plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam jeszcze coś ala Franię z tyłu...taka wirnikowa pralka rowanson czy jakoś tak....jutro poszaleję na takim sprzęcie ale szczerze myślę o Frani, starej, wielkiej poczciwej Frani...głębokiej, pojemnej....lubię tak prać....kupiłam dziś dwie nowe miski, takie owalne z uchwytami...solidne...w jednej płuczę na ciepło w drugiej na zimno z płynem do płukania....szalenie pięknie pachnie...poprałam białe...jest cholerna różnica...
Dlaczego kurdę wygoda wygrywa?!
Automat jak będę miała znowu, to cholera czasu na Franię nie znajdę znając życie...AGA 30, Spero, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Na zakupach blachę do ciasta, dwie misy w kolorze pięknego błękitu i delikatnej zieleni, design w pastelach...do tego trzy białe samoprzylepne haczyki i pojemnik na szczoteczkę do zębów
AGA 30, Spero, aisa, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie jakiś czas temu pojawił się (jednorazowo) śluz o konsystencji galarety ...jak baaaaardzo gęste kurze jajko i na drugi dzień dzwoniłam do Ginki i na wszelki wypadek kazała mi przyjść do siebie i przebadała mnie na wszelkie sposoby i nic niepokojącego nie wyszło więc obie uspokoilysmy się...potem jeszcze raz tak miałam...mój czop który od nocy do mniej więcej południa znajdowałam na papierze był dokładnie taki sam...z tego co wiem czop nie musi być zabarwiony ...i tak też jest u mnie (i przy Kubie też tak było)...nie piszę kochana tego żeby Cię nastraszyć ale ja Ruciu wolałabym skonsultować to z Ginem..lepiej dmuchać na zimne...choć pewnie okaże się że to nie to
Jeju zaintrygowałaś mnie tym pytaniem o nr butaO co chodzi
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to ja idęęęęęęęęę sobie już pod kołderkę dziewczynki :*)
Miłej nocki kolorowych snów karaluchy pod poduchy
No i nocki bez porodówNo chyba że jak już któraś nie wytrzyma do rana to niech się nie krępuje i niech rodzi :*)
Dobranocjeju, Spero, Ilona, Fedra, Sandraa, Libra, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziś zrobiłam lotnika młodemu w pokoju...normalnie byłam w szoku ile on ma w tym pokoju gratów! Starych kabli i części do kompa! Jak jutro dam radę, to Wam fotę wrzucę....ale dla ludzi o mocnych nerwach....Rucia masz zakaz oglądania!
AGA 30, Libra, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPA Aga, dobrej nocy
Jeju, uwierz mi, że to pewnie nic w porównaniu z pokojem mojego kuzyna choć on jest już sporo starszy ale gratów ma tyle, że nie ma gdzie nogi postawić i do tego jeszcze kicia śliczna się pląta. ale cóż... informatykAGA 30, magdzia26, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny