plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry wszystkim:)
Rucia świetna poza tego kotka(powiem szczerze ze kiedy nie lubiłam kotów a teraz się przekonuje pomału do nich)
Aga... Sprawdź w biedronce, albo w innym hipermarkecie.
ja czekam na obchod no i zjem śniadanko bo glodna jestem jak nie wiem.
Odezwę się potem.
Paaaaaaa:)Libra, Rucia, magdzia26, Ilona, Spero, AGA 30, aisa, Kfjatus, Fedra, Pismak lubią tę wiadomość
-
Widze że będzie się dzisiaj znowu działo...
Ola wczoraj tylko wspomniała o 5000-nym poście i znikła...żeby potrzymac nas w napieciu ...ach ta Olapewnie napisze posta na dwie strony
Ilona, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witam was kochane staraczki.
Mysłałam ze jak zajrzę dizs to 5000 juz będzie - a tu nic normalne zero. ale jeszcze poczekam.
czyli Ovufriend to dwie płci tez fajnie.
Fedra wpadłam na pomysł. Ty szukasz pracy a nie pomyślałaś czasem żeby cv wysłać do ovufrienda? Np. jako specjaklista doradca a nawet moderato w koncu nikt od ciebie lepiej sie nie zna na tym co nie?
Shagus jak to w każdym małżenstwie bywa raz jest dobrze raz źle mężczyzn nie zrozumiemy nigdy w chwili kiedy nam wydaje sie ze wykazuja brak zainteresowania i uczuć im wydaje sie ze akurat w tym momenice najbardzej nam je okazują. Kochana najwążniejsze jest to że dla ciebie to nie bedzie miało róznicy i obu chłopaków kochasz ponad zycie.Sandraa, Libra, magdzia26, Ilona, Spero, kopciuszek126, aisa, Kfjatus, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
Lachy mam newsa! Ola jutro wraca do tych pagorkow lesnych, do tych łąk zielonych ( no dobra to o Litwie a wraca na wioche pod krk.) I z tego powodu pakuje dzis manele i jej nie bedzie
Zostawila jednak wiadomosc spspecjalna do Rutki "przekaz jej ze moj kursor nie postanie na plemniczce dopuki to wlochate paskudztwo nie zniknie" koniec cytatu.
Alez sie ciesze(ze wraca a nie ze bedzie dzis troche spokoju od tej wariatki)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2013, 09:06
a-koczek, Libra, magdzia26, Ilona, Shagga_80, Selena, mauysia, Blondi22, Rucia, Sandraa, kopciuszek126, aisa, Effcia28, Spero, Kfjatus, plemniczka, Fedra, Gunia, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Lachy mam newsa! Ola jutro wraca do tych pagorkow lesnych, do tych łąk zielonych ( no dobra to o Litwie a wraca na wioche pod krk.) I z tego powodu pakuje dzis manele i jej nie bedzie
Zostawila jednak wiadomosc spspecjalna do Rutki "przekaz jej ze moj kursor nie postanie na plemniczce dopuki to wlochate paskudztwo nie zniknie" koniec cytatu.
zbikowa, magdzia26, Ilona, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:Aga, jeżeli dobrze kojarzę, to chyba Ciebie męczył metaliczny posmak w ustach? Co zrobiłaś, żeby to złagodzić/pozbyć się? Jak któraś ma jakąś metodę, to ja poproszę
Ilona, a-koczek, Selena, Spero, magdzia26, Rucia, Sandraa, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:To że Olka się pakuje to nie zwalnia jej z napisania 5000. Mogłaby cos skrobnąć.
a-koczek, Shagga_80, Spero, magdzia26, Blondi22, Effcia28, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Ja prpopnuje cos profilaktycznie antykorozyjnego. Podobno WD40 jest gites :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2013, 09:31
a-koczek, Shagga_80, Selena, zbikowa, magdzia26, Ilona, Blondi22, aisa, Spero, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Witam laski z Nebraski ja dziś wolne sobie zrobiłam aż do poniedziałku odpoczywam .....
Olka powinnas w polityce pracować masz przebicie .....Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry laseczki
Libra samo przeszło mi ten smak jak @ przyszła
No to do Lidla po kondomy pojadę
A potrzene mi sa do wkładu do parasola bo będzie 18 karteczek z życzeniami 18 banknotów 10zł 18 prezerwatyw jakieś płatki kwiatów parę maleńkich cukierków i wszystko w złożonym parasolu
Jak go solenizantka otworzy a ma to zrobić wysoko nad głową to jej deszcz pieniędzy zabezpieczeń życzeń i słodyczy spadnie
Dobra lecę na zakupy bo o 14 chcemy ruszać
Pózniej zajrzę jeszczeLibra, magdzia26, Ilona, Blondi22, Kaja, Sandraa, a-koczek, kopciuszek126, aisa, Spero, Kfjatus, gocha04, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Libra wes mi nie ublizaj ty to laska jesteś jak ta lala
a wieku nie ma co ukrywać... z roku na rok starzeję się fizycznie, ale za to duchowo młodnieję
Shaggunia:*przytulaskimagdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zbikowa wrote:Lachy mam newsa! Ola jutro wraca do tych pagorkow lesnych, do tych łąk zielonych ( no dobra to o Litwie a wraca na wioche pod krk.) I z tego powodu pakuje dzis manele i jej nie bedzie
Libra, magdzia26, Ilona, Sandraa, Spero, Kfjatus, Fedra, Gunia, Pismak lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Przyznam bez bicia, że nie ogarniam forum od wczorajszego popołudnia... Przeleciałam po łebkach...
Dziś weszłam na wagę i jestem już tylko 9 kg na plusie w stosunku do wagi sprzed ciąży (czyli 9 kg już ze mnie zeszło)
Libra, magdzia26, Selena, Rucia, Ilona, Blondi22, Kaja, Sandraa, kopciuszek126, Effcia28, aisa, Spero, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość