X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • OvuFriend

Wysłany: 2 października 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Kochany Ovufriendzie,

Ja wszystko rozumiem. Wiem, że na forach mamy czuć się swobodnie, myśleć, że nikt obcy nas nie czyta, że jesteśmy same swoje itd. Ja wiem, że Twój szef nie pochwalałby, gdybyś się z nami spoufalał, w końcu masz tam siedzieć w tej swojej serwerowni, jeść wafle ryżowe „kupiec” z jogobellą i dbać, żeby się nic nie wieszało, żeby lajki ładnie się klikały a awatarki z rajanami goslingami cieszyły oko.
    Ale serio.
    Najbardziej wypasiony wątek obchodzi roczek a Ty milczysz jak Aisa na prezentacji?! Rodzą się Twoi synowie a Ty nie możesz rzucić nam jakiegoś ochłapu? Jakiegoś posta, życzeń, czy chociażby wkleić swojego zdjęcia komunijnego? Bez kitu.

Wiem, że to czytasz. Jeśli nie Ty, to Twój zmiennik Marcin, co robi na umowę-zlecenie. To on Ci przekaże moją prośbą.
    Powiedz coś do nas. Zrzuć swój pancerz. Zdejmij maskę obojętności. Nie bój się pokazać swojego człowieczeństwa. Pewnie wplątałeś się kiedyś w jakąś nieprzyjemną rozmowę na WP i masz wstręt do udzielania się na forum. Ale na długie cykle Muzi, wyjdź ze swej samotni, odezwij się. Powiedz którą z nas cenisz za długie posty, którą za odwyk od wykrzykników a którą za najlepszy awatar. Powiedz coś o sobie – o wędkowaniu, o swojej pierwszej dziewczynie, której chciałeś zerwać wszystkie kwiaty na łące, o tym, że lubisz lasagne, choć przeważnie przypalasz sos beszamelowy. Przyznaj, że ukradkiem czytałeś Greya, że też lubisz tę piosenkę Pink, że uszkodziłeś kiedyś samochód o śmietnik.
    Już kiedyś spełniłeś moje marzenie. Pora, żebyś spełnił swoje.

Udziel się na „Plemniczce”.

Witajcie, witaj Olu_czeka!

Oczywiście chętnie udzielimy się na ponad rocznym wątku (wow!) i jednocześnie gratulujemy długich, owocnych, szczerych, zabawnych, czasem intrygujących rozmów na tym wątku! Jak już trafnie zauważyłyście, bez wyraźnego powodu nie lubimy Wam przeszkadzać, to jest Wasze miejsce i nie chcemy niepotrzebnie się udzielać. Jednak jesteśmy tutaj dla Was, więc na Waszą prośbę chętnie odzywamy się dziś do Was i z okazji urodzin tego wątku przyznamy się Wam w sekrecie do kilku rzeczy:
    - niestety nie śledzimy każdego Waszego posta, bo intensywnie pracujemy, aby spełnić wszystkie Wasze oczekiwania, wprowadzać do serwisu co raz to nowe funkcjonalności oraz ulepszać to co nam zgłaszacie (odnośnie wątku "OvuFriend" nad funkcją prasowania i sprzątania po remoncie jeszcze nie myśleliśmy, ale dziękujemy za sugestię, rozważymy... ;).
    - nasz programista lasagni nie lubi, ale pierogi z cielęciną i kurkami uwielbia,
    - kwiaty z łąki zrywał nie raz, teraz nie ma czasu,
    - różowego nie lubi (?!)
    - a z naszych obserwacji na prawdę dokłada wielu starań, aby wszystko zaprogramować tak, abyście były zadowolone (acha! na wędkowanie czasu też mu nie starcza...)
    - czy czytał Greya? Nie wiemy, bo nie chciał się przyznać...

Szczęśliwych cykli i miłego środowego popołudnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2013, 15:17

• Ilona Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Hej Ilonka :) no fajnie ze zakupy udane :) ja wczoraj byłam na poszukiwaniu kurtki..ale w żadna nie weszłam :( wiec jestem bez :( ale tesciowa ma taka jedna dość dużą ma mi ja przynieść :) oby mi stykła do końca :) a tu kurna taka zima strszą :(

Ja dzisiaj kupiłam w C&A i jeszcze trafiłam na 20% rabat także wyszło niecałe 50 euro :)
    XL. Jak masz gdzieś niedaleko ten sklep to polecam bo wybór jest duży i nie aż tak drogo.
    Chociaz jesli Twoja Tesciowa ma cos dla Ciebie to z drugiej strony po co kasę wydawać jak to tylko i tak jednorazowo.

Selena, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wow, padlam z wrażenia!! guru przemówilo :) :) chcialam polubić, ale nie da rady hehe

Ilona, magdzia26, Libra, Anoolka, Shagga_80, Spero, Selena, Rucia, Fedra, Kaja, zbikowa, Kfjatus, aisa, gocha04, Pismak lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i gdzie jest ta Olcia :)

Kurcze ale mnie zamurowało :) normalnie szczękę zbieram z podłogi. Nasz Wielki Ovu przemówił :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2013, 15:21

Ilona, magdzia26, Libra, a-koczek, Shagga_80, Spero, Selena, Fedra, Kfjatus, aisa, gocha04 lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jaja Ovu przemówił :)

Wowowowewiwiwewowooooooooooooooooooooooow

To moj odgłos zachwytu :)

magdzia26, Libra, a-koczek, Spero, Selena, Fedra, Kfjatus, aisa, gocha04, Pismak lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha i widzicie niedowiarki mówiłam że jak dostane 1000 lajka to ovu się odezwie :) :) :)

Ilona, plemniczka, Blondi22, Blondi22, Libra, Shagga_80, Spero, Selena, Fedra, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kto ma kontakt do oli niech ja szybko zawiadamia :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2013, 15:32

Blondi22, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA CIĘ KRĘCĘ :-)
    Ovu przemówił he he

OLA OLLLAAAAAAAAA OOOLLLLLAAAAAAAAAAA WIDZISZ TO !!!!!!!!!!!????????????

No nie mogę z wrażenia :-)

magdzia26, Ilona, Blondi22, Libra, Shagga_80, Spero, Selena, Fedra, aisa, gocha04 lubią tę wiadomość

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mnie też zaskoczenie wzięło :) woooow ;)

magdzia26, Blondi22, Selena, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz Ole poinformowałam Sms-em

AGA 30, magdzia26, Ola_czeka, Blondi22, Spero, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woooooooooooooooooooooooooooooooooow!

Nie no, w życiu nie zajdę w ciążę, starania z Ovufriendem są zbyt emocjonujące!!!

magdzia26, AGA 30, Blondi22, plemniczka, Ilona, kiti, a-koczek, Shagga_80, jeju, Effcia28, Spero, Selena, Rucia, Fedra, zbikowa, Kfjatus, aisa, gocha04 lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo.. Ja to wiem kiedy zajrzeć ;D
    Dziękujemy ovu że przemówiłeś :)

Cześć i niestety uciekam.. Zajrze pod wieczór zobaczyć co się dziś działo.
    A i powiem jeszcze, że prezentacja wyszła super :) więc powiedzenie o moim milczeniu na prezentacji staje się nieaktualne ;)
    Do potem dziołchy!

magdzia26, Ola_czeka, AGA 30, Blondi22, plemniczka, Ilona, Libra, a-koczek, Shagga_80, Spero, Selena, Rucia, Fedra, zbikowa, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała - dzięki za cynk o wpisie!

Koczek - dzięki za mail do OvuFrienda!

Laski ze wszystkich for(ów) - dzięki za wsparcie!

Mamo, Tato - dzięki, że nauczyliście mnie marzyć!

magdzia26, AGA 30, Blondi22, Ilona, Libra, a-koczek, Shagga_80, Effcia28, Spero, Selena, Rucia, Fedra, Kfjatus, aisa, gocha04, Gunia lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola jak potrafisz OVU skłonić do przemówienia to zajście w ciąże to pikuś myślę że masz to zagwarantowane :)

Ilona, Shagga_80, Selena, Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda że nie idzie Ovu posta polubić :/

Ale Ovu Bracie jak czytasz to :

LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!
    LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!LUBIĘ!!
    twoją odpowiedz :-) :-):-):-):-):-):-)

magdzia26, Blondi22, Ilona, Libra, a-koczek, Spero, Selena, Rucia, Fedra, Kfjatus, aisa, gocha04, Gunia lubią tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa jest! napisał ;) Olu jesteś megaaa! wyciągnęłas Ovufrienda z dziupli ;)

AGA 30, magdzia26, Blondi22, Ilona, Selena, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oli no i doczekałaś się głosu wielkiego Ovu :) tylko oddychaj głęboko żebyś nam nie padła z wrażenia.

magdzia26, Ilona, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jesteście fajni, Wy w OvuFriendzie!

Pierogi z jagnięciną? Fiu fiu jaki smakosz!

magdzia26, Ilona, Libra, Shagga_80, Effcia28, Spero, Rucia, Selena, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Oli no i doczekałaś się głosu wielkiego Ovu :) tylko oddychaj głęboko żebyś nam nie padła z wrażenia.

Za późno, padłam na klawiaturę kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Ilona, a-koczek, Shagga_80, Spero, Selena, Fedra, Kfjatus, aisa, Gunia lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola jesteś wielka. <3

magdzia26, Ola_czeka, Ilona, Spero, Selena, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

‹‹ 4247 4248 4249 4250 4251 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ