plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka
Mauysia, Heniut jest przesłodki!!
Karoam, wyglądasz rewelacyjnie! Brzusio super, figura modelki. Chyba z grzywką jest Ci ładniej ( nie żeby bez było brzydko ale tak jak teraz bardziej mi się podoba)
Sandraa, normalnie masakra. Przyjeżdżasz żeby im pomóc a tu takie coś... Kuruj się i wracaj szybko do zdrowia!
Sylwia, trzymam kciuki! Progesteron super!
Żbiku, dzięki za wieści od Oli. W sumie w 5000 poście mogła zamieścić info o powrocie do Pl. Toż to wiekopomna chwila jest!!!
Olu, superowo żevwracasz!magdzia26, Sandraa, Ilona, karoam, mauysia, Libra, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję bardzo za miłe słowa;*
A tego menela od razu policja zgarnęła. Z tego co mi narazie wiadomo nie przyznaje się do tego hehe. Co wcale mnie to nie dziwi:). Ale na szczęście są świadkowie zdarzenia wiec nie będzie problemu z ukaraniem go.
Byli juz mnie przesłuchać wiec będzie git. Juz mi się nie chce leżeć. Juz mi wszystko cierpnie.
A od M. tylko słyszę po co ci to było, ze to nie praca dla kobiety bla bla bla. Hehe (czemu on nie rozumie, że karetka to jest to moje miejsce przecież) Teraz pojechał do domu przywieźć mi parę rzeczy wiec będzie trochę spokoju.
-
nick nieaktualnySnadra ja pierdykam, ale przeżycia
Dobrze, że nic Ci się nie stało
Ryj takiemu bym obiła.
Karoam super śliczny brzusio, w ogóle wyglądasz cudownie
SylwiaTrzymam mocno kciuki bo wynik świetny
A ja maltretuje swoją rodzinę filmikiem Heniosława, siedzą ze mną przed kompem i słuchamy jego gaworzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2013, 17:15
Sandraa, mauysia, Ilona, karoam, Spero, aisa, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia zadnego podtekstu nie ma .Nie wkrecam sobie nic bo w tamtym miesiacu tez mialam ladny progesteron 60ng/ml a w ciaze nie zaszlam ....
mam nadzieje ze znowu sie czyms nie zatrulam bo brzuch mnie boli i jest ciezki i mdlilo mnie w nocy- ja to mam mega slaby zolodekWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2013, 17:21
-
nick nieaktualnySylwia w drugiej fazie cyklu praktycznie cały czas czujemy się źle. Mdli Nas, jesteśmy osłabione. Nie musi to być związane z chorbą, sama na pewno o tym wiesz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2013, 17:43
Blondi22, sylwia1985, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witam wieczorową porą!
Mauysiu Heniutek przesłodki, ale i Leoś jest super fajowy. PS. obejrzałam kilka filmików z Leo razem z moim Cypriankiem
. Są świetne i mój mały był zachwycony tymi filmikami
Sandruś-okropne co Cie spotkało.To menelstwo wstrętne!!! Zdrówka Kochana!
Sylwuś- nie będę Cie wkręcać,ale Twój progesteron bardzo mi sie podoba.
Karoam-świetna grzyweczka i Twój brzusio superancki
to tyle co spamietałam i napisałam...
P.S. Ja dzis kupiłam sobie super cioepły i długi sweterek. Nareszcie bedzie mi ciepło w brzuszek i po nerkach. No i zamówiłam sobie jeansy ciążowe na allegro
I jeszcze coś...więło mnie na sentymenty i chciałam sprawdzic kiedy dołączyłam do Plemniczki...I sie okazło,ze na 301 stronie, ale...............jakby tego było mało to wiecie co zauwazyłam?????Wpisałam sie w tabelkę i termin następnej @ miałam na 9 grudnia 2012 roku, a teraz na 9 grudnia 2013 roku mam termin porodu. Zobaczcie jaki zbieg okolicznosci? To normalnie pod jakiś "cud" mi podchodzi hehe
dobranoc bo idę kąpać synusiapapa
Rucia, sylwia1985, Sandraa, Ilona, aisa, mauysia, Kfjatus, magdzia26, a-koczek, Blondi22, karoam, Fedra lubią tę wiadomość