plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjeju wrote:to się obmierzyły, normalnie aptekary jedne!
Czy jestem jedyną niezłomną co to Greya nie czytała?
Muzi i lepiej nie czytaj. Na drugiej części wymiękłam. Nie dałam rady umysłowo ogarnąć tych przeżyć seksulanych.jeju, Selena, magdzia26, Kaja, AGA 30, Fedra, Ilona, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:to się obmierzyły, normalnie aptekary jedne!
Czy jestem jedyną niezłomną co to Greya nie czytała?
ja słucham:), czytać by mi się nie chciało...
Edit:
Mauysia... mam już Wiedźmina... zaczynam zaraz po GreysagaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2013, 08:56
jeju, magdzia26, Kaja, Shagga_80, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Ola, podejrzewam, ze Ovi nadrabia i jest dopiero na 3333 stronie
To by znaczyło, ze się opiernicza w pracy...
To by była praca marzeń - konieczność siedzenia na forum. I gruba kasa za to.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2013, 08:56
Libra, jeju, Selena, Rucia, magdzia26, Kaja, Shagga_80, Fedra, Ilona, Spero, Spero, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
o to już jest nas dwie...przy moim zaśmieceniu w głowie i braku podpisania umowy śmieciowej na wywóz zbędności, nie szaleję z Greyem, tego by do tej wybuchowej mieszanki brakowało
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
-
nick nieaktualny
-
wyszłam i weszłam tu na sekund pięć wrzucić link do muzy jaka mnie kręci...kocham, uwielbiam i kiedyś nawet śpiewałam te kawałki ale to stare dzieje....poproszę młodego o zainstalowanie w kuchni głośników na ścianach....
Ovu dlaczego wszystko co piszę mi na czerwono podkreślasz? Tak symbolizujesz swoją obecność.
Kto lubi takie klimaty to lajkuje dobrze, bynajmniej będę wiedziała ile osób procentowo w grupie kręci ta nuta!
http://youtu.be/If8k59xJIOk
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2013, 09:10
AGA 30, Spero lubią tę wiadomość
-
Hej
Aga super wygląaszw tej kiecce.
Muzi ja tez greya nie słucham nie cz\ytam ( OLka wybacz)
Selenko fajny brzusio
miałam jeswzcze cos napisac i zapomniałam
Olka wrociła wiec ovu znowu sie rozkreca och jak fajnie w koncu jest co czytacmagdzia26, Selena, AGA 30, Rucia, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny