X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide spac bo mnie cos ostatnio zmula i caly czas jestem spiaca

milej nocki

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Shagga - myślisz że Stary nie skusi się żeby się zobaczyć z Tobą i Igorkiem? acha i tłumacz się gęsto czemu polubiłaś mój post o tym że odchodzę z forum? HMMMM?
    I TYLKO JEDNA JEDYNA MALA NAPISAŁA ŻEBYM ZOSTAŁA, JAK ZAGROZIŁAM ŻE ODCHODZĘ. foch.
    yyyyyyyyyyy.....nie mam nic na swoją obronę :( nie wiem czemu polubiłam :( Aż musiałaś sięgnąć wstecz by poczytać co to był za post :( WYBACZ!! I....NIE ODCHODŹ!
    A co do pierwszego pytania...hmm, jak dalej Stary będzie taki obojętny dla mnie jak teraz to nawet do porodu Go nie zabiorę...a jeśli już poprawi się i do porodu będzie jechał ze mną, to nie będzie ubolewał,że zobaczy mnie potem dopiero za 2 doby...Z Kubą było tak,że urodziłam w sobotę w południe (będąc w Szpitalu od jakiejś 1 godziny w nocy), pojechał do domu niedługo po "rozpakowaniu", na drugi dzień przyjechał z rodzicami, zabawił może z godzinę w sumie (wymieniając się z Teściami i moimi rodzicami,bo w tym Szpitalu jest limit 2 osoby odwiedzające na raz!) , w poniedziałek nie przyjechał, a przyjechał we wtorek po nas...na co też musiałam czekać,bo był tego dnia w pracy, więc nie mógł wyjśc wtedy kiedy ja chciałam, a kiey mógł...teraz będzie miał w domu Kubę więc tymbardziej za mną tęsknić nie będzie...a co do Igorka,to obym się myliła...ale czuję,że będzie tym mniej kochanym przez Niego...takie mam przeczucie,gdy słucham co On mówi na różne choćby pośrednio związane tematy....

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga, mam nadzieję, że tak nie będzie. Ba jestem pewna że Stary zakocha się w małym tak jak w Kubie, nie zadreczaj sie takimi myslami.
    no i ja żartowałam z tym tłumaczeniem się! sero, nie ma sie czym przejmować. Dobrej nocy Laseczko! :*

aisa, Ilona, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko, Shagga nawet takk nie mów! Może teraz tak się Twój M. nie ekscytuje, ale przecież jak zobaczy swojego synka to nie będzie mógł go mniej kochać. Kurczę, aż mnie ciary przeszły. Mimo, że byłam pierworodna i podobno ojciec się cieszył, że ma córkę a nie syna(bo w rodzinie sami chłopcy) to jak się siostra urodziła to zawsze byłam ta gorsza. To jest coś niewyobrażalnego. Na prawdę z całego serca chcę żebyś się myliła. Boże jak mi się przykro zrobiło...

Kfjatus lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gdzie kupić najtańsze prezerwatywy :-)
    Wiem że nie używacie ale kiedych chyba tak :/ Potrzebuję ok 18 szt :-)

a-koczek, Blondi22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szaguś może to szok poporodowy u twojego chłopa za pierwszym razem był :/ Teraz pewnie szok przedporodowy ma że się tak zachowuję ale myślę że po porodzie będzie jak nowo narodzony ten twój M :-)

• aisa Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczku, trzymam kciuki za piątkowy przegląd!

Ilona, dzięki za kciukasy i gratki

Aga, kiecka super

Muśka, nie lubie Twojej @, niech spada i nie wraca na długo!
    Tych do których też przyszła... to niech spada.

Selena, brzucho superaśny!

Żbiku, fajnie, że wizyta u endo zaklepana. To oby zalało Cię w odpowiednim czasie. Dobrze, że nie poszłaś nigdzie z forum. No i oby sytuacja z Pięknym szybko wróciła do normy!

Sylwia, trzymam kciuki za progesteron

Shagga, mam nadzieję, że Stary okaże się bardziej "ogarnięty" i uczuciowy, oby pozytywnie Cię zaskoczył!

Ola, jesteś super! Jutro znów wielki dzień, dziś ovu przemówił a jutro Twój 5000 post... Dzieje się, oj dzieje :)

Dobrej nocy!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2013, 23:09

zbikowa, AGA 30, Kfjatus, Ilona, magdzia26, a-koczek, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc miłej nocki :-)

a-koczek, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2013, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Czyżby to byl ten dzień? Niemozliwe... To dzis? :D jestem pierwsza!
    W takim razie wstawac, w dwuszeregu zbiurka, kolejno odlicz! :D
    Dobra, troche mnie poniosło :)

Milego dnia kochane. Spadam na zajecia, do wieczorka :*

Ilona, magdzia26, a-koczek, Blondi22, kopciuszek126, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2013, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raz!;D
    Dzień Dobry, miłego dnia

Ilona, magdzia26, Rucia, a-koczek, Spero, Blondi22, kopciuszek126, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 3 października 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dwa :)
    Dzień dobry :)

Libra, magdzia26, Rucia, Spero, Blondi22, Blondi22, kopciuszek126, aisa, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 3 października 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Aga niestety Ci nie pomogę w tym temacie! :P A masz zamiar przyczepić do parasola te prezerwatywy? Czy jeszcze coś innego?
    Żbikuś ja jak czytałam z dużym opóźnieniem Wasze wypowiedzi- to i tak wiedziałam, że nas nie zostawisz na pastwę losu :)
    Ola gratuluje kontaktów z OvugGuru! Jesteś Boska i to ja powiedziałam, że mi się kojarzysz z Kasią z MjM
    A- Kocku gratuluję owocnego przemówienia do Ofurienda, można uznać, że jesteś stworzona do misji specjalnych :)
    Sylwuś ja mam nadzieję, ze Wam się wreszcie udało!!! :)
    Kajuś życzę mało dokuczliwych mdłości!
    Mauysiu Twój Syn nowonarodzony jest przesłodki, przecudowny, prześliczny! :)
    Shagga a ja mam nadzieję, na koniec tych Waszych cichych dni. Uważam, że czas to skończyć! Igor jeszcze nie wychodzi, bo czeka aż się pogodzicie! :) No więc jako rodzice dziecku odmawiać nie powinniście :D
    Aisko gratuluję super prezentacji! Jestem z Ciebie taaaaaaaka dumna! :)
    Spero jak nas tak ustawiasz, to co to będzie kiedyś z dzieciakami :P Gorzej jak będzie nieparzyście :P
    Rutka co tam u Kini> Jak idzie nauka w klasie trzeciej? Czy już są jakieś sukcesy? :)
    Selenko ładny masz ten brzuszek! :)
    Muska życzę dużo siły i lepszego humoru! :*
    Fedra odzywaj się codziennie! To Twój obowiązek jako specjalistki czuwającej nad wszystkim :D
    Sandra mam tak jak Ty- zero wolnego czasu i masę zajęć...ale damy radę :*
    Karoam dobrze, ze jesteś zadowolona z fryzury- poproszę o foto! :)
    Kierzynka widzę, że się zadomowiłaś! Fajnie tu u nas prawda? :)
    Blodni a Ty jak się czujesz? Nie masz ciążowych dolegliwości?
    Wszystkim życzę dużo słonka i dobrego humoru!
    Ja zmykam do pracy, dziś ciężki dzień! Ale chociaż się ładnie ubrałam i umalowałam na poprawę humoru i dodanie sobie energii :D Ot taki kobiecy trik, by się nie załamywać!

Ilona, Sandraa, Rucia, Libra, a-koczek, Spero, AGA 30, mauysia, Blondi22, kopciuszek126, aisa, Fedra, Gunia, Pismak lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 3 października 2013, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Schagga mam nadzieje, ze jednak będzie inaczej niż piszesz i ze Twój M sie nawrócić. Moze teraz tak przeżywa nadejście nowego członka rodziny. Oby. Pewnie jak Igorek sie urodzi to pokocha go równie mocno jak Kubusia :)
    Będzie dobrze. Zobaczysz :)

magdzia26, kopciuszek126, aisa, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2013, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! Cztery :)

Żbiku - skrzypaczka faktycznie jest nieziemska. Pierwszy raz usłyszałam o niej w DDTVN.
    Kfjatus - naturalnie, że wszystko u Kini dobrze :P Same 5 i 6 no i znowu ma reprezentować szkołę na konkursie recytatorskim 12 października w Warszawie. Ale jakoś na razie cisza. Ach no i nie mówiłam Wam, że zaczęła tańczyć Hip-Hop :)

To idę po śniadanie :)

Ilona, Sandraa, magdzia26, Libra, a-koczek, zbikowa, Spero, Blondi22, kopciuszek126, aisa, Kfjatus, Kfjatus, gocha04, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggi jak tak czytam o twoim starym, to krew mnie zalewa.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2013, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olu kochanie DZIEŃ DOBRY trol.png

foel.jpg

Ilona, Sandraa, magdzia26, magdzia26, magdzia26, Spero, a-koczek, AGA 30, mauysia, Blondi22, karoam, kopciuszek126, Kfjatus, plemniczka, Fedra, Pismak lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 3 października 2013, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Olu kochanie DZIEŃ DOBRY trol.png

foel.jpg

Hehehe :)
    Super fotka ale to chyba nie geju?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Dziewczyny gdzie kupić najtańsze prezerwatywy :-)
    Wiem że nie używacie ale kiedych chyba tak :/ Potrzebuję ok 18 szt :-)
    najtaniej jest przez internet... ale masz za mało czasu
    jak masz Lidla w pobliżu - tam są w miarę tanie

AGA 30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonko nie to nie Geju, ale wiem jak ola bardzo kocha koty, więc postanowiłam codziennie zasypywać Ją tymi cudownymi zwierzakami 8)

magdzia26, Sandraa, Ilona, Spero, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 3 października 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) Pięć :D

Libra, Ilona, Spero, aisa, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
‹‹ 4254 4255 4256 4257 4258 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ