plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry kochane!
Kajuś- :*
Shagga- ściskam na pocieszenie i czekamy na wieści z wizyty u gina
Rucia- tulam też :*
Zbiku- Ty sokole okoczarne już na dupsko nie wchodzą a jeszcze nie byłam na bieliznianych zakupach
magdzia26, aisa, Libra, mauysia, Ilona, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Pomysł pracy do 12:00 w piątek hmmm co za marzenie ...
Libra nie szukają kogoś u Ciebie do pracy ?? ja chętnie się przeniosę do firmy gdzie dają podwyżki i nagrodyu mnie to do emerytury się nie doczekam niczego takiego
nawet nie wiem do końca co to takiego jest
Fedra lubi tę wiadomość
-
Dźwięk dobry
Ruciu, a jednak czasem kwasiki się zdarzają... Widocznie są konieczne, żeby zrównoważyć sielanę... Tylko się nie przejmuj tym, co Ci nagadał, odpoczywaj dalej.
Kajuś - jesteś już umówiona do lekarza z tym plamieniem? Lepiej dmuchać na zimne, choć jestem pewna, że okaże się, że wszystko ok.
Libra - jaki miły, lajtowy sen tym razemSzkoda, że Donald nie zdążył odpowiedzieć - może zaproponowałby coś rozsądnego i mogłabyś wysłać mu te jego sugestie z snu
U nas poranna sielaneczka, ja się snuję po mieszkaniu i robię co nieco, Henio powoli zaczyna domagać się posiłku, M pyka w grę settlers... Ranek jak zwyklejeszcze tydzień M będzie ze mną w domu, a potem ja sama.
Libra, magdzia26, Ilona, Shagga_80, Fedra, Spero, Rucia, aisa, Kfjatus, Sandraa, Pismak lubią tę wiadomość
-
Wiecie jak moja kolezanka sie wzbogacila i dala wypowiedzenie bo miala mega stresujaca prace-moze tez tak bede dorabiac...ona chodzila po lumpeksach i kupowala ubrania a potem je wystawiala na allegro i co miesiac zarabia ok 2000zl ale zna sie na tym bo jest po grafice komputerowej i zdjecia sa w mega jakosci-pomysl genialny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2013, 11:29
Libra, aisa, magdzia26, mauysia, Ilona, gocha04, Shagga_80, Fedra, Rucia lubią tę wiadomość
-
Witam i zaraz uciekam bo przed 13 wybieram sie z małym do mojej koleżanki - a taki dłuższy spacer to nie lada wyczyn dla mnie-podobnie jak Rutkę pobolewa mnie brzuch. Ale chcę małego zabrać żeby złapał powietrza, bo nie wychodzimy wogóle, a jak wyjdzie to zaraz kaszle.
Dziewczyny Rutka i Shagga - ja myśle,ze każdy facet ma swoje zagrania i nieraz palnie coś- z moim jest podobnie, ale teraz jak w domu nie sypia, mało tu bywa to jest super miedzy nami. Ja tez nic nie robie ,tylko sprzątam, czasem coś ugotuje-bo tak to mama gotuje.
Będzie dobrze dziewczynki
A co do tych bóli, twardnień brzucha i silnych kopniaków- to Wam powiem,ze ja w pierwszej ciaży tego nie miałam...a teraz codziennie. Też bardzo sie boje i modle sie zebym chociaż wytrzymała do 3 listopada a najlepiej do 11 -już nie marzę o 37 tyg. donoszonych. Mam stracha jak nie wiem co,ale nic na to nie poradzę.
No i juz uciekam
papaLibra, aisa, magdzia26, Blondi22, Ilona, Fedra, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Libra więc masz zajebista pracę !!!
do tego na każde polecenie musze pilnować dokumentu, bo jak coś potem nie gra, to ja musze udowadniać,ze to nie były moje decyzje, ze uprzedzalam... Jest taka zasada, ze jak coś się wydarzy, to jest się winnym (czesto niesłusznie) i dopiero trzeba niewinności dowodzić... Dobrze,ze ja biurwa jestem i wszystko chomikuje, bo ze 2 razy juz by mnie z hukiem ukarano albo i moze wywalono, bo decydent się wypierał i mówił, ze "podsunelam dokumenty do podpisu"...
Także wszędzie nie jest różowo... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Libra - jaki miły, lajtowy sen tym razem
Szkoda, że Donald nie zdążył odpowiedzieć - może zaproponowałby coś rozsądnego i mogłabyś wysłać mu te jego sugestie z snu
U nas poranna sielaneczka, ja się snuję po mieszkaniu i robię co nieco, Henio powoli zaczyna domagać się posiłku, M pyka w grę settlers... Ranek jak zwyklejeszcze tydzień M będzie ze mną w domu, a potem ja sama.
fajowa sielanka:) zazwyczaj mam taką w niedzielęz małym wyjątkiem... domagającym się jedzenia jest tylko m:D
magdzia26, mauysia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość