plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySpero wrote:no ja to pewnie w jak kiedys będę w ciąży to z taczką na moje piersi będę musiała chodzić
Swoją drogą chyba TEN ból brzucha nadciąga. Czuję w kościach, że to jutro nastąpi.
Ja sobie dwa berety i gumke naszykuję jak w ciąży będęSpero, Fedra, mauysia, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Aga świetnie wyglądasz w tej kiecce! Uwielbiam koronki.
Dzięki RuciaMoja siostrzenica pomogła mi ją wybrać a babki w sklepie powiedziały ze odmładza mnie ten kolor
he he jak każda mała dziewczynka lubi różSpero, Fedra, Rucia, magdzia26, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla - Ola Ola a może ja poproszę Ovu brata niech wypowie się co do mojej kiecki moze odpisze :*)
OVU BRACIE CO SĄDZISZ O MOJEJ KORONKOWEJ SUKIENCE NADA SIĘ NA IMPREZĘ W TOWARZYSTWIE 18-LATEK
No nie bądz żyła odpiszOLA czeka
Ps. Przyjmę każdą krytykęWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 21:09
Fedra, mala29_, Gunia, Sandraa, kierzynka, Kfjatus, Libra, Ilona, Ola_czeka, Rucia, magdzia26, Blondi22, a-koczek, aisa, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Spero mój chory kręgosłup tego nie udzwignie chyba
Nieee wcale tego nie lubię!
Ovu proszę anulować to lubienie
Ok dziewuszki. Idę, bo jutro długi dzień. Zajrzę pewnie wieczorkiem.
Dobrej nocy i miłego dniaAGA 30, Fedra, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny