plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
http://www.forummlodych.pl/pl/projekty/xi-spotkanie-gospodarcze
"Mariusz Buk - od 8 lat freelancer i pracodawca, jeszcze w liceum w wieku 19 lat napisał i wydał książkę o programowaniu w Turbo Pascalu. Współpracuje z firmą Extreme Coding (www.extreme-coding.pl) w zakresie tworzenia specjalistycznego oprogramowania internetowego. Niedawno przy współpracy z absolwentką uczelni Stanford stworzył portal dla kobiet OvuFriend.pl."Effcia28, Libra, Shagga_80, mauysia, Rucia, Ilona, Fedra, Blondi22, Kfjatus, aisa, magdzia26, a-koczek, gocha04, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:http://www.forummlodych.pl/pl/projekty/xi-spotkanie-gospodarcze
"Mariusz Buk - od 8 lat freelancer i pracodawca, jeszcze w liceum w wieku 19 lat napisał i wydał książkę o programowaniu w Turbo Pascalu. Współpracuje z firmą Extreme Coding (www.extreme-coding.pl) w zakresie tworzenia specjalistycznego oprogramowania internetowego. Niedawno przy współpracy z absolwentką uczelni Stanford stworzył portal dla kobiet OvuFriend.pl."Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
W godz. kiedy ovu zaszczycił nas obecnością tu na forum ja leżałam jak kłoda z wywieszonym językiem, bo dopadła mnie moja kochana nerwica! 1,5 godziny drzemki i jest nieco lepiej...wezmę się za coś w domku znowu, by zająć czas i myśli...czekam aż się @ rozkręci a tu echo, nic...muszę się trochę pogimnastykować
-
Olu- chylę czoła nad Twoją niezaprzeczalną umiejętnością żebractwa
No żeby się OvuFriend odezwał...takie rzeczy to tylko na "plemniczce..."
Ja wróciłam właśnie od fryzjerana szczęście zadowolona
Shagguś- dziękuje :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2013, 17:52
Ilona, Kaja, Fedra, zbikowa, Blondi22, Kfjatus, aisa, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Shaggusia ja też chce linka może tym razem będę karmiła piersią więc się nada ??
Czy któraś wie na której stronie jest przepis pizzy Kopciuszkowej ? bo nie spisałama teraz nie mogę tego odszukać
-
nick nieaktualnyWitam kochane,
Łooo cóż tu się działo! nie wierzę! Posikana i popłakana odpisuje.
Ola też czekam na ten Twój jubileuszowy pięciotysięcznik. A jak OF faktycznie ogarnie mi mieszkanie to nie opuszczę Ovu na krok!
Magdzia, to weź mi ciążę przepowiedz może coooo??
Selenka śliczny brzuszek. mmmm...
Jeju kategorycznie nie zgadzam się na zimę stulecia BO po 1 mój diesel nie pali przy -30, po 2 -5 to już jest zdecydowanie wystarczająco niska temperatur i przy nizzych się nie da funkcjonowac, a po 3 i jakze oczywiste, to nie po to nie mieszkam na Syberii, żeby mi tu takie temperatury się pojawiały. Ot co.
Muza fajna
A ja rano na uczelnię pobiegłam, oczywiście dziś mało konstruktywny dzień, ale jutro będzie lepiej. Jak wróciłam to obiad trzeba było zrobić, bo książę brudny po łokcie w zaprawie. Zrobiłam zapiekankę ziemniaczaną z kurczakiem, cebulką i pieczarkami. Zaskoczona jestem, ale było pycha. pierwszy raz robiłam i w sumie kompletnie intuicyjnie, bo nic mi się w necie nie chciało szukać.
I jeszcze jedna rzecz. Fedra dziękuję za idealne wyznaczenie terminu @. możemy rozpocząć kolejny cykl teraz termin gdzieś około 2.11.
Dziękuję za uwagę
P.S. Shagga jak tam lokator mały? puka już troszkę, czy kompletnie nie zainteresowany wyjściem?Selena, Ilona, Fedra, Shagga_80, Libra, zbikowa, Blondi22, aisa, Rucia, a-koczek, a-koczek lubią tę wiadomość
-
O ja pierdziu !!! Specjalnie przerwalam swoją drzemkę obok Henia żeby przekonać się czy to prawda... Ola dokonałaś niemozliwego!!! Chylę czoła...
Shagguś, nie zagladalam jeszcze na priva ale mam nadzieję że mi też wysłałaś linki. Wieczorkiem sobie spojrzę.
Kurde ale miałyście dziś emocje! Nasze dzisiejsze odebranie aktu urodzenia H z urzędu (główna atrakcja dnia) odpada w przedbiegach...Selena, Rucia, Ilona, Fedra, Libra, Blondi22, Kfjatus, aisa, aisa, magdzia26, a-koczek, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No Ola
wreszcie udało Ci się
wywołać Ovufrienda
super
wiedziałam że Tobie nie odmówi
no aż przerwałam robienie kolacji
jak mi m przyszedł do kuchni i pyta co to znaczy że ovu przemówił..
zobaczył wpis Plemniczki na osi czasu na fb
Ilona, plemniczka, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no dobra, tak szybko bo mi sie kukurydza gotuje.
dostałam skierowanie na hormony, prolaktyne mam zrobic tylko później, ma być na 7 dni przed @ ( taa eche, ciekawe kiedy to) pytałam czy moge zrobić teraz skoro jestem tuż przed @, ale mają być wszystkie badania w jednym cyklu. więc teraz modlić sie, żeby mnie szybko zalało (nie wierzę, nie wierzę że to piszę) bo muszę 3 dnia @ zrobić badania i chciałabym już 10 października iść do doktóra z wynikami. a jeszcze bardziej spieszy mi się z @ bo 11.10 lece na włajaże robić dzieciory. z których i tak pewnie nic nie wyjdzie, bo bede przed owulacją. ciągle coś.
a i własnie sie pokłóciliśmy więc nie mam ochoty nigdzie lecieć!
co za buce z tych chłopów.
ide po tą kukurydze.
może później poczytam co u was i troche zagadam, bo tak ciągle o sobie to nie ładnie. do potem, buziakiShagga_80, Libra, Kfjatus, Spero, aisa, Rucia, magdzia26, gocha04, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Olka gratuluję osiągniętego celu z OvuGuru
ja jeszcze z portalu twojedni.pl pamiętam ze tam się wypowiadała Dziewczyna ze chce właśnie stworzyć taką stronę ale ze wszystko jest w przygotowaniu więc myślę ze to właśnie Onaa ze tamta strona szybko zamilkła i nic się na niej nie działo to siłą rzeczy trafiłam tutaj i nie załuję tego
Chciałam jeszcze dodać że wszystkie Wasze brzuszko są bardzo ładne...
Nie lubię @ - to do tych które @ własnie nawiedziła...
Aga bardzo ładnie Ci w tej sukience...
Czytam Was cały czas ale sie nie dozywam przepraszam ale jakoś ostatnio nie ma weny
I tym oto akcentem zyczę Wam miłej nocki
p.s. OvuGuru dzięki ze się odezwałeś bo jakoś mi się nie uśmiechało pisać do Ciebie 10 wiadomości dziennieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2013, 19:10
Ilona, Blondi22, Selena, Kfjatus, Spero, aisa, Rucia, magdzia26, a-koczek, gocha04, Gunia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
BellaRosa............1.......24lata.........córcia Ala 17.06.2013…lubelskie
she......................6.......35lat...........córcia Maja 21.06.2013........pomorskie
gadgeta..............13......32lata.........synuś Kubuś 11.07.2013........kuj-pom
Mała……………..4……30lat……….synuś Xavierek…04.08.2013….świętkorzyskie
Dora.....................2......30lat...........córcia Róża 09.09.2013…..pomorskie
mauysia................5......31lat...........synuś Heniu 26.09.2013........wielkopolskie
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
Rucia....................17....27lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
Karoam..................3......27lat………FASOLINKA.......egipt (19.12.2013)
Plemniczka............2......29lat...........FASOLINKA……śląskie (19.01.2014)
Ilona……………....12…..30lat………FASOLINKA.......Niemcy (29.01.2014)
Selena ................18.....25lat..........FASOLINKA........podkarpackie (02.02.2014)
Blondi22................1....23lat.............FASOLINKA.........mazowieckie (26.01.2014)
Effcia...................5.......29lat...........FASOLINKA...........wielkopolskie (25.02.2014)
Aisa…………..…....7 .…28lata…..FASOLINKA.….Szwecja
Kaja.......................7......32lat……..FASOLINKA….…..pomorskie (11.05.2014)
…..
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie - po terminie
sylwia1985 ...........14....28lat ………05.10................podkarpackie
Kfjatus...................12......26lat............09.10.................mazowieckie
Dodi.......................3......29lat............09.10...................śląskie
Beata……………...10……29lat………..11.10…………mazowieckie
kiti.........................11......25lat…….….20.10……….….małopolskie
a-koczek………....15 .…32lata……..26.10……………war-maz
Muska....................10…..31lat...........01.11..............dolnośląskie
Spero...................14.......23lat............02.11...................śląskie
Jeju......................10......31 lat..........02.11..................opolskie
Gunia....................10......30 lat..........09.11..................podlaskie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2013, 20:55
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi