X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I fakt jest taki że umowy o pracę nie dostałam .....

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    I fakt jest taki że umowy o pracę nie dostałam .....

a koleżanka która jest w ciąży miesiąc dalej dostała i chodziła z plamieniami do pracy

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra więc masz zajebista pracę !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O masakra Kaja co za firma...

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia firma debili ....

mhsvanlih0qhtdnx.png

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuję Kajus... a później dziwią się wszyscy że niż demograficzny, że starzejące się społeczeństwo...jak firmy tak traktują kobiety ...

Libra, aisa, gocha04 lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewuszki ja w pracy ale brzuchol mnie boli wiec malpa sie zbliza kaja nie przejmuj sie napewno bedzie dobrze-odpoczywaj a praca sie nie stresuj

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2013, 11:24

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane!

Kajuś- :*
    Shagga- ściskam na pocieszenie i czekamy na wieści z wizyty u gina :)
    Rucia- tulam też :*
    Zbiku- Ty sokole oko ;) czarne już na dupsko nie wchodzą a jeszcze nie byłam na bieliznianych zakupach :)

magdzia26, aisa, Libra, mauysia, Ilona, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Pomysł pracy do 12:00 w piątek hmmm co za marzenie ...
    Libra nie szukają kogoś u Ciebie do pracy ?? ja chętnie się przeniosę do firmy gdzie dają podwyżki i nagrody :D u mnie to do emerytury się nie doczekam niczego takiego :/ nawet nie wiem do końca co to takiego jest :P
    w chwili obecnej nie prowadzimy żadnego naboru... mamy kompelt:/... podwyżki to mamy min. o procent inflacji (3-5%)... ale zawsze to coś!

Fedra lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dźwięk dobry :)

Ruciu, a jednak czasem kwasiki się zdarzają... Widocznie są konieczne, żeby zrównoważyć sielanę... Tylko się nie przejmuj tym, co Ci nagadał, odpoczywaj dalej.

Kajuś - jesteś już umówiona do lekarza z tym plamieniem? Lepiej dmuchać na zimne, choć jestem pewna, że okaże się, że wszystko ok.

Libra - jaki miły, lajtowy sen tym razem :) Szkoda, że Donald nie zdążył odpowiedzieć - może zaproponowałby coś rozsądnego i mogłabyś wysłać mu te jego sugestie z snu :D

U nas poranna sielaneczka, ja się snuję po mieszkaniu i robię co nieco, Henio powoli zaczyna domagać się posiłku, M pyka w grę settlers... Ranek jak zwykle :) jeszcze tydzień M będzie ze mną w domu, a potem ja sama.

Libra, magdzia26, Ilona, Shagga_80, Fedra, Spero, Rucia, aisa, Kfjatus, Sandraa, Pismak lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie jak moja kolezanka sie wzbogacila i dala wypowiedzenie bo miala mega stresujaca prace-moze tez tak bede dorabiac...ona chodzila po lumpeksach i kupowala ubrania a potem je wystawiala na allegro i co miesiac zarabia ok 2000zl ale zna sie na tym bo jest po grafice komputerowej i zdjecia sa w mega jakosci-pomysl genialny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2013, 11:29

Libra, aisa, magdzia26, mauysia, Ilona, gocha04, Shagga_80, Fedra, Rucia lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małysz kazał obserwować jak się pokaże krew mam dzwonić ..... ale jak na razie się uspokoiło ....

mauysia lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha a gdzie Ola się podziewa

mhsvanlih0qhtdnx.png

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajcia to dobrze-ale mnie zestresowalas

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i zaraz uciekam bo przed 13 wybieram sie z małym do mojej koleżanki - a taki dłuższy spacer to nie lada wyczyn dla mnie-podobnie jak Rutkę pobolewa mnie brzuch. Ale chcę małego zabrać żeby złapał powietrza, bo nie wychodzimy wogóle, a jak wyjdzie to zaraz kaszle.

Dziewczyny Rutka i Shagga - ja myśle,ze każdy facet ma swoje zagrania i nieraz palnie coś- z moim jest podobnie, ale teraz jak w domu nie sypia, mało tu bywa to jest super miedzy nami :). Ja tez nic nie robie ,tylko sprzątam, czasem coś ugotuje-bo tak to mama gotuje.
    Będzie dobrze dziewczynki :)

A co do tych bóli, twardnień brzucha i silnych kopniaków- to Wam powiem,ze ja w pierwszej ciaży tego nie miałam...a teraz codziennie. Też bardzo sie boje i modle sie zebym chociaż wytrzymała do 3 listopada a najlepiej do 11 -już nie marzę o 37 tyg. donoszonych. Mam stracha jak nie wiem co,ale nic na to nie poradzę.
    No i juz uciekam
    papa

Libra, aisa, magdzia26, Blondi22, Ilona, Fedra, Rucia lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Libra więc masz zajebista pracę !!!
    Kaju, kazdej pracy są plusy i minusy... U mnie trzeba miec nerwy ze stali! Ciągle polityka coś maci, od przyszłego roku przez 2 lata będą co chwila wybory i juz się modle by mój dzienny czas pracy nie przekraczał 10, gora 12 godzin... Mój rekord godzin w pracy wynosi ciaglem 36 godzin z 2 1-godzinnymi przerwami na obiad... Jak ktoś chce, to moge odstąpić zeznania na policji, prokuraturze czy w sądzie...
    do tego na każde polecenie musze pilnować dokumentu, bo jak coś potem nie gra, to ja musze udowadniać,ze to nie były moje decyzje, ze uprzedzalam... Jest taka zasada, ze jak coś się wydarzy, to jest się winnym (czesto niesłusznie) i dopiero trzeba niewinności dowodzić... Dobrze,ze ja biurwa jestem i wszystko chomikuje, bo ze 2 razy juz by mnie z hukiem ukarano albo i moze wywalono, bo decydent się wypierał i mówił, ze "podsunelam dokumenty do podpisu"...
    Także wszędzie nie jest różowo...

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra przechlapane masz w tej pracy-podziwiam cie

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz to juz się wkurzylam!!! Nie dość,ze trwa audyt, to jeszcze kontrola dzisiaj przylazla... I to na 2 tyg! Kuźwa! Chyba musze pożegnać się z urlopem na urodziny:/

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra jestes silna babeczka wiec dasz rade:)chociaz troche szkoda -urodzinki powinno sie spedzac w domu a nie w pracy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2013, 11:53

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Libra - jaki miły, lajtowy sen tym razem :) Szkoda, że Donald nie zdążył odpowiedzieć - może zaproponowałby coś rozsądnego i mogłabyś wysłać mu te jego sugestie z snu :D

U nas poranna sielaneczka, ja się snuję po mieszkaniu i robię co nieco, Henio powoli zaczyna domagać się posiłku, M pyka w grę settlers... Ranek jak zwykle :) jeszcze tydzień M będzie ze mną w domu, a potem ja sama.
    pewnie by się oburzył, że wynagrozenie mu na gajer nie strczy;P

fajowa sielanka:) zazwyczaj mam taką w niedzielę:) z małym wyjątkiem... domagającym się jedzenia jest tylko m:D

magdzia26, mauysia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

‹‹ 4262 4263 4264 4265 4266 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ