, gocha04 lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 30 września 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam Shagguś kciuki za Ciebie aby szybko poszło :)

nick nieaktualny, Ilona, aisa, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko za pierwsze USG genetyczne (u bardzo dobrego lekarza) płaciłam 260 zł a tak to byłam dwa razy na USG u innych Ginow i płaciłam po 100 w tym za 3D.

Ilona lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    trochę drogo... myślałam, że taka przyjemność będzie kosztować w granicach 200zł, skoro zwykłe usg kosztuje 100zł

Masakra zwłaszcza, że w tym 32 tc ciałko jest już tak ukształtowane, że fajnie byłoby sobie na nie popatrzeć. Mój M. powiedział, że dla niego to strata pieniędzy, i zadowolimy się tylko USG 2D.
    12-13 października niedaleko mnie jest akcja Fundacji Szczęśliwe Macierzyństwo, która wykonuje bezpłatnie badanie USG 3D, ale podobno ilość osób chętnych jest ogromna, a dostanie się na to USG graniczy z cudem.
    Dora była u siebie w Gdyni, zapisała się rano, i po kilku godzinach czekania udało się jakoś. :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Shagga czekamy juz z niecierpliwoscia na kolejnego ovuforumowicza. Oby Ci poród błyskawcznie minał jak juz bedzie ten własciwy czas :)

nick nieaktualny, magdzia26, Ilona, aisa, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggi co za rewelacyjne wieści :D o rany rany !!! :D

Effcia28, nick nieaktualny, magdzia26, Ilona, aisa, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HELOOOOO MOJE KOTECZKI :-)

Ależ pięknie słoneczko świeci ależ przyjemnie z rana :-)

Ale muszę uciekać do teściowej po zielone pomidory bo na krzaku zaczynają już jej się psuć a ja zawsze robię sałatki do słoików z zielonych pomidorów :-):-)
    Wiec dziś mam co robić :-)

Ależ oczywiście zawitam do was znowu jak wrócę :-)
    Miłego poraneczka :-)

nick nieaktualny, magdzia26, Ilona, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

‹‹ 4214 4215 4216 4217 4218 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ