plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgafia wrote:Witajcie Kochane
) mnie też piękne słoneczko czekam na efekty po owulacji pełna najdzieji że 3 cykl starań będzie tym szczęśliwym : ) Muska nie martw się mi się też nie chce iść do pracy masakra jakaś czekam już na Święta Bożego Narodzenia bo wtedy mamy wolne od 24 do 4 stycznia i mogę sobie odpocząć troszkę : )Całuje Was mocno w ten poniedziałkowy poranek i życzę miłego dnia : *
Agafia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry kochane
Spóźnione to spóźnione ale składam wszystkim życzenia z okazji roczku forumowego ovuoby sie pojawiło dużo fasolinek z których urosną piękne i zdrowe bejbisie
Ja już myśłałam że jak wpadnę w poniedziałek to Shagga bedzie rozpakowana
witaj kierzynkatutaj faktycznie jest super na forum, dziewczyny są MEGA
kocham je
co prawda ja też nie jestem tutaj długo bo jakieś dwa miesiące ale ten czas leci... byłam przekonana tak jak większość że nie trzeba wiele się starać wystarczy częste przytulanko i będzie fasolinka, no ale niestety nie zawsze tak sie udaje ale ja wierzę że każdej z nas się uda
Librus dobrze cie rozumiem też mam straszne koszmary nocne ostatnio ale to takie że budzę sie z płaczem dosłownie...'
życze wszystkim miłego dnia i calego tygodniaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2013, 08:58
Libra, Rucia, Ilona, Sandraa, aisa, aisa, Fedra, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgafia wrote:Witajcie Kochane
) mnie też piękne słoneczko czekam na efekty po owulacji pełna najdzieji że 3 cykl starań będzie tym szczęśliwym : ) Muska nie martw się mi się też nie chce iść do pracy masakra jakaś czekam już na Święta Bożego Narodzenia bo wtedy mamy wolne od 24 do 4 stycznia i mogę sobie odpocząć troszkę : )Całuje Was mocno w ten poniedziałkowy poranek i życzę miłego dnia : *
Agafia w tym roku okres poświąteczny, posylwestrowy dla szkolnictwa jest dosyć fajnyWolne od 23 grudnia do 6 stycznia
magdzia26, Ilona, Spero, Blondi22, Agafia, aisa, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc Kochane
witam w soneczny poranek
Rucia wszystkiego dobrego na ten 8 miesiac ;*
Muska przytulam mocno. u mnie tez raczej @ nadciaga choc zawsze mam tylko 1 objaw w postaci rosnacych i bolacych piersi.
Kaoram ciesze sie ze lokator rosnie. A Wy wiecie kto zamieszkuje u Ciebie czy nie chcecie wiedziec lub mowic?
u mnie dzis bieganina po sklepach... jak ja bym chciala juz zaczac sprzatacRucia, Ilona, Libra, magdzia26, Effcia28, Selena, Sandraa, AGA 30, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej kochane kobietki.
Witaj nowa ovuforumowiczko. zostan z nami to przekonasz sie ze pierwsze co bedziesz robic kazdego dnia z rana to otwierac ovu forum.
Mnie oczywiscie kolezanka przywitała praktycznie jak wychodziłam na wesele takze mozecie domyslac sie jak mi ono minęło. Masakra. Nowy cykl zaczęłam i coraz barzdiej sie zastanawiam czy jeszcze mam siłe na kolejne.Musze do gian sie zarejsetrować na przegląd jak tylk @ mi sie skonczy. zobaczymy co powie. i wtedy podejme decyzje.
Shagus mysłałam ze jak wroce to juz przeczytam ze urodziłas. wczoraj wesżłam wieczorkiem i przeleciłam te pare stron ale nic takiego nie wyczytałam wiec dalej czekamy.Libra, magdzia26, aisa, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Załamałam się. Właśnie dowiedziałam się, że w Medicoverze USG w 32 tc robi się w 2D, USG 3D kosztuje 210 zł + 90 zł film ;/
Effcia28, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:hej kochane kobietki.
Witaj nowa ovuforumowiczko. zostan z nami to przekonasz sie ze pierwsze co bedziesz robic kazdego dnia z rana to otwierac ovu forum.
Mnie oczywiscie kolezanka przywitała praktycznie jak wychodziłam na wesele takze mozecie domyslac sie jak mi ono minęło. Masakra. Nowy cykl zaczęłam i coraz barzdiej sie zastanawiam czy jeszcze mam siłe na kolejne.Musze do gian sie zarejsetrować na przegląd jak tylk @ mi sie skonczy. zobaczymy co powie. i wtedy podejme decyzje.
Shagus mysłałam ze jak wroce to juz przeczytam ze urodziłas. wczoraj wesżłam wieczorkiem i przeleciłam te pare stron ale nic takiego nie wyczytałam wiec dalej czekamy. -
nick nieaktualnya-koczek wrote:hej kochane kobietki.
Shagus mysłałam ze jak wroce to juz przeczytam ze urodziłas. wczoraj wesżłam wieczorkiem i przeleciłam te pare stron ale nic takiego nie wyczytałam wiec dalej czekamy.Kochana nie łam się idź do Gina po @ i wierze że wreszcie się uda
A u mnie jest szansa że nie przenoszę ciąży (o co ostatnio się martwiłam...bo wiecie tak długo brałam te wszystkie leki że bałam się że teraz przenoszę) ale właśnie w nocy zaczął czop mi odchodzić więc może Igorek wkrótce będzie chciał wychodzićSwoją drogą jutro są imieniny Igora to może jutro mógłby
?
Spero, Effcia28, magdzia26, Rucia, Libra, mala29_, Ilona, a-koczek, Muska, zbikowa, Sandraa, mauysia, kiti, Blondi22, aisa, Fedra, Kfjatus, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:trochę drogo... myślałam, że taka przyjemność będzie kosztować w granicach 200zł, skoro zwykłe usg kosztuje 100zł
Masakra zwłaszcza, że w tym 32 tc ciałko jest już tak ukształtowane, że fajnie byłoby sobie na nie popatrzeć. Mój M. powiedział, że dla niego to strata pieniędzy, i zadowolimy się tylko USG 2D.
12-13 października niedaleko mnie jest akcja Fundacji Szczęśliwe Macierzyństwo, która wykonuje bezpłatnie badanie USG 3D, ale podobno ilość osób chętnych jest ogromna, a dostanie się na to USG graniczy z cudem.
Dora była u siebie w Gdyni, zapisała się rano, i po kilku godzinach czekania udało się jakoś. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHELOOOOO MOJE KOTECZKI
Ależ pięknie słoneczko świeci ależ przyjemnie z rana
Ale muszę uciekać do teściowej po zielone pomidory bo na krzaku zaczynają już jej się psuć a ja zawsze robię sałatki do słoików z zielonych pomidorów
Wiec dziś mam co robić
Ależ oczywiście zawitam do was znowu jak wrócę
Miłego poraneczkaSpero, magdzia26, Ilona, aisa, Fedra lubią tę wiadomość