plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry wszystkim:)
Rucia świetna poza tego kotka(powiem szczerze ze kiedy nie lubiłam kotów a teraz się przekonuje pomału do nich)
Aga... Sprawdź w biedronce, albo w innym hipermarkecie.
ja czekam na obchod no i zjem śniadanko bo glodna jestem jak nie wiem.
Odezwę się potem.
Paaaaaaa:)
Libra, Rucia, magdzia26, Ilona, Spero, AGA 30, aisa, Kfjatus, Fedra, Pismak lubią tę wiadomość
-
Widze że będzie się dzisiaj znowu działo...
Ola wczoraj tylko wspomniała o 5000-nym poście i znikła...żeby potrzymac nas w napieciu ...ach ta Ola
pewnie napisze posta na dwie strony
Ilona, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witam was kochane staraczki.
Mysłałam ze jak zajrzę dizs to 5000 juz będzie - a tu nic normalne zero. ale jeszcze poczekam.
czyli Ovufriend to dwie płci tez fajnie.
Fedra wpadłam na pomysł. Ty szukasz pracy a nie pomyślałaś czasem żeby cv wysłać do ovufrienda? Np. jako specjaklista doradca a nawet moderato w koncu nikt od ciebie lepiej sie nie zna na tym co nie?
Shagus jak to w każdym małżenstwie bywa raz jest dobrze raz źle mężczyzn nie zrozumiemy nigdy w chwili kiedy nam wydaje sie ze wykazuja brak zainteresowania i uczuć im wydaje sie ze akurat w tym momenice najbardzej nam je okazują. Kochana najwążniejsze jest to że dla ciebie to nie bedzie miało róznicy i obu chłopaków kochasz ponad zycie.
Sandraa, Libra, magdzia26, Ilona, Spero, kopciuszek126, aisa, Kfjatus, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
Lachy mam newsa! Ola jutro wraca do tych pagorkow lesnych, do tych łąk zielonych ( no dobra to o Litwie a wraca na wioche pod krk.) I z tego powodu pakuje dzis manele i jej nie bedzie

Zostawila jednak wiadomosc spspecjalna do Rutki "przekaz jej ze moj kursor nie postanie na plemniczce dopuki to wlochate paskudztwo nie zniknie" koniec cytatu.
Alez sie ciesze
(ze wraca a nie ze bedzie dzis troche spokoju od tej wariatki)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2013, 09:06
a-koczek, Libra, magdzia26, Ilona, Shagga_80, Selena, mauysia, Blondi22, Rucia, Sandraa, kopciuszek126, aisa, Effcia28, Spero, Kfjatus, plemniczka, Fedra, Gunia, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHEHEHE... no to sobie dzisiaj intensywnie popracujęzbikowa wrote:Lachy mam newsa! Ola jutro wraca do tych pagorkow lesnych, do tych łąk zielonych ( no dobra to o Litwie a wraca na wioche pod krk.) I z tego powodu pakuje dzis manele i jej nie bedzie

Zostawila jednak wiadomosc spspecjalna do Rutki "przekaz jej ze moj kursor nie postanie na plemniczce dopuki to wlochate paskudztwo nie zniknie" koniec cytatu.
Alez sie ciesze
zbikowa, magdzia26, Ilona, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja prpopnuje cos profilaktycznie antykorozyjnego. Podobno WD40 jest gites :pLibra wrote:Aga, jeżeli dobrze kojarzę, to chyba Ciebie męczył metaliczny posmak w ustach? Co zrobiłaś, żeby to złagodzić/pozbyć się? Jak któraś ma jakąś metodę, to ja poproszę
Ilona, a-koczek, Selena, Spero, magdzia26, Rucia, Sandraa, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDokładnie! Bodajże 2 dni temu wytykała cos podobnego Oviemu, że mogły się pokusić o krótką przemowę z okazji roczu wątku... No bez kitu! W natłoku obowiązków wyskrobała by chwile na wysmarowanie 5000-posta! Inaczej pozostanie, że "przyganiał kocioł garnkowi, a sam swawoli";Pa-koczek wrote:To że Olka się pakuje to nie zwalnia jej z napisania 5000. Mogłaby cos skrobnąć.
a-koczek, Shagga_80, Spero, magdzia26, Blondi22, Effcia28, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytak... zrozumiałam... stara jestem, rdzewieję i sypię się;)sesesezbikowa wrote:Ja prpopnuje cos profilaktycznie antykorozyjnego. Podobno WD40 jest gites :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2013, 09:31
a-koczek, Shagga_80, Selena, zbikowa, magdzia26, Ilona, Blondi22, aisa, Spero, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
jakby się załapała do tej polityki to ja na zrecznika jej sie piszęKaja wrote:Witam laski z Nebraski ja dziś wolne sobie zrobiłam aż do poniedziałku odpoczywam .....
Olka powinnas w polityce pracować masz przebicie .....
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry laseczki

Libra samo przeszło mi ten smak jak @ przyszła
No to do Lidla po kondomy pojadę
A potrzene mi sa do wkładu do parasola bo będzie 18 karteczek z życzeniami 18 banknotów 10zł 18 prezerwatyw jakieś płatki kwiatów parę maleńkich cukierków i wszystko w złożonym parasolu
Jak go solenizantka otworzy a ma to zrobić wysoko nad głową to jej deszcz pieniędzy zabezpieczeń życzeń i słodyczy spadnie
Dobra lecę na zakupy bo o 14 chcemy ruszać
Pózniej zajrzę jeszcze
Libra, magdzia26, Ilona, Blondi22, Kaja, Sandraa, a-koczek, kopciuszek126, aisa, Spero, Kfjatus, gocha04, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhmmm... nie jestem laską... faktem jest, że mój chłopek roztropek jest starszy ode mnie i nie długo zaśpiewam mu "40 lat minęło... to piękny wiek", ale porusza się samodzielnie i nie stanowię dla niego wsparcia, oparcia... no ale jestem jego podporą życiową - tak w przenośni;PKaja wrote:Libra wes mi nie ublizaj ty to laska jesteś jak ta lala
a wieku nie ma co ukrywać... z roku na rok starzeję się fizycznie, ale za to duchowo młodnieję
Shaggunia:*przytulaski
magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No nie wierzę, Ola walnęła ortografa????zbikowa wrote:Lachy mam newsa! Ola jutro wraca do tych pagorkow lesnych, do tych łąk zielonych ( no dobra to o Litwie a wraca na wioche pod krk.) I z tego powodu pakuje dzis manele i jej nie bedzie

Alez sie ciesze
Libra, magdzia26, Ilona, Sandraa, Spero, Kfjatus, Fedra, Gunia, Pismak lubią tę wiadomość

-
Dzień dobry

Przyznam bez bicia, że nie ogarniam forum od wczorajszego popołudnia... Przeleciałam po łebkach...
Dziś weszłam na wagę i jestem już tylko 9 kg na plusie w stosunku do wagi sprzed ciąży (czyli 9 kg już ze mnie zeszło
)
Libra, magdzia26, Selena, Rucia, Ilona, Blondi22, Kaja, Sandraa, kopciuszek126, Effcia28, aisa, Spero, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]

[/link]