plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySandraa wrote:Mauysiu- śliczny ten Twój synek. Nie mogę się napatrzeć.
Karoam wyglądasz bosko;)
Ja już jestem po badaniach. Teraz czekam na wyniki badań.
W końcu mogę trochę odpocząć. A co chwile ktoś przychodzi w odwiedziny wrrr. -
nick nieaktualny
-
Libra wrote:a to leżysz w szpitalu? jakie badania miałaś robione?
To chyba tyle. Nic ciekawego hehe:) -
hej laski
Sylwius również trzymam kciuki bo szczerze mówiąc progesteron masz wysoki oby był ten cykl twoim szczęśliwym
Karoam śliczny brzusio
mauysia maluszek normalnie jest przesłodkiLibra, magdzia26, karoam, aisa, Sandraa, Fedra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnySandraa wrote:tak Librus leze od wczoraj. Na dyżurze był wyjazd pod hasłem: "nieprzytomny, rana brzucha. Melina" to pojechalismy. A tam faktycznie melina. Ci ludzie byli bardzo agresywni(czytaj pijani) i jeden z nich gdy zaczęłam wyciągać z torby rękawiczki jeden z nich zepchnął mnie ze schodów. I z jednego poszkodowanego zrobiło się dwóch. Zrobiło się zamieszanie. Bo dojechała policja druga karetka... Bol kręgosłupa był nieziemski. Wczoraj miałam tomograf i usg brzucha nerek. Dzisiaj powtórka tych badan. Jak narazie mam stłuczoną nerkę. Kręgosłup ok brzuch też. Zakaz wstawania narazie.
To chyba tyle. Nic ciekawego hehe:)
cieplutkie pozdrowienia dla Ciebie:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2013, 14:13
Sandraa, Kfjatus, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
Sandraa wrote:tak Librus leze od wczoraj. Na dyżurze był wyjazd pod hasłem: "nieprzytomny, rana brzucha. Melina" to pojechalismy. A tam faktycznie melina. Ci ludzie byli bardzo agresywni(czytaj pijani) i jeden z nich gdy zaczęłam wyciągać z torby rękawiczki jeden z nich zepchnął mnie ze schodów. I z jednego poszkodowanego zrobiło się dwóch. Zrobiło się zamieszanie. Bo dojechała policja druga karetka... Bol kręgosłupa był nieziemski. Wczoraj miałam tomograf i usg brzucha nerek. Dzisiaj powtórka tych badan. Jak narazie mam stłuczoną nerkę. Kręgosłup ok brzuch też. Zakaz wstawania narazie.
To chyba tyle. Nic ciekawego hehe:)
Kurcze Sandra to nieciekawie. Z dwojga złego dobrze, ze to sie gorzej nie skończyło. No co za ludzie. Zdrowiej Kochana i odpoczywajmagdzia26, Sandraa, Fedra lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyCześć laseczki
Kfjatku jakoś będę musiała ogarnąć kiedyś tę moją drużynę siatkarską, którą zamierzam miećwięc się wparawiam.
Aga niesamowity pomysł z tym prezentem! Super!
Rucia uwielbiam Cię za tego kota
Mauysia .... jaki on kochany, Boże, pięknego masz synka, aż chce się go wziąć wyściskać i wycałować i nigdy z rąk nie wypuszczać. A kg to zrzucasz w tempie expressowym lada moment i nie będzie śladu.
Kaoram brzuszek oczywiście piękny, ale grzywkę masz zarąbistą. bardzo Ci pasuje
Sylwia mocno zaciskam kciuki
Sandra, masakra jakaś! mam nadzieję, że szybko Ci wszystkie badania już dobrze będą wychodzić i szybko się wykurujesz. Ja pierniczę, że dość że się niesie pomoc ludziom, to jeszcze tak się odpłacają. brak słów po prostu.
Shagga zajrzyj do nas. Jak tam samopoczucie?
OLA!!! gdzie tan 5000 ja się pytam???????
Ilona, magdzia26, Libra, karoam, Sandraa, Rucia, mauysia, Kfjatus, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
karoam wrote:Dzień dobry!
Olu- gdzie ten 5000 post? Żadne wymówki typu "pakownie" do mnie nie przemawiają
Rucia- zarąbiaste zdjęcie
Shagga- nie łam się. Facety tak mają
Przesyłam zdjęcia 30-tygodniowego brzucha (wraz z nową grzywką dla Kfjatusa)
karoam lubi tę wiadomość