X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie ;)

u nas dzis zimno o 7 było -2 pierwszy przymrozek ;/

kuba w przedszkolu a ja zajrzalam do was.

Rucia Shagga przytulam ;*

Muzi trzymaj sie ;*

magdzia26, mauysia, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane. fajnie że dzis piątek. Shagus Rucia olać tych facetów. Dacie rade same prędzej czy poźniej i tak na kolanach przyjdą. Ja dziś do gin jakas taka podekscytowana tym faktem jestem jakby miał mi ciąże potwierdzić hehe tak sie czuję.

magdzia26, Kaja, Libra, aisa, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi u mnie -4

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

No musze to napisać, strasznie mnie wkurza Twój stary Schagga, ty juz prawie w rozsypce a on tak swiruje.

Sandra mam nadzieje, ze będzie juz tylko lepiej i będziesz mogła usiąść oraz niedługo wyjść ze szpitala. Zdrowka :)

Libra miłego dnia w pracy.

Rutka toz to skandal, Ty nic nie robisz. No akurat z tym sie nie zgodzę i broń Boże sie nie nabijam.
    Powiedz M niech tu do nas zajrzy, to my mu szybciutko napiszemy, kto jest pierwsza Dama pożądku i czystości :)

Muzi :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2013, 09:11

Libra, aisa, magdzia26, Spero, mauysia, a-koczek, Fedra, Kfjatus, Sandraa lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • aisa Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć

A u mnie było +8 o 6ej, cały przyszły tydzień ma być ładny. Przymrozki były w tamtym tygodniu, teraz pora na ładną jesień!

Shagga, Rucia trzymajcie się i nie dajcie! Te chłopy to by się mogli trochę ogarnąć, mają fajne kobiety do tego w ciąży, Shagguś to na dniach przecież urodzi a Oni takie akcje odwalają...

Mauysiu, mam nadzieję, że teraz smacznue śpicie z Heniutkiem. Pokazałam mojemu filmik Heniutkowy, podobał Mu się filmik i zainteresował się łożem Henia, czyli kołyską.

Muzi, trzymaj się!

Nie dajcie się złym piątkowym humorom, będzie dobrze!!!
    Buziaki :)

Libra, Ilona, magdzia26, Spero, mauysia, Shagga_80, Fedra, Kfjatus, Sandraa lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczek, o której mamy się spodziewać relacji z wizyty?

Libra, szybkiego odkopania się spod sterty dokumentów! ;)

Libra, Ilona, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rutka - właśnie dlatego średnio przepadam za kotami... bo to powsinogi są... miałam kota kiedyś, kochałam go, ale to taka powsinoga był! masakra!to był mój pierwszy i ostatni kot!

Ilonka - tobie również życze miłego dnia

Koczku 0 trzymam kciuki za wizytę i czekam na wieści

heloł Blondi

normalnie zasypiam... jeszcze wcięło nam gdzieś pieczątkę "za zgodność"... i to formułkę ręcznie piszę już z setny raz... dobijcie mnie...hehehe

Rucia, aisa, Ilona, magdzia26, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wklejam kalendarium

04.10 Shagga - ginekolog (9 wizyta) 17:15

07.10 Ilona - ginekolog 17:00

08.10 Blondi22 - ginekolog 11:00

09.10 Rucia - USG 16:40

10.10 Aisa - położna 13:00

11.10 Aisa - USG 10:00

Ilona, aisa, magdzia26, Blondi22, Fedra, Selena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Koczek, o której mamy się spodziewać relacji z wizyty?

Libra, szybkiego odkopania się spod sterty dokumentów! ;)
    dziękuję... nieźle mi idzie... z 5 cm zostało jeszcze z 1,5;P

aisa, magdzia26, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Generalnie mój mąż nie jest zły.To cudowny facet, tylko zdaża mu się palnać coś głupiego, a później twierdzi, że nie to miał na myśli.
    I prawda jest taka, że niewiele robię w domu, bo nie mam jak! Każdy ruch, każde pochylenie się powoduje mega skurcz, dla mnie umycie czegoś w zlewie to nie lada wyczyn, na spacery nie chodze w ogóle bo to niemożliwe, przejście do sąsiadów obok jest strasznym wysiłkiem. Ostatnio na wieczór chodziłam na czworaka bo to była jedyna w miarę dobra poza, gdzie nic mnie nie bolało.
    Poza tym mały tak mnie bije, że krzycze z bólu, wszystko w środku mam chyba tak poobijane że już nie daje rady wytrzymać, jak tylko zaczyna kopać zwijam się w kulkę, bo wtedy ból jest mniejszy.

Dlatego 14 listopada gdy ciąza będzie już donoszona z chęcią mogę iść urodzić.

Libra, magdzia26, aisa, mauysia, a-koczek, Fedra, Kfjatus, Sandraa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libruś współczuje takiej masy pracy przy piątku :( W piątek wszyscy powinni pracować do 12:00.

Ilona, Libra, magdzia26, Spero, gocha04, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Libruś współczuje takiej masy pracy przy piątku :( W piątek wszyscy powinni pracować do 12:00.

Tu w niektórych firmach faktycznie pracuje się w piątki do 12ej.

Libruś, masz niezłe tempo, szkoda tylko, że pieczątkę wcięło...

Ruciu, mam nadzieję, że M załapie, że palnął głupote i przeprosi. Mojemu też się zdarza coś palnąć, ale dość szybko odczytuje z mojej miny i zachowania, że przesadził i przeprasza. Choć czasem wydaje mi się, że nie do końca wie czemu aż tak byłam zła, to jednak chyba dla spokoju domowego mówi magiczne słowo i jest lepiej. Mam nadzieję, że Pan Rut też załapie i po przyjściu z pracy się poprawi.

Libra, Ilona, magdzia26, Spero, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    ja licze refundacje, robie podwyżki i przymierzam się do nagród... Wiesz, jak szef chce dać, to ja moge do nocy siedzieć, by przygotować dokumenty szybko, zeby czasem szef się nie rozmyślił;) i pracownicy się ucieszą jak juz będą kaske dodatkową miec na koncie... Dla takich rzeczy moge się poświęcać:D

Edit...
    pamiętam jak szef w zeszłym roku mi powiedział, że mam przygotować podwyżki na następny dzień... bo szybko kasę trzeba było poprzelewać, bo w innym przypadku nie wiadomo, czy w późniejszym czasie byłoby to możliwe... więc siedziałam do 3 w nocy, kimnęłam się 2,5 godziny... ale na 10-tą byłam ze wszystkim gotowa:D... hehehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2013, 09:34

Ilona, Rucia, magdzia26, aisa, Spero, a-koczek, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Rutka to nie wesoło. Zastanawiam sie czy to nie przez to, ze jesteś taka chudzinką. Moja znajoma w tamtym roku urodziła syna, ale ciaze strasznie znosila, miała właśnie tak jak piszesz, odkąd dzicko zaczęło pozadnie figlowac w brzuchu dla niej to oznaczało nieziemski ból. Lekarz jej mówił, ze to właśnie przez to ze jest taka szczupła i bardziej intensywnie odczuwa każdy ruch malenstwa.

• Ilona Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W DE w piątki pracuje sie do 12, tzn placówki państwowe pracują.

magdzia26, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam w dupie jego przeprosiny. :(
    Dobra ... ponarzekałam i koniec.

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey już się stresuje i mam pytanie pomóżcie bo właśnie na władcę pokazuje mi się śluz taki koloru tofi co robić dzwonić do gina ???

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Hey już się stresuje i mam pytanie pomóżcie bo właśnie na władcę pokazuje mi się śluz taki koloru tofi co robić dzwonić do gina ???

Kaju dla świętego spokoju zadzwoń. Każde plamienie najlepiej skonsultować z ginem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2013, 09:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    W DE w piątki pracuje sie do 12, tzn placówki państwowe pracują.
    W PL to jest niemożliwe!!! wyobrażacie sobie prywatnych przedsiębiorców wypuszczających swoich pracowników o 12-tej??? albo ten niesmak społeczeństwa, gdy urzędnicy kończą pracę o 12-tej a sektor prywatny zapierdziela do ciemnej nocy??? to byłoby niesprawiedliwe!!!

ja wręcz czasem mam wyrzuty sumienia, że zaglądam tu podczas czasu pracy... dlatego zabieram 1-2 sprawy do domu i nadrabiam czas, który tu przesiedziałam... tak raczej nie powinno być, ale tłumaczę się rekompensowaniem w domu;) zresztą czasem jest tak trudna sprawa i trzeba dłużej w spokoju nad nią się zastanowić... a czasem w pracy cisza jest nieosiągalna... więc w domu łatwiej pozbierać myśli

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Kaju... w ciąży plamienie się zdarzają... niebezpieczne jest krwawienie... ale na Twoim miejscu zadzwoniłabym do lekarza i ewentualnie poszła na wizytę... tak dla spokoju ducha...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2013, 09:44

Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

‹‹ 4260 4261 4262 4263 4264 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ