X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 3 października 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim:)
    Rucia świetna poza tego kotka(powiem szczerze ze kiedy nie lubiłam kotów a teraz się przekonuje pomału do nich)
    Aga... Sprawdź w biedronce, albo w innym hipermarkecie.
    ja czekam na obchod no i zjem śniadanko bo glodna jestem jak nie wiem.
    Odezwę się potem.

Paaaaaaa:)

Libra, Rucia, magdzia26, Ilona, Spero, AGA 30, aisa, Kfjatus, Fedra, Pismak lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 3 października 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze że będzie się dzisiaj znowu działo...
    Ola wczoraj tylko wspomniała o 5000-nym poście i znikła...żeby potrzymac nas w napieciu ...ach ta Ola :P pewnie napisze posta na dwie strony :P

Ilona, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 3 października 2013, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was kochane staraczki.

Mysłałam ze jak zajrzę dizs to 5000 juz będzie - a tu nic normalne zero. ale jeszcze poczekam.

czyli Ovufriend to dwie płci tez fajnie.

Fedra wpadłam na pomysł. Ty szukasz pracy a nie pomyślałaś czasem żeby cv wysłać do ovufrienda? Np. jako specjaklista doradca a nawet moderato w koncu nikt od ciebie lepiej sie nie zna na tym co nie?

Shagus jak to w każdym małżenstwie bywa raz jest dobrze raz źle mężczyzn nie zrozumiemy nigdy w chwili kiedy nam wydaje sie ze wykazuja brak zainteresowania i uczuć im wydaje sie ze akurat w tym momenice najbardzej nam je okazują. Kochana najwążniejsze jest to że dla ciebie to nie bedzie miało róznicy i obu chłopaków kochasz ponad zycie.

Sandraa, Libra, magdzia26, Ilona, Spero, kopciuszek126, aisa, Kfjatus, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 3 października 2013, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lachy mam newsa! Ola jutro wraca do tych pagorkow lesnych, do tych łąk zielonych ( no dobra to o Litwie a wraca na wioche pod krk.) I z tego powodu pakuje dzis manele i jej nie bedzie :-)
    Zostawila jednak wiadomosc spspecjalna do Rutki "przekaz jej ze moj kursor nie postanie na plemniczce dopuki to wlochate paskudztwo nie zniknie" koniec cytatu.

Alez sie ciesze :-) (ze wraca a nie ze bedzie dzis troche spokoju od tej wariatki)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2013, 09:06

a-koczek, Libra, magdzia26, Ilona, Shagga_80, Selena, mauysia, Blondi22, Rucia, Sandraa, kopciuszek126, aisa, Effcia28, Spero, Kfjatus, plemniczka, Fedra, Gunia, Pismak lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Lachy mam newsa! Ola jutro wraca do tych pagorkow lesnych, do tych łąk zielonych ( no dobra to o Litwie a wraca na wioche pod krk.) I z tego powodu pakuje dzis manele i jej nie bedzie :-)
    Zostawila jednak wiadomosc spspecjalna do Rutki "przekaz jej ze moj kursor nie postanie na plemniczce dopuki to wlochate paskudztwo nie zniknie" koniec cytatu.

Alez sie ciesze :-) (ze wraca a nie ze bedzie dzis troche spokoju od tej wariatki)
    HEHEHE... no to sobie dzisiaj intensywnie popracuję;D

zbikowa, magdzia26, Ilona, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2013, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, jeżeli dobrze kojarzę, to chyba Ciebie męczył metaliczny posmak w ustach? Co zrobiłaś, żeby to złagodzić/pozbyć się? Jak któraś ma jakąś metodę, to ja poproszę

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 3 października 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To że Olka się pakuje to nie zwalnia jej z napisania 5000. Mogłaby cos skrobnąć.

magdzia26, Spero, Fedra lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 3 października 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Aga, jeżeli dobrze kojarzę, to chyba Ciebie męczył metaliczny posmak w ustach? Co zrobiłaś, żeby to złagodzić/pozbyć się? Jak któraś ma jakąś metodę, to ja poproszę
    Ja prpopnuje cos profilaktycznie antykorozyjnego. Podobno WD40 jest gites :p

Ilona, a-koczek, Selena, Spero, magdzia26, Rucia, Sandraa, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2013, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    To że Olka się pakuje to nie zwalnia jej z napisania 5000. Mogłaby cos skrobnąć.
    Dokładnie! Bodajże 2 dni temu wytykała cos podobnego Oviemu, że mogły się pokusić o krótką przemowę z okazji roczu wątku... No bez kitu! W natłoku obowiązków wyskrobała by chwile na wysmarowanie 5000-posta! Inaczej pozostanie, że "przyganiał kocioł garnkowi, a sam swawoli";P

a-koczek, Shagga_80, Spero, magdzia26, Blondi22, Effcia28, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Ja prpopnuje cos profilaktycznie antykorozyjnego. Podobno WD40 jest gites :p
    tak... zrozumiałam... stara jestem, rdzewieję i sypię się;)sesese

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2013, 09:31

a-koczek, Shagga_80, Selena, zbikowa, magdzia26, Ilona, Blondi22, aisa, Spero, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 3 października 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam laski z Nebraski ja dziś wolne sobie zrobiłam aż do poniedziałku odpoczywam .....

Olka powinnas w polityce pracować masz przebicie .....

magdzia26, Ilona, Blondi22, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 3 października 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Witam laski z Nebraski ja dziś wolne sobie zrobiłam aż do poniedziałku odpoczywam .....

Olka powinnas w polityce pracować masz przebicie .....
    jakby się załapała do tej polityki to ja na zrecznika jej sie piszę

Fedra lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 3 października 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wes mi nie ublizaj ty to laska jesteś jak ta lala

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 3 października 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    jakby się załapała do tej polityki to ja na zrecznika jej sie piszę

To ja w bufecie politycznym chce być :-):-):-):-)

magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki...i odmeldowuję się..brak mi nastroju i weny .
    Fajnie że Olka wraca do Ojczyzny i tą myślą się żegnamy!

Rucia, Ilona, Blondi22, Kaja, kopciuszek126, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry laseczki :-)
    Libra samo przeszło mi ten smak jak @ przyszła :/
    No to do Lidla po kondomy pojadę :/
    A potrzene mi sa do wkładu do parasola bo będzie 18 karteczek z życzeniami 18 banknotów 10zł 18 prezerwatyw jakieś płatki kwiatów parę maleńkich cukierków i wszystko w złożonym parasolu :-)
    Jak go solenizantka otworzy a ma to zrobić wysoko nad głową to jej deszcz pieniędzy zabezpieczeń życzeń i słodyczy spadnie :-)

Dobra lecę na zakupy bo o 14 chcemy ruszać :-)
    Pózniej zajrzę jeszcze :-)

Libra, magdzia26, Ilona, Blondi22, Kaja, Sandraa, a-koczek, kopciuszek126, aisa, Spero, Kfjatus, gocha04, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Libra wes mi nie ublizaj ty to laska jesteś jak ta lala
    hmmm... nie jestem laską... faktem jest, że mój chłopek roztropek jest starszy ode mnie i nie długo zaśpiewam mu "40 lat minęło... to piękny wiek", ale porusza się samodzielnie i nie stanowię dla niego wsparcia, oparcia... no ale jestem jego podporą życiową - tak w przenośni;P
    a wieku nie ma co ukrywać... z roku na rok starzeję się fizycznie, ale za to duchowo młodnieję:D

Shaggunia:*przytulaski

magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Libra samo przeszło mi ten smak jak @ przyszła :/
    weź mnie nie załamuj, że jeszcze tydzień będę się męczyć?!?!?

• mauysia Autorytet

Wysłany: 3 października 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:

No nie wierzę, Ola walnęła ortografa????

Libra, magdzia26, Ilona, Sandraa, Spero, Kfjatus, Fedra, Gunia, Pismak lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 3 października 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Przyznam bez bicia, że nie ogarniam forum od wczorajszego popołudnia... Przeleciałam po łebkach...

Dziś weszłam na wagę i jestem już tylko 9 kg na plusie w stosunku do wagi sprzed ciąży (czyli 9 kg już ze mnie zeszło :) )

Libra, magdzia26, Selena, Rucia, Ilona, Blondi22, Kaja, Sandraa, kopciuszek126, Effcia28, aisa, Spero, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 4255 4256 4257 4258 4259 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ