plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Shagga - myślisz że Stary nie skusi się żeby się zobaczyć z Tobą i Igorkiem? acha i tłumacz się gęsto czemu polubiłaś mój post o tym że odchodzę z forum? HMMMM?
I TYLKO JEDNA JEDYNA MALA NAPISAŁA ŻEBYM ZOSTAŁA, JAK ZAGROZIŁAM ŻE ODCHODZĘ. foch.nie wiem czemu polubiłam
Aż musiałaś sięgnąć wstecz by poczytać co to był za post
WYBACZ!! I....NIE ODCHODŹ!
A co do pierwszego pytania...hmm, jak dalej Stary będzie taki obojętny dla mnie jak teraz to nawet do porodu Go nie zabiorę...a jeśli już poprawi się i do porodu będzie jechał ze mną, to nie będzie ubolewał,że zobaczy mnie potem dopiero za 2 doby...Z Kubą było tak,że urodziłam w sobotę w południe (będąc w Szpitalu od jakiejś 1 godziny w nocy), pojechał do domu niedługo po "rozpakowaniu", na drugi dzień przyjechał z rodzicami, zabawił może z godzinę w sumie (wymieniając się z Teściami i moimi rodzicami,bo w tym Szpitalu jest limit 2 osoby odwiedzające na raz!) , w poniedziałek nie przyjechał, a przyjechał we wtorek po nas...na co też musiałam czekać,bo był tego dnia w pracy, więc nie mógł wyjśc wtedy kiedy ja chciałam, a kiey mógł...teraz będzie miał w domu Kubę więc tymbardziej za mną tęsknić nie będzie...a co do Igorka,to obym się myliła...ale czuję,że będzie tym mniej kochanym przez Niego...takie mam przeczucie,gdy słucham co On mówi na różne choćby pośrednio związane tematy.... -
Shagga, mam nadzieję, że tak nie będzie. Ba jestem pewna że Stary zakocha się w małym tak jak w Kubie, nie zadreczaj sie takimi myslami.
no i ja żartowałam z tym tłumaczeniem się! sero, nie ma sie czym przejmować. Dobrej nocy Laseczko! :*aisa, Ilona, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatko, Shagga nawet takk nie mów! Może teraz tak się Twój M. nie ekscytuje, ale przecież jak zobaczy swojego synka to nie będzie mógł go mniej kochać. Kurczę, aż mnie ciary przeszły. Mimo, że byłam pierworodna i podobno ojciec się cieszył, że ma córkę a nie syna(bo w rodzinie sami chłopcy) to jak się siostra urodziła to zawsze byłam ta gorsza. To jest coś niewyobrażalnego. Na prawdę z całego serca chcę żebyś się myliła. Boże jak mi się przykro zrobiło...
Kfjatus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Koczku, trzymam kciuki za piątkowy przegląd!
Ilona, dzięki za kciukasy i gratki
Aga, kiecka super
Muśka, nie lubie Twojej @, niech spada i nie wraca na długo!
Tych do których też przyszła... to niech spada.
Selena, brzucho superaśny!
Żbiku, fajnie, że wizyta u endo zaklepana. To oby zalało Cię w odpowiednim czasie. Dobrze, że nie poszłaś nigdzie z forum. No i oby sytuacja z Pięknym szybko wróciła do normy!
Sylwia, trzymam kciuki za progesteron
Shagga, mam nadzieję, że Stary okaże się bardziej "ogarnięty" i uczuciowy, oby pozytywnie Cię zaskoczył!
Ola, jesteś super! Jutro znów wielki dzień, dziś ovu przemówił a jutro Twój 5000 post... Dzieje się, oj dzieje
Dobrej nocy!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2013, 23:09
zbikowa, AGA 30, Kfjatus, Ilona, magdzia26, a-koczek, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Czyżby to byl ten dzień? Niemozliwe... To dzis?jestem pierwsza!
W takim razie wstawac, w dwuszeregu zbiurka, kolejno odlicz!
Dobra, troche mnie poniosło
Milego dnia kochane. Spadam na zajecia, do wieczorka :*Ilona, magdzia26, a-koczek, Blondi22, kopciuszek126, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Aga niestety Ci nie pomogę w tym temacie!A masz zamiar przyczepić do parasola te prezerwatywy? Czy jeszcze coś innego?
Żbikuś ja jak czytałam z dużym opóźnieniem Wasze wypowiedzi- to i tak wiedziałam, że nas nie zostawisz na pastwę losu
Ola gratuluje kontaktów z OvugGuru! Jesteś Boska i to ja powiedziałam, że mi się kojarzysz z Kasią z MjM
A- Kocku gratuluję owocnego przemówienia do Ofurienda, można uznać, że jesteś stworzona do misji specjalnych
Sylwuś ja mam nadzieję, ze Wam się wreszcie udało!!!
Kajuś życzę mało dokuczliwych mdłości!
Mauysiu Twój Syn nowonarodzony jest przesłodki, przecudowny, prześliczny!
Shagga a ja mam nadzieję, na koniec tych Waszych cichych dni. Uważam, że czas to skończyć! Igor jeszcze nie wychodzi, bo czeka aż się pogodzicie!No więc jako rodzice dziecku odmawiać nie powinniście
Aisko gratuluję super prezentacji! Jestem z Ciebie taaaaaaaka dumna!
Spero jak nas tak ustawiasz, to co to będzie kiedyś z dzieciakamiGorzej jak będzie nieparzyście
Rutka co tam u Kini> Jak idzie nauka w klasie trzeciej? Czy już są jakieś sukcesy?
Selenko ładny masz ten brzuszek!
Muska życzę dużo siły i lepszego humoru! :*
Fedra odzywaj się codziennie! To Twój obowiązek jako specjalistki czuwającej nad wszystkim
Sandra mam tak jak Ty- zero wolnego czasu i masę zajęć...ale damy radę :*
Karoam dobrze, ze jesteś zadowolona z fryzury- poproszę o foto!
Kierzynka widzę, że się zadomowiłaś! Fajnie tu u nas prawda?
Blodni a Ty jak się czujesz? Nie masz ciążowych dolegliwości?
Wszystkim życzę dużo słonka i dobrego humoru!
Ja zmykam do pracy, dziś ciężki dzień! Ale chociaż się ładnie ubrałam i umalowałam na poprawę humoru i dodanie sobie energiiOt taki kobiecy trik, by się nie załamywać!
Ilona, Sandraa, Rucia, Libra, a-koczek, Spero, AGA 30, mauysia, Blondi22, kopciuszek126, aisa, Fedra, Gunia, Pismak lubią tę wiadomość
-
Schagga mam nadzieje, ze jednak będzie inaczej niż piszesz i ze Twój M sie nawrócić. Moze teraz tak przeżywa nadejście nowego członka rodziny. Oby. Pewnie jak Igorek sie urodzi to pokocha go równie mocno jak Kubusia
Będzie dobrze. Zobaczyszmagdzia26, kopciuszek126, aisa, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyDzień dobry! Cztery
Żbiku - skrzypaczka faktycznie jest nieziemska. Pierwszy raz usłyszałam o niej w DDTVN.
Kfjatus - naturalnie, że wszystko u Kini dobrzeSame 5 i 6 no i znowu ma reprezentować szkołę na konkursie recytatorskim 12 października w Warszawie. Ale jakoś na razie cisza. Ach no i nie mówiłam Wam, że zaczęła tańczyć Hip-Hop
To idę po śniadanie
Ilona, Sandraa, magdzia26, Libra, a-koczek, zbikowa, Spero, Blondi22, kopciuszek126, aisa, Kfjatus, Kfjatus, gocha04, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Dziewczyny gdzie kupić najtańsze prezerwatywy
Wiem że nie używacie ale kiedych chyba takPotrzebuję ok 18 szt
jak masz Lidla w pobliżu - tam są w miarę tanieAGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny